January 30.

God morgon! Varit vaken ett tag, vaknade med ont i halsen anar att jag sovit med öppen mun inatt, haha. Kroppen känns lite piggare idag med men ska ta det lugnt och plugga en del idag.

Jobbigast är att jag inte får äta min "vardagliga mat" utan äter vitt bröd och dricker proviva dagarna i ända. Längtar tills mina vanliga matvanor får komma tillbaka. Saknar min havegrynsgröt på morgonen!



January 29.

Fan magen och kroppen är fortfarande inte bra sen resan, trodde verkligen den var det. Senaste dagarna har jag inte alls mått bra. Är slö och springer på toa så fort jag ätit något. Kan inte åka hem till någon en längre stund pga. smittrisken. Så nu sitter jag här hemma och ska försöka få i mig lite att äta.

Var iallafall och fikade med mamma, Elsa och Johan idag på oden men även den stunden blev kort. Ser ut som fan här hemma men har ingen kraft att städa upp heller.


January 27. Part 3.

Lite bra låtar såhär i början på året ;

Within Temptations - What have you done.

P!nk - Raise your glass. Fuckin perfect.

Katy Perry - Firework.

Sugarland - Little miss. Every girl like me.

Kenny Rogers ft. Withney Duncan - My world is over.


January 27. Part 2.

Började med att jag skulle in och betala räkningarna på datorn. Slutade med att jag beställde en ny dator :-) Men känner ingen ånger, min nuvarande älskling fyller snart tre år och även fast den gör sitt bästa är det snart dags för den att gå i pension.




Den är dock bara 10.1 som jag länge sagt att jag INTE ska ha för det är besvärligt men det var svårt att stå emot denna skönheten. Så kommer ha kvar min nuvarande dator ett tag till innnan jag skaffat mig lite fina/behövliga/smarta tillbehör till den nya :-)


January 27.

Hej alla fina människor! Nu är jag hemma från Egypten igen. Jag kom egentligen hem i tisdags kväll men har inte hunnit slappna av förrän nu eftersom det var en heldag i skolan igår.

Veckan började bra och vi var nere vid havet och sola, bada och drack öl. Efter tre dagar blev jag tyvärr dålig. Min mage började krampa och senare fick jag även feber. Låg och gnydde ett dygn innan jag blev orolig på riktigt och funderade över vad det kunde vara. Till slut åkte vi in till sjukhuset för att träffa läkare.

Han klämde och kände och frågade lite men inte alls så mycket jag hade önskat. Sen fick jag lägga mig på en bår och få dropp med en massa sprutor som de stack i droppflaskan. Efter ett tag fick jag även en spruta i ena skinkan som gjorde fruktansvärt ont. Efter 45 min kom det två andra människor in och skulle ge mig en spruta i den andra skinkan. Blev rädd och försöka kommunicera med dem men det är inte lätt när de bara kan säga "yes"! Fick en spruta där med tillslut alltså eftersom jag inte lyckats få fram mitt budskap.

Var fruktansvärt rädd och tårarna bara sprutade när de skulle sätta in droppnålen. Hade flugor runt om i ansiktet och det var en person som låg utanför rummet som skrek till utav bara den. Fy bland de läskigaste jag vart med om. Just när jag låg där önskade jag att jag aldrig åkt dit.

Vet fortfarande inte vad det var jag hade. Funderar på att gå till vårdcentralen imorgon eller på måndag på deras "öppna mottagning" med mina mediciner och läkarintyget och fråga vad det är jag äter och vad som hände egentligen. Mår fortfarande inte 100 men kramperna kommer bara någon enstaka gång nu.

Annars var det trevligt, hotellet hade bra mat och vi besökte starbucks, KFC och donken. Havet var ljummet och vattnet kristallklart.

Roberth utanför Starbucks med en vaniljlatte.

Vi fick fina skapelser på sängen varje dag.

Sista dagen vid poolen. Blev inte så många kort tagna eftersom vi inte gjorde så mycket.


January 17.

Mooorning! Har snoozat ett tag och nu ska jag strax bege mig till skolan. Ska bli riktigt kul att sätta igång med megaplugget igen efter över en månads ledighet! Och det bästa av allt är att man skaffar sig rutiner. Har varit svårt att hitta motivation att gå upp på morgornarna när det inte funnits någon anledning ;-)

Så idag hänger jag i skolan fram till 15 sen kommer Roberth och vi ska se till att han får växla pengar och käka nått innan tåget avgår till Gbg vid 18. Hem till brorsan och kika idrottsgalan och någon timmes sömn innan vi tar oss till landvetter med flygbuss:-) Det kommer bli ett lååååångt dygn tills vi är framme i sharm el sheik men fasen va gott det ska bli!!




January 14.

Godmorgon har precis vaknat! Försöker jobba på att komma upp i tid, eftersom vi studenter har haft "ledigt" i över en månad så mina gamla morgonrutiner är helt borta. Idag blev det rekord än så länge med 8.55 :)

Annars idag hade jag velat gå bort till Sonny, Emelie och Lavinia på en fika, har inte varit i deras nya lägenhet ännu. Men får ringa och höra vad de gör först. Sen hoppas jag att pappa är tillräckligt frisk för att gå på hockey med mig här i thn. Hans jobbarkompis som spelar hade sagt att det troligtvis skulle bli en stökig match, och sånt är kul att se på lägre div. nivåer.

Gott nytt 2011

Vet att jag är lite efter i bloggandet kanske ska det få bli ett nyårslöfte att bättra mig på det?
Har redan börjat året med att åka upp till lofsdalen för lite skidåkning/plugg. Påvägen dit var jag för första gången i mitt liv i Norge och påväg till resemålet såg vi renar som sakta traska över vägen :) Har även hunnit prova på att ta mig 65 mil hem genom att få halvt panik ett antal gånger under resan för att den inte gått som den skulle men tillslut tog jag mig hem :-)

2011 är ett spännande år som kommer ha mycket att erbjuda, både roliga, spännande och mindre roliga saker. En mindre rolig sak är att det är slut mellan Robert och mig. Det är tråkigt men det var bäst så. Men vi ska fortfarande åka till Egypten nästa vecka som jag tror kommer bli riktigt rolig. Sen drar plugget igång på allvar. Kommer läsa 150% under hela våren, plus några tentor som ska klaras av. Sen får vi se vad livet har att erbjuda mig senare i vår när det är dags att söka jobb och förhoppningsvis komma till ett nytt ställe i sverige/utomlands.

Så jag ser verkligen fram emot detta året som kommer bli händelserikt vare sig jag vill eller inte! (Men det är klart jag vill  ;))

Annat som redan är planerat är LG hockey games med pappa under min födelsedagshelg i Sthlm och senare i vår ska jag besöka min moster i Amsterdam som alla säger ska vara så fint :-)

Nu är jag äntligen på nattåget som går mot...

img_0353 (MMS)

Nu är jag äntligen på nattåget som går mot Gbg. Det har varit en lång dag så kommer nog inte bli några problem att somna:)


RSS 2.0