Tweet Tweet..

Följ mig gärna på twitter, heter emeliebea där och är jäkligt rolig ;)

London Baby!

Om 8 dagar åker vi till London och shoppar så mycket vi bara orkar. Har haft shoppingstopp här hemma sedan vi bokade resan. Kliar i fingrarna på mig efter nya skor och vårjacka och en ny väska eller två från River island ;)
Jag förstår att ni är avundsjuka, höhö!

Wrong!

Det är något knas med radbrytningen i mina inlägg, försöker lägga upp dem snyggt men det går åt fanders får fixa det någon dag//Sorry

Jag har en plan.

Haft en riktigt skitdag idag hela dagen och mitt humör går upp och ner som en berg-o-dalbana. Men det för lite gott med sig också, har kommit på vad jag verkligen vill och har kommit på att jag inte tänker säga det till någon heller, haha. Fast Elias vet redan om han tänker efter, men annars hemlis:)
Något som är positivt och som jag blev jätteglad över är att jag fick förlängt ännu en månad, alltså till 27:e april! wiiiee OCH att deklarationen är klar och pengar rullar in på kontot även där, var orolig över det eftersom jag haft 3 olika arbetsgivare förra året, hört att det kan bli lite knas med allt då:)
Frölunda leder just nu med 2-0, avgörande match och om de vinner idag går jag och Elias till Olearys på onsdag och ser nästa ;) Tycker det är jobbigt nu när det är avgörande men till Brynäs fördel.
Blablabla... haha ska planera livet lite nu och sen blir det ett avsnitt av "Once upon a time", en ny serie som Bella föreslog och nu är jag fast!
Ain´t no use in tyring to slow me down.

Soooool

Sitter just nu ute och bara njuter av solen på rasten, ännu en positiv sak med att dricka shake. Tar 5 min resten blir soltid;)


Då kör vi igen.

Ny arbetsvecka... puh! Hinner inte med någonting på "fritiden" sitter med en hemtenta i offetnlig förvaltning och blir så supersönderstressad av att jag inte förstår så det finns inte!
Helgen har varit helt jäkla underbar! I fredags kom mina släktingar från Sthlm ner. Vi käkade pizza, drack öl, spelade Tv-spel och skrattade.
Lördagen spenderades ute i Sollebrunn där vi åkte stridsvagn och skjöt som galningar. Jag och Alex, (min syssling) var riktigt rediga på att träffa målet ;)
Sen drog vi in till Vbg och käkade ännu en pizza :) Hem och vila, senare på kvällen kom det yttligare släktingar på middag och vi satt uppe halva natten och pratade om allt och inget.
Söndagen hoppade vi ungdomar på flaket på chevan och vi drog alla ner till tegelbruket för att skjuta luftpistol, guud så töntigt dett var efter lördagens riktiga pang pang! haha
Sen åkte vi upp till grottorna, som våra förfäder sprängt en gång i tiden (farmors mors morbröder) eller nått liknande, hann även med en sväng upp till utsikten och kollade in gardis från ovan.
Sen var de tvugna att åka hem och lugnet lade sig över vänersnäs.
Längtar redan tills de kommer ner igen och hoppas då att både nettan och jenny följer med då.
Patrik, Alex  och Sven uppe på en tysk (?) stridsvagn. Aldrig sett en lyckligare kille än Alex den dagen :)
Stridsvagns åkningen resulterade i två stora blåmårken efter att chaffören tvärstannade och jag flög in i en järnbalk, men det var det värt. Sån jäkla adrenalinkick!Bloggtorka och övertid.

Hej jag har total bloggtorka eller så finner jag det bara inte intressant att skriva om min inte alltför (för er) roliga vardag men kanske borde jag skriva för mig själv istället?
Tycker det är roligt att gå tillbaka i arkivet och kika vad man hade för sig under medeltiden.
Så dagen bestod av jobb 7-17 blev en övertidstimme vilket var lite snålt av mig men kände att jag hade en del hemma att fixa med.  Min tenta kom även ut idag, (offentlig förvaltning) som blivit kvar från förra vårterminen... (oooops!)  men heja mig för nu jobbar jag inom offetnlig förvaltning så har bra källor på jobbet att fråga om det skulle vara något jag undrar över.
Sitter även med planer på om jag ska köpa en kamera eller inte det hade varit SÅ värt det! men jag vet inte vilken :/ Jag sitter mest och tittar på vilken som är finast ;) Hittade en roströd SONY, den var fin :) hahaha
Well, time to say goodbye ! :)

RSS 2.0