Drip drop

Safura - Drip drop ♥

Inte bloggat på ett tag men har flyttat under helgen och nu är det PLlUGG som gäller ett tag framöver. Var och införskaffade mig en webbkamera idag. Tack mamma! Inför redovisningen på onsdag. Är sjukt nervös att säga fel eller att det frågar nått jag inte förstår :/ USCH!!!

Hann ha lite kul med kameran iaf innan vi smet iväg till korpenmatchen.





hihi håret ser ut att vara blondt på den ena bilden och rött på den ändra! qoolt!


Arrhgg!!

Är ett riktigt monster idag. Är arg på alla och ja, alla. Hoppas det går över. Jag vill bara ta det lugnt, flytta det jag kan och sen gå och ta en öl men vännerna...

Var på pråmen igår med systrarna Johansson och det var faktiskt kul så jag känner att jag "haft mitt roliga denna helgen" men klart det hade varit kul att gå "ut" idag med. Men är så jävla osugen på att gå ut på nån nattklubb. I såfall vill jag ut till folkets park och kika bilar lite som vi gjort de senaste 6 åren. Varför ändra på traditionen? :)

Hahah jaa ni märker ju! Jag är en surpuppa och en argbigga idag :) Ajaajaj


Sitter hos Erika på näs och dricker gott o...

20100528425 (MMS)

Sitter hos Erika på näs och dricker gott och mår detsamma!


Raggarkungen

Hahaha 'är det inte Arvingarna som gjort en låt som heter så? Eller tänker jag på galenskaparna? haha i vilket fall som helst är det crusing i Trollhättan imorgon:) ska bli kul dricka lite öl kolla bilar (är ändå uppväxt med raggarbilar och rock´n´roll, hahaa ;)) Pappa och co ska ha dit sin bil om den funkar vill säga ;) han skulle testköra den idag så vi får väl se. Kanske hoppar in i baksätet och hänger med en sväng :) hahaha

Flytt imorgon också men bara småsaker. Tar alla möbler på söndag men vill FLYTTA NU NUNU så tar allt jag klarar av imorgon em.

Idag blir det kalas ute på vänersnäs för Erika med hennes alla syskon. pappa och Johanna + mig :) Blir väl en öl eller två men relativt lugnt.

Lips of an angel

Hinder - Lips of an angel ♥



Fin låt som jag hörde första gången för 1 år sen.

Har pluggat idag och målat ett lager till på bordet. Läste attd et skulle torka i 48 timmar för att vara helt torrt:/ Jättelångt, haha hoppas det låter bli att regna på 48 timmar nu då eftersom bordet står ute.

Grattis säger vi till denna unga karln ida...

20100516388 (MMS)

Grattis säger vi till denna unga karln idag! Timon blir 24!:) har hört att det är en bra ålder..! Här sitter han på vänersborgs enda uteställe tg och blir uppraggad av en liiite äldre kvinna. Erfaren? Det vet jag inte men med den här bilden är det iaf bevisat att Timon fortfarande kan få kvinnor på fall. I alla åldrar;) grattis än en gång!


I got your country right here.

Idag har det pluggats, haft handledning, vart på överby, hämtat ut paket på kvantum och slipat/målat tv-bordet. Hoppas hoppas hoppas att det inte regnar inatt. blir hemma imorgon med så jag kan ta ett studie-break och ge mig ut och måla det andra lagret.
Önskar dagarna kunde vart liiite längre hänger inte med och har ALLTID 100 saker att göra men hinner aldrig...?

Nu blir det iag några sit-ups i träningsprogrammet jag hittade :P

Pappa fattade inte varför jag inte gjorde 200 sit-ups med en gång "istället för att hålla på och tönta mig"

Jo förstår du, det hade jag aldrig klarat och jag tycker det är kul för man blir taggad att verkligen göra dem varannan dag! :)

Homewrecker

Gretchen Wilson - Homewrecker ♥

En riktigt gamla härlig låt!

