Solbränd!

Legat på skräcklan idag med johanna och hennes hund boss. Sen åkte jag med pappa och co till öresjö för att äta lite tårta hos farmor.
När jag kom hem såg jag att jag hade bränt mig så in i helvete på ryggen! ajaj (tur att jag snodde med mig aloe veran från mamma haah)..

Imorgon är det lysekil som gäller! En liten utflykt med Cissi, Johanna, Terre och Bella. Ska bli skönt men får se upp med färgen ;-)
Nu blir det färskpotatis, sill och gräddfil till söndagsparty!!
Får berätta mer om helgen imorgon :-)

Nu är det lördag igen !

Igår lekte jag personlig assistent åt pappa och körde runt på honom. Vi åt lunch på Alloys och där träffade jag brumbrum, klubba och anders, vilket var hur roligt som helst eftersom jag inte träffat dem sen jag slutade :)

När vi var klara med alla ärenden gick jag ner till pråmen som hade öppnat och tog några öl med alla underbara människor! Åkte hem vid 22 tiden och somnade rätt skönt efter "marley and me" som jag inte såg klart på sist.

Idag har jag hunnit med en promenad med Rickard och även en sväng till systemet. Ikväll blir det grillning och öldrickande. Han har ju ändå sommarlov ;)


Pappa din jävla klant!!

Vaknade vid 12 idag och kände ångest över att hela dagen har gått...
Sen ringde mamma och sa att pappa ligger på sjukhus. Han hade ramlat ner i en ficka på jobbet. De är jävligt djupa så blev helt förstörd, men det var tydligen ingen fara. Han är på Uddevalla sjukhus nu, så jag och Camilla ska åka dit sen när hon slutat.
Så kompletteringarna får jag fixa imorgon, orkar inte göra något nu...

"sommarlov"

Underbart!

Det har varit en underbar skoldag idag, jag var inte ett dugg nervös eftersom det är ett arbete som vi själva "hittat på" så det kunde inte bli så mycket fel. Förutom att jag hade räknat på fel siffra i nuvärdeberäkningen, men eftersom jag hittade felet igår kväll så berättade jag det innan läraren hann kommentera det ;-) haha

Efter några väl valda ord från Leif (läraren) gick vi ner till strandgatan för att fika. Var riktig mysig avslutning på terminen, vi blev väl 10 pers eller något sådant.

Nu ska jag ta tåget till Öxnered för att hämta Tova och Elsa, sen tåget till vargön för att fira Jörgen. Vännerna spelar korpen match idag med som jag vill se och den börjar redan klockan 18:00.. Vet inte hur jag ska få detta att gå ihop... ? :/ men på något sätt går det nog bra :-) Kanske kan låna bilen och åka ner och kika en sväng och sen åka tillbaka till kalaset.

Ne dags att ta cykeln till resecentrum. Hörs senare!

Mitt i allt ska man vara sann.

Är helt slut! Mådde dåligt innan presentationen idag, sen var vi bland de sista också vilket inte gjorde saken bättre. Fick inget vettigt sagt, utan svammlade mest.
Imorgon är det sista arbetet som ska redovisas, hoppas det går bättre. Har så svårt att ladda om just nu, vet inte vad jag ska göra. Satte mig på bussen till öxnered och lyssnade på min mp3 på högsta volym. Det var skönt...

Fått mitt schema idag också, ska jobba tre helger på hela sommaren och är ledig under både fallens dagar och vänersborgsfestivalen. Men jobbar midsommar som jag misstänkte, men kan inte klaga på schemat. Jobbar 7 till 16 en dag under hela sommaren. Resten är 7 till 13.30 eller 15.45 till 21.00...

All stress och press börjar släppa nu och det känns verkligen! Jobbigt, speciellt pressen. Skulle kunna börja gråta när som helst. Tänk er att ha gått omkring med en "sten i magen" under en hel termin och sen helt plötsligt släpper den.
Ne fy fan! Dags att försöka få i sig nått, kolla på vad som ska sägas imorgon, sen TV tittande tills jag somnar....

Sen en tid tillbaka..

Melissa Horn - Sen en tid tillbaka.

Har hunnit med en hel del idag! Vi blev klara i skolan vid 14-tiden, gick hem och lagade mig lite mat.
Sen kom Timon och Cissi förbi, så vi satte oss ute i trädgården och snackade. Till slut var klockan 18 (?!) haha men det behövdes. Så nu har jag städat upp här hemma, och tvättmaskinen är i full gång.

Dags att handla bröd till imorgon och sen är det bara att börja nötain vad man ska säga imorgon!!
HATAR verkligen att prata inför folk, och nu är det bara jag och Lars som ska presentera. Men det får gå som det går. Jag gör mitt bästa med helvetet iaf.

Timon fyller år på onsdag! Hade jag ingen aning om såg det på facebook nu. Han sa inte ett ord om det förut idag.. haha Don´t forget.

