Sitter på tåget på väg hem från Gbg. Älska...

20100930613 (MMS)

Sitter på tåget på väg hem från Gbg. Älskar alla trevliga göteborgare men inte att det finns en obokad vagn på tåget hem :/ min räddning blev en chai latte, min mp3, och tanken att jag ska hem till roberth o ta det lugnt :)


Gottigt!

Hade precis hultan här som lånat mina G.A boxar så om ni undrar varför hon inte svarar har ni svaret där ;) Lagar god mat med, tänkte göra det igår men åkte hem till mamma och käkade istället. Så idag har jag bakat kladdkaka och lagat tacogratäng :) Ska snart sätta mig framför tv:n och kika The hills och The city  :) yeyy..

Blir nog danmark och Roberth fick i uppdrag att kolla upp tåg hem och ner till gbg på lördag :) Hahaha fast jag kommer säkert gå in o kolla en gång till så det verkligen blir rätt. Är nog lite av ett kontrollfreak när det gäller resor och tider :P Fast klart han fixar det! Han har ju också åkt buss i sina dagar ;) haha

Dags för sängen.

Skulle behöva en ny säng för min ligger på golvet nu helt trasig och kan inte sätta på några ben på den heller :/

Reklam för sängjätten, kusinbarnet är med :)


Vart i öxnered och käkat mat. Det blev älg...

20100925590 (MMS)

Vart i öxnered och käkat mat. Det blev älg och var väldigt gott :) är ppväg hem nu och det blir nog sängen snart är himla trött. Och inget mys med älskling idag men hoppas de ska till thn när de ger sig ut så ja får pussa lite på han :) sen hoppas ja ju spklart att alla drar ifrån han och att han missar sista bussen hem och sover med mig men det är önsketänkande. Haahaha han jobbar imorgon så tror han gör allt för att komma hem. Men en tur till danmark med honom blir det nog nästa helg,får se fram emot det istället :)


Snark snark

Jobbat 60 timmar denna veckan och det är förmodligen därför jag inte bloggat nått. Sitter nämligen framför en dator på jobbet och knaprar in röst siffror från valet, så det sista jag vill göra när jag kommer hem på kvällen är att starta datorn.

Idag blir det att bara ta det lugnt och njuta av ledigheten. Ska strax iväg och handla något gott att käka tills ikväll och kanske hyra en bra film. Trodde jag skulle få umgås lite med Roberth men verkar inte som det blev nått med det. Men en vecka eller 8 utan att ses spelar väl ingen roll :/

September

Daughtry - September


Den här hade johan med sig hem från sthlm ...

20100918588 (MMS)

Den här hade johan med sig hem från sthlm idag! Jag skämdes först lite över honom. Han har alltså åkt med denna på tåget hem. Han blev fundersam ett tag när det var massa fotografer och papparazzis bakom honom men det va ju bara maria vetterstrand! Hahahaha jag känner mig extremt bonnig när jag hör hans historier om allt som han hinner med att göra i storstaden. igår var det anders weise, anna hibbs och idol alice... Humm tror denna bloggen hade varit lite roligare om jag levde hans liv :/ haha


Befinner mig i falköping med timon och cis...

20100917587 (MMS)

Befinner mig i falköping med timon och cissi. Det har inhandlats en ny bil :) inte för min del då men :p


Repeat.

Häng i skolan alldeles för länge idag hann vara hemma o käka innan jag skulle dit igen kom hem strax efter 8!

Så har inget kul att berätta för det händer inte jättemycket kul där :P Även fast vi har kul i gruppen, vi rockar, haha jobbat ihop med många arbeten och det har aldrig varit några problem. Nu har vi även fått ett manligt sällskap. Stackarn som måste stå ut med oss när vi blir övertrötta, nästan så man knappt orkar med sig själv ibland de stunderna, haha..

Politik.

Jag är trött på valet nu! Och politik är inget man ska snacka om för man blir bara irriterad när någon annan tänker lite annorlunda. Eftersom det handlar om sverige 4 år framåt också vill man helst inte låta folk tycka som de vill heller. För det de väljer påverkar kanske hur jag kommer leva i 4 år från o med söndag :/

Nej hoppas veckan går fort och att sveriges framtida riksdag leder in sverige på rätt väg igen.


Over and out!

Drömmar vs. Verklighet

Humm undrar vem som vinner den kampen? I mitt och Lindas horoskop stod det idag ungefär; skapa inte konflikter. Hamna inte i konflikter. Med andra ord: Håll käften under dagen så ska det nog gå bra.

Men jag har så höga förväntningar om livet. Jag vill ha kärlek a la "P.S I love you", jag vill att plugget ska vara a la "Legally blonde" och att vännerna ska vara a la "Beverly Hills" men så är det inte. Och absolut inte en dag som denna.