Idag har jag suttit hemma i mysbyxor och pluggat ytterst lite :/ har annat att tänka på, flyttar ju för fasen om 4 dgr! De hade ringt från Proffice också så jag och linda kom vidare i ansökningarna! Wiie för oss. Tråkigt nog så har vi inte möte samtidigt. Hon har det innan så då kan hon ju skvallra lite vad som sades  ;)

 

Var o kika korpen igår med 1-1 blev det till slut, så man kan väl typ säga att det går framåt ? hahaha


Hahahha

Sitter i skolan och har otroligt roligt. Själv. Skrev en lite fyndig status på fb som då var lite kul. Men efter några gamla läkerolpastiller så är det SKITKUL! Vem kan inte ha krav?? hahahahahah börjar bli hungrig? Kaffeabstinens? Jag vet inte vad det är men kul är det!!

"man ska ha husvagn" haha grabbarna i arbe...

20100523418 (MMS)

"man ska ha husvagn" haha grabbarna i arbete igår. Vart ska vi åka?;) jag frågade varför de stod i skuggan och tvättade ? Det är manligt.


Äntligen!!

NU NU NU NU har jag skickat in den jävla skit rapporten! Är så trött på den och på hela kursen som känns så jävla flummig!! Dålig feedback och information, inte lätt att göra bra ifrån sig då!

Nu blir det liiite packning eftersom det bara e 6 dgr kvar tills jag är tillbaka i trolhättan igen! Så jävla gött!!

GODMORGON! Blev visst inget blogginlägg ig...

20100522403 (MMS)

GODMORGON! Blev visst inget blogginlägg igår från strandgatan men det fanns liksom ingenting att blogga om heller. Var inget folk man kände igen utan mest yngre. Det kanske inte ens är strandgatan som gäller för våran ålder längre? Hahaha hade iaf kul med Johanna innan vi gick ut. Bilden är från igår när jag skulle lämna Elsas snutte och napp hos mamma och johans kompisar mia och leif. På vägen dit ringde mamma och frågade om jag kunde hämta mias son som skulle hem och käka. Visst, sa jag och åkte för att plocka upp en kille jag aldrig träffat i hela mitt liv. Vi hade inte så mkt att snacka om förutom fulla vuxna som är 1000 ggr jobbigare än en ungdom. Han hade ioförsig lanat dagen innan. Det var det han sa. Idag blir det plugg eftersom jag har en rapport som ska vara inne 23.59 ikväll. Sen ska jag ta mig en tur till garaget också och träffa min far som jag inte sett på en månad. Och kanske är min bror och hans blonda vän där med.


Underbart!

Har varit helt underbart väder idag! Tänkte plugga/sola men det blev sola några timmar SEN plugga! :-) Har fått en konstig och ful bonnebränna? Jag hade ju bikini på mig??:/ haha jaja den kanske är från häromdagen ;)

Vet att min kära vän Oscar för ett tag sen började med "100 armhävningar på 6 veckor"? Hur går det med det egentligen? :P
Hittade en till från samma sida, nämligen 200 sit-up på 6 veckor! :) Så från och med idag antar jag mig utmaningen! haha Fan va grymt att kunna göra 200 sit-ups! Jag klarade typ 30 idag :/ hahahaha SKÄMS!! men kommer bli bättre ;)

Nu blir det snart thn, Johanna, lite vin, och kanske (förmodligen strandgatan). Blir mobilblogg senare alltså! :)

Titta vilka sötnosar! Bilden är tagen för ...

20100521402 (MMS)

Titta vilka sötnosar! Bilden är tagen för nått/några år sen under påsk när Elsa var utklädd till påskkärring. Katten är min katt Måns. Jag älskar min katt Måns. Men våra grannar snodde katten från oss! Hur jävla efterblivna man nu kan bli att göra det!? Brukar ropa och springa och krama honom när jag ser honom ute. Men han är inte alls samma katt längre:( förr följde han mig alltid till bussen, haha nu är han lite smårädd av sig:/ fan vilka jävla människor det finns alltså!! hade han inte varit så gammal hade jag tagit ut han till pappa på vänersnäs och låtit han bli vän med Katterna där!


idag är det plugga hemma som gäller men de...

