Carolina Gynning

  • Hej Carolina! måste bara säga att du har en härlig blogg utan en massa krimskrams och du är rakt på sak.
    Den sista meningen på ditt inlägg stämmer så jävla bra överens med mig vissa stunder. Älskar godis och annat gott även fast jag säger till mig själv att det nog inte är det bästa att äta när man är hungrig. Men samtidgt mår jag väldigt bra som person och mitt självförtroende är på topp! Och det är BARA det som är viktigt. DU! för det spelar ingen roll vad andra människor tycker och tänker om än. Deras åsikt är inte värd ett skit.. så att så länge man mår bra i sig själv spelar det ingen som helst roll om man är stl S eller L.
    Rock on och tack än en gång för en bra och underhållande blogg!

    Kommentar av Emelie - måndag 29 september 2008 @ 1:12


  •  

  • HELT JÄVLA RÄTT!
    En annan sak är att alltid om nån tjej som kanske är helt normal byggd eller kanske lite, lite mullig tycker att hon har gått upp lite i vikt på senaste tiden, om hon säger det, då ska alla säga: Nej då, du är inte tjock! Bara normal! De e bara fult o äckligt att va för smal o blabla...
    MEN! När en tjej som är smal säger att hon tycker att hon gått upp lite i vikt senaste tiden o att hon ser de som nåt posetivt, då får den smala tjejen som gått upp lite i vikt o nyss var glad för det höra att hon e skit smal o näst in till anorektisk!
    FYYYYYYYYYYYYYYY FAAAAAAAAAAAAAAAAAN va trött ja e på sånt!
    Kan man inte bara säga: Skit samma om du har gått upp eller ner, du är snäll o het ändå, tänk inte på de.
    Man ska äta det man vill, blir man för smal eller för tjock då kommer man antagligen hamna hos nån läkare ändå o få hjälp. Alltså behöver folk inte påpeka hur fet eller smal nån är!

    Kommentar av Malin 17 - måndag 29 september 2008 @ 1:13



  • hihi titta vad jag hittade på carolina gynnings blogg. Skickade in ett inlägg där igår och fick en tjej efter mig som skrev helt rätt! hihi glad jag blir!!


    Söndag 28 September

    4 dagar kvar till flytten. Ligger hemma lite bakis men det är inte så farligt.
    Iågr va vi ute kvällen började hemma hos Eve där vi satt en liten stund innan, sen blev det överby och kolla lite bilar som buurna? (stavning? haha ingen expert på ämnet) Men det blåste och var kallt så Erik var snäll och körde oss till Olearys.

    Det var allt lite folk redan när vi kom och det blev mer framåt kvällen, var massa roligt folk där så som: Erika, cissi, magnus, oskar, timon, simon, jesper, jonathan och en del till:) Så det var en mkt trevlig kväll. Sen mötte jag Johan (som tydligen kände göthe) och det var jättelängesedan jag såg han så det var kul. Han är förlovad också, med en jättesöt tjej. Jag fick se en bild på mobilen. Sen kom Micke ut också och han var så go att krama på så:) Det var längesedan jag såg han med. Sen blev det nattmat och kö till taxi.

    Sen somnade jag såg gott i soffan hemma hos Eve och Erik. Förutom att en viss göthe låg och småfnittra som en jävla brud heeeela natten!:)
    Och nu är jag hemma men ska försöka komma ut till pappa snart och klä om stolsdynorna. Om inte Camilla redan varit snabb och redan gjort det? Hon är ju lite pysslig av sig sådär.. haha:)

    Puss

    Tröttttt!!

    Och riktigt irriterad. Jag hade skrivit ett relativt långt inlägg för att lägga ut här men det var så länge sedan jag loggade in så det försvann!!... buhu.. men det handlade om hur mycket jag och Eve har hunnit med ida. Så nu vet ni det!

    Ba HOj!


