I´m Leavin

Gammal låt i repris; Jesse McCartney - Leavin´♥ Gick varm i gamla lägenheten.

Kräftskivan igår var supermysig. Inget party party men mysig och en härlig avslutning på sommaren. Sov på näs och när jag gick ut kände jag den friska höstluften. Helt underbart. Jag älskar hösten, den slår allt.

 

Måste även berätta att jag köpt biljetter till Frölunda - Färjestad den 28 december på Ullevi. Är det någon som vill hänga med köpte två biljetter. Lika bra innan de tar slut som jag hörde rykten om :/ Så 250 kr och ni har en plats på läktaren med mig. Det är värt att tänka på.



Nu ska jag snart på roadtripp med Cissi och Timon. Ut i skogen, sjuntorp och hämta en bil med drag. Sen blir det sängflytt på högast nivå.


The way you make me feel.

Sitter i öxnered eftersom jag börjar 7 imorgon. Äter som en jävla gris när jag är här också. Får jag ingen mat hemma eller?
Mamma står i köket och skäller på Johan för att han inte börjat med hennes Irish coffee ;-) haha i såna stunder är det väldigt skönt att bo själv, långt härifrån...

Det roliga är att jag skaffat akrylnaglar nu med som är lite längre än vanligt. Och när jag kom förrut tänkte jag busa med Elsa lite. Men hon blev rädd på rikitgt. Inte meningen... ;-)

Nu ska jag gå och slå min fula bror också, får ju passa på när man träffar honom.


Shoes♥

Johanna sitter nu hemma med mina underbara "måste-ha-skor". Imorgon kommer hon och hämtar mig från jobbet. Då får jag dem :-) Jag längtar, nu får hösten gärna komma snabbt!

Känner inte jättemkt för att jobba imorgon, men det är bara att ge sig upp och sätta sig på bussen så går det nog bra sen :-) Men blir nog inte två avsnitt av Paradise Hotel idag :( Men ett kanske haha

Nu måste jag rota fram nått ur kylen, börjar bli jävligt hungry.

Dead By April - Stronger♥


Promises.

Randy Travis - Promises♥

"godmorgon"

Blev majskolvar till frukost idag :/ Det enda jag hade kvar här hemma, haha. Men det var rätt gott. Nu ska jag fixa mig iordning och sen blir det en sväng på oden.

Har ett problem ikväll och det är hur jag ska kunna somna tidigt för att orka kravla mig upp 20 över fem imorgon? Måste egentligen se Paradise Hotel också nu när det är finalvecka. Så får det bli! Spelar väl inte så stor roll om man bara sover tre timmar en natt?
Lite koffeinpiller när man vaknar och en kopp kaffe när man kommer till jobbet så överlever man tills man kommer hem ;)

Ryggont!

Ajajaj satt och kikade på "True Blood" som alla har pratat om idag. Helt plötsligt fick jag så in i helvete ont i ryggen! :( Känns som den har gått av på mitten..
Men serien var iaf grymt bra och spännande. Hoppas bara den inte går VARJE dag.. ;) Har fullt upp med serier som det är. Tänk sen när Grey´s börjar med ;) Bye bye friends ;)

Nu ska jag lägga in mina räkningar innan Paradise Hotel börjar, så slipper man tänka på det imorgon.

God natt♥

You belong with me.

♥Taylor Swift - You belong with me♥

Har precis käkat mat för idag. Det blev gräddstuvad spagetti med majs och lax :-) Mums var det. Hade dock ingenting att dricka till förutom öl så det var vad det fick bli. Haha märks att pengarna börjar ta slut ;)

Idag blir det lugnt, inväntar istället morgondagen. Då blir det fika med Cissi och Ellinor ( som är hemma från Varberg) sen blir det förmodligen storhandling med Cissi.

Nu ska jag alldeles strax ge mig ut och gå. Blir en sväng runt spikön och bort mot Cissi och tillbaka :-)

Fearless.