20100521400 (MMS)

idag är det plugga hemma som gäller men det är verkligen ingen pluggdag! Har 1000 andra saker att tänka på. Flyttar om en vecka, måste fixa internet, el, mat etc. Sen ska jag hämta ungarna senast kl 4 funderade först på att ta en promenad bort men de brukar bli så jobbbiga på hemvägen, typ "jag orkar inte gå längre! Bär mig" haha så då kommer jag väl aldrig komma hem! Men det är väl för att det är syster som hämtar också de brukar alltid köra med mig hemma sen. "mamma säger" och "pappa säger" att vi fick äta hur mycket godis och glass och apelsiner som vi vill. Helst ska vi kladda ner både oss själva och huset innan mamma kommer hem. vad tycker ni om den fina tavlan på väggen längst bort? Det är jag som tagit den:) får lägga upp en bättre bild på den så ni ser:)


Guess where I am?

Hahhaha jag är där jag allitd är :P sitter fast med mitt arbete kommer ingenstans och allt börjar snurra ihop sig! Har sällskap av Linda, Therese, Maria och Caroline iaf men de har också fullt upp. Kl 16 blir det superduperlångt möte, FUM tänkte skriva ut en "dumies för FUM" men när jag klickade på länken var sidan tom?
Är det någon som skojar med mig? :/

Svalt och skönt inne i skolan vi  var ute en sväng och smälte nästan bort! haha illa men har inte plockat fram sommarkläderna än.

Caaaaandy!

Ok jag erkänner. I söndags när jag var trött och sleten gick jag ner till skafferiet och sa till min kära mor: "Fy vad jag är sugen på godis idag! Det är ju lite synd om mig så jag kan nog äta lite idag"
och då sa min mor: "Ja idag kan du allt ta en liten chokladbit"

Jag åt en chokladkaka och senare på kvällen en kexchoklad!! Det var inte jättejättejätte gott men det var gott.

I Måndags var det dags att ta tag i sig själv igen efter hlegens onyttigheter.

Så ok!, måndag, tisdag och nu är vi framme på onsdag. Är inne och kikar lite bloggar och kollar vad som sker på fb. "glass, godis, sugen på pizza, mys med älsklingen och en stoor godispåse, chips, tv-kväll med en massa godsaker" AHHHH!! haha..

Det finns väl inget annat att göra än att fixa en macka eller två och glo lite true blood förhoppningsvis är det värsta suget borta imorgon!

Booring OCH jobbigt!!

Både boring och jobbigt?! Kan det bli värre än så?? Tror inte det. Sitter på Msn med två personer jag jobbar med på distans. Jag har aldrig varit med om något jobbigare att behöva skriva allt man egentligen vill ha sagt. Och efter att en person hoppade av som jag skulle jobbat ihop med blev det inte enklare heller. 

Så nu sitter jag med en rapport som ska vara inne på söndag och har bara hunnit med en liten del på denna rapporten som jag har med "glada" gänget. De får mig att känna mig latast i hela världen. Men de jobbar deltid och sitter 24/7 med detta arbetet. Jag pluggar heltid, mer än heltid just nu för att hinna klart allting och hinner inte sitta med detta arbetet förrän allt med tidigare deadline är klart!! Fan jag känner mig utstött ur min messengergrupp!! Vart kan jag vända mig? :/ ,) 

Ursäkta?!

Ursäkta mig men trodde inte solbrillorna jag hittade var SÅÅ jävla fula?! Satt i solen och kikade på kortet jag hade tagit. "Det ser bra ut, det tar jag." men nu när jag kom in och kikade in här så skäms jag! de står åt "alla" håll! hahah jaja jag får väl bjuda på den. Tycker alltid att jag "bjuder på den" men det är väl så livet är och jag gillar ju att få folk till skratt.