Fortfarande inte fått mitt schema, så har jag inte fått det imorgon så ringer jag chefen och frågar om jag kan hoppa på nästa buss och hämta det på plats. Vill kunna planera mitt "sommarlov".

p.s. värmlänningar har sån jävla underbar dialekt. d.s 

Skolan

Någon som är förvånad? hehe..
Men nu är det sista grupparbetet som ska bli klart. Sen har jag bara en analys kvar, eftersom jag var dödsjuk första seminariet. Sen är det sommarlov :-)!!

Back to plugg och diskussioner...

I´m in love with a fairytale

Låten var otroligt poppis igår. Sommarens partylåt?

Höjdpunkten denna veckan var Söndagsparty. Har aldrig varit "kär" i en kändis när jag varit yngre. Men Henke Lundqvist!! Jisses vilken man! Jag blir nästan tårögd när jag ser honom, och matchbilderna de visade innan han kom in i studion.. Eller när han spelade gitarr? Visste inte vart jag skulle ta vägen!!

Hoppas verkligen han kommer tillbaka till Frölunda när han inte platsar i NYR längre. Då är jag den första att köpa säsongskort!
Förresten, är det någon som vet vad låten heter som han spelade gitarr på? Bruce Springsteen something...?

En sak är iaf säker, innan jag dör ska jag ha träffat min dröm man, annat finns inte.



Diego Luna, "Billy Hazard", Henrik Lundqvist ♥, Olof Mellberg, Marlon Brando, Patrick Swayze.

...och ja, jag är jättetöntig..

Söndag

Det var trevligt igår kväll, men åkte hem vid 12. Kanske för att avsluta kvällen när den var på topp..? :)
Är uppe i varv dygnet runt nuförtiden, kan knappt sova, spelar nämligen ingen roll när jag går och lägger mig jag vaknar ändå vid 7-tiden. Förmodligen så är det all stress nu när alla skolarbeten ska vara inne och presenteras..

borde egentligen ha huvudvärk idag efter att man dragit i sig en liter vin, men känner ingenting (hinner kanske inte känna någonting) eller så är jag fortfarande full? Men så illa tror jag inte att det är.
Var och handlade frukost på ICA, den blev lyxig eftersom lönen denna månad blev bättre än vad jag hade hoppats på.
Oliv och tomat ciabatta och tomat. Mmm.. Vilken start på dagen! haha..
Så dags för frukost och sen förbereda mig inför pluggandet lite senare idag.

Klockan går

Nu är allt klart förutom vissa skoluppgifter, så det får göras imorgon innan klockan 15 :/ haha men helg är ändå helg. Och idag är det speciellt eftersom Therese som sagt fyller 20, inte varje dag det händer.

Tiden går så jävla fort överallt och hela tiden... Var inte längesen jag jobbade på Alloys och umgicks med Eve varje dag. Saknar den tiden något oerhört. Jag, Timon, Oscar och Eve hittade alltid på en massa hyss, både på jobbet och efteråt. ♥

Saknar alla 5:orna. Speciellt Sam haha som var min "lärare" Vi tjatade förmodligen hål i huvudet på varandra, haha "vem kan prata mest?" :-)
Kommer ihåg när jag var nere och hälsade på när Sam satt i porten och jag berättar glatt att nu pluggar jag arbetsrätt, bra va?
Svaret jag fick var : "mmm, allt går att avtala bort!" haha

Ne dags att leva i nuet, iaf för ikväll... !

Grattis Therese!

Idag har jag att göra!! Så lika bra att börja redan nu nu nu !!


Systemet
Frukost
Plugga tills imorgon
Diska
Göra mig iordning
(detta ska vara fixat innan halv 5 då bella och cissi kommer och hämtar upp mig)
Maskerad. (chickentime) haha

Och Grattis Terre som fyller 20 år idag!!! :-)


Plugg plugg

Dagen började med en frukost på Thebrödsbageriet med Ann-sofie och Emelie, eftersom cafeterian i skolan inte var öppen. Ann-sofie köpte var sin kaka till oss som vi kan ha att äta på i skolan när vi blir trötta.

Nu är det sista dagen innan arbetet ska in så det är bara att jobba på!!
Heja heja heja oss!

Pojkar pojkar :-)

Sitter och pillar med rapporten nu, och precis utanför fönstret leker några pojkar i huset. Ser helt underbart ut! De kastar en amerikansk fotboll(?) Ni vet den där bruna ovala bollen.
Ooops! Nu var han jävligt nära att pricka en av bilarna som står parkerad!! hehe... jaja lite nöje att titta på medan man försöker få ihop en rapport iaf.

Tillbaka till helvetet! See you later....

En vecka kvar..!

Sen är allt skolarbete klart (så länge man inte får kompleteringar) men det hoppas vi väl att vi klarar oss utan..?

