Första julklappen öppnad och där följde si...

img_0301 (MMS)

Första julklappen öppnad och där följde sig denna fina burk!:-) la kaffe i den :-) tack så mycket fina Cissi blev hur glad som helst!:-)


Day 7 Depression

Fy vilket tråkigt ämne att ägna ett inlägg åt men visst... :) För min del handlar det först om att nå punkten omotivation och på det få negativa kommentarer. Exempel ett arbete som du kämpa med som fan och de sista dagarna vill du bara lämna in det för du är så trött på det. Du hamnar i ett omotiverat tillstånd och ingenting är kul. Sen efter några veckor får du tillbaka arbetet med negativa kommentarer och då blir man lite lätt uppgiven och deprimerad.

Även som förra helgen när jag var hemma sjuk och visste att alla vänner var ute och hade kul gjorde mig lätt deprimerad. ni vet de dagarna när man känner sig ensamast på jorden. Fy för de dagarna  :/

Day 6 Min dag.

En vanlig dag för mig ser ut som följdande;

Går upp runt 8, fixar frukost och kikar på "the voice" fram tills det är dags att gå till skolan. Möter upp några klasskompisar för en morgonkaffe och antingen trallar vi iväg till föreläsning eller så springer vi runt på skolan för att leta upp ett grupprum. Är vi lite sega så sätter vi oss bara i västan och drar upp våra datorer ;-) Det blir mycket tjöt och lite plugg men det är så det ska vara.

Smiter hem runt 2-tiden och fixar lite mat. Resten av dagen blir det lite tv-tittande, plugg, dusch och bara gå runt och fixa i lägenheten. Det är helt sjukt vad man städar ofta! Finns alltid NÅTT att plocka undan eller diska.

Är en liten tv-nörd med så har mina älskade serier på kvällarna ;)

Så ser en vanlig dag ut för mig och jag gillar dem, därför kommer det nog bli lite jobbigt att inte få sina rutiner under julveckorna men dagarna går fort så snart är det dags att komma tillbaka till vardagen ;)


Day 5 Vad är kärlek.

Kärlek för mig är ett ord som är väldigt stort och svårt att förklara. Det första som händer när man först träffar någon är att man blir förälskad. Man ser bara personens bra sidor och man lever i en bubbla. När man sen ser personens sämre sidor och fortfarande är lika förälskad som man var de första månaderna då är man kär.

Jag tror att filmerna förstör lite av vad kärlek är för ofta jämför man sitt eget kärleksliv med de mest romantiska filmerna. Men film är film. Mitt eget liv kommer aldrig bli som "p.s i love you" eller "moulin rouge" men det är klart att man kan drömma :-)

Day 4 Min bästa vän.

Alla mina vänner är bra på så olika sätt. Kanske har man omedvetet skaffat sig vänner efter situationer i livet. Men de närmsta vännerna som alltid har varit där är Erika, Cissi och Johanna. Dessa underbara personer har jag känt så länge och man har varit med om så mycket ihop. Skulle ta alldeles för lång tid att skriva om alla vänner man har men det jag kan säga är att alla betyder mycket för mig! Oscar och Göthe är två andra vänner som jag lärt känna på senare år men även de är nått alldeles extra!
Day 3 Mina föräldrar.

Mina föräldrar är hur bra som helst! :-) De flyttade isär redan när jag var liten bebis så jag och min bror har varit hos pappa varannan helg. Men detta innebär idag att jag har två familjer som betyder lika mkt och så har jag fått två halvsyskon och ett styvsyskon utöver min egna bror. Fast det känns skönt att ha en riktig bror, hade inte velat vara själv. Jag är också väldigt lik båda två. Folk som känner pappa och träffar mig eller ser mig på kort säger "fan va lik hon är dig!" medans detsamma händer när mammas vänner ser mig ;-) Så jag är nog 50/50 där. 

I sättet är jag väldigt lik min far och ibland är det ett "tyvärr", haha speciellt när vi blir ovänner för båda är så sjukt envisa så det kan gå veckor innnan vi ens pratar med varandra, haha... Min mor och jag kom inte överens när jag var yngre och bodde hemma, gick knappt en dag utan att vi bråkade men så fort jag flyttade hemifrån så gick det mycket bättre och nu går det jättebra. Brukar vilja åka både hem till mamma och pappa för att träffa dem och äta lite mat och bara vara. Min familj betyder mycket för mig.  Idag var det sista dagen i skolan för i år...

img_0281 (MMS)

Idag var det sista dagen i skolan för i år. Vi hade redovisning för våra Hälsobokslut på ett annorlunda sätt genom att stå vid montrar i korridoren och låta folk komma förbi och snacka om varandras arbeten, skitkul :-) sen blev det lunch på stan med Maria, dan, Carro och Kristin. Sen en snabbis till systemet där jul och nyårsdrickat blev inhandlat så skönt att ha det klart så man slipper alla köer där innan jul:) kommer ha en del plugg att göra under julen med men det går an för det kan jag göra i min egna takt:-)


Day 2 Min första kärlek.

Jag har aldrig varit kär i en person, men däremot är jag kär i kärleken.
Vad det gäller kändisar så har jag fallit för Henrik Lundqvist♥ hade en hel mapp tillägnad honom fram tills för några timmar sen när jag skulle rensa datorn ;-) Men annars nej. Ingen kärlek här än men man är ju blotta 21 år och har inte bråttom alls. Sen finns det såklart de pojkarna som berört en mer än andra. När jag var 13 år blev jag "kär" i en dansk, har berättat om honom tidigare i bloggen och han gick man runt och tänkte på i flera år. Även idag kan jag gå och undra vad han gör idag :-)


Day 1 Presentation av mig själv.

Den här delen känns nästan svårast vad är värt att säga? Kör på en liten punktlista. Kanske finner ni nått om mig som ni inte visste ;-)

*Emelie Maria Elisabeth Björklund Andersson
*Vattuman. Vilket i sin tur innebär att viol är min månadsblomma (februari) och har även två violer tatuerade.
*Pluggar till personalekonom på högskolan väst
*Hatar när folk säger till mig vad jag ska och inte ska göra
*Självständig som få
*Älskar hockey och där är det frölunda, rangers och st louis blues som gäller.
*Anser att turkost är den finaste färgen som existerar och den får mig lugn. Helst ska den vara på gränsen till grön.
*Lyssnar mycket på country och har även dansat linedance i ett antal år, men självklart lyssnar jag på det mesta.
*Hatar att laga mat. Varken kan eller vill.

Det finns så mycket mer att nämna men har förmodligen redan fyllt kvoten med onödig fakta nu ;)


Jaha.. ;)

Fattade inte att man skulle skrva om dagarna i rad ;) Men nu hänger jag med igen och då är det väl bara att köra ;)!

RSS 2.0