    It´s a hard work work

    Nu har jag bara 3 fickor att kolla idag, i sommars var det 10 och det är väldigt lugnt. Vi har kollat på nile city nu den seriern är väldigt bra SVT borde köra den igen:)

    Och den-söta-blivande-reperatörn skickade ett sms förut och undrade varför han inte hade något missat samtal från mig:) haha Jag vågar inte ringa han igen efter vad som hände sist;) Och har desutom fått veta att en på 12:an visste om vimmelbilderna från Lipz.. Den är inte kul.
    haha han frågade vad det var för sida till lipz och vi kan säga att han är i övre medelåldren, så jag frågade vad han skulle kolla där och det har inte jag berättat iaf:P Utan det var en viss Magnus har ingen anning om vem han är;) haha


    Sista natten jag jobbar för denna gången och jag hoppas att det blir många fler:)

    Puss

    My job is on the line

    Usch nu börjar det närma sig slutet på Alloys? eller inte jag har ingen anning men pappa ringde och väckte mig förut för att säga att de stänger ner 9:an från och med inatt. Och det är inte bra för om malmen inte kommer i tid och de segar med 12:an så kan det hända att vi får gå. För det är ingen ide att det är så mycket folk där till en ugn bara.

    Börjar få lite lätt panik men det kan ju lösa sig, kanske finns något jobb på dagtid det vet man aldrig.

    Ne nu ska jag till jänkargaraget och hjälpa pappa med bilen blir förmodligen på bättre humör då..

    Puss

    Farligt men härligt

    Råkade somna förut på jobbet, var inte meningen men när det är såpass lugnt är det svårt att hålla sig vaken. Fick gå över till 10:an. Vi har sett två filmer idag ( eller en har vi sett klart och den andre är nog snart slut) Den första filmen var hur bra som helst "Death ride" kan den ha hettat vet inte riktigt och den vi ser på nu heter "Beer fest" inte lika bra dåligt humor kallas det;)

    Hur som helst så kom grabbarna upp nu så det är väl dags att se klart filmen..:)
    Oskar står här och berättar att han har tvätttid kl 8 och den är inte rolig när man vart vaken hela natten!! menmen det är inte jag som är så dum att jag väljer just DEN tiden:)

    Puss

    Nothings broken

    Nu har jag och mamma vart i tygladan och där hittade jag ett fint tyg till köksstolarna och gardinen i köket. Träffade Stina där också haha, hur stor är den chansen?:) Hon letade gult tyg för hon skulle vara Carola på någon fest. hih

    Så nu blir nästa steg rusta. (och en kamera) måste ha en kamera så jag kan ta lite fina kort och lägga upp. Så därför får ni vänta till den har kommit för att få se min fina lägenhet.

    Nu ska jag snart till jobbet! Har med mig popcorn, tropisk läsk och sen blir det pasta med kycklinggratäng i porten:) Hoppas den är good!;)

    Puss

    Tygladan

    Dags för mig att börja fixa nu! Jag vill til tyg ladan men jag vill inte dit själv därför ringde jag mamma på jobbtelefonen, och då säger de att hon är på tjänsteresa?! Jag får aldrig veta någonting... och hon svarar inte på mobilen. Jag behöver råd! NU! 

    Gick och lade mig kl03 inatt bara för att börja vända dygnet. Låg och kollade på "saving private ryan" åhh den är helt hemskt underbar! Blev inte ens trött i slutet på filmen (den är 2tim och 43min)  

    Ne nu ska jag ringa mor 100 gåånger till om det så behövs!! 

    Prisoner in paradise

    Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Kul jobb när man inte fått ett larm på hela dagen?... Tänk er att bara sitta i 8 timmar. Fast jag har vart borta på 10:an en del ioförsig spelat lite kort och vart med när Oskar tappar. Det vill jag också lära mig.
    Det var en läskig gubbe (gubbe? 32 var han räknas man som gubbe eller kille då?) på jobbet idag som stötte på mig han var inte härifrån, trodde han var från sthlm men fick reda på att han var från dalarna. Och en bra ragningsreplik lyder inte "Var fan finns det en toalett jag håller ju för fan på att skita ner mig!"
    Blev lite chockad och skämdes lite så tog ett tag innan jag fick fram ett svar. Kunde han inte frågar killarna det? haha

    Lite roligt det där med skift, har inte träffat min mor sen förra tisdagen. Och då bor vi ändå i samma hus. haha fast hon har vart i sthlm några dagar nu också.
    Annars är det nu 7 dagar kvar. Och i helgen blir det visst utgång. Olearys hörde jag något om. Timon tyckte de skulle supa mig under bordet lycka till grabbar! hah det blir nog tvärtom;)

    Knocking on heavens door

    Dags att gå upp? nee...

