Ooops!

Nu var det bra längesedan jag skrev. Men har så mycket att tänka på nu så kommer nog inte bli så mycket skrivande. Inte förrän efter torsdag iallafall, för då är hemtentan inlämnad! Vilket ska bli otroligt skönt. Men mitt största problem återstår och det är projektarbetet! Vi har inte fått tag på något företag än och vi ska vara klara om 1½ månad! (samtidigt har vi tre seminarier i ledarskapskursen som infaller under samma period) BUHU! Vill och måste klara denna kursen.
Detta känns förjävligt!

Ne tillbaka till pluggandet! , tar mig lite ledigt sen också då det blir promenad med R :)

Let´s have a party!

Gårdagen var riktigt kul! Startade hos hultman, när det sen var dags att dra ut var det bara jag, björn och hultman kvar. Sand var målet. Inte så mkt folk där men hade kul, snackade med en massa folk som jag "bara vetat om att de existerar" haha bland annat en kille från känsö som gick ett år högre än mig.

På nattbussen hamnade jag brevid Anton som vart och rockat på backstage. Tänkte gå från resecentrum men efter en bit ringde jag taxin... :)
Åkte med en rolig gubbe som hade kört en del kändisar genom tiderna. Trodde aldrig han skulle sluta tjata när vi kommit fram. haha

Idag är det väl sådär... men hade lovat en promenad med oscar så det var bara upp och hoppa! Vi gick till idrottscentrum och kikade damfotboll/hockey. Timon kom efter ett tag och då trallade vi tillbaka.

Idag blir det nog ett glas vin eller två hos Timon. Ingen utgång.. men egentligen hade jag bara velat vara hemma och ta det lugnt. Ska iaf käka god mat idag! Mums :P

Och imorgon är det dags för dejt nummer 3!! :)

Hockeykväll

Dejten som vi skulle haft idag blir framflyttad till söndag :( Stackaren har gått och blivit sjuk.. Men det gör ingenting eftersom de visar HV71 - Frölunda idag på kanal 9 :) Så mig går det ingen nöd på!

Igår var jag hemma hos Erik och kollade film. Den första filmen var rätt dålig "Rocknrolla" inget att ha. Sen Rattatoulie! Råttan är så söt, vill ha en sån kompis.

Ne nu ska jag ut och gå i detta underbara väder! Våren är på gång ♥



Fikatisdag

Idag har det varit  mycket fika. Först med Cissi och Johanna i stan, sen åkte jag hem till Erika och drack kaffe i solen på hennes balkong. Mysig dag.. MEN!! har ångest över morgondagen tenta! Känner mig helt ok förberedd men lovar att det kommer finnas någon fråga jag inte har en blekaste aning om vad svaret är! Men hur ska jag kunna veta vad jag ska leta efter... ?

Nu måste jag äta innan jag svimmar!


Härlig helg.

Igår var vi flickor och kollade när pojkarna spelade innebandy. Såg så himla kul ut, men Timon lovade att förvarna innan de skulle spela nästa gång. Efter det blev det tacos hos Johanna med Cissi, Timon, Magnus och jag. Sen blev det Beck men hann tyvärr inte se klart innan bussen gick hem. Synd för tror faktiskt inte att jag sett den filmen:/

Nu sitter jag hemma hos pappa och ska lägga mig och läsa lite ur studieboken. På onsdag är det nämligen dags för tenta! And I don´t like it! Känns bättre med hemttentan vi fått.

Och på torsdag är det dags för nästa dejt! Wiieho!

Vi hörs!

En liten liten sak som jag fastnade vid när jag läste meddelandet, Nämligen "vi hörs! kram"
Klarar inte av utropstecken i sms! Provade att täcka för bara just "vi hörs!" och då blev smset helt plötsligt väldigt gulligt:-)

Jag tycker annars att det gick väldigt bra igår med. Vi hyrde "Jiddra inte med Zohan", och den var rätt kul, Helt sevärd. Tyvärr så gick tiden alldeles för fort så vi hann inte prata så mycket innan jag var tvungen att gå. Men det lutar i rätt riktning, så en tredje dejt är på g ;-) Och då är det allt eller inget som gäller!

Om 33 dagar

Är jag fri igen! Då kan jag börja leva mitt eget liv. Längtar så jag håller på att bli tokig. Snälla låt dagarna gå fort innan jag avlider!

Har fullt upp tre veckor framåt så det är positivt ! haha

Me like ♥

Som jag sa gick det väldigt bra i söndags. Såpass bra att det har lett till en andra dejt! This time hos honom med en film. Och på fredag är det dags! Nervositeten smyger sig på.. (redan?) haha men samtidigt försvinner den så fort jag ser honom. (egen undersökning gjord av mig själv från sist gång, anser att det räcker som underlag).

Jobbigt bara att det är fredagen den 13(!!)

Och imorgon blir det barnpassning på fm, sen bär det av till skolan vid 13 för att sen bli tvungen att sitta med en skolbok i handen 24/7 tre veckor framåt.


Hockey

Härligt att få näsan avslagen. Han behöver knappast oroa sig för förskylningar iaf ;-)


Mat = Gott.

