Ensamtid♥

Har ensamtid fram till halv tio idag :) Så jag behöver inte stressa med tvätten och plugget och allt va det är :) Ska lägga mig o kika på fångarna på fortet med. Mmm me like.

Förrut när jag va på väg till tvättstugan var det en gubbe som gick in där! Blev paff och fortsatte gå när jag var 10 m ifrån gick han ut igen:/ Va fan gjorde han där inne?! Har satt i min bricka i dörren men har inte låst den för jag tänker att folk säkert ser att den är upptagen och låter bli att rycka i dörren?? Men nehe kanske inte ... får väl börja låsa den med!!

Förresten, det märks att det var ett tag sen man satt i flera timmar och lyssnade på föreläsningar. Vaknade upp med huvudvärk och "ont i ögonen" sen när jag kom till skolan sa linda att hon hade börjat dagen med en huvudvärkstablett, haha.. men man vänjer sig snart, i hope. Dagens föreläsning hölls på skånska :/ men det gick rätt bra ändå :)


Passar på.

Jag passar på att plugga nu medan man är igång. För om några veckor kanske man tappat motivationen igen och den kan va väldigt svår att hitta. Trust me! Så efter föreläsningen i fm sitter jag nu hemma och läser så jag kommer in i det. Har även skaffat mig en pluggdagbok där jag skriver hur mycket jag får gjort varje dag. Provade på det inför redovisningstentan och det funkade faktiskt riktigt bra.
Alla har vi våra knep ;)

Nu blir det snart ett avbrott för lite mat, tvätt och städ :) yey!

Summers gone.

Takida - Summer´s gone



Do you think your alone
Your not
Your just weak like me
Struggle lingers on
But we will make it over again
Its over now.

Älskar denna låten, men är inte så sorgsen att den är över. Jag älskar hösten och tycker det är den bästa årstiden. Luften är härlig, staden skiftar i alla färger och det är så mysigt att ligga hemma och mysa med någon man tycker om med tända ljus och någon go film. Sen att hockeyn drar igång igen gör ju inte saken värre .)

Vart o kollat korpen nu och det blev 4-4 i deras sista match. R gjorde två mål och en pirruett, haha så det var underhållande :)


Första skoldagen.

Idag drog skolan igång på allvar igen :) Känns rätt skönt faktiskt. Hade en kort föreläsning på fm, blev lunch på strandgatan för att sen ha en till föreläsning på em. Gick vid 2 typ orkade inte lyssna mer :) haha

Senare idag blir det korpen i vbg. Så får träffa R då, och det gillar jag ¨;)

Härlig helg.

i fredags var jag hos mamma i öxnered och käkade god mat och sydde fina kuddfodral. Igår åkte jag och Cissi till gbg för att shoppa. Gick lite bättre för mig som fick släpa hem kassarna från busstationen men mkt fint blev det. Hann hem och duscha och käka innan R kom. Vi kikade på bröllopsfotografen, helt ok lite kul men ändå spännande :)

Imorses åkte jag till gardis, skulle egentligen seglat med pappa men det började regna (lucky me) haha så blev en sväng bort till Sonny och Emelie för en kaffe istället. sen va jag på strandgatan för en hej då fika för imorgon tidigt på morgonen åker Terre till England som au pair och är borta några månader. Kom hem och gjorde mig en chai latte och kollade två avsnitt på Danska PH :) Spännande :P hihi

Nu blir det sängen för imorgon är det dags för första skoldagen som blir en heldag :/ men det ska samtidigt bli kul att träffa alla igenom och höra om hur sommaren har varit :)

så natti natti :)

Tony Irving

Hahahhahaha Robert Gustavsson som Tony Irving  ;)


Gässp!

Tårtan var godkänd igår! Måste hålla med faktiskt den smakade lite som kärleksmums :) mmm gott, haha..

Var så trött igår att jag slocknade vid halv tolv, snodde allt täcke och var bara allmänt tråkig.. När jag vaknade var jag jättevarm och brevid mig låg det en stackare med en filt och frös, hahah! Kände mig grymt taskig men jag tycker han kunde snott täcket från mig. "Det är ju bara att dra" :)

Ringde mamma för en stund sen och hon jobbar på socialstyrelsen.

- "Socialstyrelsen, Maria Björklund"
- "Hej, studenten Emelie Björklund"
- "Hej hej!" (typ vad kan jag hjälpa dig med?)

hahahaha... sen efter en sekund klickade det i andra sidan luren, haha att hon inte känner igen min röst ens?? :P

Idag blir det hem till mamma för lite mat och sen drar jag och tjejerna upp till mellerud för lite mys och tjat. kanske ett glas vin eller två med :)

Honky tonk badonkadonk

Jisses! jag är trött! haha nu har jag iaf bakat en tårta! Sicken kvinna jag är! Sen om den smakar bra är väl en annan sak. Stackars man som kommer hit, han får en övertrött kvinna till sällskap. Ska kanske försöka vila en liten stund innan.