    Minns skoltiden fan va bra den va ändå! men kunde välja själv när man skulle komma, och det fanns alltid nån som ville komma ut och möta en med en cigg. När det låg snö på backen var det alltid någon som ramlade i backen när man hade bråttom till bussen hem.

    Men jag har det allt bra nu med. Flyttar om 7 dagar till stan och jag har lite panik eftersom jag knappt börjat packa än. Har en soffa och 4 stolar att klä om också. men det får jag ta i helgen är ledig då.
    Och idag ska jag ha med mig en bra bok till jobbet. Ska nämligen vara i blandningen idag. Och som ni kanske förstår så är det väldigt lugnt där:)

    Jag har snott Timons plats nu när han lär upp Eve på traversen. hihi tycker vi om när vi kan jävlas lite som med mobilen;)

    Ne dags för lite frukost!
    Puss

    Dreamlover

    Nu har man vaknat till liv igen efter en förmiddags helg. Det är lite jobbigt. Igår när jag kom hem från jobbet la jag mig och tittade på "Drillbit Taylor innan filmen var slut hade jag slocknat. Sen vaknade jag vid 21-tiden men somnade lika snabbt igen.

    Sen vaknade jag inte förrän 11 imorses av att min katt kom och ville äta upp mig. Så då fick jag gå upp. Sitter på jobbet nu igen och det är inte lika roligt när inte eve är här. De andra två grisarna säger inte så mycket får väl se sen om det blir lite kort eller annat kul.

    Frölunda spelar ikväll också, vill att de vinner annars blir jag väldigt ledsen. Men det gör de väl?

    Dumma dumma er!

    Hur i helvete kan man vara så förbannat jävla dum!? Finns nog inget svar på frågan men jag är fortfarande i chocktillstånd. Några idioter fick för sig att elda ner det enda vackra vi har här i Vänersborg, nämligen isstadion. ( och visst jag är hockeymänniska) men IFKs läktare var relativt ny och den va vacker i allas våra ögon.

    I sommras fick några för sig att Fridastatyn inte skulle få vara kvar heller, så man snodde med sig denna och slängde av längs vägen?! Hallå räcker det inte med att politikerna i denna stad är dumma i huvudet? Måste invånarna också få detta erkännandet?

    Ne nu hoppas jag verkligen att de får fast dessa idioter! HALSHUGGNING please?

    Behöver väl kanske inte gå in så mkt på att Frölunda förlorade idag igen:( 2 -1 mot Linköping.. .

    Vad kommer härnäst? Tillbaks på ruta 1?

    Kiel!

    åhh jag längtar såå! Eve ringde stena line igår och de sa att det gick bra att jag och Sebastien följde med (vi är ynka 19 år) eftersom det var en "jobbresa" hihi

    Nu gäller det bara att spara pengar så man klarar sig, vet inte vad jag kommer göra slut på. Mat är rätt dyrt nuförtiden fast såå mycket äter jag inte som ensam. haha Alla är trötta idag (fast med mig är det inte så farligt) då är det värre med de andra barna. Både timon, oskar och eve tog sig en tupplur på över en timme. Kul att sitta uppe själv?

    Men när de kommer upp sen är det förhoppningsvis mat som gäller vill inte äta själv. Sen kanske lite kortspel. De är så bra dessa människorna lite som en andra familj eftersom man umgås såpass mycket med dem. Har lite svårt att tänka mig att inte jobba med dem:( haha

    Ne arbetet väntar:)

    Puss

    Kan tänka mig att ni ligger och sover än

    Men jag är uppe med tuppen. Jobbar förmiddag idag. Yeah.. Sen blir det nog hem till pappa och bara ta det lugnt. Nu är det bara 10 dagar kvar tills jag flytta:)

    Annars var kvällen väldigt lugn igår somnade dock alldeles försent.
    Och jag vill så gärna skriva ett sms det kliar i mina fingrar men Oskar har sagt nej!, vänta lite.. och för en gångs skull lyssnade jag. Och det är nog det enda rätta.