Resten av dagen blir det städ/plugg/promenad med Rickard eftersom den inte blev av i måndags. Hoppas bara att han kan idag eftersom det var jag som klagade på tiden sist :)

Först och främst är det mat som gäller!! Pulvermos och korv, bättre än gårdagens nudlar. Innehåller nudlar någon energi överhuvudtaget?? Tror inte det för var helt slut igår... Som tur var kom Johanna och vi åkte och käkade god mat på ett hemligt ställe;)

Har även hittat två dejtingbara personer, hehe. Båda är lååånga och har humor. Kan det bli bättre. Lite hemligt vilka det är. Johanna vet en av dem, annars har jag varit väldigt tyst om det. De vet ioförsig inte ens om det själva än.
En ledtråd är att den ena av dem har jag dejtat tidigare, men det gick åt helvete (typ) men nu är det sommar och en sommarromans vore inte helt fel för att klara av jobbet och plugget i sommar!

Jag och Johanna på strandgatan tidigare i våras.

Keep quiet

Slut pluggat vad det gäller personalekonomi idag! Är helt slut i huvudet! Hann koka mig lite nudlar förut och sen igång igen... Var tvungen att höja musiken till max nu efteråt och lite Fall out boy så jag vaknar till igen. Gud så skönt det var att ställa sig upp från datorn och rocka loss ;)

Snart kommer Johanna, vi ska äta något sen dyker jag ner i ledarskapsböckerna till Grey´s Anatomy börjar..

Ber om ursäkt för stavfel i detta inlägget!

Plugg och fotboll

Rapporten ska vara inlämnad på fredag så nu sitter vi alla tre vid var sin dator, hemma hos var och en och pluggar. Tanken är att vi ska bli klara idag, så vi kan finputsa på fredag.

17.15 ska jag och Johanna kika korpen i Vänersborg. Det är Oscar, Timon, Magnus och company som spelar. Sen hem och läsa ledarskap inför morgondagen.
Fotbollen är ett måste idag för att kunna koppla bort plugget för en liten stund.

Sitter och lyssnar på Melissa Horn, bra pluggmusik. Ikväll är det G.A även det ett måste. Desperate Housewifes igår kunna man skippat, var ett av de sämsta avsnitten jag sett.

   
Bilder från Egypten i början på året. Längtar tillbaka...♥


Seminarium

Det gick "helt ok" idag på seminariet, vi var först ut och jag trodde jag skulle spy av nervositet. Men jag klarade mig, fick en black out mitt upp i allt, men valde att byta bild fort som satan, haha.
Däremot var det jävligt segt att lyssna på 12 andra grupper som snackade om precis samma sak. Tror läraren hade satt ut en tid på högst 15 minuter. Det var få som höll den tidsramen, vilket gjorde det ännu värre. Satt alltså från 9 till 13 med några små 10-minuters pauser och lyssnade på exakt samma saker. Det enda som var skillnaden var företagens namn.
Men men hemma igen och ska laga mig lite pyttipanna innan det är dags att ge sig av till Vänersborg. Hoppas mötet går fort. Helst vill jag bara ha schemat i handen och sen gå... men det vet vi ju att det inte kommer gå.

Storfrukost..

för min del betår av frukost överhuvudtaget, haha. Så idag blev det extra festlig start på dagen med rostbröd, te och ett glas mjölk. (Mjölken går ut idag annars hade jag förmodligen valt juicen som står och väntar i kylen)

Och ingen filt fick jag upp igår så det var bara att gå upp 06.50, sen höll jag mig i badrummet den närmsta timmen.
Idag ska jag även till solängen för att få sommarschemat. Det är idag jag får veta min sommars framtid, midsommar, fallens, venersborgsfestivalen and so on... Klarar jag mig i år? Det är frågan....

Kändis

Stina och jag var på max förut och när vi satte oss utanför kom en kändis och gick förbi med huvudet ner i marken..! Ni kan aldrig gissa vem det var?? :)

Jo nämligen fysikern från boston tea party! haha undrar vad han gör i lilla thn ?
Ne dags för sängen. Imorgon ska de komma folk och tvätta fönstrena och de börjar redan kl 7 på morgonen. Jobbigt för mig som inte har varken rullgardiner eller gardiner. Speciellt eftersom sängen står rakt in. Får väl försöka sätta upp en filt eller något nu.

God natt!

Imorgon gäller det!!

Hemkommen från skolan, och är helt slut. Blev helt plötsligt sugen på paj när vi satt där och klockan började närma sig halv sju..! mmm så det blir en sväng till supermarket och inhandla paj.

Imorgon är det dags för seminarium nummer ett. Så ska öva lite ikväll. Fick låna tröjor från gripen idag med. Roffade åt mig nummer 10 mayborn, haha..





Gripens senaste nyförvärv?

Jag vill inte tänka framåt..

.. men är livrädd att fastna här.
(Melissa Horn ft. Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut)

Dags att gå till skolan och kämpa sista veckan att plugga på nu. Nästa vecka gäller det!
Ska bli skönt att gå en promenad med Rickard senare ikväll med, och slippa tänka på skolan. (även om det förmodligen kommer bli lite skolsnack nu sista veckan och alla har panik)

Kommer ihåg en kille jag träffade en gång för inte så längesen.. . Och det hände ingenting men vi hade det jäklans trevligt och jag är kär i kärleken när det gäller honom. Tyvärr så har han skaffat sig tjej nu, men i höst får jag se honom igen.







