Torsdag, Valborg

Valborg, vädret skulle bli bättre men solen syns ingenstans :-)

Powerwalk

Får lägga mig i någorlunda tid idag, eftersom jag ska upp och powerwalka imorgon! Haha ska bli riktigt kul. Någon mer än jag som inte kan se det framför sig? Niclas kommer och "drar" upp mig vid 11-tiden, så hinner sova lite iaf :)

Sen blir det kaffe!! Är valborg imorgon med. Vad händer? =)

Follow me

Uncel Kracker - Follow Me.



mmmm.. en öl på strandgatan och "follow me" i högtalarna. Kan det bli mer sommar än så?

Strandgatan ♥

Har hunnit med en sväng ner på strandgatan med Cissan och Johanna. Det blev en kopp kaffe. Olle kom efter ett litet tag, och om 16 dagar är han min nya granne. Inte i huset men huset brevid :)

Härligaste citatet idag; "Det är typ ig på det" sagt av Olle när Johanna ska mata fåglarna runt bordet. Tummen upp på det!
Cissan och jag ska strax dra iväg till folkets hus men först ska det röjjas här hemma.

Köss


Morning

Klockan är halv två och det enda jag hunnit med idag är att duscha. Sen fastnade jag på msn. Usch! Tänkte mig lite frukost, sen ska det grejas här. Senare ikväll blir det folketshus med cissi där medieprogrammets 3:or ställer ut sina arbeten. (som vi gjorde förra året) Så det ska bli kul att träffa alla gamla lärare igen :)

Mogen..

Hemkommen från Vänersborg, konstigt det känns att åka "hem" till Trollhättan ... :) Var jävligt dålig på spelet "true or False" så det var inget kul...  haha
Pratade med Erik hela bussresan (i telefon) sen nästan en timme när jag var hemma. Finns vissa dagar då man kan pratade med honom i evighet utan att det blir tyst en minut i luren. Jättekul faktiskt. Han önskade mig lycka till på torsdag och sa att jag inte fick skratta för mycket eller verka omogen. Men jag är inte omogen.  

Skratta har jag lite svårare för, hehe. Säger han något kul så är det klart jag kommer skratta :) Men kanske inte i en kvart ;)

Nu blir det nattmacka, sen sängen.
Natti natti

HAHA!

Kul att jag berättade hur det var :) När frågan kom, hur fick du tag på min mail? Kunde jag inte säga annat än sanningen. Men det är väl bara bra det med antar jag :) Om några år kan jag ge honom min bloggadress med;) hahahaha

Fy skäms emelie!

Sitter hemma hos Johanna nu med cissi, timon och magnus (och johanna såklart) dricker lite öl, och chattar medan de andra nördarna kollar andra avenyn. Jag som sa att jag inte skulle dricka idag :)

p.s. Killen tog det bra han hade kikat efter mig med! :) Är det ödet? Tell me!

Helgens pic

Rensa kameran på bilder på här kommer fyra hetingar från helgen ;)



Först ut är Björn och Göthe från i fredags..



...sen har vi Timon som somnade rätt gott efter filmen i söndags, medan jag och Cissan hade tjejsnack :)



Björn och jag (och det är jag som är den fjärde hetingen, för Björn får inte räknas en gång till, haha. )

Rock´n´Roll

Cause we really gonna rock tonight..!

Skaffat mig en dejt! Är ju för fan nervös redan nu fastän vi inte ska ses förrän på torsdag..! Det var ju inte så svårt, men härligt.
Nu är det egentligen dags för Erik att köra samma teknik som mig men han säger att det måste dyka upp lite intressant material först ;) Så på honom brudar!

Wiie feels good, vet inte mer vad man ska säga, förutom att han är jävligt tränad ;)

To late to worry now

Jo Dee Messina - To late too worry now.


Pokerbruden.


Feel Good ;)









Låten kommer snart ;)

Först ska jag bara laga mat, städa upp lite, fixa lite skolarbete och sen är det dags att färga håret :) !! Finally. Det blev mörkt rödbrunt, och tror det kommer bli supersnyggt.

