Positiva pappa.

Jag: Tänk va kul sen när du blir morfar pappa! :)

Pappa: Det kommer aldrig hända. Min dotter är oförmögen att skaffa pojkvän och min son är bög..


Haha.. TACK! Riktigt uppmuntrande ord!

Kanske ska tillägga att min bror inte är bög utan mer "wannabee-brat" vilket är lika med bög i staden Vänersborg. :)

....och jag är inte heller oförmögen att skaffa pojkvän! :)


Rymmer.

Idag rymmer jag till vänersnäs!

Business women.

Har gjort en "To Do-List" för dagen annars kommer jag glömma hälften. Blir en hel del mailande och läsande. Ikväll åker jag till öxnered för att käka tacos med familjen.

Sen hoppas jag att jag hinner se Ben Dover spela en bandymatch. Så nu får ni se till att gå vidare killar! : ) Men det är nog inga problem så som de har tränat det senaste.

Till sist; I helgen händer det nått kul! ,)

(O)känt beroende?

Någon som bara lyckats se två avsnitt av Paradise Hotel och inte fastnat efter det? Jag har följt varenda program denna säsongen och igår åkte Cimon ut. Jag som hejade på honom! fyfyfy! Nu är det enligt mig bara Greta och Kristoffer kvar som är värdiga vinnare eftersom de har varit där från början. Sen hejar vi lite på Andreas också! ,)

Men ut med Jackie och ut med Pontus... (just det ja, Jackie var också där från början men hon är ingen värdig vinnare någonstans)

TÖNTIGT! Tänker ni nu, ägnar hon ett helt inlägg om P.H?

-Ja det gör jag! Detta är ett beroende och jag var tvungen att få prata av mig! ,)
Lipsill.

När jag slarvar med maten börjar jag gråta åt allt konstigt. Idag har varit en sån dag, levt på kaffe. Det funkar ju inte!

Fick i mig lite mat när jag kom hem vid 18-tiden. Mådde dåligt och låg i sängen och halvsov. Såg på SVT att OS börjar på min födelsedag. Trevligt, eller hur? Men nej då börjar jag gråta åt det!

Hoppar in i duschen och tänker att det kan vara skönt. Ne!, då gråter jag i duschen för att jag duschar! Har alltid varit känslig när det gäller mat, haha. Bara att fråga mor och far, de har nog hört många konstiga gråt historier p.g.a. matbrist.


Ska försöka få i mig nått nu innan Paradise Hotel börjar.

Blah Blah Blah.

Kesha - Blah blah blah.
Häng i bibblan.

Hänger med Elias och Lucas i bibblan. Lucas hade 160 sidor att läsa tills imorgon så han sitter och kämpar med det, Elias vet jag inte vad han gör? Leker med datorn? Själv har jag ingen aning om vart jag ska börja. Har tre kurser på distans och blandar ihop dem. Borde kanske lägga tid åt en kurs varje dag ist för att blanda in alla tre? Smart bea!

Hoppas att det är dags för kaffepaus snart!!

The Only Difference Between Martyrdom And Suicide.

Sit tight, I'm gonna need you to keep time
Come on just snap, snap, snap your fingers for me
Good, good now we're making some progress
Come on just tap, tap, tap your toes to the beat

And I believe this may call for a proper introduction, and well
Don't you see, I'm the narrator, and this is just the prologue?

Swear to shake it up, if you swear to listen
Oh, we're still so young but desperate for attention
I aim to be, your eyes, trophy boys, trophy wives

Applause, applause, no wait wait
Dear studio audience, I've an announcement to make:
It seems the artists these days are not who you think
So we'll pick back up on that on another page.


Try sleeping with a broken heart.

Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart


Fy Fan!

Satt och kollade på The Voice imorses innan jag skulle iväg till skolan. Där pratade den ena killen om en youtube film som han tyckte var rätt "cool" och bad oss tittare att kolla på denna för att kuna tala mer om den imorgon.

Gick in och sökte på "botfly" och detta kom upp:Varnar känsliga personer! For real! Är själv inte så känslig och klarar att  se det mesta men när jag kollade på den här videon fick jag kväljningar. Var på gränsen till att behöva ta mig till toan och spy.

Kan berätta vad det är så ni riktigt fattar hur äckligt det är. Det är flugor som lagt ägg på myggor. När myggorna sen suger blod ur djur och människor (ja, jag vet att vi också är djur) så åker de här äggen in under huden och efter ett tag växer det fram larver som kryper runt och lever under våran hud!
AAAHH vill gråta! Fan va mesig jag blivit! (inbillar mig att det kryper på min rygg nu)

Regler?