    Ne nu ska jag ut och se till så att allt går bra för dem:)

    Puss

    Just like a tattoo

    Jordin Sparks - Tattoo

    Åh så dum så dum är jag!! Emelie har ont i magen och har haft det halva dagen.

    Efter jobbet åkte jag och Eve till nossebro för hon skulle hämta ett hästpass till Pelle. Vi blev kvar ett litet tag, sen blev det en sväng genom Grästorp och ringde min bror för att få reda på ett bra ställe att äta.
    När vi kom in på wiking så frågade kvinnan i kassan om vi var från Grästorp?
    - Nej, svarade vi då.
    Och då sa hon att "ja jag tänkte nästan det för jag har inte sett er här förut. haha snacka om att det är litet då eller? Påvägen hem såg jag en alloysare och en jävligt het kille, men Eve sa åt mig att sluta glo. Gav som förslag att vi skulle ta en sväng i ishallen. haha men hon va inte så sugen på det: )

    Vägen hem bestod av Jordin Sparks - Tattoo som vi skrek med i. Det lät vääldigt vackert. Vi håller nämligen på att öva inför Lipz kareoke tävling;) Det slutade med att hon lånade mitt usb-minne för att kunna lyssna sönder låten.

    Nu ska jag nog börja packa lite, bara så man känner att man är på g;)!

    Puss

    "Supa, knulla och köra traktor" haha

    God morgon!

    Sitter på jobber är ashungrig och somnade inte förrän kl 01.30 inatt. Då är det inte så jävla rockigt att gå upp kl 05 sen.

    Ne jag får skriva mer sen ska gå ut och kolla när de tappar och se så att allt går rätt till:)

    Puss

    Varför?! :,(

    Usch vad jag hatar detta! varför kan inte allt vara som förr, det var mycket bättre då... Jaja ingenting är över än (långt från över ioförsig) men första segern betyder så mycket, speciellt när vi förlorade mot HV i sista träningsmatchen. :(

    2 - 1 blev det ikväll mot södertälje (borta) vad är det som inte fungerar??
    Ne nu måste jag sova lite så jag glömmer detta.

    God natt på er  ♣

    Puss.

    Guud! vad jag är pigg!

    ...inte. Nu har Eve och Johanna vart här och käkat pizza och så kollade vi på rattatouiii hihi söt råttan en sån vill jag med ha. Fast han får inte rycka mig i håret sådär för jag är håröm : (

    Och den söta-blivande-reperatören hann inte laga pizza till mig han hade fullt upp sa han. (För det var verkligen inte så att han inte ville!) haha ; ) men det fixade ju Amigo så bra åt mig. Märkte inte att Johanna hade tagit med min pizza ut så när jag hade betalat stod jag kvar en stund medan kassörskan? kollade lite konstigt på mig.  Sen va jag tvungen att fråga henne om det redan va nån som tagit med min pizza. haha Det hade hon nog kul åt..:(

    Imorgon är det jobb igen. Alltid jobbigt att komma upp första fm eftersom man vänder på dygnet efter att ha jobbat natt. Men lite kaffe på morgonen gör susen!

    Nu ska jag gå och ta mig ett bad! mmm :) Lägger upp lite bilder från igår också (som jag hittade på ef)

    Puss.♥

         
    från vänster: Sebbe med en brud, Timon och Sebbe igen.

    flat on the floor

    Det var trevligt igår. Kvällen började hos Timon där det pimplades vin. (Jag och timon hade för övrigt samma outfit på oss så han fick byta. haha) Sen blev det lite hyss där bland annat skickade elaka bilder, nån drog undan stolen för mig, och pratade med den-ursöta-blivande-reperatörn som var lite trött eftersom han vart och tränat. Han visste tydligen vem Erikas man var också : )

    Och han sa att jag inte längre var på ruta1 !!!! hih eller om det var jag som sa det till honom? hah jaja

    Sen blev det hem till oskar för han skulle ha sin plånbok. Fick smaka på en go grogg han sa att det va han som kommit på den själv. Men vet inte om jag tror på det. Sen kom johanna, magnus och timon och plockade upp oss.