Härliga söndag

Söndagen har varit så härlig. Åkte hem till Öxnered förut för att skriva ut lite (mycket) papper. Mormor och Jörgen var där också för attt hjälpa till med veden. Så vi sat ute i solen en stund och pratade. Tog tåget hem vid 4-tiden och dags att börja plugga nu. "Ska bara" ner till supermarket snabbt!

Imorgon är det heldag i skolan som gäller, och sen blir det en kvällspromenad med Rickard.
Missa heller inte söndagsparty idag på kanal 5!! Henke Lundqvist finns med i programmet! ♥ "I´m in love with a fairytale.. lalala" haha ;-)

I´m in love with a fairytale♥

Grattis Norge till segern! Och låten är den bästa på mångamånga år... :) Just love it!

Finalen i övrigt var inte ett dugg spännande, och Sverige hamnade väldigt långt ner på listan.

Igår jobbade jag och det var hur trist som helst. Hamnade ensam på en avdelning och som vanligt kommer de gamla tanterna som jobbar där och klagar på hur man gör och att det är så synd om dem som får mer att göra. buhu... Hade jag haft de tre alternativen; Alloys, åldreomsorgen eller kontorsråtta så hade valet blivit Alloys. Helt klart. Borde jämföra industrin vs. äldreomsorgen för att riktigt förtså varför folk beter sig som de gör.




Norges bidrag i Eurovision Song Contest

Fest hos mig

Kick - Fest hos mig.

Sitter hemma hos mig med Jonathan och Jesper som jag gick i samma klass som i 7 till 9:an. Kul!!
Vi ska snart dra ner till strandgatan och ta en öl där :-)

Puss på er!

Sry bout your neck baby

... It happens ;)

Om ni någonsin blir det minsta deppiga över vad som helst här i livet, lova mig då att ni lyssnar på;
Sugarland - It happens

Sen finns det en annan låt för er som gillar Budweiser (like me); Gretchen Wilson - One bud wiser 

"Cause I´m one bud wiser then I was a minute ago."

Äntligen "fredag"

Gick till skolan vid 9 imorses, sen tog jag bussen till vbg vid 13.00 var klar där redan vid 15 och tog då bussen hem.
Sen kom Johanna förbi och sa hej, hon kommer tillbaka senare efter jobbet. Och kanske att Jonathan och Jesper kommer hit. Fanns tankar på att vi skulle ner till strandgatan och ta en öl lte senare.

Imorgon blir det jobb mellan 15.00 och 21.30 på gläntan. Får se hur det går denna gången, men tänker inte ta någon skit. Jag är inringd från bemaningen och ställer upp även fast jag inte känner till boende eller personal. Ändå får man stå och lyssna på ordinarie personalens skitsnack om hur dåliga vi är och att det bara blir mer arbete för dem. blablabla... Säg de till idioterna som sjukskriver sig istället!

På söndag kommer förhoppningsvis min morbror och hans tjej hit och kikar hur jag har det. Gav som exempel att vi skulle sätta oss nere vid kanalen med kaffe och bullar om vädret tillåter. Sen åker de hem till Eskilstuna igen.

Fina flickor



Tova, Elsa, Emelie = Systrarna bus.


Långa nätter ♥

Melissa Horn - Långa nätter ♥


Långa nätter ♥

Melissa Horn - Långa nätter ♥


Ny design

Tänkte ändra designen på bloggen men vet inte hur.. Vad tycker ni?
Kan ni inte skriva två ord som beskriver mig som person antingen genom bea eller emelie..?:) så ska jag försöka fixa ihop något snyggt.

Himlen är oskyldigt blå

Saknar redan mina små älsklingar, de däremot har nog inte hunnit sakna mig det minsta.

 

Hittade tyvärr inte den bilden jag ville ha men dessa får duga sålänge!

Ted Gärdestad - Himlen är oskyldigt blå


Energy 3/100

Mår mycket bättre idag, men har ingen energi alls i kroppen, vilket kommer bli jobbigt då jag har skolarbete som måste göras. Får plugga tills jag svimmar helt enkelt.

Grey´s Anatomy igår var så hemsk. Speciellt när den där lilla flickan dog i armarna på sin pappa som vägrade ge upp. Eller killen som var psykiskt störd och hoppade från femte (?) våningen precis innan han skulle få hjälp.
Man skulle kunna säga att det lättar upp med en TV-serie med "dumma" blondiner efteråt.

Nu sitter mamma och hela den familjen på landvetter och väntar på deras flyg som blivit fyra timmar framskjutet. De ska till Rhodos. KUL!! verkligen... Jag vill med!! Men i slutet på sommaren kommer det bli en sista minuten. Finns inget annat alternativ!


Sjuk dag 2

Nu orkar jag inte vara sjuk längre.. Börjar få ont i kroppen med eftersom jag bara ligger i sängen. Orkar inte vara uppe. Tog mig iaf till "Baggis" igår, märkte att värktabletten började släppa och svettades som bara den. Tur att det ligger över gatan.

