Planer för dagen.

Dagens planer består av plugg, promenad, färga håret och sen är det som vanligt tv-kväll som gäller på onsdagar ;) kl 20 är det Anna Ankas nya program vet inte om det är nått att ha men det får vi väl se. Sen kl 21 är det Grey´s mmm I like.. :) och kl 22 börjar true blood en riktigt bra serie! Och så avslutar vi kvällen med NCIS kl 23. Haha jag är så jävla töntig men det bjuder jag på!

Jag och Johanna har spelat på travet idag också. Så det får vi väl se, heja fram våra hästar. Är glad att jag inte slängde kupongen jag skrev på för jag fattar ingenting av lappen som kom ut ur maskien..?

Och så vill jag säga att jag saknar min mamma, min pappa och mina syskon var så längesen man träffade dem nu ♥ men som tur är ska jag på mormors kalas på lördag så då får jag träffa min mor och mina skitungar till syskon där! :-)




Nu är...

5d053edeabfadbfbf0ace2da8b70cfbe.png

Kolla varifrån!

Nu är vi på olearys för att se den sista avgörande matchen mellan frölunda och linköping. Elias och bernow är här med:) det blir alltså en härlig tisdagskväll. Förhoppningsvis! Heja heja frölunda


För barn.

Hänger i skolan och arbetar flitigt som en myra, haha ;) Blev en kaffe med anton förrut ute i solen. Berättade om en massa underbara disney (eller om det är pixar) filmer som alladin, björnbröder och ice age. Haha.. vilka underbara filmer och de är till för alla!
Vet inte om han kommer ge sig hem och kika på dessa men jag blev väldigt sugen på det :)

Nej nej tillbaka till arbetet, jag bara klagar på denna stackars killes arbete men jag kan inte hjälpa det. Försöker få in lite positiva saker också men då känns det som om jag inte talar sanning, som att jag sitter och ljuger.. :/  haha good damn va elak jag känner mig!


Bilder från klassfesten.

Mina 3 år på media gav mig ingenting när det gäller att ta kort, haha men bilder som bilder ;)

Från förfesten påväg till skolan.

 



Suddigt men hattar fick vi på oss.



Ännu suddigare. Nu är vi ihopknytna (heter det då?) med varandra.




Enda bra kortet jag fick till blev detta på Emmeli, Maria, Hilda och Katarina. Här har vi kommit tillbaka till skolan efter en redig springtur haha.



Sen avslutade vi kvällen på New Place.


Yes box!

Söndag idag. Sega dagar. Har varit slarvig med bloggen här men håller samtidigt på att starta upp en ny blogg så vill lägga lite tid på den också. Det är dock en hockeyblogg så intresset är väl lagom ljummet för er ;) haha.. Har mina planer jag med. Fast ibland känns det som om jag är den enda som har planer och verkligen vill genomföra dem... ? 

Frölunda - linköping spelar nu, tyvärr inte på tv:n då de valt att sända färjestad - skellefteå (?) ööhhhh... fattar inte, hahah spännande iaf! Sitter med både datorn och tv:n framför mig.

Tänkte på gruppen "jag älskar rykten, dom berättar saker om mig själv som jag aldrig vetat!" som finns på facebook rätt självklar men jag är så jävla tråkig som person att det inte är någon som vill starta ett rykte om mig, och skulle någon göra det skulle jag aldrig lägga ner energin på att bry mig om det!

Hej då!

Student.

Märks så tydligt på uttagskvittot att man är student :/ huh! Gäller att leva billigt (inte fattigt) varje månad, och jisses vad jag har blivit ekonomisk av mig. Men så fort man får ett litet tillskott i kassan passar man på att leva som en kung. Kan vara en 100 det handlar om, hahah.. Men det funkar ju inte i längden.

OCH JAG HATAR ATT HANDLA MAT PÅ ICASUPERMARKET!!!! spelar ingen roll hur få varor du köper kommer ändå aldrig under 100 spänn! Så fan att man ska vara så bekväm av sig. Heja heja Willys det är grejer för oss studenter det!

Träningsvärk!