    I uddevalla träffade jag sen en gamal kompis från Känsö!! haha hur stor är  chansen för det. Annars gick allt bra kom hem iaf:) Gjorde en dum grej, men den är så dum så den är inte värdig sin plats i den här texten.

    Ne nu ska jag duscha innan Johanna kommer. vi ska ner till stan hämta mina nycklar hos oskar, köpa med oss pizza, fanta och hyra en bra film! : )

    puss.

    13 days left

    Det är inte ens två veckor! Sen blir lägenheten min (eller ja det är en hyresrätt men minmin min ) haha

    Sen får vi hoppas att kiel resan blir av som planerat kan nog blir riktigt kul!!
    Ne nu måste jag en sväng till överby. Har inga kläder jag tycker om och det är fest hos timon ikväll så då får man va fin.

    Status angående den-söta-blivande-reperatören: Jag inväntar svar. (och hoppas jag snart får gå till ruta två:)

    Puss

    Buddy I got you ♥

    Hemkommen från Vargön. Vi satt hos malin ett tag, men jag va nykter, duktig och körde:)

    Sen tänkte jag åka ner och hälsa på Sam som satt i porten, men när jag åkte ner så ser jag att det är någon annan som sitter där och visst inte vad jag skulle göra. Kunde inte med att åka därifrån eftersom de hade sett mig när jag kom ner. Och hur många NORMALA människor åker ner till jobbet en tisdagsnatt kl02? haah

    Så jag ringer magnus och han sa att han skulle komma upp och möta mig (var överlycklig över att jag skulle ta mig ur denna situationen) vågade inte gå ur bilen förän han kom så när han var på väg hoppade jag ur och ser att Sam sitter i porten men han hade sällskap av lood. haha
    När vi gick in sa de att de funderade på att ropa i högtalaren och be mig komma ut för han visste inte om det va min bil. Vilket han trodde. "jag är ju bara där alldeles för ofta och för tidigt" som någon sagt;) haha

    Tog en kopp kaffe medan jag väntade på att få köra hem Eve. Slutade med att jag hade vart där och tjötat en timme innan jag drog mig. Men det tyckte nog Sam bara va trevligt med lite sällskap. Berättade även för han att han var lik Filip Hammar men han bara skrattade. haha

    Däremot hade inte den söte-blivande-reperatören varit där idag. Han hade jobb att göra!! :)
    Imorgon är det fest hos Timon (ovanligt?) men det ska bli kul!

     puss.

    Du är för nära!

    Nu har jag hunnit åka till Eve och kollat på när hon städade:) Det blev jättefint...;) Sen åkte vi till Rusta för att kika (eftersom hon va där igår utan mig och hittade massa fina ljus:( ) Sen skulle hon till stallet och jag åkte hem till pappa för att hälsa på och kolla på en massa fina möbler som jag ska få med mig när jag flyttar om inte alls så lång tid:) hihi

    Då blir det vin, kex och ost hos mig! Och självklart en bra film:)

    Puss


    eve städar



    jag tittar på ;) har färgar håret också:)

    Autumm

    Åh vad jag älskar hösten ♥ luften är frisk och naturen går i så fina färger. För min del är hösten fortfarande början på ett nytt år (efter 12 år i skolan). När hösten kom blev man alltid 1 år äldre.

    Sen börjar alla tv-serier och bra mys program på hösten. Senast igår satt jag och kollade på "I ditt ansikte" och det slår de flesta program. (det och "Vem kan slå Filip och Fredrik") haha må-bra-känslorna strömmar fram : )

    Något som inte var riktigt lika kul är Frölundas förlust mot HV...:( men de kommer igen va så säkra !!

    Just nu färgar jag håret (just för att det är höst och kul med lite förändring) blir kanske frissan sen också får se hur håret blir nu. Lägger upp lite kort sen så får ni se själva vad ni tycker.

    puss

    Live your life

    Härligt att vakna kl 16.40 idag:) hhaha såå jävla länge behöver man kanske inte sova. Hur som helst, när jag öppnade min dörr börjar det tjuta utav helvete!! springer ner och stänger av larmet eftersom mitt pucko till bror inte trodde jag va hemma. Sen har det blivit film bland annat "old school". Eller det är den enda filmen jag sett men blir snart en till.