Pappa skulle komma sen efter jobbet med Ipren och förhoppningsvis något i matväg.
Som tur är har jag kanal 5. Går bra program hela dagarna här har jag märkt ;)


Ooops

När klockan var 5 inatt vaknade jag av frossa. Usch det var riktigt illa. Tvingade mig upp och satte mig i duschen ett tag, hoppas bara inte grannarna tar illa upp? hehe Men förhoppningsvis sov de så djupt att de inte märkte att jag var uppe.

Tog mig till Gripen, men vi var inte där alls länge, en timme max. Sen skulle Laila och Lars tillbaka till skolan men de sa till mig att gå hem och vila. Tackar för det..  Vet inte heller om det blir något seminarie imorgon. Hade varit skönt att ta det nästa tisdag igen när man förmodligen är frisk och pigg. Kör vi imorgon ändå kommer jag inte kunna ge mer än 30% (om jag mår som idag).. Men de skulle höra av sig sen när de pratat med läraren.

Ne dags att försöka sova lite, så man blir frisk någongång....

Sjuk

Inte konstigt att jag känt mig seg och vilsen det senaste dygnet. Har gått och skaffat mig feber.. :( Gick iaf bort till max och köpte mat, såg förmodligen ut som fan (osminkad och med "feberögonen")  men det  var det värt. Fanns inte en chans i helvetet att jag skulle orkat laga mat idag.

Och imorgon är det upp och hoppa igen, till skolan. Fyfyfy vill bara ligga hemma och bli frisk. Men sånt har vi inte tid med här!!
När klockan var mittinatten var det en röst som sa; Emelie, du har ett stort hjärta och det är din svaghet.
Jag svarade att så var naturligtvis inte fallet!
Men rösten gav sig inte utan sa, att mitt stora hjärta var min svaghet. Jag blev arg och tänkte att han inte har rätten att säga så till mig. Han känner mig inte!!
Men när det tystnade och jag tänkte efter, stämde påståendet bra. Väldigt bra. Tyvärr så var detta väldigt sant. Sant men läskigt. Det som kändes värst var att det var han och inte jag som kom på det.

Du gamla du fria..

Grattis Sverige! Vi har precis vunnit VM- brons! Härligt. Det var en bra match mot USA men slutresultatet blev 4-2 till oss. Synd bara att det inte blev guld, men med tanke på vårat lilla lilla land så var det bra gjort. Finalen spelas idag kl 20.00 mellan Canada och Ryssland. (tänk på dessa länders strl jämfört med oss).

Har slöat hela dagen idag men har hittat lite bra sidor till mitt miniarbete om "management by walking around" på www.alltheweb.com bättre sida än google faktiskt. Så ska jobba lite med det nu, sen blir det nog något väldigt onyttigt till mat. T.ex en hamburgare från max ;-) 

Söndag

Seg och JÄVLIGT sugen på något fett och gott. Typ en stor pommes med bearniesesås från Max! :-) Mmmm dags att pluggapluggaplugga idag.. All day long, fram tills söndagsparty börjar.


WE-RUN

Är så trist nu att jag lägger ut en text här.. Men om ni tänker efter och verkligen läser igenom texten så kanske ni ser att denna texten är tio gånger starkare än mina egna ord. I alla fall just precis nu. Det är starka ord. 
Vill ni lyssna på låten också? Sök på Sugarland - We run 

Ser ni vad den handlar om...?

Snake oil and roses. Pockets of dirt.
Hands of a fortune teller's son
Young love shaking the earth, like a heart shot out of a gun.
Lips like gravity pull me under. Wreckless weather on his breath.
Smells like rain, it hits like thunder.
A storm is coming, I got nothing left.

Fire and laughter. Fence posts flying.
Feel the fever in the air.
Can't remember what came before him, and what after I don't care.
Hands are tremblin'. I Swore I wouldn't.
One more look and I'll give in.
Hundred reasons why I shouldn't.
But I lost my heart and wanted him to win.

I hear the lever on his voice. It's a calling not a choice,
And I can't keep myself from following the sound.
Yeah you may never know, how fast that you can go,
Till someone lifts your feet up off the ground.
So we run... Yeah Yeah Yeah, we run.


Melissa Horn - Hanna

Melissa Horn - Hanna ♥


 

Jag gav upp för längesen....

Skäms på er!

Trollhättan förlorade med ca 50 personer idag. Och jag vet att några av er inte "orkade" gå dit! Fy fy fy!!
Helvete också, nu kommer man få skämmas i skolan på måndag. Både Emelie och Ann.Sofie kommer från Uddevalla trakten. Fast tror ioförsig inte att de åkte dit och tog en fika. Men man vet aldrig. Jag gjorde iallafall vad jag kunde.

Bye bye!!

Mmmm sängen...

Hockeyn gick väl inte sådär jättebra... men men ett VM brons kan man väl hoppas på iaf.

Stina och Roger kom förbi och kollade hockeyn med oss, och senare kom också Magnus. Efteråt blev det en film "Austin Powers 2" kul film! Nu har herrskapet gått och känner att sängen vore väldigt go nu.