Har haft en heldag med cissan idag, haha va i skolan, mötte upp johanna,magnus och timon för en baugette på bryggan, tog en promenad bort till willys sen in på öb med fyra matkassar. Turen var att bella kom och hämtade oss annars hade vi nog inte kommit hem än på några timmar.
Såg herr X i skolan också. Det roliga var att jag och cissan skulle ta en fika där vid halv 11, men då låg båda och sov fortfarande så vi kom inte dit förrän vid 13 tiden. Och efter bara 5 minuter kommer han in i cafeterian och käkar. Men feg som jag är (inte så feg), vågade jag inte gå fram till honom när han satt och käkade med sin kompis. Men hann möta honom två gånger till innan vi var i stan;) "Det är ödet" haha för egentligen, hur stor är chansen att se just honom på en skola med 5000 studenter? (kanske överdriver lite med siffran har faktiskt ingen aning om hur många som läser här.) Men ändå!

Hörs snart!

Hairspray

Vill verkligen färga håret nu! Är så trött på min urtvättade hårfärg men vet inte vad man ska skaffa för färg denna gången?

Något förslag?

             ??

Tweet, tweedle-lee-dee

Sett till att skaffa mig twitter här på bloggen eftersom folk är så "verkligen inte aktiva på twitter.com"  Så nu kommer ni inte undan ;)




Spännande!

Imorgon sätter jag igång med blogg-projektet :) Ska verkligen bli intressant det här.

Annars har jag sovit bort halva dagen när jag helt pllötsligt vaknade och klockan var halv två :/ Har hunnit duscha men inget mer. Tror inte ens jag har något att äta till frukost. Haha men kaffe har jag så jag klarar mig ;)

Dagens to do : Plugg, handla, plugga lite till, gå promenad med cissi, se "Söndagsparty" och gå och lägga mig relativit tidigt.

Lättförtjänta pengar

Hemkommen från jobbet. Gick jättebra och fanns inte alls mycket att göra så blev en del tv-tittande. Sen kom jag hem och drog i mig en risifrutti och en energidrink.
Hade inte käkat på hela dagen. Sen kom Oscar och då gick vi ner till strandgatan och sa hej till alla våra vänner som satt där. Härligt att de är tillbaka från kalla sälen nu :)

Nu ska jag och Oscar kolla film, medan de andra är ute och super. Men vad gör man när man är fattig student? ;)

Tycker för övrigt att någon kan följa med och kolla fotbollen imorgon på förmiddagen? Come on!! ;)

Illa.

Kan inte fatta hur jag kunde bli så vimsig igår som jag blev. Drack tre öl på hela kvällen, kommer hem redan vid 10 och känner mig halvfull. Gör några mackor som jag snabbt får i mig. Försöker somna vid ett tiden, men det går inte! Blir så jävla törstig så jag springer upp och dricker upp mitt mjölkpaket (med en tanke i bakhuvudet att den måste räcka till morgonkaffet.)

Vimsar tillbaka till sängen och huvudet snurrar. Jäkligt läskigt. Vaknade med lite huvudvärk idag, så nu måste jag proppa i mig lite vitamin c tabletter och en stor kopp kaffe innan man ska iväg och jobba.
Känns som att jobbet kommer gå bra idag. Solängen är ett bra ställe och jag känner till de allra flesta i peronalen. :) Men med min tur så vet man aldrig vad som händer.

Hörs sen!

Strandgatan

Hemkommen från strandgatan Göthe skulle till Emma och Björn körde. Bartendern fråga efter nummer på kvittot där man skriver under. Blev lite glad och tänkte "visst" haha När jag hade gått därifrån kom jag på att det var fel nummer?! Klant!! Inte för att jag var ett dugg intresserad av honom men bara själva grejen att det blev så fel. Var två siffror som jag bytte. haha jaja... :) Sen kom halva rusta dit, däriböand Erika och Roger. Men då skulle vi dra oss, vilket var lite synd.