Hittat mig ett nytt favoritalbum, nämligen Taylor Swifts "Fearless. Härliga låtar.
Idag blev det en tur till Göteborg, med shopping på IKEA och nordstan. Mysigt men lite trist att gå runt själv medan mamma jobbade. Måste ner snart igen också. Hittat ett par skor jag ska ha!!

(Det är inte ofta jag hittar ett par "måste-skor" så det är bäst att jag köper dessa.)

Nu blir det NCIS och Paradise Hotel ♥ (och jag kommer inte alls sitta hemma med mina 8 katter när jag blir äldre! ) ;)



Dessa skorna ska jag ha..!

Myskväll

Igår hade vi myskväll här med både pizza och film. Hann se både "Kung Fu Panda" och "John Tucker must Die".
Det tog också ca en timme för Timon och Cissi att få sin pizza. Våra var klara på "bara 45 min".

Idag blir det förmodligen att åka och kolla korpen. Lät som det saknades folk igår, så kanske är det jag och Cissi som springer ut på planen och räddar laget idag ;-)  (nej, nej, nej...)

Tur i spel.

Det sägs ju att om man har otur i kärlek har man tur i spel. Det hade jag igår. Kom hem inatt med en stjärnvinst marabou choklad, två rullar cloetta, två påsar daim, en film och en påse chips..! Vilket ioförsig måste innebära att jag inte kommer ha tur i kärlek på många månader nu, haha.

Hade verkligen en jättebra dag igår på liseberg. Det tror jag alla hade. Gårdagens favoriter var iaf uppsvinget och kanonen. Jag och Göthe satt längst fram på kanonen, vilket var rätt tufft ;)

Nästa gång får det bli "Jul på Liseberg"

Nu ska jag ge mig upp och koka lite kaffe och se om jag hittar någon frukost här hemma :-) Ägg och sill hade inte vart fel ;) Lägger väl förmodligen upp lite bilder senare idag :)

Bye bye I´ll see you later...

Vart nere på skräcklan för att säga hej då till Oscar. Det började regna efter ett tag så vi gick hem till Anna. Tråkigt att han åker nu. Satt i bilen påväg hem och tänkte på allt tokigt man hittat på. 5 år är en lååång tid. Men vi kommer komma ner och hälsa på! Så lätt slipper han inte undan oss ;-)





Flyleaf - All around me.

Fredag.

Idag blir det några avskedsöl för Oscar. Och imorgon är det dags att åka till Liseberg. Börjar fundera på hur det ka gå. Först tänkte man att det skulle bli lätt, men när man tänker till så kan det bli jävligt knepigt. Liseberg är ungefär som julafton... Alla har sina "traditioner" och "måsten". Våran familj är den som springer mellan alla åkattraktioner. "ingen tid att vila nu, det kan du göra när vi kommer hem" Det är full fart hela dagen, haha..

Så vi får se hur det blir imorgon :-) Kanske kan man hitta någon i sällskapet som bär på samma traditioner som mig.

__________________________________________

Min underbara granne har kommit hem nu också, efter en sommar i sin hemstad. Jag älskar honom! Han är helt underbar.

Paradise Hotel

Sitter just nu och kollar på NCIS med morötter och dipp. Den serien missar jag aldrig..! Men nu har jag råkat fastna för den danska versionen av Paradise Hotel också ;-) Det är illa!!! hahaa... Går på 6:an vid midnatt.

Jag lovar att du också fastnar om du ser det några gånger ;-)


Saknar..

Meredith Grey talar till Derek och Finn:

Enough! This is not dating. I want moonlight, and flowers, and candy, and people trying to feel me up.
Nobody is trying to feel me up. Nobody is even looking at me. I'm an intern, do the two of you have any idea how much effort it takes to do all this?
I am waxed and plucked and I have a clean top on. And the two of you are looking at each other.

Nu är det snart löning och det innebär att säsong nummer fyra kommer inhandlas. Me like.