Hade egentligen ett annat ämne som jag kände att jag var tvungen att skriva om men mina knäckisar väntar så det får bli ett imorgon.  :)

Och ännu en gång... förlåt för den hemska bilden!

Idag hänger jag ute på altanen i ett par m...

20100518396 (MMS)

Idag hänger jag ute på altanen i ett par mjukisar, en bikinitop och ett par snea solbrillor som för övrigt inte alls gjorde sig bra på kort. Hittade en liten vrå här som är helt vindstilla och datorn börjar närma sig 100 grader :) det är fortfarande plugg som gäller. Jag har bara valt en trevligare plats för det:)


Nu när jag har bloggnummret kan jag ju vis...

20100512375 (MMS)

Nu när jag har bloggnummret kan jag ju visa bilden jag velat visa er:) en mobilblogg från skolan toa (sitter dock inte där nu utan på bussen till solängen) har skrivit en jättesnygg krönika för sommaren och JA tydligen så platsade den här;) haha jag är nöjd och fick till några få grejer som jag tyckte var riktigt "tufft" :p så alla mina fina vänner som läser på hv, in på toa och läs! Haha.. Ringde från bemaningen förrut så nu har jag fått 2 tider att jobba i början på juni. Bland annat min brors student men ska jobba natten där så det känns ju lugnt och sen lördag em:) kommer väl vara helt slut efter den kvällen men valde en "lugn" avd. ;) fick chansen att välja vilket är lyx:) nu hoppas vi på ett schema. Vet att det är klart för nattens personal. Kanske är dags att förnya deligationen också?


Nu är det måndag igen och då är det skola ...

20100517391 (MMS)

Nu är det måndag igen och då är det skola som gäller. Gick till kåren för att fotas till tidningen men en av tjejerna hade sprungit iväg med den så fick gå till västan och fotas där haha! Mitt bland allt folk. Jag är en person som aldrig blir bra på kort och speciellt inte när man ska stå rätt upp och ner och kolla in i kameran:) men det fick bli som det blev antar att bilden i tidningen är väldigt liten för det är ju texten som är det viktiga:p kanske får ta ombilderna till hösten;) hoppas hoppas hoppas..! Haha nu sitter jag så högt upp det bara går att komma i skolan med Linda, Maria och Dan som sitter och pluggar arbetsrätt. Jag själv sitter med vsa:n. Superkul...? NOT!! Tur man har trevligt sällskap här iaf. I em blir det möte på solängen och jag hoppas jag får mitt schema för sommaren så man kan börja planera den lite:)


Haha

Vad läskigt det känns att inte komma ihåg det som hände i morses. Eller jo jag kommer ju ihåg men det känns som om det hände för flera veckor sen, haha... Och hur fan hamnade vi där? haha ja det var en speciell kväll igår...! :)

Han är såå Het!



Har kollat klart på hela första säsongen idag. Faan! Vad ska man göra nu då??

Kom just på att jag fått det nya mms nummr...

20100515385 (MMS)

Kom just på att jag fått det nya mms nummret till blogg.se av Madde igår. Så då måste vi ju kika om det funkar:p igår blev det alltså fest hos göthe och det kom en jädrans massa folk dit. Det var verkligen hur roligt som helst. Men det är väl som de säger att folket gör festen:) senare blev det tg, för första gången i mitt liv. Kanske även sista gången också kändes så litet. Men även där var det kul. Träffade Erik. Precis som sist gång, haha. Då skulle de till tg och jag var på lipz skickade ett sms och skrev kom hit och kolla vad jag har på mig..! (nått i den stilen) när jag vänder mig om kommer han gående och exakt samma hände igår fast sms:et löd: "hahahahahahahaha jag är på tg hahahaha" och precis när jag skickat det står han framför mig, haha:) natten slutade med att jag satt och snackade med en kille som förmodligen inte vill nämnas här haha. Tills klockan blev kvart över 6 och jag tog första bästa buss hem:)


I can´t be tamed.

