Kaka.

Anna kom precis in till mig och gav mig en kaka för att jag jobbar så bra;) haha


Godaste frukosten!

Nu är det äntligen dags för dygnets högtid, frukosten!:)

Brämhult juice (inga tillsatser bara frukt, supergod)
Sojalatte, bästa som fiiiiinnns?:)
Skorpor och knäcke med salami, namnam!


Ut på tur.

Gav mig ut på en runda idag när jag vaknade och när jag var framme såg jag att jag hade förbättrat min tid med 4 min sen sist och sträckan blev på nått konstigt sätt 140meter längre?:) inga supertider för min del men tycker det är väldigt kul att se hur man varje gång tar några extra löpsteg och bättrar på tiden.

Nu blir det städning och frukost, en av mina egna små prinsessor fyllde år igår så idag är det kalas som gäller:-)


NHL winter classic.

Har hunnit kolla på lite över 2 avsnitt på dokumentären om NHL winter classic, och den är hur bra som helst! Tycker dock att Henke är lite för trist, och hans överjag tar nog överhand lite väääl ofta!
Däremot har jag funnit en ny kärlek i ryssen Ilya som är målvakt för flyers! Gud han är rolig, söt och bara allmänt flummig så fort han talar, haha :)
Tror denna matchen slår rekordmatchen ute på Ullevi som jag var på för några år sedan, haha
..

Min bästa vän.

Säg hej till min bästis nuförtiden! Sigmund Freud, en gammal, numera död gubbe. Men kanske han kan lära mig något ändå?

Whitney.

Min lilla hyllning till Whitney Houston som gick bort i helgen. Jag hade perioder då jag lyssnade mycket på henne och en av mina första skivor var hennes "Greatest hits"-CD som jag köpte för mina egna pengar.
Filmen "Bodyguard" har jag sett ett 10-tal gånger och kan hela filmen utantill, den är nästan i nivå med Armageddon.  Klippet nedan är från slutscenerna av filmen.
Vila i frid.

Frisk.

Helgen slutade med att jag blev sjuk, fick feber och halsen svullnade upp! Låg hela lördagen och söndagen, fick sjukskriva mig på måndagen. Åkte till vårdcentralen där de sa att de inte kunde ge mig nått för det var ingen halsfluss (bara samma symptom??)
Gick till jobbet halvkrasslig igår och kämpade mig igenom dagen, (trivs väldigt bra på jobbet så det var inget svårt så sätt) stessade sen till centralen för att hinna med tåget till GBG där vi kikade Frölunda som (självklart) vann mot Djurgården, det känns sjuuuukt gott eftersom hela släkten är djurgårdare,haha!
Har även beställt nytt pulvdetr från gymgrossisten eftersom jag tog det sista imorses. Har helt tappat matlusten nu när man inte kunnat äta på några dagar, (den svullna halsen) så då är proteinpulver perfekt att stoppa i sig innan man springer till bussen :)

Sjuk.

Har gått och blivit förkyld skitjobbigt! Speciellt nu när det är mycket övertid på jobbet med. Man vill ju inte vara den som går först. Men samtidigt ska man hinna med plugget och baka något i helgen eftersom jag fyller år på söndag. Kanske är någon som vill komma på kaffe och kaka, inte för att jag är så noga med det längre.

Sen blir det hockey på tisdag igen, ber till Gbg och kolla Frölunda-Djurgården med Roberth:)
Och då också kanske passa på att ta en kaffe på starbucks? :-p yeey! Så fullt upp närmsta tiden men mycket kul att se fram emot:-)


Fina mormor.

Tillbringade tisdag eftermiddag med min fina mormor. Mötte henne efter jobbet och så traskade vi till vargön. Sen dukades det upp kvällmackor och the:) supermysigt! Så nu har vi suttit och pratat om allt möjligt och man märker att man fått olika delar från olika släkter både positiva och mindre positiva gener:-)


Vänner.

Fick denna mysiga bilden nyss tagen från Åre på några av mina kära vänner:) skulle egentligen varit med där uppe nu om det inte vart så att jag började jobba, hoppas och vet att de kommer ha jättekul under veckan:)


Twitteritweet.

Gud vad mycket roligare twitter är i jämförelse med facebook! Haha här skriver du precis det du vill och ingen jagar kommentarer. Ännu roligare är det att gå bakåt i tiden och kika vad som skrevs då:) ska nog ta steget längre och börja fylletwittra nästa utgång:) please remind me! Mohahah


Älskade idrott.

Igår var jag och Elias på hockey nere i Göteborg och Gud vad jag älskar sporten blir så lycklig! Hamnade bra i klacken med så jag kunde klappa händerna hur mycket jag ville, ( är ett fan av att klappa händerna och tjoa, haha) Frölunda vann med 6-0 och jag fick köpt ett nytt iPhone skal med en vacker indian på :-)


Snygg kockmössa.

Cissi leker kock, haha


Samba.

Barnen hemma har fått ett nytt Wii spel där man ska dansa samba haha är nog riktigt bra träning och Goa låtar var det med :-)


Självklart

Självklart är det Gossip Girl jag talar om  ;)

G.G

Detta är vad som väntar mig senare ikväll efter uppdrag granskning som måste ses för att kunna hänga med i samtalen imorgon på jobbet.

"The much-anticipated 100th episode will open with a musical dream sequence featuring Serena, Blair and all the men in their lives. Also, while Chuck wrestles with the reality that Blair is about to walk down the aisle with Prince Louis, the return of Georgina Sparks might make the royal affair a royal disaster".
_______________________________________________________________________________

Redig.

Idag har jag jobbat fram till 16. Tog sedan en promenad hem bara för att få röra lite på mig eftersom man sitter still i princip hela dagarna. Så fort jag kom hem satte jag mig med tentan i psykologi kursen som jag dragit på en vecka för att jag inte haft tid då den tar 2 timmar att göra. Som tur är kändes det bra och allt flöt på. När jag tryckte på rätta var jag 2 poäng från G, MEN två av frågorna hade jag besvarat på engelska och svaret fanns på svenska så det kommer rättas manuellt vilket innebär GODKÄND! Gött detta behövde jag kände jag! Nu är det bara att ta tag i de 150 sidorna jag ligger efter i personlighetspsykologin men det är ju väldigt intressant så går nog lätt som en plätt.

RSS 2.0