Hatar att behöva erkänna det men efter löparturen till oden och tillbaka igår har jag så ont i mina fötter och ben! Hade stövlar på mig också så det gjorde inte saken bättre. Men kul var det!

Tyvärr så fick jag exploderande huvudvärk som jag satt med i någon timme nere på new place och valde att gå hem när de andra skulle vidare på "mellanfest". Gick och la mig direkt när jag kom hem tror klockan var 9 och sov i 12 timmar (?!) Blev så förvånad haha... Är otroligt seg idag men tänkte ta och plugga en timme eller två, tvätta och ta en promenad bort till willys och småhandla lite. (hoppas mina fötter klarar det ) haha

Nu sitter...

0-63e804e59586a725583e27d040dc8d41.png

Kolla varifrån!

Nu sitter vi på new place med klassen och har precis beställt mat. har hunnit förfesta och vart med på en lagtävling ihopknutna med 3 andra springandes från högskolan och in på vero moda genom åhlens med hattar och snören haha. Är k.nästan glad att man inte träffade någon man kände. Personalen på vero moda såg så förvånade ut att vi trodde vi kommit fel men de hade ett kuvert till oss. Hhaha:) vårat lag kom inte sist utan slutade 3:a så ingen pokal till oss men jag är nöjd ändå:) mer uppdatering kommer imorgon:)


Bad things.

Jace Everett - Bad things.



Ledmotivet till true blood. Jävligt bra låt!

Go go go!

 

 

Tentagodiset är inhandlat och nu blir det en dusch innan det blir sängen. Blir väl till att kika på cougar town innan, haha riktigt bra program. Tror det börjar kl 22 på kanal 5.


Wiho!

Kom precis hem från en väldigt lång skoldag men det var väldigt skönt att få sitta där dessa timmar. Imorgon ska man tillbaka igen, dagen innan tentan. Tror inte jag klarar den men har som mål att slå poängen från den första gången :-) Sen ska jag klara den vecka 16 ;) haha

Fick precis ett glädjande skattebesked också! känns jätteskönt att slippa betala tillbaka och få sig en slant ist :) Nu ska jag se hockeyn och plugga lite till innan det är dags för sängen :)

hänger i...

0-165acd1515d315ea101fda93cc7b24eb.png

Kolla varifrån!

hänger i skolan helt själv. Vet att linda och maria sitter därnere och jobbar på men vill inte störa... Än;) har att göra här med men är så grymt hungrig och kaffesugen så vi får väl se hur länge jag kan hålla mig i mitt lilla rum... Åhh kaffe kaffe kaffe mmmm!


Still alive.

NU blev jag klar med min ena rapport. Har en sammanfattning att skriva imorgon till den andra men det borde inte ta mer än 10 minuter. Sen går hela mån, tis och ons åt till att plugga och skriva redovisningstentan :/ Fast där känns det så skönt att jag inte är själv utan kan sitta och plugga med Linda. Allt är lättare om man inte är själv.

Igår blev det butlers med göthe, johanna g,johanna w, jessica, sandra, camilla och andreas. Kände bara de tre förstnämda från innan men det var kul att träffa lite nytt folk!  :-) Råkade ut för en hemsk sak på dansgolvet, men det kommer nog inte upp förrän imorgon. Väntar på ett mail från mamma som skulle fixa sidnummer på rapporten och sen ska jag skicka in den. Vill verkligen inte kolla igenom den en gång till nu för då kommer jag hitta en massa fel som jag kommer störa mig på...! Så nu lämnar jag in den som den är så får det väl i värsta fall bli en komplettering.. orkar faktiskt inte bry mig mer nu... haha

Mitt nya hem.

Mitt nya hem är skolan bibilotek. Trivs här. Det är lugnt och stillsamt, alla har något att göra. En perfekt värld för mig just nu alltså.

Fick sällskap av Linda för en timme eller två. Vi pratade inte så mycket men oj vad det gjorde för det studiesociala.
Dags att kämpa vidare, för kämpar det är vad jag gör!

Klar för dagen.

Har pluggat i ca 10 timmar idag bortsett från en tvåtimmarspaus för att käka och varva ner. Good good! Har kommit en bit påväg i den korta essän. Ska fixa klart den imorgon tror jag.
Ska tydligen till tandläkaren (?) kl 8 :( Så kommer till skolan tidigt imorgon.. Sen ska jag jobba vidare med sport m uppsatsen.