Miley Cyrus - Can´t be tamed.





Snygg video, helt ok låt.

Svårt att koncentrera mig.

Det är så mycket som händer nu:

- 1000000 delmål i min kurs med grupparbete på distans. tjejen jag jobbade med hoppade av väldigt plötsligt. Nu måste vi dela upp allt på 3 pers... blä för det.!

- Måste vara snygg på måndag eftersom bild till studentredaktionen ska tas. I have to feel bootylicius!

- På torsdag ska jag och en tjej till på FUM mötet för att skriva en artikel för ttela magazine. Känner på mig att mötet är av sorten 5 timmar utan paus?

- Söndag ska sport management rapporten in. ajajaj...  time to get serious?

- Har ett litteratur PM att fixa klart så fort som möljigt.

- 2 rapporter som ska in. När då?? :/

- Flyttar till thn under crusinghelgen. Blir det crusing/flytt? what to buy? vilka möbler ska jag ta med? vem ska hjälpa mig flytta? hur ska jag inreda?

- Redovisning över fucking jävla internet den 2 juni. Hoppas jag hunnit fixa internet tills dess.

- Brorsan tar studenten. Har ju införskaffat mig världens finaste klänning tills dess! Wow-faktor på den.

- Den har jag bara ca 2000 exel uppgifter att fixa i en jurs som hamnat allt för långt bort hahaha help someone??

SEN börjar nästa kurs marknadsföringens etik och jag börjar även jobba. Jippie jobb innebär att sommaren är här!!


Candyshop.

Har slutat äta godis sen i måndags. Ok, kanske inte var så längesen men med mitt kända sockerberoende så har det varit lite kämpigt, haha. I alla fall för en stund sen när jag gick ner och skulle berätta en sak för mamma (hade världens idé) så var ingen hemma.

Gjorde mig lite kaffe och tänkte att nu när ingen är hemma kan jag ju passa på att ta en godisbit ur skafferiet. (Familjen var på liseberg i torsdags och kom hem med över 2kg choklad som de slängde fram! Ajajaj... :)
Men sen kom jag på mig själv i tankarna. Det är ju inte ok för MIG att köpa godis bara för att ingen annan är hemma? Har ju slutat med godiset för MIN skull, haha.
Tog mig sen till skafferiet, öpnnade, letade fram en liten daimpåse längst in, tog ut en liten godis, hade den i handen, kollade på den och tänkte: "är det värt det?" kom fram till att det inte var det och slängde tillbaka den, och stängde igen dörren. haha.. Så nu känner jag mig otroligt duktig.

Jag tror att jag kommit förbi det jobbigaste stadiet men jag är inte säker än. Så det gäller att behärska sig när man går i affärer, åker hem till kompisar, går ner i köket, haha fällorna finns överallt! :) 

Mycket som händer just nu.

Har apmycket att göra i skolan nu de närmsta veckorna innan "sommarlov" men som tur är får jag sitta med linda, maria, terese och caroline när de grejar med sitt arbete. Är så trist att sitta själv varenda dag och uggla. Så hoppas de ska dit och sitta där hela dagen på måndag med.

Idag har jag varit en sväng på överby med syskon och mor. Fick en helt underbar klänning av mamma som är låång. Tänkte ha den på Johans student. Blev även två rundor till thn. Den första för att kolla på min blivande lägenhet som var hur underbar som helst blev lite smått förälskad i den redan nu men tjejen som bor där hade inrett den väldigt fint också :) Sen blev det hem en snabbis för att käka tacos innan det blev thn igen för att åka hem till Johanna där även Hultan höll hus :)

När jag kom hem hade jag tänkt kika på vampire diaries men hamnade på bloglovin för att gå igenom alla nya inlägg sen två dgr bakåt, haha vilken bloggnörd jag är tog mig två timmar. Blev även till att kika på "Bella och Tyra show" eftersom skandalbloggaren kissie hade varit med. skämdes när jag satt och kollade på det, hon var så jävla pinsam! haha.. Nu är klockan snart halv 3 så det är nog bäst att gå och lägga sig!