Nu har jag precis käkat lite mat, var ett tag sen sist. Natten till söndag käkade jag fyllemat, men sedan dess har det inte blivit något mer. Har haft annat att tänka på ;-)

Gruppen träffades idag, förutom en kille som hade försovit sig, och inte kunde ta sig in till stan. Så höll vi våran genomgång och kollade så allt var rätt. SEN nämde Lars att killen som inte var där var Sverigedemokrat och väl insatt i det. Det tyckte vi andra inte om! Speciellt inte damerna! haha det blev nästan komiskt bara för att de blev så beskymmrade. Vi gick in och snokade på hans fb-profil, och det stämmde precis det som Lars sagt.

Haha så de tyckte vi skulle ta bort de pp-bilder som han hade gjort! Kul gäng..:)

(men jag tänkte hela tiden att det var något knepigt med honom) fast jag tror egentligen han är för dum för att vara sverigedemokrat.

Eller som en sa: Jo, men det är ju nästan bara folk som inte har några kompisar, som går med i såndär skit!

Hahaha!

Kalender..?

Jag tror att jag ska vara i skolan imorgon vid 9-tiden för att köra ett "genrep" inför tisdagens presentation av semesterlagen. Vi ska prata i ca 5 minuter var vilket inte all är länge. ( Thank god for that! ) MEN !! Jag hittar inte min kalender?! Den måste ligga någonstans, men var? Har inte orkat städa rummet, speciellt inte när man vet att man snart flyttar. Vad är det då för ide med ett städat rum? haha

Vart på strandgatan idag och fikat. Det var hur trevligt som helst! Vi satt från 16.45 till 21.45 alltså fem (!) timmar. Då kan man snacka om att ha trevligt. :-)
Och ja.. vi kommer ses igen, vilket jag ser frem emot.

Born for this

Forden står krockad utanför dörren? VÄLDIGT NÖDVÄNDIGT!

Paramore - Born for this.


Haha!

- Vart känner jag igen dig från?
- Vi har haft sex.

Around the world.

sitter hemma hos oscar nu och dicker lite vin, men vi ska snart ta bussen till trollhättan och göra stan osäker. Men vi är osäkra på vart vi ska gå först. hehe

Inte sist.

Pokerturneringen igår var riktigt kul. Var enda tjejen på 31 deltagare, och kände att jag verkligen inte ville åka ut först! Dels för att jag var tjej men sen också att ingen vill väl åka ut först?
Klarade mig till första pausen, och åkte sen ut efter 15 minuter. Och jag blev inte sist! :)

Sedan träffade jag massa trevliga människor när jag skulle hämta jackan, så blev kvar i 40 minuter efter det jag åkt ut. Och jag kände ingen.. förutom att jag vet vem Lars är, eftersom vi läser samma kurser.
Så till kårhuset blir det fler gånger.
Nu ska jag ta mig lite vin!

Slumdog millionaire

Var hemma hos Erik igår och såg "slumdog millionaire". Tyckte den var hemsk men rätt bra.

På dagens schema står det: tvätt, stan, poker och bs(?) men först blir det en ordentlig frukost! 

As if.

Baby let me belive that you´re perfect, at least for a little while...♥

Haft litteraturseminarium idag. Och när det var dags för mig att börja snacka kommer läraren precis in (som om jag inte var nervös redan innan han steg in i rummet.) ho ho ho! Måste lära mig tala inför folk!!

4 min.

Hade fyra minuter till godo idag när jag hade lämnat in arbetet på disco! Haha måste sluta med de här sista minuten försöken nu! Mår knappast bra av det, mer åt andra hållet isf. Blir helt tom i huvudet och kan inte få fram en enda vettig formulering.

Såg en bra film igår, den hette något i stil med "oxford... " med bland annat Elijah Wood. Rekomenderas!

Kortfattat..

Händelserik dag måste jag säga! Får dra lite kortfattat om detta :-)

Anmälde mig till en pokerturnering som hålls på fredag av kåren. (Erik, det blir ingen film på torsdag utan du ska lära mig spela bra poker!) Just då var jag enda bruden med 23 anmälda? Tjejer kom igen!!

Kollade på skol-SM i hockey, rätt kul match (fight,fight,fight) men tyvärr förlorade de:(

Får välja vilken av de två lägenheterna jag vill ha, antagligen eftersom jag var den enda som ville ha dem. Wiho! Då se vi se...? ;)

Nu blir det pluggpluggplugg!!

Pokerface.

Hahaha nu har jag försökt skaffa mig en pokerproffs karriär, vilket inte gick som jag hoppats på.
Det roligaste var att jag aldrig lär mig! Jag vet hur dålig jag är (se bara hur jag spelade poker på alloys) haha "äh va fan all-in! Ni har säkert ingenting ändå!" hahaa men har inte tålamod nog att sitta hur länge som helst heller.

Måndag.

Sammanfattning från helgen:

Vi gick till Lipz, det var kul. Det kanske räcker så? haha.
Träffade en jättetrevlig kille, som jag förmodligen kommer se igen på söndag. Vad roligt att få skriva om lite dejting här! :)
Vi skulle kunna kalla honom för "mr. x" lite hemligt, men så får det vara. Han pluggar iallafall på högskolan. Så vem vet kanske springer in i honom någon dag?
Det hoppas jag såklart att jag inte gör. Men får se till att fixa mig lite extra inför skolan den här veckan ifall att.


RSS 2.0