Blir förmodligen skola på lördag med Linda för att plugga lite redovisning också, vill inte ge upp den helt.


Nu blir det sängen och NCIS innan jag slocknar.

Natti natti.

det är...

4656ea93822f9d2aeb07689f5de35a9b.png

Kolla varifrån!

det är traktormöte ute på gården tripp, trapp,trull. jag och lucas sitter i bibblan och ser ut över halva stan. Det är livsfarligt, har tappat min motivation helt denna dagen. Tror jag tänker för mycket och gör allt mycket krångligare än vad det är. Fantiserar ist om att den stora traktorn ska käka upp den lilla. Nu drog traktorerna. Bruum bruum sa de.

De kanske skulle på traktorträff? Sitter och flabbar högt åt mina egna tankar. Lucas är nog rätt irriterad då han bara vill läsa klart sin bok och gå hem. Han är klar när han läst ut sin bok. Jag kommer aldrig bli klar.

Dagens händelse: anmäld till klassfest nästa torsdag! Hemliga aktiviteter men hörde att klackarna kunde följa med. Brännboll=inte trovärdigt. Dricka och mat blir det iaf. Wiiehoo!


Music.

Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar. Min nya favorit av årets låtar. Kan det bli mer schlager än så här?

 

Kellie Pickler - Gotta keep movin

 

 


Planer.

Planer på att gå till affären för lite sockermat, hem och ta en dusch, diska all disk, vika all tvätt, kolla streamad föreläsning och jobba vidare med rapporten.

Men då får det gå fort för kl 21.00 är det Tv:n som gäller med Grey´s och senare true blood.

Sitter i...

1fd350ffa4bb603273ab44d22591d7b7.png

Kolla varifrån!

Sitter i skolan och har sällskap av elias och lucas. De tjöta otroligt mycke förrut, kunde inte höra mig själv tänka så jag sa åt lucas att om han höll tyst och läste så skulle jag bju på fika. Då blev han tyst och började genast läsa. Sen var koncentrationen på topp och efter 100 lästa sidor kände jag att jag hade gjort honom en björntjänst och bjöd honom på en kopp kaffe.

Nu har vi kommit tillbaka och koncentrationen är tillbaka på 0.


Åhh mat!...

0-6a249a6916c6d0ff2e8e2b8499075e11.png

Kolla varifrån!

Åhh mat! smaklig måltid.....


Jobbig.

Det märks när jag har suttit vid datorn och skrivit för länge. Som idag. Har suttit och skrivit sen klockan 11. Jag är helt slut i huvudet. Det klarar inte så mycket mer. Detta går ut över vänner, familj och mig själv på ett rätt intressant sätt.
Nämligen att jag pratar om saker jag aldrig någonsin pratar om. Mitt högskole-skrivande-rapport-språk smittar av sig och kryper upp i hjärnan. Mitt tjöt blir analyserande, detaljerat och ett riktigt ordbajseri.

tufft ju!

Rätt kul.

Rätt kul att det roligaste som hänt idag var en hälsning från ett soligt thailand. Hur nu det kan vara kul? Killen tyckte jag skulle skicka över böckerna, men fatta inte vad böckerna skulle göra i Thailand utan mig? Jag fattar inte vad någon ska göra i Thailand utan mig.

Sånt e livet.

Sitter och kollar på mina besökare, ni sjunker dag för dag.. tråkigt. Varför? Kan det vara för att jag egentligen inte har något liv att dela med mig av? Hmm kanske haha.. ber så hemskt mycket om ursäkt!

Som vanligt har jag pluggat HELA dagen. Är helt slut i huvudet och glömmer av en del om det jag skriver om. Kollar igenom massa gamla papper jag fått och ser att "JÄVLAR! vill de att man ska skriva på det viset?!" om och om igen nya papper, nya besvikelser. Tappar motivationen, men känner tidspressen så ignorerar papprena, låtsas som jag aldrig sett dem och fortsätter skriva på mitt sätt.