Hörs imorgon!

When I look at you.

Miley Cyrus - When I look at you.

Tycker hon är så duktig den där Miley och jag gillar hennes låtar haha speciellt Party in the USA. Fast har lite svårt för videon för den har verkligen INGENTING med låten att göra haha de bara trallar runt och ser snygga ut :)

Nu har hon iaf gjort en film som jag tror heter "the last song" där hon sjunger låten "when I look at you" tycker den är så bra och vill verkligen se filmen tror nämligen att även den kan vara riktigt bra :)



Usch och blää!

Ingen webbkamera.

Nu har jag inte heller någon kamerasladd till mobilen.? Någonstans är den ju men VAR? Letade igår, letade i förgår... ingen sladd, och jag som har ett inlägg jag vill skriva och fina bilder har jag tagit till det också. Men bilderna ligger på mobilen. Och jag har ingen sladd till mobilen. .. . .  Får leta vidare.

Just nu väntar jag bara på att familjen ska åka. De ska till Liseberg ( i detta vädret) så lilla jag kan få lugn och ro här hemma med mitt pluggande och fröhoppningsvis lite syande.

Tandläkarbesök

Var hos tandläkaren imorses. Jag ogillar honom så sjukt mycket! Han är så jävla barnslig och det är hans assistent också! Senast jag var där satt jag i en timme och han berättade om bakterier och hur man borstar tänderna. Så tog han upp ett par platständer och visade! ööööhhhhh?? Var väl 7 år när de visade mig det senast.
När jag kom in frågade han om jag kom ihåg hur man fick hål i tänderna.

Svarade: Ja, om man går och småäter och äter mkt sött.
Tandläkaren: Ja och en grej till var det. Kom igen nu tänk! tänk! tänk! (på ett barnsligt språk)
J: Nej du jag kommer faktiskt inte på nått mer..
T: Vill du jag ska berätta för dig hur det ligger till?
J: NEJ! nej nej nej..  jag vet säkert men kommer inte ihåg...
T: Jag ska kunna väcka dig mitt i natten och du ska komma ihåg det. Min uppgift är att lära dig detta. Sen har du som skyldighet att komma ihåg det så din hjärna vet om detta. blablablablabla...

HELVETE!

Sist jag var där sa han också att jag skulle köpa en eltandborste och flourtråd. Har inte gjort nått av det jag vill inte lägga mina småsmå pengar på en eltandborste! Han blev nog lite purken när jag sa att jag inte gjort något av det han bad mig om, haha.


Bloglovin

Har skaffat mig bloglovin idag. Vad är det för smart sida?=) haha.. Så nu bara jag klickar mig vidare från blogg till blogg med ett litet klick! :)

Nu blir det ett avsnitt av vampire diaries innan sängen:)


In my head.

Jason DeRulo - In my head ♥

 




Blir helt kär när jag hör denna låten. Min hemliga kärlek haha fast jag tror Cissi kommer få höra en del om den när jag åker dit. Du måste hjälpa mig. Jag fixa ju en bra grabb till dig. Typ. Ja jag tycker vi säger så ;)




 

.... så jag tänkte vi ger dig lite utmaning ;) HAN vill jag ha i första hand. Men jag tror vi går direkt till nummer två. Så får vi jobba oss uppåt under åren ,) 


Seega Söndag!

Gillar inte söndagar, bläää för dem! Har hunnit förbi en sväng på överby idag med mamma och lillasyster. Blev en bikini, en topp och en parfym. Jag är sjukt trött nu och hade helst velat sova. Men det blir förmodligen en sväng till Thn för att hälsa på Cissi och sen borde jag verkligen plugga idag om "vi" ska följa våran planering, haha.. Men har inte fått nått svar från gubben i Ängelholm. Han LOVADE att han skulle svara på mina "våra" frågor. Blää för honom..!