Battlefield.

Hopp hopp hopp... Jobbar inte längre, inväntar bara skolan just nu. Alla andra har börjat men vi på högskolan börjar inte förrän om två veckor. Den 1:e. Så har inte så mycket kul att komma med.

Tog en promenad till Cissi förrut med en matlåda. Sen har det såklart blivit en del tittande på VM som går på 1:an och 2:an. Går helt ok för svenskarna.

Imorgon har jag haffat Oscar för en promenad klockan 12. Han flyttar ju i helgen :-( Fyyy.... Men man kan alltid åka och hälsa på honom i Lund. Så man kommer iväg lite.

Nu blir det snart NCIS♥

_________________________________________________

Jordin Sparks - Battlefiled.

You just have to love it...



Friskt vågat...

Oj oj oj då... Vad hände här? Den gamla Bea dök upp, vilket ioförsig var trevligt. Men vad händer när hon går sin väg igen?

Färgat håret idag också. (Cissan färgade det) det är brunt nu och jag trivs! :-)

Söndag.

Nyvaken. Fattar inte hur jag kunnat sova alls inatt. Har varit tät i näsan, har träningsverk, 22 myggbett på hela kroppen och mina paintball skador. Måste ha varit rätt trött igår, haha....

Idag blir det lugnt ska läsa lite, handla och sen får man se vad som händer.

Summering från helgen.

Precis hemkommen från Katrineholm där jag och pappa hälsat på våra kusiner/sysslingar. Haft en underbar helg med massa lek och skratt. Men lite kort och gott;

Fredag: Kom upp vid 6-tiden, tog några öl och satt och tjöta lite. Var 8 år sen jag träffade Nettan sist, (pappas kusins fru) så det blev lite uppdatering där. Sen körde vi lite volleyboll och självklart var man med i vinnande laget ;) haha...

Senare blev det skräckfilm, "28 dagar" den var rätt seg så när den var slut gick jag och la mig.

Lördag: Blev besviken först när Jenny och Patrik med respektive inte längre skulle komma upp. Vi försökte ringa dem men det var ingen som svarade. Efter ett tag kom det en bil körandes. De har sin sommarstuga låååångt in i skogen så det är ingen trafik alls där. Då hade de lurat oss, så jag fick allt träffa dem till slut.
Det blev mer volleyboll, lite pistolskjutning (enda som träffade stolpen, killarna/gubbarna blev nog lite avis ;-)) och sen drog jag och Jenny iväg på fyrhjulingen och letade kantareller.
Senare blev det paintball och jag som aldrig kört det förut var ju livrädd, haha.. De hade skrämt upp mig till tusen!

Men var rätt grym, så blev bara träffad i ryggen av Patrik (har rätt ont efter det nu faktiskt. Två stora märken, ajajaj..)
När vi kom tillbaka blev det mat innan jag och pappa åkte hem. Började regna vid 7-tiden så vi hade tur med vädret iaf.

Haft en skitrolig helg som aldrig borde tagit slut... Det var helt klart värt 22 myggbett ;-)
Saknar redan alla däruppe♥



Vinnande laget på fredagskvällen


Sven, Patrik och Jenny


Pistolskjutning


Hemkommna från paintballen.

Takida.

M: Är detta Takida?
V: Nej nej detta är inte Takida. ( Var en dansbandsliknande låt som spelades på Rix FM)
M: Men hur låter Takida då? Min vän hade vart på dem och hon är ju typ 40 och hon sa att de var såå bra! (haha!)
V: Jag vet inte kommer inte på någon låt just nu faktiskt...
E: (räddaren i nöden) Jag har en låt med Takida på mobilen. Jag kan sätta på den när vi kommer ut.
M: Ja gör det!

Senare...

M: jaha så detta är Takida alltså.. jaja de var ju säkert bra (ironi)
E: (försvararen) Ja men de är verkligen JÄTTEBRA live!
M: Jahaja...