Hade kunnat sitta kvar men ska jobba imorgon så kändes samtidigt gott att komma hem i lagom tid. Har börjat falla för killar som får mig att skratta. Det räcker med ett hemgånget skämt på Facebook och jag är fast :) haha men visst är det härligt ändå? Killar så får en att skratta menar jag ;)

crushcrushcrush

Nu sitter vi här och snackar skit :-) Jag, Göthe och Björn. Snart blir det dags för strandgatan. wieho:) hahah trevligt trevligt ;) Har haft en god fredag:D

Run the show

Precis när jag skulle börja plugga ringde mamma och sa att hon och Johan var precis utanför. De frågade om vi skulle äta på den indiska resturangen precis brevid. Svårt att tacka nej till ;)

Sen åkte jag och mamma ut till överby. Där gick jag och kika ett tag, innan jag tog bussen hem. Han bli en tur till systemet också. Mötte Björn och Göthe på siba, så nu inväntar jag dem, men de skulle inte komma förrän vid sju tiden.

Måste starta mitt blogg projekt nästa vecka med. Det innebär att jag med hjälp av låt texter ska försöka beskriva hur jag mår, känner och tycker :) Kommer bli riktigt kul!

Morning

Härligt att man vaknar halv tolv :/ Men solen når inte gräsmattan förrän vid ett tiden ändå :) Fast det ser ut att blåsa lite idag.
Ne, dags för frukost, se om man fått någon rolig post och sen är det plugg, plugg, plugg som gäller!

Ayo ♥

För varje gång jag lyssnar på den blir den bara bättre och bättre...
Milow - Ayo Technology

Börjar sakna Cissi, Johanna, Timon och Oscar som fortfarande är uppe i sälen och myser :( Men imorgon kommer de äntligen hem igen. De ska jag krama på dem i massor ♥


You look so good in blue.

Keep quiet,
Nothing comes as easy as you.
Can I lay in your bed all day?
I'll be your best kept secret
And your biggest mistake.
The hand behind this pen relieves a failure every day.  (Fall out boy - Nobody puts baby in the corner)

Frågade Erik förut om han aldrig gick runt och var "fantasi"lycklig (eftersom han alltid klagar på mina fantasier..) Och då kom jag in på detta med nätverkskillen. Han bara skrattade åt mig och sa att om jag verkligen gick fram och pratade med honom nästa gång jag såg honom, så skulle han försöka hitta någon/något liknande. Om det funkade för mig vill säga. Men det är väl klart?! :) haha 

Träffade "banken" ute förrut (för er som inte vet är det en kille som fått smeknamnet banken av cissi och erika) Han frågade om katten som sprang runt var våran. Han hade tydligen varit nära att köra på den. HAHA..(!) Han verkade trevlig, har förmodligen fått fel uppfattning om honom. Förhoppningsvis, vi bor ändå i samma hus.



Våga leva för livet är nu ♥

Riktigt bra dag idag! Härligt väder ute, fick jobba under röstningen till europaparlamentet och så har anton varit och hälsat på mig. Det blev kaffe i solen. Mmm.. undrar om man fått sig lite färg? haha 

Nu vet jag inte vad som händer riktigt skulle kanske ta en fika med Erika, och min bror skulle komma förbi och säga hej.
Måste fixa lyset på toa med, och skriva ner lite från gårdagens möte. Annars kan jag lova att jag glömmer hälften tills på måndag. 
Tänkte ta mig en promenad till edsborg på söndag. Erik och laget skulle spela sin premiärmatch där då. Nån som vill hänga på? 


Vilken lättnad!

Nu har jag fått svar på mina funderingar. Killen som förr varit herr X heter numera Niclas :) Haha! Härligt så länge som jag gått och undrat...
Fick ett sms av Lars också där det stod "Lol,kör hårt. Man ska aldrig ge sig. Lycka till:)" haha..
Nepp aldrig ge sig. Can´t wait til next time I see him.

Stina har varit här och gått. Kollade Grey´s anatomy ♥ Izzie har cancer och har bara några månader kvar att leva. Vad ska tv-serien bli utan henne. Och McDreamy, skärpning!!

One step closer..