Imorgon blir det tandläkarbesök (?) de idioterna som behandade mig som en 10-åring sist jag var där! Orkar verkligen inte... Sen blir det lägenhetsvisning på em/kväll någongång :)

Fest eller?

Idag är det lördag och det är bara jag i hela världen som dricker?? :/  Jag, Johanna och Göthe har varit i stan och fikat. Sen blev det hem till henne för att kolla på trav. Nu sitter jag hos Göthe han käkar och jag försöker få i mig lite vin. Har ju vart sugen på öl men lämnade den påsen nere i bilen. Börjar bli lite seg men kommer nog igång snart igen.
Sen blir det trollhättan och hem till Cissi :-) Hon ska jobba och är lite sjuk men ska dra med henne på liiite äventyr iaf :P Så får vi se vad som händer:)

Månen skrattar och stjärnorna ler.

Arvingarna - Ny tjej i stan.

Gammal låt som jag hittade idag när jag satt och kämpade med krönikan. Får fortsätta kolla på den imorgom min ögon är "blinda" för den nu. Men fick till en del tuffa grejer, haha.

Idag är en sån dag då man inte fått nått gjort! Alls!! :/ Tillslut fick jag krönikan gjord men en bad day helt enkelt.

Min vän Göthe har skaffat en ny blogg. Gick in och kikade och hittade ett inlägg som jag ville kommentera på men det var inte det enklaste på "blogspot". "HELVETES JÄVLA SKIT! SKIT I DET DÅ! FÅR VÄL RINGA HONOM  ISTÄLLET OCH BERÄTTA VAD JAG TYCKER!" ungefär så kände jag efter några försök.


Imorgon ska jag träffa Cissi när hon slutat jobbet ska bli kul har inte träffat henne sen i måndags för hon har varit i Gislaved och jobbat. Ska även ta mig till systemet för jag är sugen på öl. Inte så lite heller! Ska allt få tag på någon imorgon som vill dricka med mig :-)

Bekväm

Ni skulle sett mina hälar right now! Misshandlade till 1000!! :/ OM jag bara haft en webbkamera! haha häromdagen ville jag ha en cam för att visa er min stora fräscha finne. Idag misshandlade hälar. Hade en kamera på g men den var inte kompi... somethingsomething som engelskans comftible (aarrhhgg! stavningshjälp?) som svenskans bekväm iaf.
Kameran var inte "bekväm" med min dator. Ajajaj... Nästa gång jag tar mig ut till överby ska jag införskaffa mig en skitig webbkamera.

Aj aj aj!

Har varit ute och gått. Bestämde mig för en promenad till Willys för att handla lite smått. Vet inte hur långt det är fram och tillbaka men kan tänka mig att det är ca 5km. (det tar lite över en timme att gå) när jag hade kommit halvvägs till affären hade jag fått skoskav. Som vanligt får jag alltid skoskav i mina gåskor.. :(
Funderade på att vända om men nej nej framåt marsch! Påvägen hem "popade" det till på hälen, blev rädd och tog av mig skorna halvt om halvt. Bestämde mig för att ta lilla möjeredsvägen eftersom den är asfalterad tillbaka.

Glömde bort att det alltid är folk på stationen, haha... Fy fan! Som tur var ringde mamma precis då så jag sa extra högt: "Aj, aj,aj jag har sån jävla skoskav!!"

Tänkte att de kanske hörde och kände medlidande?



Barnvakt

Idag har jag varit barnvakt åt lillasyster Tova som var 3ggr så pigg som mig... Blääää behövde verkligen pluggat men det funkar liksom inte om man hela tiden måste lyssna på "emelie kom och kolla", "Emelie hjälp mig". För att inte tala om alla hyss som hon grejar med. Ser ut som ett slagfält därnere med papper, pennor, spel, mat, kladd... Men jag låtsas som ingenting. Det är ju ungen jag ska passa inte städa efter henne.