Diskuteras på msn just nu om det finns amatörregler i bowling? Jag säger nej! Alla har vi våra speciella spelstilar och "kastar" man klotet på banan och det rullar framåt så är väl det ok? Nu menar jag inte slänga klotet i golvet "med mening" men jag rullar aldrig klotet från början på banan och jag har heller aldrig blivit utkickad.

Dessa anklagelser om så kallat "fusk" handlar nog egentligen bara om rädslan att förlora mot en brud. Knepigare än så behöver det inte vara i grabbarnas skalle, haha.

Så good luck! Och ja jag är väl medveten om att detta inlägget kan komma att bidra med att det inte blir någon bowling för min del men det är smällar man får ta! , )

Sunday.

Haha, ja som ni kanske märker är inte mina rubriker det roligaste. Men söndagar är inget annat än just söndagar.... Sega och urtråkiga. Jag brukar mest längta till måndag på söndagar.

Denna söndagen skiljer sig inte från resten. Blir till att laga lite mat och läsa lite inför morgondagens möte i skolan. Wiiehoo!

Saturday.

Vaknade vid 10-tiden idag och såg att det var perfekt promenadväder. Så käkade frukost snabbt sen blev det en promenad runt spikön och jag var inte själv om att tänka samma tanke idag.

När jag kom hem blev det en stor kopp kaffe. Har kurat ner mig i sängen nu vilket inte var riktigt meningen.. hmm.. Funderar på att rensa i mina pappershögar. Det ska jag nog göra!

Årets första semla.

Idag har jag ätit årets första semla! (ja, jag vet inte bra onyttigt som fan osv.) Men guud så gott det var. Tur hade vi också eftersom det bara fanns två semlor kvar, en till mig och en till Maria. Mår lite illa nu men det hör väl till?

Powerpuff pinglorna skulle träffas i skolan idag för att plugga lite redovisning... hmm.. haha vi skrev en lista på vilka uppgifter som kan komma på tentan, haha. Men det är kul att bara sitta och tjöta med :)

Däremot känner jag mig elak mot Elias som jag skulle pluggat med egentligen. Men jag bjuder på kaffe nästa gång så blir han nog glad igen ,)


Tycker det är så himla trist att inte lägga upp några bilder här på bloggen. Tycker det är kul att blogga och ännu roligare att det faktist finns folk som läser den. Men min vanliga kamera är sönder och mobilen förstår jag mig inte på än. Men det kommer, ska försöka lära mig det idag.


Åhh

Det är såå svårt att låta bli.. :( Men jag SKA låta bli kan bli dumt annars men det finns ju så nära just nu.. alldels för nära för att låta bli?

Ut med dig, ut med dig bort med dig därifrån! Bäst att lägga sig innan jag gör något dumt.. Fyyyy!


ur Ica Age 3:

- Buck, exakt när blev du skvatt galen?

- För tre månader sen, jag vaknade en morgon nygift med en ananas. EN GRYMT FUL ANANAS! Åhh men jag älskade henne..

haha härlig film...

Klart.

Nu är alla kursregistreringar fixade och det känns skönt. Pluggar 100% så har att göra i vår med, har ju tre tentor att fixa till med. Men med våren kommer energin!


Göteborg.

Idag har jag tilbringat min dag i Göteborg med Terre och suttit modell nu när hon har sin provvecka. Blev riktigt fin men hade svårt att få bort sminket, haha helt svart under ögonen.

Tog tåget 16.39 hem igen och blev vän med en kines/japan som frågade om biljetten han hade, de är inge bra på engelska på den sidan jordklotet ;)

Folket som precis hade slutat jobbet var som lejon när man stod på perrongen. Alla ville hela tiden ta ett steg framåt sakta så ingen skulle märka. Tog man själv ett steg åt nått håll, var det många som kollade på en snabbt och gjorde samma sak. Det gällde att få en sittplats på tåget. Tåget var försenat och det gjorde ju inte jakten på plats bättre. Jag sa åt kinesen att skynda sig att ta en sitplats, men jag tror inte han fattade.

Imorgon är det derby i vänersborg och det är säsongens sista vilket är mindre roligt.


Addicted to you.

Jag känner mig mer fången än fri fast jag är egentligen helt fri men ändå inte. Haha tankarna snurrar allt bra i huvudet nu. Rykten stjälper mer än de hjälper just nu. Vad händer? Hur har det kunnat bli såhär? Vart kommer de ryktena ifrån?