Får skriva mer sen om hur gooood (?) tårtan va :)

Vilken dag!

klockan är bara 13och jag är redan helt slut. Gick upp tidigt imorses för att skriva tenta 5 min innan jag ska gå ringer teliakillarna på dörren för att fixa och dona i lägenheten. iväg till skolan nervös som bara den. In och göra tentan och självklart är första uppgiften från det kapitlet jag inte lagt ner någon energi på.
Är mer förrvirad nu än någonsin på om jag faktiskt klarade den eller inte??

Mötte upp hultman för en kaffe och lite tjat om allt och ingenting. Hem och när jag kom innanför dörren stod jag och funderade på om de verkligen vart här inne. 20 sek senare ser jag världens största geting som flyger runt. Jag ser den inte längre men jag är nästan säker på att den inte fluit ut igen. Tror den är under sängen :/

Skickade ett klantigt sms också, hehe "saknade dig inte igår" ....! Hur låter det då??! Menade ju inte att det skulle låta så dåligt.. blää!


och just det ja.... klockan är bara 13 ...

Fångarna på fortet :)

Vilken nostalgichock!  :) ♥

 

Vart en hel dag i skolan utan att ha pluggat nått! Men fick gjort lite andra små ärenden. Vart bland annat hos syon för att reda ut lite frågor som vi båda hade. Hon verkar jättebra! Hon fick mig att bli väldigt sugen på mina utlandsplaner igen som jag nästan gett upp hoppet om men hon verkade tycka att det var en bra idé :) Synd bara att det inte är henne man ska snacka med.

Fick tag i schemat och fixat lite böcker. Mötte linda och Dan och tjatade lite med dem och träffade Elias som jag hjälpte låna lite böcker.

Imorgon gäller det! tentadags! weey! Jag känner att jag förstår det mesta nu förutom två-tre större grejer som jag inte lagt ner så mkt tid på. Men det värsta är om jag sitter där imorgon och bara känner hur alla regler och sätt snurrar runt i skallen på mig :// Ska försöka sitta 3-4 timmar iaf.

 

Nej, nu bränner jag vid kaffe så wish me luck!


Stuck like glue.

Kom på att det är på torsdag som jag har tentan inte fredag som jag trott! haha En hel dag mindre att plugga på! Har 1000 småskaer att göra idag också har hunnit med en del men måste iväg till min bror och lämna lite grejer och handla måste jag göra. Sen kommer det komma folk hit någon gång mellan tis-fre 7-16 :/ som ska sätta in nått bredband och nån tv-grej! Så då måste jag flytta möblerna från väggarna och vara pigg och uppe senast 7 varje morgon för jag vill ju inte ligga o sova när de kommer in. fyyy... kunde de inte sagt lite mer exakt typ vi kommer vara där under onsdag fm?? Hoppas de börjar i lägenheterna högst upp här iaf.

Har sagt att jag skulle ta en fika med Linda också i nya lägenheten men hinner inte så det får bli imorgon... blir ingen korpen idag heller klockan är ju redan 15 och har mkt att fixa med...

Vilken jävla vecka det kommer bli. Så det får bli mys på fredagkvällen :)

AHHHA!

Jag har inte varit så dålig på att blogga som ni tror bara det att jag inte alltid hänger med i vad jag gör. Bytte nummer för några veckor sedan och fortsatte mobilblogga som vanligt. Det är bara det att inget inlägg har kommit fram för jag har inte ändrat inställningarna här på blogg.se !!

Men det får fixas!

Igår var det "hej då" fest för Terre som drar till England som au pair nästa vecka. Hon sprang runt inne på lipz och snacka engelska hela kvällen. Cissi hade fixat dit en massa brudar från både halmstad och oslo så Terre blev nog glad :)

Fick med mig R hem med så min kväll blev perfekt:) Låg i sängen till 16 idag och sen kom tjejorna upp och vi spelade lite monopol och hade det trevligt :)

Imorgon börjar allvaret igen då jag har en tenta på fredag som jag bara SKA fixa nu :) heja heja heja!

Hemma igen.

Precis kommit hem från tyskland där jag mamma, tova och elsa har varit. Gick mest runt o kikade i affärer och tog en chailatte på starbucks. Jisses vad den slår Espresso house:) haha men den är rätt god den de har där med. Blev några drinkburkar och ett flak med hem så hoppas vi att det räcker ett litet tag :)

Lyckades bli störtförskyld igår med så var ett helvete att sova inatt men det gick. Hade fått ett sms av chefen med som undrade om jag ville in och jobba x-tra inatt men det finns det ingen ork till. Ska tvätta en del och plugga lite. Gör min sista natt imorgon.

Sen blir det plugg resten av sensommaren och förhoppningsvis kan jag få träffa den där karln lite oftare också när vi inte jobbar om varandra konstant :)

RSS 2.0