Så nu drar jag iväg en liten stund det kanske gör mig gott innan det är dags att återvända till verkligheten igen.

Drömmar vs. verklighet; 3- 0

God morgon. Sitter hemma med min lillasyst...

20100913586 (MMS)

God morgon. Sitter hemma med min lillasyster elsa som ska vara hos mig några timmar innan ja kör henne till mormors jobb. Vi käkar frukost o kollar på barnkanalen. Yey! Ne men det är rätt mysigt faktiskt o äter som en häst gör hon också! Haha och hon har redan sett alla avsnitten på barnkanalen med. Typ " det här avsnittet är inte bra när de får ett brev" haha Nehe? :p


Det är lördagskväll och jag sitter hemma, ...

20100911582 (MMS)

Det är lördagskväll och jag sitter hemma, kollar jarhead och käkar gröt :/ hmm haha låter som det förmodligen finns folk där ute som har det roligare än vad jag har det. Men filmen är bra iaf ;)


work it out.

Såg att mobilbloggningen funkade så då kan man fortsätta med det.
 
Vaknade idag med världens förskylning! :( Usch... Men jag får skylla mig själv när jag pussar någon som är förskyld. Kunde inte låta bli ;) hihi..

Idag ska jag inte göra NÅGONTING! Bara va hemma, laga lite god mat, ta hand om mig själv och plugga lite och jag ser faktiskt fram emot detta. :)

Men först måste jag bort o handla har bara en grej till allting, inget komplett. typ schampoo men inget balsam, pålägg men inget bröd?


saknar Cissi med stackarn är jättesjuk och har varit det sen i måndags :/ Hoppas de tar hand om dig hemma i sjuntorp och att du får i dig lite god mat. Krya på dig vännen.

Sitter på buddys med familjen och min most...

20100910581 (MMS)

Sitter på buddys med familjen och min moster o hennes vän från holland, karlijna. Det är så kul att snacka lite engelska och prata kultur. Typ i holland är prostition helt lagligt och inget konstigt :) Hahahaha så det är kul att snacka om ;)


testing testing! Undrar om det funkar nu ...

20100910580 (MMS)

testing testing! Undrar om det funkar nu mest mobilbloggningen :) ? Är på väg hem från mötet på länsstyrelsen. Har inte käkat något heller så tar svängen förbi espresso house och inhandlar nått gott :) puss på er!


Mjau.

Vilken seeeg dag! Ser ut som fan här hemma med! Så jag tror jag drar härifrån nu alldeles strax ska se till o fixa så jag kan börja mobilblogga igen också så får jag fortsätta med det senare idag :)

Every little girls dream.

Var hemma hos R igår för att kolla in lägenheten och idol då såklart :) haha .. fotbollen gick ju samtidigt men idol var prio nummero uno och så fick fotbollen komma på efter idol var slut.

IDag har jag vart i skolan och till lunch blev det kinaresturang med maria och linda och sen en snabbtitt inne på oden. Precis kommit hem och ska snart iväg till skolan igen för ännu en föreläsning.. Får springa hem sen så man inte missar dagens idol.

På fredag blir det utbildning i vbg och senare ska vi fira min bror som fyller 20 på buddys. Sen på söndag ska jag tvinga ut R på en promenad runt skräcklan och sen blir det mys hela kvällen :)


p.s. Mötte stina i skolan imorses hon bjöd på presentpåse och sossekaffe :) mumma!

Skola o shopping!

Vart i skolan imorses på föreläsning och sen smet jag och Maria iväg till oden för lite shopping, blev massa kul men får försöka hålla i pengarna lite nu :) Är ju faktiskt bara den 6:e ,)

I helgen blev det loppmarknad på vänersnäs bygdegård :/ Jag skulle hjälpa Camilla där men det var inte en människa som kom knappt :/ Men hörde att det hade varit många loppisar under helgen. Så efter 6 timmar på en stol fick pappa köra hem mig, haha :) Sen blev det förfest här innan det blev lipz.

Sov på golvet den natten med eftersom att sängen brakade ihop! haha hörde hur det började knaka och sen bara "BRAAK!!!" hahahaha har fortfarande lite ont i kroppen men det får gå ,)

Kort på frisyren kommer men inte idag för håret står åt alla håll ,) tofs och hårnålar var min räddning imorses :P

Puss på er!

Nyklippt.

Va o klippte mig igår, det blev bra men är lite ovan med lugg. Var ett tag sen  :) Färgade håret mörkare också så nu känner man sig fin igen :)

Vart i skolan idag och lyssnat på föreläsningen. Nu drar vi snart till liseberg för att kolla på the baseballs  :) yeye!

RSS 2.0