    Idag möter frölunda - hv71 eller om de redan börjat spela (är helt lost i tid idag) så välkommen underbara höst med allt du har att bjuda på!:)

    puss

    ontontont i foten

    Börjar bli lite segt nu när klockan närmar sig halv fem. Men efter en godispåse, en ramlösa, en fanta och en stor portion mat är man iaf vaken fortfarande. Lite jobbigt med alla regler under "sjuan" men vet ni om en sak?

    Jag leder!! haha med lite hjälp av erik eftersom jag var tvungen att fixa lite saker. Men jag ledde även innan han tog över för mig. Så där fick de som underskattade mig en smäll på käften;)
    Och ni vet den där söta-blivande-reperatörn, just det han ja. Hade med sig något med äpple (äpplepaj, äppelkaka) men det va slut när jag kom, så jag tänkte ta med mig formen upp till mig när jag kom. Men eftersom jag är såpass snäll lät jag den va kvar men skickade ett sms och sa att den fanns uppe hos mig. haha vill inte åka på stryk!;)

    Oskar ligger och söver ska snart väcka honom men han ser ut att behöva lite sömn. haha. Och just nu känner jag att jag skriver för att hålla mig vaken och någorlunda pigg, så det får bli till att dansa lite och kanske ett parti kort innan resten av gänget kommer upp igen.

    puss.

    Hotta upp det hela lite

    Var inne på elinengmaan så blogg och hitade en såå snygg bloggdesign som hon lottade ut. Det hade varit lite kul med något annat än de vanliga urtråkiga modellerna. Eller vad säger ni? Gå in och kika:)

    I don´t even know his last name

    (fast det gör jag...)

    Undrar om det går att skapa en blogg om sitt liv enbart med hjälp av låttexter? Kanske är något att prova.

    Isåfall skulle jag vilja att ni lyssnade på Carrie Underwood - Last name. Fast det är för torsdagens misstag..? 

    Vakanade halv 4 idag och låg sen och kollade på tre avsnitt av "Vem kan slå Filip och Fredrik" haha det var riktigt bra. Tur att inte killen de tävlade emot vann något . Det va han inte värd:) Sam är förresten väldigt lik Filip Hammar, får inte glömma bort att säga detta till han idag.

    Ska snart till jobbet och ta en rök med magnus innan han får gå hem och titta efter en väldigt-söt-blivande-reperatör : )
    Sen blir det kortspelsturnering med timon, oskar och eve. Låt bästa kvinna vinna!

    God Natt

    Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Så det blir till att lägga sig snart. Spelade "sjuan" och jag kom inte sist! Helt otroligt men jag tror att det är för att de andra underskattar mig, de tror jag är kass på kortspel;)
    Vi har också utvecklat spelet lite så säger vi varandras namn så får vi plussa på poäng och kan vi låten på radion får vi ta bort poäng:)

    Annars har det varit väldigt lugnt idag, fick ett larm 5 min innan jag slutade och det var inte såå kul! Inte heller att det ringer någon idiot kl 3 på natten! (ioförsig var jag vaken men ändå, vi spelade faktiskt kort!!)  vet inte vem det va ändå så det va lugnt. (men han ringde säkert 5-6 gånger. Lät oskar och timon svara ibland. Eve va på 9:an inatt så det va tomt..

    Ne dags att sova så man kommer upp någon gång!

    puss

    Play with me some more

    Ligger fortfarande i sängen efter gårdagens lipz. Men det var riktigt trevligt, mötte Magnus där och pratade lite med han och även fast det inte sades så mycket så kom det fram en del.

    Timon lurade skiten ur mig igår genom nån spågubbe på nätet! haha Och jag fattade inte hur det gick till!! Det va jobbigt där ett tag men fick ju reda på hur jag ska göra med saker och ting;) haha Direkt efter jobbet drog jag och eve och hämtade hennes nya bil. Fiin bil:)
    Sen hämta upp Oskar, Göthe och Timon sen bad jag någon om en kram men han kunde inte hålla händerna i styr:)! haha SKÄMS!