Är alltid bäst att skriva på sitt sätt. Kom ihåg det. Ska snart gå ner med tvätten, laga lite mat och kolla upp om det var idag som cougartown gick. Dagens rätt blir lax, haricoverts med rödlök, och örtröra. Mjau..!

Back to school

Hänger i skolan med Elias. Är så otroligt glad för pp labben som jag skickade in i förmiddags blev GODKÄND! Blev så lättad att jag nästan (?!) fällde en tår, haha... Ett steg avklarat och tre to go! Men det börjar bli ont om tid nu. Har planer på att vara klar med två av uppgifterna till på fredag för att helt kunna koncentrera mig på GRA omtentan som är nästa onsdag. Heja heja heja mig!!!

Shoop shoop shoop.

Så här har min söndag sett ut och jag kan lovar er att det inte kommer bli bättre framåt veckan. Papper, böcker, kaffemuggar och allmänt kaos, mmm I like it! Kämpar på som fan med min sports management rapport och känner mig duktig. 

Börjar bli jävligt hungrig också men känner 0 för att ställa mig och laga mat(!) (fortfarande sjuk) host host!! Längtar tills någon kommer på matpillret (jag kom ju ioförsig på det men kommer bli lycklig när någon börjat tillverka det) Ett piller frukost, lunch, middag och kvällsmål, det innehåller allt du behöver och ger dig en mättnadskänsla också. Sen kan man självklart laga mat när man känner för det men det finns vissa dagar då man "don´t". 

Glöm inte bort vart ni läste det först ;)

Lever i misär. Koppen innehöll kaffe med MASSA grädde (käkar ju LCHF så jag FÅR äta sånt. mums!)  


Tar nya tag.

Är fortfarande förskyld och huvudvärk men känner att det börjar släppa lite lite nu... Har pluggat lite i öxnered, sen blev det storhandling på Willys innan mamma körde hem mig. Ska sätta mig och plugga ännu lite mer nu. Blir skola heeela veckan tidigt till sent.

Men bara jag får bli frisk så klarar jag allt!!

Sitter hemma...

0-66a5134ebe87407bf55c8d3ae6269c59.png

Kolla varifrån!

Sitter hemma hos Johanna i botered och har kollat melodifestivalen. Hejade på manboy men anna bergendahl var också bra!:) roligast ikväll var programledarens dåliga skämt om att irland var det land som vunnit eurovision flest gånger, nämligen 175 gånger! Johanna trodde på det och sa att eurovision hade ju gått iaf 200 år ;) haha du e så söt haha! Nu ska jag snart ta en promenad till öxnered för att sova där.
Johanna följer nog med en bit när hon ändå ska ut och gå med hunden.


Hur mår du?

Vaknade tidigt imorses av att solen lös in i lägenheten, och jag är förmodligen inte själv om detta. Härligt härligt iaf... Min jävla förskylning vägrar släppa och huvudet känns segare än någonsin!

Måste bara berätta att jag drömde om hur mycket jag hatar folk som frågar: "Hur mår du?" eller "Hur är det med dig?" Vad är det för idiotiska frågor att ställa egentligen?! (ber så hemskt mycket om ursäkt om jag råkat ställa de frågorna den senaste tiden)

Vad är det för svar man är ute efter?
Vill man verkligen ha ett svar?

I vanliga fall svarar man "jo, det är bra" fast det kanske det inte alls är? Kanske mår asdåligt, men ändå svarar man "jo, det är bara bra med mig". Nästa gång det är någon random idiot som frågar hur jag mår ska jag dra upp allt som hänt de senaste 2 åren, ha!

Sjuk.

Varit i skolan hela dagen idag. Satt i bibblan med en rinnande näsa och folk runt omkring mig. Otroligt jobbigt! Det är så långt till toan också. Man måste först ut ur bibblan och sen ligger den 100m bort, så en lång väg för att snyta sig. Vid 4 tiden pallade jag inte sitta där längre så bläddrade snabbt igenom de sista sidorna.