Hade ioförsig vart helt ok om ryktena kom dirket från personen det handlar om fast det tror jag ju inte :) Det är inga dåliga rykten, är mest intresserad av vägen fram till folk. Vilka vet, vad vet de, varför vet de, vad säger de om det? Vill veta mer mer mer lär ju inte få några vettiga svar från personen ifråga.

Kul det är kul mer mer mer mer. Skvallerkärring kom igen nu!! , )


Tänkte be Becca om lite bilder från igår också. Min kamera gick sönder hade alltså planerat bilder men det blev inte så. Mysigt hade vi det iaf.


Let go laughing

Ibland har jag så svårt att inte skratta åt mig själv. Hur låter man bli? Går det dåligt?, ja då skrattar jag bara åt det. (iaf efter att jag beskymrat mig för det ett tag)

Vi är bara människor och alla gör vi bort oss. Jag gjorde bort mig stort igår men jag skäms inte. Däremot sitter jag och skrattar åt det. Life´s a bitch ;)

Idag ser jag fram emot att åka till öxnered och äta söndagsmiddag. Kommer inte ihåg när jag senast åt riktig mat.

Powerpuff pinglorna.

Tripp, trapp, trull, blond, brunett och en rödhårig, haha. Yngre, äldre, äldst (men absolut inte gammal ;) haha vilket gäng. Vi var första gruppen ut idag och jag är riktigt nöjd med vårt projektarbete. Hoppas bara Lars också tycker det ser bra ut.

Har kommit på en sak som jag alltid reagerar på och som jag tycker är roligt. Nämligen när folk säger ens namn. Speciellt när det är någon som man kanske inte pratar med så ofta. Maria pratade om en bok som handlade om positiv inställning (?) där man skulle fråga: Vad har varit roligast idag? Istället för: vad har du gjort idag? Små skillnader som gör väldigt mycket.

Imorgon är det sista seminariedagen för oss och jag kommer behöva lämna klassen i en hel termin :( Har ju börjat tycka om klassen :/ Not fair! Samtidigt som jag ser fram emot att läsa sports management!! :) Kommer nog börja läsa boken redan i helgen, kan knappast bärga mig till måndag!

bläääääää...

Vart i skolan hela dagen idag med. Alla kommande kurser är så sega på att få information om, jag vill flytta, jag är hungrig och orkar inte fixa mat, alla är rika förutom jag, försov mig imorses pga av en mardröm, har en hel del att göra inför morgondagen, vill ha sol...

Ja ni hör ju att ni inte vill ha med mig att göra idag. Men det beror nog främst på punkten hungrig. Så när jag väl lyckats få lite mat i magen så blir det nog bättre.

Supersega tisdag!

Sitter i skolan och tycker det går sååå segt att skriva på rapporten! Finns tyvärr inte så mycket tid kvar eftersom jag har seminarie halva dagen imorgon och efter det ska vi ioförsig mötas för att bli klara med detta. Meeen...

Jag försöker fylla ut sidorna med lite skit ändå :)

It takes more.

Jordin Sparks - It takes more.
Härliga måndag igen!

Idag är det måndag. Dags att ta nya tag! Kom upp i tid och sitter nu i skolan med Elias och jag tänker plugga järnet!

Elias har fått nya glasögon och de är huuur snygga som helst! Ellias är för övrigt dagens hjälte som hjälpte mig med ett dokument som inte kunde öppnas på något sätt. Detta är nu fixat och återigen inskickat till läraren :)

Var lite läskigt förut då jag igår drömde att jag skulle träffa på Hultman mellan cafeterian och receptionen. Vet ni vad jag gjorde idag?? Jo jag träffa på honom i DÖRREN mellan cafeterian och receptionen!! Haha wow-faktor på den!

Bad boys.

Fixat en ny spellista på spotify för år 2010. Kan ju vara kul att se vad detta året har för härliga musik att bju på!

Har fått ihop fyra låtar på listan än sålänge och däribland låten "Bad boys" - Alexandra Burke. Den låten är alldeles för sann ;)


Natti natti.

Varit hemma hos Göthe för en filmkväll med Ulrika, Timon, Cissi, Magnus och göthe själv då :) Det blev filmen "Push" och den får ett stort G av mig! Efter det hamnade killarna framför tv-spelet "something" rätt spännande men när klockan började närma sig halv två var det dags att åka hem till lilla trollhättan igen.
Är nog dags för mig att sova nu också eftersom jag lovade att ringa och väcka cissi mellan 9 och 10. Vill ju inte missa det!!!