Lyssnat på Takida sen jag slutade 6:an. Och jag tycker fortfarande att de är lika bra. Deras konsert i Gbg som vi var på förra (?) året var helt underbar. Bästa bandet jag sett live. Och den 2 spetember kommer en ny skiva. En singel är redan släppt, nämligen " As You Die".....






En annan favorit; Reason to cry...




Summer´s Gone...

Katrineholm.

Sitter och käkar frukost, havregrynsgröt med linfrön. Det är min kära mormor som lärt mig att lägga i linfrön. Både nyttigt och gröten bli lite lite godare. Havremjölk till med med, så mums... :P

Vaknade och såg att jag fått ett sms av Lollo: "hejsan vad gör du? Jag behöver hjälp... :-)" Jag blev lite orolig där haha tänkte att nu har hon varit ute på krogen och kommer inte hem. (ok hon skickade det halv nio på morgonen men man vet aldrig)
Men så illa var det som tur var inte:-)

Nu ska jag plugga lite, packa och sen drar jag till Vargön där min far hämtar upp mig. Första stoppet blir bolaget i grästorp. Jag älskar Grästorp♥
Sen får vi se vem som kör och vem som kan öppna första ölen....? ;)
Sen är vi påväg till Katrineholm, (som tydligen inte alls låg i närheten av Sthlm? :) haha...




The King is not dead until he says he are.

"The king is not dead until he says he are." hahaha kommer ett litet klipp från filmen vi såg igår. Grym var den!

Annars har jag pluggat. Cissi var här och hjälpte mig lite med att komma igång. Blev lite glass också. Vi har stora planer inför framtiden nu också;) haha Ne nu blir det plugg, NCIS, plugg och sen sängen.

Imorgon åker jag till sthlm (ok inte sthlm men det är därborta någonstans... katrineholm maybe? :) Drar vid två tiden iaf så packa kan jag göra imorgon :-)


Randy Travis - Promises



3000 miles to Graceland.

Den svenska sommaren.

När den är som bäst slår den både thailand, grekland, egypten och alla andra ställen i världen. Men det är inte ofta den tittar fram så när den väl gör det är det bäst att pallra sig ut! Så nu ska jag ut i solen med mina papper :-)


Tillbaka till verkligheten...

Igår var vi och kikade korpen. Grabbarna vann med 3-2. Sen åktejag, Cissan och Timon  hem till Cissi innan vi gick hem till mig. Det blev pizza och filmen "3000 miles to Graceland. Filmen är helt klart sevärd. Jävligt cool är den. haha..

Idag ska jag städa upp här hemma innan jag sätter mig och pluggar. Tänkte skicka in den första uppgiften idag iaf, och börja med texten till den andra. Sen måste jag packa inför imorgon, men det får bli senare ikväll..

Kräsen?

I oktober förra året skrev jag en lista på egenskaper som min "drömman" skulle ha. Jag hade glömt bort denna listan, tills min käre vän Cissan anklagade mig för att vara kräsen. Som bevis tog hon upp denna listan... ajajaj....

Men har bättrat mig. Allt som behövs nu är att han är från värmland, spelar hockey och är tatuerad. Ett stort plus om han är en "rockabilly" kille. Ser ni, jag tar ju nästan vad som helst ;)

Käkar koffeinpiller som godis.

Igår låg jag och pluggade precis hela dagen, förutom när Cissi och Timon kom förbi en snabb sväng. De var min räddning igår. ville egentligen inte att de skulle gå för det betydde plugg! :-/

Dum som jag var käkade jag mer koffeinpiller vid 9 igår kväll, för jag tänkte vara uppe hela natten och plugga. Men så tänkte jag att det var bättre att jag kom upp tidigt. Detta resulterade i att jag till slut somnade vid 2-tiden inatt.
Nu sitter jag i öxnered med yttligare några 100 sidor att läsa igenom... weey!