Hockeykväll med Johanna och Oscar ♥

Sitter hemma med  Johanna och väntar på att hockeyn ska börja. Oscar kommer senare, och vi är taggade till tusen just nu haha ;-) 
Det här tar Sverige lätt! 
Kom till thn imorgon mellan 11-15 så vi kan klå Uddevalla.

 


Kika in här!

http://tvabarnsmor.blogspot.com Kolla gärna in den imorgon då har den blivit fixat och fin :-)

DAgs att plugga "vidare"? :-)

Personality.

Visst är utsidan viktig, det är det första man ser. Men vad jag har erfarenheter ifrån så betyder den så lite jämfört med resten. En kille som är "snygg" men är helt ointressant faller man inte för. Jag faller inte för sådana, sen finns det säkert folk som tycker det är väldigt viktigt med ett bra yttre. Så viktigt att hans bleka personlighet inte spelar så stor roll.

Har pratat en lite med en kille det senate. Han får mig att skratta, han är intressant (helt lost, men det är underbart). Denna killen får mig att må bra helt enkelt. Och han är inte ensam om det. För alla mina "manliga" vänner får mig att må bra, de har verkligen härliga personligheter och jag skulle inte byta ut dem för alla pengar i världen. (men de skulle förmodligen bytt ut mig för några hundringar ;) haha....


Go Sweden!

Sitter hemma och väntar på att Ann-sofie och Emelie ska höra av sig. Men det har inte hänt än. Börjar bli rastlös nu, gick upp vid 9 imorses och klockan börjar närma sig 11... Så sluta sega med andra gruppen!!!

Härligt att Sverige vann igår, det var en riktigt bra match att kolla på också :-) även fast domarna inte var så mycket att ha. (ska väl inte klaga egentligen, då det ofta var fel till Sveriges fördel) men ändå. Det ska vara rättvist.
Så idag är det bara att bänka sig framför tv:n igen kl 20:00 när vi möter Canada. Jag är lite nervös inför detta, men vi fixar det :-)

School

Sitter fortfarande i skolan.. Är även dum nog att försöka jobba med två arbeten samtidigt. Lite Gripen och lite åkeri, funkar sådär. Själv är jag också. Men hörde rykten om att Anton var påväg efter sin skönhetssömn, vet dock inte om det stämmer. Men får vänta och se.

Ikväll kära vänner är det Kvartfinal i Hockey VM! Missa inte detta för gudsskull. Sverige möter Tjeckien så det blir en spännande match att se fram emot. Vilken tid undrar ni då?
Jo, nämligen 20:00 ikväll på kanal 6 :-) Synd bara att Henke Lundqvist inte är man nog att komma....

Det går bra nu

Mitt liv går bra nu.. Har bra vänner man alltid kan lita på, skolan går bra och snart är denna terminen över, solen skiner för det mesta utanför mitt fönster.
Så egentligen borde jag inte begära mer. Men jag kan inte heller stanna där jag är nu och känna mig nöjd?

Trött trött trött!

Efter en heldag i skolan är man rätt trött. Tänkte lägga mig hemma med en bra film som alla andra pratade på att göra :-) Men sen kom Johanna och vi snackade och kollade Grey´s Anatomy och That´s Amore (programmet jag snackade om som går på MTV) Nu har hon åkt och jag ska lägga mig och sova om en liten liten stund.

Imorgon är det plugg som gäller! (peppad?) neee.... men det måste göras.
Satt ute och snackade med Anoton en sväng efter skolan, det sas att det var facebook dejting på g men kommer ju inte in!!! :(  Dålig stil..

God natt!

Heldag

Sitter i skolan och känner mig stressad över att jag snart ska iväg till nästa ställe. Hade helst velat sitta här hela dagen och filura..
Jaja gripen nästa! Sen skolan igen för att skriva klart arbetet för seminarie nummer ett :-)

Ringde mamma förrut, de ska åka till kreta nästa torsdag?? Hallå det är det ingen som har sagt! De har redan glömt mig..

Dags att ge sig ner och möta Emelie innan arbetet sätter igång på allvar.

Home alone

Nu har de åkt igen. Färgade Stinas hår och det blev verkligen bra! Dags att sova (har en helvetes lång dag i skolan imorgon), men jag vill försöka fixa så mycket som möljigt nu så man kan sova några minuter extra imorgon. Tänkte ta fram en tallrik och hälla i havregryn där så hade det bara varit att hälla i vatten och in i micron imorgon. Men kom på att jag inte har någon mjölk hemma :( Så får fundera ut något annat...

Och skulle behövaskriva av mig lite, så vänta er ett helt ärligt inlägg imorgon utan några krusiduller alls! Hur mycket man nu vågar säga men ska ta lärdom av Katrin fd. Schulman ;-)

Natti natti

Trodde jag va :)

Haha trodde det skulle bli en väldigt lugn kväll idag med lite tv- tittande och sen somna tidigt. Men nej nej hur kan jag vara så dum som tror något sånt?
Stina och Johanna drog till systemet för att handla rött vin istället. Hahaa ska hjälpa stina med att slinga sitt hår sen. Fick för mig att Cissan skulle springa hit efter jobbet med.