Duktig som få.

Hänger i skolan och jobbar med arbetsrätten. Tänkte bli klar med den idag så jag kan ägna helgen helt åt projektledningen istället. Trodde det skulle vara mer folk här än vad det är eftersom det snart är tentadags men det är rätt lugnt faktiskt.

Var uppe med tuppen för att gå på frågestuden om esa (?) men det gav ingenting och jag får ju ändå inte göra den på tisdag :(:(... Positivt var väl att man kom upp i tid iaf.


Nemen titta va Bea hitta!

Arvingarna - Kom igen frölunda.

Sen hur bra låten var kan vi ju låta vara osagt ;) ..."i en hockey-rock´n´roll"?? tufft.


Arvingarna.

Sitter och lyssnar på arvingarna och tänker tillbaka till vänersborgsfestivalen i sommras. Bra musik, hela gänget var inne och rockade och träffade herr T också. Vilken go kille!!

Åkte buick hem till näs och spydde köttbullar bakom en container. Kunde inte sluta skratta åt det.

-Hahaha, titta pappa jag spydde köttbullar, hahaha...

Härliga minnen det där...


Jävla skitår 2010!!

Hopp hopp hopp... Ingen bra start på detta året. Hoppas det hinner vända innan året är slut?

Vaknade sjuk (igen?!) blir man inte immun när man precis bivit frisk? 
Gick till skolan och mötte Maria och Linda, vilket var kul. Gillar verkligen dessa tjejer de är helt kanonbra! Glad för Maria också som går runt och är nykär, haha :) 

Har glömt att anmäla mig till den jävla skit tentan i ekonomistyrning som jag suttit och kämpat med! Kunde ingen påminna mig?? Så nu har jag lagt energin på helt fel ställe! Och är just nu glad över att jag läser tre kurser så jag samlar ihop poängen ändå. Får helt enkelt vänta två månader..:/ bläbläblä!!! 

Grattis till de nya grannarna!

Kom precis hem från Göthe, han har fått riktigt bra ordning i sin nya lägenhet. Tyvärr var väl den ena grannen sådär men vem fan orkar bry sig om såna människor? not me.

Tyvärr blev det en rätt dålig film vi lyckades hyra (jag är absolut världssämt på det har jag kommit på! kan räkna upp ett antal gånger det har hänt det senaste året) Så inget mer bestämmande över filmhyrningen för min del i år.

Dags att sova har en lång dag i skolan imorgon men kommer nog bli rätt kul ändå att träffa linda och maria igen och höra hur de haft det under "ledigheten". Kanske ser jag en och annan going också :)


och som slut på detta otroligt innehållsrika inlägg blir det ett svar till "uffe" som frågade varför min vaktmästare skulle stöta på mig?

Jo, för att jag är jävligt het! aooosh! ;)

Natti

Hur ligger det till?

Jag har fått för mig att vaktmästaren raggar på mig eftersom han faktiskt pratar med mig! Har man varit själv för länge då eller?

Fast han pratar mer än han borde och han kniper igen ögonen sådär snabbt innan våra blickar skiljs åt. En gång kom han ju och knacka på dörren för att lämna ett halvår gammalt brev. Tack det var snällt.

Så, raggar han? Eller är han bara som vaktmästare ska vara?If not me.

Vem om inte jag skulle snubbla mitt i stan bara sådär "oops!" ? Som tur var är det mörkt ute vid denna tiden och folk sitter hemma och glor tv. Tror ingen såg mig. Men jisses va synd jag tyckte om mig själv! In på hemköp med ledsna ögon, men på vägen hem ökade mitt självförtroende igen steg för steg.


Dags för paradise hotel att dra igång igen. Och efter det har jag ganska exakt 100 sidor att läsa innan jag får blunda. Go Go Go!

Well well well

Hmm nytt år och 100 nyårslöften som ska hållas... iaf fram till februari. Fast helt ärligt tror jag att 2010 kommer bli ett jävligt rörigt år. Men rörigt behöver ju inte betyda dåligt?


Fick iaf ett härligt sms efter tolvslaget på nyårsafton och blev årets första härliga leende. Tack för det!


"Tänk såhär: Riktiga vänner har tid, bryr sig, lyssnar och får en att känna sig trygg och lycklig? De andra kan man kalla bekanta. Dags att rensa? Ser ingen anledning att lägga någon som helst energi på de som bara tar och tar av min energi men aldrig ger någon tillbaka."

God damn I´m good!


RSS 2.0