Är precis hemkommen från Gbks kansli och möte. Var riktigt kul och intressant, kommer bli hur bra som helst detta! :-)
Lars har hjälp mig med forskning om herr X också. Han var så hjälpsam att han sprang upp och hämtade anmälningslistorna från pokerkvällen. Sen gick vi igenom program, ålder, om han visste vem som var vem.
Vad jag kommer ihåg så gick han nått med nätverk och datorer, men Leila sa att det inte fanns någon med muskler där utan att alla var spinkiga och gråa. hahaha...

Fanns en, kanske en till som jag har mina funderingar över. Den ena hette niclas och den andre kommer jag inte ihåg. Men niclas lät så bra! Tror han var 84:a eller 83:a, lagom ålder med andra ord ;) Nu är jag så nyfiken!!!
Vi har näste möte på måndag så då sitter vi i matsalen ;) haha kan jag spana lite, de andra blev allt lite nyfikna.
I can tell ;)
Annars får jag väl ta tysken, han är söt han med, men han finns inte i mina drömmar :)

Nu till mitt problem med matlagning. ... .  finns det någon maträtt man absolut inte kan misslyckas med? ;)


Twisting the night away

Sökte ett litet jobb igår på platsbanken. Idag fick jag svar : "Det är först till kvarn, du var inte en av dem". Annonsen ligger fortfarande ute. Varför? Jag som kände att jag hade goda chanser att få detta jobbet. Men inte.

Hittade låten från Söndagsparty igår. Sam Cooke - Twisting the night away. Den har man lyssnat en del på när man var yngre, men den är fortfarande lika bra. Om inte bättre.



Skolan om en liten stund. Kaffe♥

Slow Down.

I ain't your fool, I'm not falling.
I'm not falling in love with you.
I play by my rules,
And believe me,
You don't want me too close to you.
(säkert, kan man ljuga mer än såhär?)

Åhh kom igen! Vem är du? "det är ödet" ;)
Livet rullar på så jävla gött nu så det enda som fattas är ett namn. Ett namn (?!)

Har inget vettigare att ta upp här. hahahaha.. Förutom en sak.. Om jag någonsin ber er komma över på en bit mat. Tacka nej! Jag kan absolut inte laga mat. Synd men sant..

If u seek amy

Låten blev bannlyst i USA pga låt titeln som har ett annat budskap än va man tror.
Om du utalar "If U Seek Amy" som bokstäver, If = F, U = U, SEEK = CK, Amy = Me. (Britney Spears - If u seek amy)

Lite långsökt men ändå?...

Dags att röja lite här. Blir förmodligen en kopp kaffe med. Imorgon ska vi till Gripen och göra vårat grupparbete. Vi hoppas på att få "låna" gripentröjor till seminariena ;)

Tierd.

Haft en heldag i skolan, gått en långpromenad med Rickard, kollat på en seg film och ska upp tidigt imorgon igen.

Nu är jag riktigt trött.....
Såg förresten killen i skolan två gånger till efter lunch. Som Emelie sa: det är nog ödet. Hahaha Indeed ;)
Har iaf lovat mig själv att jag ska prata med honom nästa gång jag ser honom (om tillfälle ges vill säga) Måste få reda på vad han heter.

Natti natti♥

Skoldag

Vart i skolan med ledarskapsgruppen tills nu. Vi kom fram till en del, men det blev mkt småprat med :) haha men det är HÄRLIGT!
Sen kommer (som vanligt) min okända vän från pokerkvällen, in i cafeterian. Han sätter sig och käkar vid ett bord längre bort och jag ville så gärna gå fram och snacka mer med honom. Men feg som jag är satt jag kvar och tjuvtittade på honom;)

Kom hem för en liten stund sen och tänkte att här ska lagas mat! Och fy fan va äckligt det blev! Fullkornspasta och bacon.. BLÄ! Men jag kan ioförsig inte laga mat heller så att så var det med den saken...
Ska tillbaka till skolan nu och ha föreläsning med ledarskapet. Leila och Ellinor skulle hemåt så jag och Lars får gå och lyssna. Sa att man iaf kan vara där tills första rasten.
Jag brukar gilla föreläsningar, men det är något med läraren som jag har så svårt för. Han är så seg! och pratar på ett sätt som får mig att somna, eller tänka på allt annat. Tyvärr...

