God morgon! Kortet togs igår när man va fr...

img_0114 (MMS)

God morgon! Kortet togs igår när man va frisk vilket jag inte är idag. Det trycker bakom ögonen och halsen är svullen. Det värsta är att jag hade planerat på mkt idag! Skulle på Zumba, gå på Oktobermarknaden och kollat bandy och senare på kvällen gått till Magnus och Johanna som har lite marknadsförfest och sen hade vi gått ut allihopa.. Men men.. Kan nog fördriva tiden med tv:n eller nått. Önskar bilden hade varit idag för då hade jag bara legat kvar i sängen så hade Roberth fått ta hand om mig..


Sitter hemma hos Göthe och Jessica, vi har...

img_0117 (MMS)

Sitter hemma hos Göthe och Jessica, vi har kikat på idol och dannebloggen haha vilken blogg :) imorgon blir det Zumba på fm men är lite rädd för att bli sjuk känner att halsen   Är påväg att bli dålig...


Efter en fullspäckad helg kopplar jag av m...

img_0110 (MMS)

Efter en fullspäckad helg kopplar jag av med lite sex and the city med några tända ljus perfekt avslutning på veckan. Och imorgon är det dags att ta nya tag.


Lördagskvällen blev tacos i Öxnered med fa...

img_0108 (MMS)

Lördagskvällen blev tacos i Öxnered med familjen och anton och Lennart mkt trevligt :) sen bar det av till thn för att Tjöta lite med Cissi och det slutade med öl, ostbågar och Singstar :-) en mkt trevlig och lugn lördagskväll :-) nu blir det snart hemdaga men först ska jag visa henne videon till stuck like glue! Den är grym!!:)


Jag ser det snöar hihi står i skolan och f...

img_0099 (MMS)

Jag ser det snöar hihi står i skolan och försöker ragga folk till studentredaktionen. Utanför så snöar det alot :) så diskussionen har mest blivit resor och plugg, och när snön kom blev det tal om varmare resemål än til Skåne :)


http://www.gratispremium.com/?ref=663681 ...

img_0075 (MMS)

http://www.gratispremium.com/?ref=663681 Om ni går in på denna länken och utför en enkel gratiskampanj och värvar 6 personer får man sen spotify premium och det är jättebra för då får man det ju till mobilen med och så slipper man all reklam på festerna ;) så in och stöd mig i detta nu:) hade lätt gjort det för eran skull;)) kram


Hittat ett nytt spel till telefonen:) man ...

img_0098 (MMS)

Hittat ett nytt spel till telefonen:) man ska bygga korthuS skitsvårt men kul om man har tråkigt :) nu ska ja ta en promenad till affären för att köpa lite mjölk :))


Moooorning! Vaknade vid 9 och missade tvät...

img_0090 (MMS)

Moooorning! Vaknade vid 9 och missade tvättiden. Har en huvudvärk som heter duga och ska snart iväg till skolan för att "analysera lite kultur" kaffe kaffe kaffe!!!


Nån som är sugen??   ;)

img_0079 (MMS)

Nån som är sugen??   ;)


Eye candy ;)

img_0078 (MMS)

Eye candy ;)


Sitter i skolan med Linda  och Maria och s...

img_0077 (MMS)

Sitter i skolan med Linda  och Maria och snackar kalorier och pluggar OLB. Seg som bara den men det är nog penicillinet som gör det. Vill bara må bra och bara frisk:)


She didn´t have time.

Jättefin video och text ♥

Terri Clark - She didn´t have time♥


Funkade ju enkelt o bra:) då kommer det bl...

img_0027 (MMS)

Funkade ju enkelt o bra:) då kommer det bli en del bloggande igen nu då orkar aldrig dra igång datorn nu förtiden när man når allt med mobilen :) ska lägga in en jättefin video här sen med :) puss puss


Får prova att blogga från nya mobilen. Så....

img_0063 (MMS)

Får prova att blogga från nya mobilen. Så... Test test :)


Är så jävla duktig!

Jag kämpar o kämpar dygnet runt känns det som. Igår var en riktig skitdag men jag gav aldrig upp och vissa saker löste sig. Fick skita i lunchmötet med student redaktionen, kändes trist men tvunget för att hinna med allt annat. Jag tror att om jag känner efter och tar det lugnt så märker jag nog att jag inte mår så bra, har haft en svag huvudvärk i några dagar nu men den har jag "vant" mig vid.
Sitter i skolan nu och väntar in Dan, Merita och Maria för ett grupparbete som hade varit skönt att få klart idag. Sen ska man hem och tvätta, städa, diska och sen vidare till vbg för att spendera min fredagskväll med mina vänner. Men blir hem tidigt för imorgon åker vi till danmark och bussen går 6:10 från thn. Har beställt hem en säng som kommer till öxnered idag men den skiter jag fullständigt i just nu. Finns inte tid till den alls förrän kanske på söndag.

Jaja allt löser sig nog tillslut:)

RSS 2.0