Men det blir ett litet avbrott idag då jag ska fika med Cissi och sen kolla på vännerna när de spelar korpenmatch.

Veckans horoskop

Vattumannen 21/1-18/2

Det händer förmodligen inte ett dugg. Sensommaren visar sig från sin allra lataste sida. Dagarna bara rinner förbi, du sköter om det vardagliga och inte mycket mer. Vill du ha lite mer fart är det faktiskt jobb eller studier som ger dig den bästa utdelningen. Där har du medvind.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Hämtad från Veckorevyn.


Det är så mycket jag vill göra..

..Men som jag inte "får". Måste nämligen plugga 24/7 nu hela veckan för att hinna bli klar med arbetet tills på fredag. Hade velat gå en promenad till Willys nu när det är gött väder. Men det får vänta.

Bestämde mig på att sova ut ordentligt idag iaf. Så nu blir det frukost, fylla på termosen med kaffe och sen är det bara att köra igång!

Fri fri fri!

Nu är jag fri från jobb! Känns så skönt så det finns inte! Inget mera "måste sova i öxnered i helgen så jag kommer till jobbet", inget mera "gå mellan avdelningarna" och inga mera tjöt! Ska ligga hemma och plugga hela veckan och sen drar jag mot Stockholm på fredag för att bara ta det lugnt och hälsa på mina underbara släktingar.

Bara fem timmar kvar.. :-)

Sen är jag ledig resten av sommaren! Ska bli såå skönt! (om de inte ringer in mig förstås. Kan tänka mig att jag kommer sakna all go personal här efter ett tag)

Sitter i personalrummet och ska plugga lite till. Sen får vi se om det blir en sväng till hemköp också innan jag börjar igen. Skulle iaf möta Erika utanför kvart i.
Vart lugnt idag än så länge iaf. Satt ute på balkongen och hällde i oss kaffe, en timme eller två. Men det är så en söndag ska vara :-)

Rock´n´Roll på jobbet.

Satt ute med Erica och Anna på deras rast, (och min) och lyssnade på raggarlåtar♥ Hur mysigt som helst. Sen skulle de upp och jobba igen så jag gick in med datorn och nu tänkte jag försöka plugga lite innan jag börjar igen.

Johanna ringde nyss också, ska sova hos henne inatt. Så hon kommer och hämtar mig när jag slutar så skulle vi åka upp till hennes föräldrar och grilla innan det är dags att sova. Kan bli mysigt :-) Men känner mig inte jättefräsch efter en heldag på jobbet bara , hahaha

Hej då livet.

Ska alldeles strax iväg och jobba. Sen jobbar jag delade turer hela helgen?! med rapporten, vilket innebär att man inte kan smita tidigare när allt är klart:( Så hej då livet ses på måndag...

Rättelse!

Av någon konstig anledning hamnade en kommentar fel? Den var från Göthe och löd; Nomy nörd;)

Fattar iiiingenting..... ;-)


Har haft finbesök idag av Cissi. Vi grillade och åt god mat. Till efterrätten kom Johanna. Sen gick vi till Hemmakväll, köpte lite godis och sen hem för att kolla klart på GA tredje säsongen. Johanna grät TVÅ gånger..! Går ju inte att kolla film med henne ;-)
Ringde ett samtal när hon åkt och behövde sen tröst. Hittade ingen vill egentligen inte lägga sånt på mina vänner. Så jag hittade tröst på ett oväntat håll. Sitter och pratar med "någon" trodde det var "c" men det här stämmer inte. Men det är kul ändå, räddaren i nöden♥

Han bjöd på köttbullar och makaroner första gången vi sågs. Härliga tider det ;-)

Freakshow

Nomy - Freakshow




Lyssna på texten, den är underbar...


p.s Träffade Dan idag när vi var påväg till pråmen. Han kände inte igen mig först haha. Alltid kul att träffa gammalt alloys folk :-) d.s.

Hemma igen.