Efter föreläsningen blir det promenad med Rickard. Ska bli skönt att gå ut och gå lite även om vädert inte är det bästa idag.

Hörs senare!

Lejonhjärta

Ligger och lyssnar på lurres spotify lista som han lyckats lägga in (hur?) hittar iaf massa gamla låtar som man glömt. T.ex Snook - Lejonhjärta. Guud va längesedan man hörde den! :-)

Blev ingen utbildning för de skickade ett sms 20 minuter innan vi skulle vart där och sa att det var inställt ? Dålig stil faktiskt. Men ringde pappa fort som fan och så fick han hämta mig i vargön så kom jag på lite kalas iaf :)
Annars har cissi varit här och ätit indiskt, som jag köpte hem igår. Hon var hungrig och jag skulle ändå inte äta det eftersom jag käkade mig proppmätt på kalaset.
Nu ringde pappa och sa att de var påväg så måste sätta på lite kaffe :) Undrar när Erik kommer? hoho? :)

Heippa!


Love is what I really left to find

Lördagskvällen blev lugn, gick och handlade lite mat och sen till den indiska resturangen precis brevid mig. Supergod mat där :)

Av en ren slump hittade jag bandet "Lady Antebellum", tror de spelade på Jay Leno. Så jag gick in och sökte på bandet och hittade en massa underbara låtar. Så de har gått non-stop denna helgen ♥ .

Ska snart iväg på säljarutbildning, och jag är så jävla nervös vill verkligen inte behöva sälja någonting idag! Jag vill mer få reda på mer om företaget och hur man ska prata, osv... Nu vet jag inte alls mkt.
Senare kommer Erik förbi, vi ska se Filip och Fredrik i New York som börjar idag. Kanal 5 kl 21.00. Don´t miss it!

Nej, dags att göra mig iordning och peppa mig själv med självförtroende och energi!!

Skriver senarew hur det gick. Wish me luck!

Boy you missed the boat it just sailed away..

Gone like the wind under Superman's cape
Like a thief in the night I made the great escape
I'm not the kind of girl that keeps making the same mistakes

I'm not drowning in my yesterdays
Betcha never thought I'd be that strong.
Yeah well baby I proved you wrong.
This girl is long gone. ♥

// Lady Antebellum - Long gone.



(och om det är någon som är så dum och inte fattar har bilden inget med texten att göra. Det är ju jag och Oscar :)


Här kommer lite bilder från gårdagen...


Fredag

haha kul rubrik  fast egentligen är det lördag idag :) Men tänkte berätta lite om fredagskvällen!

Satt inne hela dagen och pratade i telefon med allt och alla, pappa kom förbi en sväng och hälsade på :-) Sen blev det bolaget och jag har nog aldrig vart med om så mkt folk som idag..
Sen kom cissi, timon, erika och lurre. Vi hade tänkt sitta i "trädgården" men grannen hade tagit bordet så vi gick ner och satte oss på bryggan och tog några öl. Sen gick vi tillbaka och spelade "sanning eller konsekvens (kortspel). Kan ju säga att timon gick in mest för sin konsekvens;) Själv skulle jag vara tvungen att skrika "Jag har klamydia!" när vi kom ner till standgatan haha... :) Efter ett tag kom therese, hampus och stina innan vi drog ner. 

Som "tur" var kom de inte på min konsekvens förrän rätt sent, och timon hjälpte till lite! :/ haha det var några typer som kollade rätt konstigt på mig. Men så kan det gå om man spelar S lr K med pojkar, iaf timon och lurre för de skäms ju för fan inte över något!! 

Drog hem vid 12 tiden och käkade det sista av min goda sallad som jag gjorde igår. Blir nog snart läggdags gör min del, är jävligt trött nu men som vanligt när man umgås med underbara människor så blir kvällen oftast underbar den med :-)

Natti natti!  

Huvudvärk men glad ändå!