Hann hem och käka innan min bror och alla hans kompisar kom för att fira stefan. Men de sitter ute i pluggrummet. Stefan tyckte jag borde ringt honom innan och sagt att jag var förskyld för då hade han tagit med sig sina norska supertabletter.
Fan jag borde ringt, haha... Har ingen ork kvar efter denna veckan och förskylningen. Den mesta energin går åt till att tycka synd om mig själv. Har massor att plugga men får se hur mycket mer jag orkar idag.


Puss på er!

Snyft snyft...

Tycker synd om mig själv. Jag är sjuuuuk..! Har tappat all motivation till plugget (får bara inte hända) och hittar ingen lägenhet!! :(


Så nu tänker jag skita i alltihopa! Proppa i mig lite tabletter, enchinagard och koka lite kvällsthe. Så hoppas vi att jag är piggare och gladare tills imorgon..


God natt.

Sitter och...

0ed4201e932c4eabcd3f32ea782c1392.png

Kolla varifrån!

Sitter och fikar med johanna på det nya fiket i stan det får tyvärr bara 3 av 10 solar. Fint inrett men snurrig personal. Vi är inte nöjda (även om johanna ser väldigt nöjd ut på bilden), men det får väl få en andra chans.


Tre karlar i köket.

Har min bror, möller och skogsberg i mitt kök nu. De ska laga mat inför imorgon då de ska hit och fira Stefan som fyllt 20. Så grattis till honom och grattis till min som får maten lagad imorgon :-)
wiiiieee...


Sitter hemma...

562bbf56eb3c87c701b1f86ec7f0c1c3.png

Kolla varifrån!

Sitter hemma med cissi. Vi kollar lägenheter och vårruset. Vi har många planer för våren. Påsk är också en viktig punk i kalendern som ska fylllas ut med roliga aktivter. Men vi vet ju inte hur vädret blir... Hon ska snart iväg och jobba, jag ska fortsätta plugga och kl 4 blir det en fika med johanna och göthe på nya cafeet slussen. Spännande!


Myysa.

Dags att krypa ner i sängen och mysa efter denna dagen. Kl 21 är det Greys och imorgon är det dags att ta nya tag med plugget.

Fan va jag tjötar om det men det är också det som är skillnaden mellan jobb och plugg. För när ni som jobbar slutar för dagen behöver ni inte ägna en sekund till åt att tänka på jobbet. Men när man är student så har man en ångest dimma över sig 24/7. 


  

Sitter fortfarande...

0-4d71c83ecdd907835304ead1b9ca12f1.png

Kolla varifrån!

Sitter fortfarande i skolan (kom vid halv 11) har haft sällskap av Linda en sväng och Anton några minuter. Vill så gärna bli klar med denna uppgiften men det lär inte hända idag.

Kommer väl både drömma och tänka på engelska den närmsta tiden.. Jävla skitbok. Det värsta är att det inte finns en enda svensk bok i detta ämnet heller så vet inte riktigt vad det handlar om... Heja mig!


Pocahontas.



Colors of the wind♥

Helvete.

Pluggade som en tok igår och fick nästan lite dåligt samvete när jag skulle sova. "Det hade jag väl inte tid med?" Gick upp tidigt, åkte till skoftebyn för att fixa blommorna på tatueringen. Första bästa buss hem och råpluggade i fyra timmar. Hann med en hel del men när jag skulle käka försvann hela jag.. Har ingenting kvar att ge idag...

Har tyvärr en del att göra idag. En sak är dansen men det lutar åt att hoppa över den. Har inte tid.. Hur har jag kunnat vara så tidsoptimistisk??... BLÄÄÄ! Om ni bara visste hur arg jag är på mig själv! Haha...

Ska plugga, handla, ta en lång varm dusch, plugga lite till och lägga mig tidigt. Imorgon ska jag till skolan och plugga med Linda och Maria på fm när de ska hem ska jag sätta mig i bibblan och plugga till kvällen!

Hey Stephen.

Taylor Swift - Hey Stephen ♥

Har snöat in mig helt på Taylor Swift det senaste. Kanske har med min stressiga vardag att göra? Lugn och härlig musik... :)


Forever and always.

Taylor Swift - Forever and always (piano version)


Inflyttningsfest.

Bilder från helgens fest hos Cissi. Bilderna snodde jag av Erika :-)
















Snurrig.