    Inne på Lipz va det helt ok.
    Men just nu väntar jag bara på mat haha hungrig! Sen blir det till att hämta tacos av sam i porten. Hoppas bara det inte är han som har lagat maten:) Skulle det va så har jag kvar pannkakor från igår.

    Nu ska jag göra mig iordning!

    puss.

    på lipz   hhii

    Jobba jobba

    Mycket att göra idag. (inte) fast ioförsig lite mer än igår.
    Kändes skönt att ha bilen idag också man blir så beroende av den så när man måste klara sig utan känns det som om hela världen går under haha.
    Längtar tills flytten nu. Tänkte ha turkost och brunt i badrummet. Vad sägs om det? sen har jag inte kommit så långt med köket och varddagsrummet men funderar på att ha lite asien inspirerad stil i vardagsrummet. Kan nog bli mysigt:)

    Ne nu ska jag fortsätta jobba lite:)
    puss

    21

    ...dagar kvar. Ska bli så spännande!

    Idag har det inte hänt mycket på jobbet, och såna dagar gäller det att ha en bra bok med sig.
    Imorgon jobbar 5:orna innan så åker förmodligen dit lite tidigare inte flera timmar som vissar skvallrar om;) Vi skulle färga håret på Eve en dag och då är man tvungen att va där rätt tidigt så man hinner med det.
     
    Saknar mina pojkar:( men trivs super på 4:orna också haha har ju både eve, oskar och timon där svårt att inte ha kul då!!:)

    Nu ska jag sova lite och fundera på om man ska med ut imorgon men det lutar mot lipz på torsdag istället.




    Cinderella

    I know that you've been waiting for it
    I'm waiting too
    In my imagination I'd be all up on you
    I know you got that fever for me
    Hundred and two
    And boy I know I feel the same
    My temperature's through the roof

    If there's a camera up in here
    Then it's gonna leave with me
    When I do (I do)
    If there's a camera up in here
    Then I'd best not catch this flick
    On YouTube (YouTube)
    'Cause if you run your mouth and brag
    About this secret rendezvous
    I will hunt you down
    'Cause they be all up in my business
    Like a Wendy interview
    But this is private
    Between you and I

    Touch my body
    Put me on the floor
    Wrestle me around
    Play with me some more
    Touch my body
    Throw me on the bed
    I just wanna make you feel
    Like you never did
    Touch my body
    Let me wrap my thighs
    All around your waist
    Just a little taste
    Touch my body
    Know you love my curves
    Come on and give me what I deserve
    And touch my body

    Boy you can put me on you
    Like a brand new white tee
    I'll hug your body tighter
    Than my favorite jeans
    I want you to caress me
    Like a tropical breeze
    And float away with you
    In the Caribbean Sea



    grrr...

    Som vanligt när det gäller mig..!

    Lyckas alltid slarva med bloggen! (Detta är inte min första) så nu jävlar är det allt eller inget.!!

    Sen sist jag skrev har jag fått förlängt till oktober och hittat en lägenhet som jag ska få ta över den 1:e :) Det kommer bli hur kul som helst.

    Nu i helgen va jag och eve hos Oskar som fyllde år för ett litet tag sen. När vi kom innanför dörren var alla pojkar nere i bastun och eve frågade om vi skulle hänga på? Hur kan man säga nej till en sån fråga så det va bara av med kläderna och håret och sminket blev helt förstört. (Eve hade gett mig två timmar(!) att gör mig iordning på så jag hade ju kämpat lite;) men jag fick va fin i fem min iaf.

    Sov fyra timmar inatt och sen till jobbet där det inte hände någonting! Så va borta hos eve, timon och oskar. Hämtade till och med deras mat.
    BARA FÖR JAG ÄR SÅ SNÄLL! haah sen fick jag va med oskar och kolla när han tappade. Det ser kul ut!

    Nu ska jag lägga mig och se en bra film. Blir antingen mighty ducks eller saving private ryan.


    Lite folk hos Oskar. Och Oskar sj.   Jag och Eve hos Oskar   Lite folk hos Oskar.

    RSS 2.0