Vart på jobbintervju för en stund sen, vi var 9 pers och det var fem som fick gå vidare till säljarutbildning. Jag var en av dem! :-) hihi
Ok, försäljningsyrket har inte bästa ryktet om sig, men det är ett extraknäck och jag tror att man utvecklas väldigt mycket som person. Samtidigt som de verkade ha det så himla mysigt där uppe:)

Efter jag var klar där mötte jag cissi, lurre och timon nere på strandgatan, blev en öl och tjöt men när solen gick ner blev det kallt. Så gick ner med tvätten i källarn. Lika bra att passa på liksom;)

Är godissugen med!! Och sällskapssjuk... så komsi komsi ;-) 

Godmorgon

Vaknade så gott här känns som man är utomlands på semester haha, för utanför fönstret ligger en thairesturang och vid sidan om huset ligger en indisk. Sen har vi baggis också, skulle kanske kunna kännas lite franskt;)

Provat duschen utan duschdraperi förut, haha dags att skaffa "klämmor" till den rätt snart tror jag. Kom på att jag inte hade någon frukost heller! Eller ägg har jag men inget till sen har jag havregryn ioförig :-)

Ne dags att fixa sig iordning innan seminarie .....:/

Mys

Sitter här själv och tittar på CSI helt underbart att inte behöva gå upp tidigt imorgon och behöva invänta en resa på två timmar:) Jag har det rätt mysigt, tog mig ett glas juice och la i blandad frukt mmm gott gott:) (kan med att erkänna att jag snodde tricket från Rickard) haha

Imorgon är det seminariedags och har nyligen skrivit klart uppgiften, hoppas att jag fattat vad den går ut på... :/ Imorgon ska jag även på en gruppintervju angående ett extrajobb som jag hoppas på. Det hade varit helt underbart!

Får ta lite bilder på lägenheten sen när jag kommit iordning lite bättre också :-)

Thn here we go again

Sitter i skolan och försöker vakna till liv med en jumbokaffe som jag "hittade" i andra cafeterian (det var egentligen Laila som tipsade mig). Det roligaste är att den kostar samma som en liten...?

Men varken Ann-sofie eller Emelie har dykt upp än så jag hoppas de kommer snart. Kanske borde jobba med seminarieuppgiften så länge? Den ska vara klar imorgon och har inte kommit så långt.. hehe

Flytt idag så också! Packade in alla flyttlådor jag hade hos pappa i bilen igår och den gick rätt trögt redan imorses, ska på en kärra full med möbler också ;) hhaha..
Nej, nu får det börjas skrivas!!

KäR!

Vi ska göra ett arbete hos Gripen (förhoppningsvis) det lät iaf positivt förut när Lars snackade med dem... Kan bli riktigt kul!

Och imorgon är det dags för flytt! :) Allt flyter på bra nu men jag vill gå och bli kär!!
Haha och det var väl allt jag hade att säga nu. Back to Ugly Betty :-)


Sick

Känner på mig att jag kommer bli sjuk,sjuk, sjuk.. har inte tid med det så ska sova nu och hoppas att jag vaknar och mår bra igen..

Natti natti på er!!

Ännu en minnesvärd helg!

Gårdagen var helt perfekt. Startade med en runda på systemet med Oscar, sen åkte vi till vargön och hem till Timon, tog en öl och väntade på folket.
Sen drog vi ner en bit och spelade fotboll och brännboll, vi blev en hel del folk och det var riktigt roligt och vädret var helt uderbart! Blev lite grillning också :-)

Sen hem halvlullig och in i duschen för att sen dra mig till Trollhättan och hem till Jonny och hans tjej för att fortsätta festa. Senare på kvällen blev det Lipz för mig, cissi, johanna och timon. Träffade en massa roligt folk!! Bland annat Erik och Erik och Micke och Johan :-) Alltid kul att träffa folk man aldrig ser annars (Erik är ett undantag :)
Dagen tog slut allt för fort, och idag mår jag som jag förtjänar men det var det värt ;) 

Lägger upp lite bilder senare idag eller nån annan dag... (har förresten VÄRLDENS roligaste bild på Johanna! hahaha!!.... )

Långtråkigfredag

Usch röd dag och allt är stängt. Ska iallafall börja packa hemma hos mamma nu, känns som det kommer ta evigheter att få ordning på allt. Men desto snabbare man kommer igång desto snabbare är jag klar.
Ska till skolan både måndag och tisdags sen flyttar jag så måste bli klar i helgen. Har ett arbete att fixa också. Så jag har att göra. Imorgon hoppas jag på brännboll (eller någon annan rolig aktivitet ) och öl drickande i vargön! Det var cissi som kom med denna iden.