Men om de ska vara här måste de se på min nya tv favorit (kommer inte ihåg vad den hette men MTV och kl 21-22 där någon gång så ser ni vad jag menar ;)
Dags att vara social med brudarna nu♥

Challange

Tre saker som alltid finns i min/mitt:

Kylskåp: Smör, Juice, Kaviar
Frys: Vitlöksbröd, Kött, Frusna bär 
Skafferi: Snabbmakaroner, Vetemjöl, te
Handväska: plånbok, min älskade kalender, nycklar
Sminkväska: mascarna, rouge, läppglans
Badrumshylla: Tops, parfym, tandborste
Förråd: Flyttlådor, sköljmedel och tvättmedel
Hjärna: Pojkar, Hockey, min "to do" lista
Jackficka: Tändare *3
Kryddskåp: Salt, svartpeppar, "knorr" ;-)
Barskåp: Öl, sprit och en gammal likör ;)
Köksbänk: Kaffebryggare, disk och tyvärr ännu mer disk

Är lite nyfiken på Vad oscar, Johanna och Anton skulle svara ;)??

Snor lite grejer

Haha gick in på mågs hemsida och snodde lite papper från hur man skriver en rapport. Kom nämligen ihåg va bra de papprena var att ha under det projektarbetet som vi gjorde i trean. Mycket lättlästa papper för mig som är lite trög ;)

Har också lärt mig en sak idag ; Gå aldrig till skolan mellan 12 och 13! Helvete fanns inte en dator eller grupprum ledigt i någon av byggnaderna. Märks väldigt väl att det börjar närma sig slutet på terminen, eftersom alla är i skolan och verkligen sitter ner och pluggar, haha..
Själv har jag svårt att få något vettigt gjort men ska börja NU!

Cowboy take me away

Sitter inne och kikar resor just nu. Jag vill iväg igen! Tänk er en sista minuten i augusti. Veckan innan skolan börjar igen. Bara för att få en vecka på året då man inte gör någonting annat än att dricka, äta och bara njuter av livet.

Är det någon som har lust att hänga med ?

Förresten finns det platser kvar på personalekonomiprogrammet i höst. (enligt studieplatser.nu) så då måste väl det betyda att jag har kommit in? ;)


Span på G

"Jag ska nog skriva en bok om mig själv.." Eller inte. Men jag kan lova att den blivit en bestseller på nolltid!

Klockan är snart elva, jag har fått sova ut för första gången på fyra dagar, jag ska snart bege mig till skolan. Tänkte hitta mig ett rum där jag kan sitta och filura på projektarbetet. Jobbigt att jag fortfarande känner att jag inte kan plugga 100% hemma. men men...

En kul grej: Grannen hade det trevligt med sina vänner igår och spelade kubb :) Jag stod med Johanna i telefonen runt hörnet, "för att jag skulle hämta tvätten" hahaha...

Ciao!

Bloggberoende!

http://clay.blogg.se/
http://www.finest.se/katrinSchulman
http://www.glamour.se/noje/according-to-jennie/
http://ensamhetensherre.blogspot.com/
http://www.1000apor.se/blogs/alex
http://maaarree.blogg.se/
http://stinaelisabet.blogg.se/
http://lilsis.blogg.se/
http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/gynning/?menu=3
http://ellybell.blogg.se/
http://bullenylen.blogg.se/
http://kenzas.se/

Morgon och kväll är jag alltid inne och kikar dessa bloggar. Lite istället för att läsa morgontidningen då jag inte har någon ;)?
Läs och njut.

Grannen

Har världens goaste granne! hahha han är så söt. Han ler alltid (jag ler tillbaka såklart) har mött honom fyra gånger idag. Han är överallt. Men det gör ingenting! Vi har planerat en fest någon helg framöver :)

Next to you

Har varit fullt upp hela dagen. Var i skolan till 12, sen hem och käka, passa syskonen med Cissi till klockan var 16. Nu har Cissi gått hem, haha.. Vi blev lite trötta, man är ju inte ungdom längre ;)

Har lyckats låna massa böcker på bibblan nu, så ska kika igenom dem och se om det finns något man kan använda.

Dagens:
(Sitter i skolan med Lalila och Elinor, visar herr X och säger att det var nog inget för mig. )
Laila : Va han?
Oj, det trodde jag inte var din stil riktigt, hade tänkt mig dig med sångaren i Tokio Hotel eller Dregen
.

Haha jo kanske är mer min stil, men nej ingen full poäng där heller :)



Kat DeLuna - Run the Show.

Myssöndag

Har varit helt slut idag! Rickard var precis här. Vi kikade söndagsparty med Filip och Fredrik och bara myste, så gott.

Imorgon är det skola och så kommer mamma med Tova och Elsa. Så jag och Cissi ska passa dessa små troll och ta en fika. Hoppas på bra väder nu, så vi kan sitta ute i solen och käka glass.