Blev skolan idag mellan 11 och halv fem. Bläää hur fan ska jag hinna allt?? Kom iaf en bra bit med pp-presentationen. Har "bara" 200 sidor kvar att läsa. (på engelska om business information systems) hmm det är det som är illa. Hade det varit något intressant hade jag inte klagat lika mkt ;)

Nu ska jag börja klura på uppsatsen och arbeta lite med PM-uppgiften.
Visst har jag ett innehållsrikt och avslappnat liv? Du måste vara avundsjuk ;)


Imorgon är det dags att återvända till Micke igen för att fixa blommorna. Oj just det ja! Måste hitta några snygga blommor som han kan arbeta med också :/ hehe helsnurrig... HELVETE!


Jag lever.

Lång kväll igår men riktigt kul. Vet dock inte varför jag tvingade mig själv att plöja igenom ett avsnitt av NCIS när jag kom hem? :)


Var ute en snabbis förrut när jag skulle iväg och handla frukost. Vilket väder! och vilken energi jag fick av det! Heja heja våren. Nu blir det myskväll med tacos och "blåsningen" på tv3. Veckan som kommer blir inte roligt!


Bilder kommer imorgon.

Och grattis Erik som blir 24 idag!! Och första dansen som 24 åring blev med mig igår. En tryckare, haha det var lääängesen..! Fick högstadie-flash-back... jisses!

Inflyttningsfest.

Är hos Cissi på inflyttningsfest, massa härliga människor. ni får ursäkta min svenska just nu hennes tangetbord är inte som andras ;)

Frida kom precis fram till mig.

-hej! (drar ner tröjan) haha
-hej på dig med haha..

Blir nog som mor sagt att jag kommer få förklara vad tatueringen betyder 1000 resten av livet ;) Men är så nöjd at det  inte gör så  mkt .


Roger förstår vad jag menar med bordet :)

Och johanna är tydligen (?) bäst ?? Jag vet inte det....

Ikväll blir det iaf  utgång så det bara skriker omdet ;)

Spring is here.

Nu är våren äntligen här! Hoppas den stannar förevigt..

Kände att jag behövde en ny bakgrundsbild till datorn då också för att få lite vårenergi. Slutade med en bild på bugs bunny...



...världens bästa kanin!


Kom även att tänka på filmen "Space Jam" med Michael Jordan och Looneytoons gänget. Jag och min bror kollade alltid på den när vi var mindre. 
Vill se den nu, haha men det hinns inte med idag. Ska plugga och sen blir det inflyttningsfest hos Cissi. Men imorgon kan jag nog hitta tiden ;)

Kommer ni ihåg?


 

 




Tips!

Brooks and Dunn - Ain´t nothing bout you

Kellie Pickler - Best days of your life

Sarah Evans - Born to fly

Gretchen Wilson - Good ole boy

Alan Jackson - I don´t even know your name

Taylor Swift - Our song

Alan Jackson - Remember when

Carrie Underwood - Songs like this

Sarah Evans - Perfect

Diamond Rio - Unbeliveble

Brad Paisley ft. Dolly Parton - When I get where I´m going


If I could do it all again.


Ordning och reda.

Har fixat till lite kategorier här i bloggen så det ska bli lite lättare att hitta. Dagens kategori blev "musik" :)

Whiskey Lullaby ♥

Brad Paisley - Whiskey lullaby♥



Vet att jag har lagt upp denna videon tidigare, men låten är bland de finaste jag hört. Vill ju att ni också ska höra :-)

Temporary home.



Carrie Underwood - Temporary home.

American Honey.



Lady Antebellum - American Honey.

Tack tack tack.

Jag supernöjd med min tatuering, och det är så kul att läsa alla kommentarer från er om att den är fin :-)

Idag är det en bra dag, till skillnad från igår, haha.. Ska göra mig iordning sen blir det skolan med Elias och hoppas verkligen att dagen fortsätter med mitt goda humör så man får någonting gjort.

Tattoo..

Här kommer några bilder på tatueringen







 

Väntar på att det ska bli tisdag så jag får den klar :)


Countryns country.