Nu ska jag sätta igång. Hörs senare!!

I vote for Cissi!

Right round

Usch! Vad är det med mig och rödhåriga killar?! Blä fy! Måste skärpa mig!! Vid första åsynen är de söta och trevliga, men sen visar det sig att de inte är någonting att ha. Är det någon mer än jag som råkar ut för sånt här? Kanske borde satsa på blonda killar? Eller varför inte brunhåriga?
Det finns ju gott om dessa...

Dagen innan Oscar skulle till Österrike kom jag hem till honom och var helt förstörd och undrade varför jag vart så dum, nu har det hänt igen, fast i en light verison som tur är!

Och till alla rödhåriga killar därute, skaffa er ett liv och försvinn! (inget illa menat)....

Ni gör mig spyfärdig..
Over and out.

Ung och galen!

Så härligt, känner mig fortfarande ung och galen. Trodde det hade försvunnit ett tag när man pluggar och börjar trivas med det och när det helt plötslig känns okej att gå till jobbet.. ? när alla andra är ute och festar.

Kan tänkas att det är vädret som spelar stor roll här ;) För idag är det rent ut sagt pissväder och det känns helt ok att bara sitta hemma och plugga. Paniken börjar krypa på också då vi inte har något företag att jobba med och rapporten ska vara klar om 1 månad.. Så om det är någon som vet ett företag som vill ha lite hjälp med lite perosnalekonomiska beräkningar så säg till. Enda kravet är att det ska vara minst 7 anställda. Så kom igen nu och hör på era arbetsplatser.

Kan lova er en stor härlig fest till de som lyckas hjälpa mig, mitt i trollhättan centrum ;-)


Helt slut!

Idag har varit den stora dagen för mig. Nämligen tatueringsdags! Har längtat sen jag gjorde min första ( vilket snart är tre år)
Men jag var nervös innan eftersom jag inte kom ihåg hur "ont" det gör.. men det gick finfint. Låg tre timmar utan paus, det gick bra och kände bara att jag ville bli klar. Så ligger jag här med min nya vän och lite blåmärken, men hon läker snart. Supernöjd iaf! :-)
Bild kommer upp sen när den läkt lite, är inte så snyggt med plast över. Och jag längtar redan till nästa, som förhoppningsvis blir efter sommaren då lönen kommer!

Var hos R igår och fick god mat. Jättegott verkligen!! Men samtidigt märkte jag hur olika vi faktiskt var, vilket är lite synd.. Synd men sant. Så blickarna framåt nu igen. Har mina "drömpojkar" att tråna efter iaf ;) hahaha lite varstans med så ingen risk att se mig utan ett leende på läpparna.

Heippa

Shake it

Metro station - Shake it.....

 

......♥

Lite lätt summering av helgen

Skärpning av uppdatering! haha
I fredags var vi i stan hos Noel, det var riktigt kul! Massa folk och bra stämmning. Jag gick med Oscar en bit hemåt sen svängde jag av, haha sen blir det ett stort frågetecken för er fram till det att det var dags att jobba igår. Var på ett nytt sjukhem och jag var så irriterad i början för de fick för sig att jag skulle va själv på en hel avdelning och lägga dem?!

Jag hatar detta och verkar alltid lyckas hamna i de situationerna, aldrig kan man känna att det går bra. Efter jobbet åkte jag hem till pappa där jag kollade en film i 20 minuter innan jag slockande. Vaknade och såg att jag hade fått sms från Erik, där han hade kul åt att jag somnade hos honom i torsdags.. "haha".

Idag ska jag till R och äta god mat (?) haha ;-) och sen blir det film.
Och imorgon är det dags för tatuering! Börjar bli nervös har glömt hur ont det kan göra, och nu är revbenen inblandade :/ hoho!


RSS 2.0