Natti natti


Gårdagen

Har väldigt svårt att förklara gårdagen med få ord.. men med mina vänner där var den helt perfekt♥  Blev lite efterfest med hultman, björn, erik och jag (egentligen var oscar med, men han räknas inte) Så vi fick i oss lite mat. När klockan var halv fyra kom Lars winnerbäck igång på datorn och då blev det deppigt :)

När jag skulle gå upp förut hörde jag oscar; Beea, får jag lägga mig i sängen?
Jag; Vadå har du ont i ryggen eller?
(han har sovit på golvet hela natten) hahaha..
Så nu sitter jag och lyssnar på contry sådär lagom högt så han hör man inte störs. Jag ska pränta in countryn i skallen på er allihopa!! moahah;)

Killen som steg som i mångas ögon på valborg, sjönk jävligt fort igår. Hoppas han inte drunkar närnere... Fy fan! Någon som förstår vad felet med någonting är? Aldrig träffar jag en "ok" kille...

Rickard kommer iaf senare, kika lite film och bara ligga och skratta åt hur gott vi har det för stunden. Vi är två människor som är singlar, har "dejtat" men märkte att vi inte passade alls med varandra, men vi kommer väldigt bra överens och skrattar alltid mycket ihop ♥.



haha oscar har inte tittat sig i spegeln än ;)

Party

Nu sitter vi här och festar. Äntligen! Inte kommit så mkt folk än men de kommer med tiden. Ska försöka ta lite bilder och lägga ut.
Älskar mina vänner♥

Rollercoaster

Undrar om det är nyttigt för ett hjärta att åka rollercoaster så ofta som mitt gör? Jag tror faktiskt inte det.

Dagens planer:

Städa undan här hemma
Systemet
Öxnered, låna bil, hämta stolar på näs
Fest!

Så jag har att göra!! Har ungefär fem timmar på mig innan jag sagt att folket kan komma. Lika bra att sätta igång nu!!

Fuck off!

Fuck off and die, du är för ful för mig och din morsa går för en hundring.. lalala haha.. Nej inte dags för den riktigt än kanske. Förfesten hos Johan var jättetrevlig, synd att inte fler kom bara.

Måste berätta en rolig sak med ; jag (och cissan) låste oss ute förut innan vi skulle till Johan! Jag tänkte bara hur fan ska jag lösa detta?! haha ringde 10 samtal till Niclas, som jag visste lite folk i huset, som tur var, va enav de hemma och var snäll och öppnade för oss när vi kom tillbaka! puh...!

Trallade ner mot strandgatan (ovanligt nuförtiden? neej då ;) där lurre och co satt, tog en öl och mådde bra. Träffade Erik och Rikard därnere med, så satt och snackade med dem. Vilket alltid är kul eftersom man aldrig ser dem.
Imorgon är det dags! Folk är så pepp att jag blir nervös ;-) hehe.. Bilder från idag och igår kommer antagligen läggas ut imorgon med.

God natt!

Jai Ho!

Nu har vi suttit ute i solen och käkat god (?) mat haahha dags att göra sig iordning inför kvällen, som förmodligen blir väldigt lugn.

Usch gillar inte att jag så lätt faller för er killar! FY! Så nu har jag sagt till cissi (hennes ide) att det får bli herr X som hör av sig nästa gång. Men det var väldigt trevligt igår :9

Tomt..

Hinder - Without You..♥

Vill ha Erik eller Oscar här och bara snacka massor! Dessa pojkar är så jävla underbara så det finns inte, speciellt när det handlar om "tjejsnack".
Har Cissi hos mig nu. Hon är också helt underbar vän♥ Var och "åt" (inte jag men alla andra) med Johanna (what would I do without you honey?♥) , Lurre, Hampus, Nolle och Niklas.
Såg väldigt gott ut men hade tänkt laga lite mat till mig och Cissi här hemma nu. Ska bli kul imorgon speciellt när alla ser fram emot det :)

Kom förbi vettja!

Röd jävla dag (igen)

Usch det barakrånglar med dessa röda dagar! Både om man tänkt ta sig någonstans eller handla lite så är det stängt!

Men men.. Idag är det lite förfest hos Johan, som jag verkligen sett fram emot (men som nu börjar ta emot, efter gårdagen och med tanke på morgondagen.) Men det är bara att kämpa sig bort! :) Kommer bli kul när man väl är där.

Dags för frukost. Hade hoppats på en snaggad anton också, men han verkar inte dyka upp idag heller :(

Läggdags

Valborg, bästa på länge! Strandgatan blev det tillslut med alla underbara vänner♥ Sen en snabbis hem till mig där flickorna skulle fixa sig iordning, de drog till lipz sen.
Vi träffade en granne som hade fest och de verkade som allt var tillätet här ;) hehe... så inflyttningsfest på lördag! Kom vi får allt plats :) haha...

Dags att sova för imorgon är det fest igen hos Johan (våran gamla svenskalärare) ska bli riktigt kul!

Natti natti

RSS 2.0