Brooks and Dunn ft. Reba McEntrie - If you see him


 

Detta är en låt som jag lyssnade ycket på förr. Den är verkligen vacker och blev så glad igår när jag hittade den på spotify.


En torsdag åt helvete.

Hade massa planer för idag men nu händer det ingenting kommer knappt ur sängen. Inget fel med mig förutom att jag är så jävla lat idag!
Så blir väl till att städa upp här hemma, gå och handla och dansen kl.18. Imorgon är det skolan igen som gäller då ska jag vara superdupereffektiv!!

JAG HATAR DAGAR SOM DENNA!!

Alis volat propriis.

Hemma och nytatuerad. Är riktigt nöjd med min nya tatuering och då är den inte ens klar än. Ska tillbaka på tisdag och fixa det sista. Låg nästan 3 timmar idag, och de sista 30 minuterna var en riktig pina! Så hade nog inte pallat mer.

Annars har det varit full rulle hela dagen med plugg i skolan med Maria och Linda (så mycket plugg blev det kanske inte var så upptagen i mina tankar på allt annat)
Sen kom Sonny, Emelie och Lavinia förbi på fika.


Blir mer inlägg imorgon, är så trött och utmattad efter tatueringen att jag är förvånad över att jag fortfarande står på benen.

Natti natti :)


Till och med jag.

Får försöka tala i gåtor för detta var längesen jag kunde prata om det "lagligt" Inte lagligt, utan "lagligt" inga brutna regler förutom de osynliga då rimligtvis.

Status.. R.I.P... (ingen stackare som gått och dött) folk känner verkligen för detta och det är en hel del kommentarer skriva. Medkänsla.

Sitter och tänker mig tillbaka om jag har några minnen med berört föremål och då kommer jag på att det har jag! Jag börjar sörja jag med, men utan att skriva nått. Har inte rätten att göra det längre. Typ.

Jäkligt töntigt inlägg, jag medger det. Borde istället skriva precis vem, vad, hur varför.... Men det får bli något att jobba på. Vill ju inte hänga ut personer jag inte längre har någon kontakt med, även fast det inte var något negativt. Tvärtom, det var trevliga minnen.


Annars...? Jo jag är jävligt hungrig! Har slitit som bara den idag med packning och glömde totalt bort att både käka och befinna mig på dansen. Dåligt gjort av mig. Har absolut ingen aning om hur texten är nu, det får Oscar kolla upp. Han vet hur saker och ting ska vara (ibland) dags för maaat!

Ryck.

Fick ett ryck tidigare idag. Några minuter senare står jag och tänker packa ner hela lägenheten. Som tur är fanns det lite vett kvar i mig så sparade lite saker så som tallrikar och bestick. Jag vill flytta nu nu nu! och halva lägenheten befinner sig just nu i förådet.

Tuesday.

Förra veckan var jag verkligen på g med allt, speciellt skolan. Har nog aldrig pulggat så mycket och samtidigt tyckt det var så kul som då. Denna veckan började sämre.

Håller på att tvätta=tråkigt. Kaffet är precis klart så ska sätta mig med lite skolböcker till det iaf. Senare är det dans och imorgon blir det förhoppningsvis en bättre dag. Då ska jag plugga med Linda och Maria (det var längesen nu), sen kommer förmodligen Sonny, Emelie och Lavinia och fikar på em. På kvällen ska jag iväg och tatuera mig. Ser fram emot det. Har väntat länge nog nu.



Boston Tea Party.

Just nu är det Boston tea party på kanal 5. Helt jävla underbart program!


Rude boy.

Rihanna - Rude boy.




Grå vardag.

Ligger i min goa säng och har otroligt ont i min axel. Har nämligen gått runt med min dator och ett x antal böcker på axeln hela dagen. Tycker synd om mig själv just nu.. Speciellt när jag vet att jag måste ner till oden igen för att handla.


Det här...

742235fcb8007ff5bbe1c49fc41e2332.png

Kolla varifrån!

Det här är mitt andra kort om det nu inte skulle funka mellan mig och henke...

Man skulle enkelt kunna säga att killen är världens bästa hockeyspelare just nu. Men vet inte vad han skulle säga om en flytt till sverige för min skull? Tror henke är det säkrare kortet.


RSS 2.0