Gick upp klockan fem imorses för att ta bussen till vargön. Fick i mig lite gröt och sen drog vi till Laholm. Vart på begravning för min mormors moster. Sen blev det mat, fika och ännu en fika innan vi drog hem. Hann vara hemma i knappt fem minuter innan Johanna kom och hämtade mig. Nu ska vi snart till pråmen och ta en kall och god öl, för vi är båda lediga imorgon.


Snodda bilder.

Tänkte sno lite bilder från Rebecka men det gick ju inte att spara dem! ,-) Så klicka här så kommer det lite bilder från lördag förmiddag när vi var i uddevalla. Synd hon inte klickade fram lite heta killar också .-) hahaha...

Misslyckat.

Står just nu i köket och försöker mig på att laga lyckling. Går sådär kan jag tillägga! Kommer nog fan aldrig lära mig laga kyckling... :( Nån som vill lära mig?
Hittade min gamla arbetskompis band på spotify nu också :-) De är riktigt bra, och rätt snygga ;) hahaha... In och lyssna på Astrolites och rocka loss!
Nu måste jag tillbaka för att se om jag kan lyckas med något ätbart.

What´s A Matter Baby

Timi Yuro - What´s a matter baby (is it hurting you)

En underbar låt som Erika spelade over and over again i Egypten, sen la hon in den i min mp3 men den har elgat hos hennes mamma nu i ett halvår. Fick den i lördags och idag när jag lyssnade igenom alla låtarna hittade jag denna. Var tvungen att dela med mig.
 

 

Grattis Tova!

Idag fyller min lillalilla lillasyster 5 år! :-) wiie grattis. Så nu ska jag upp och hoppa, innan det bär av till öxnered för lite kalas.



Ikväll är det jobb som gäller, men det är sista veckan nu så det är väl bara att bita ihop.

Skinande rent.

Har städat bort min ångest, pluggat också. Så nu har jag hunnit med en uppgift och fått ett skinande rent hem. Det hjälpte faktiskt har inte funderat så mycket som jag hade gjort annars om jag legat i sängen och lyssnat på sad music.

Men nu kommer det krypande igen. Vad ska man hitta på då?? Ut och springa? Eller se ett avsnitt Ga? Tror det blir det sistnämda, jag ska ju faktiskt på kalas imorgon kl 11.

April Showers

Sugarland - April Showers

"If I had one wish, I´d wish for two. One for me baby, and one for you..."

Deppigast än deppigast idag. Vad hände i helgen egentligen? Den har varit underbar, men det känns som slutet på allting.
Ville så gärna prata med "x" men det blev så fel någonstans för längesen... Skickade ett dumt meddelande inatt och ett idag. Vet inte om vi någonsin kommer höras igen, vet inte om jag vågar det. Faller lika hårt varje gång, det är inte värt det. Men det finns något där, något speciellt och det är det som jag inte klarar. Och jag som trodde på honom.

Dumt att slarva.

Det är dumt att slarva med bloggen, för det är så mycket att berätta nu :-)

Men helgen har varit helt underbar! Igår åkte vi buicken till Uddevalla för att kolla backracet, solen sken och det sprang omkring snygga rockabillykillar överallt!! Som en dröm♥

Senare på kvällen åkte jag och Johanna hem till Erika som bjöd på jättegod "mat", innan vi begav oss in till torget. Slutade med att jag gick barfota själv hem till Johanna. Mötte min gamla lärare från Alloys, nämligen Sam som satt vid vägkanten med en vän.
Så jag hamnade där jag med tills de skulle åka. 
Sen ringde Johanna mitt i natten på väg hem och käften gick i ett på henne, haha sen kom hon på att hon gått för långt! haha 

Skickade ett väldigt knepigt sms igår också blir nästan rädd för mig själv :-) Johanna vet vad det står ;) 


Och förresten, dejten som jag trodde gick bra. Den gick åt helvete, tänkte bara inte på det. haha så nu börjar vi om från början igen :-)  

RSS 2.0