Till slut sa jag "Om du får kladdkaka.. Får jag kolla på Borta med vinden då?" och det fick jag :) Två delar till och med! hoho.. Älskar Borta med vinden och Nord och Syd. En riktig romantiker är jag :-)


Har superduper ont i ryggen också, provade med en promenad i förrgår men det hjälpte inte. Så idag blir det en cykeltur så får vi se om det kan hjälpa!

Bad day bakande.

Har haft en extremt dålig dag där ingenting flyter på... förutom mitt möte på studentredaktionen. det flöt på. Så nu har jag en krönika med deadline SENASTSENAST söndag. Fast jag ser fram emot den utmaningen. Låt inspirationen flöda! Så förutom det kasskasskass onsdag!!

Så får en halvtimme sen gick jag ner och sa till mamma: "Jag tror jag ska baka"

Får ett nej till svar...!

- "Nehe?! Och varför inte det då?!"

Jag bakade. Kom att tänka på Izzie i grey´s när jag stod där halv tio och bakade kladdkaka pga av en dålig dag. Hennes var ioförsig värre men då bakade hon också 30 plåtar med muffins. Kan säga att det hjälpte lite iaf. Den är klar om 3 min och då ska jag äta kladdkaka till True Blood!

SÅ DET SÅ!

Nä skärpning för fan!

Måste skärpa mig med bloggen vet ju att jag gillar att skriva här egentligen ;) Passar på när jag sitter i skolan och inte orkar börja läsa tråkig bok! 

I lördags ringde min far, som i sin tur bad mig ringa upp Johans vän för att han hade slarvat bort mobilen på Harry under fredagsnatten. Lägger på ringer upp min bror, säger att de hittat hans mobil och att han ska ringa upp pappa. 
Sen bestämmer jag mig för att ringa upp pappa igen för att jag hade ringt han tidigare under dagen utan svar. Ringer upp och han blir skitsur! haha "Det var väl för fan inte du som skulle ringa upp eller?!" Så gapade vi lite på varandra innan han klickade mig. ?! :/ Tänkte dirket efter att "jag ska fan inte ringa honom nått mer!" Men så tänkte jag idag när jag satt ute med kaffen i handen att jag kanske skulle ringa upp ändå... Ringer upp och Camilla svarar. Frågar om pappa var på dåligt humör i lördags. "Nej men han gapade och skrek om det sen när jag kom hem" Åhhhhh tönt! 

Det värsta är att vi är så lika varandra. Kommer ihåg sist gång vi var sura på varandra ingen hörde av sig på veckor typ! :) haha... 
Camilla räckte telefonen till pappa och det första han sa var: "Jaha, nu ringer du ska du säga förlåt nu då eller?" hahaha Ska jag säga förlåt?! Vad ska jag säga förlåt för? Det var ju han som slängde på luren i örat på mig!! Men nu tror jag vi är vänner igen! :-)  hahaha Tror jag fått min envishet från gubben Andersson. 

Leta leta

Jag ska leta upp en webbcamera som ska finnas någonstans. För imorgon ska jag ha mitt första e-möte, hoho spännande! Fast mindre spännande utan en fungerande kamera :)

Har så fruktansvärt ont i ryggen. Tog en promenad bort till Willys förrut och tänkte att det skulle släppa men nej det gjorde det inte:( ska ta mig en varm dusch så kanske det släpper.

Förresten, om jag hittar en webcam kan jag visa er min stora äckliga finne som jag har mellan ögonen! :-)

Plugg.

Sitter och pluggar i öxnered. Har massor att göra och imorgon blir det skolan. Ska bli gött att komma igång igen, har ju inte pluggat på två dagar. Förutom tentan då. Nu ska jag fortsätta sen blir det en promenad till willys!!

RSS 2.0