Hänger på maxi :)

img_0220 (MMS)

Hänger på maxi :)


The List.

Hittade en lista på Sofias blogg och tänkte sno denna för att beta av ett ämne om dagen. Listan tar upp personliga saker och jag skulle gärna vilja försöka att vara så personlig som jag bara vågar med er.

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Min bästa vän
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Depression
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Utdrag ur min dagbok.
♥ Dag 10 – Julafton.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – mina jobbdrömmar
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – utdrag ur gammal dagbok.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick

Snökaos i thn vi hamnade vi rondellen inna...

img_0210 (MMS)

Snökaos i thn vi hamnade vi rondellen innan överby och det är bilar i långa köer åt alla håll, lastbilar som fastnat med vagnarna i dikena innan bron och hej o hå! Hahah bilar står på alla möjliga platser och kommunerna har inte plogat på 45:an?!


Dyrt att vara student.

Ibland blir jag så irriterad över att det ska behöva vara så dyrt att vara student bara för att folk ska tjäna pengar på det. Till exempel flyttade jag ur min gamla studentlägenhet till en billigare och större lägenhet som ligger ännu närmre torget än den förra. Vilket inte går ihop.
Nu sitter jag och letar studentlitteratur till vårens kurser och en bok kostar lätt mellan 300-500 kr. För EN! Och det tråkigaste är att det finns billiga böcker att hitta på sidor med begagnade böcker men författarna tycker väl att det blir lite skralt i kassan då och då, så de uppdaterar boken för varje år så boken från 2009 gäller inte i kurslistan längre för man ska ha den senaste upplagan! :/ Så då måste man i sin tur maila kursansvarige och kolla om man får lov att använda den näst senaste upplagan. Ibland funkar det, men ibland blir istället läraren för lat för att fixa två litteraturlistor och han/hon kanske inte orkar kolla igenom vad som skiljer böckerna åt!

Blää för dessa delar av studentlivet säger jag bara "fatta va pengar man kommer ha över när man är klar och skaffat sig ett jobb" höhöh!

Härliga mail man får ibland haha ;)

img_0178 (MMS)

Härliga mail man får ibland haha ;)


tyfft

nej ingen felstavning det ska stå "tyfft" :) För det är tyfft med tidsinställda inlägg, har nästan enbart bloggat från mobilen senaste tiden och nu ser jag att de tagit fram en kalender där man kan tidsinställa inläggen måste prova det någon gång :) Skulle egentligen vart i skolan till 20 idag men jag pallar verkligen inte 9 timmar "sitta-i-sal-och-lyssna" så smet innan sista föreläsningen och maila läraren om en beskrivning på vad kommande uppgift ska innehålla :) Så nu ska jag istället laga mig lite mat och planera plugget inför imorgon och fredag :) Har ju två kurser extra som jag vill ha avklarade innan våren så de ska hinnas med också :)

Senare är det GREYS så do not miss! ;) ska prova att tidsinställa några blogginlägg sen med

Puss hej så länge!

smått och gott :)

Jag och Roberth har bokat oss en resa till Egypten i januari och det ska bli så skönt! :) Ser verkligen fram emot denna veckan :)

Min vän Cissi och jag blir grannar i februari då hon och Timon flyttar två våningar ner från mig :)

Snön lyser upp min värld och snart är det dags för julplyssel med nära och kära .)

Det börjar närma sig anslutningsdags i skolan och det är snart dags att börja söka sig jobb :)

Jag och maria och på nytt blivit förälskade i hästarna och ridningen och förhoppningsvis börjar vi rida till våren :) (Har beställt hem en hööskatalog ;))

Det var väl lite smått vad som händer och sker i mitt liv just nu.) Dags att sätta sig med pluggboken grupppsykologi igen och få den färdigläst :)

Sitter på mejeriet med Maria och dan för l...

img_0152 (MMS)

Sitter på mejeriet med Maria och dan för lite lunch. Imorgon ska vi iväg o rida :)) kul kul kul och lite nervöst..


Vart i vbg o simmat med Johanna idag jätte...

img_0145 (MMS)

Vart i vbg o simmat med Johanna idag jätteskönt :) 900 m blev det. Men i vbg var det bara slask ute, hemma i Trollhättan har det lagt sig på marken och det är fint för det lyser upp de mörka dagarna:)


Vad är det här?! Mitt älskade spel har hak...

img_0123 (MMS)

Vad är det här?! Mitt älskade spel har hakat upp sig och vill inte gå ut!!! Det saknas en 3:à??


Sitter och fikar med Cissi och Erika nu oc...

img_0122 (MMS)

Sitter och fikar med Cissi och Erika nu och bara pratar en massa strunt (L)


Jag är kass på att blogga!

Fy va jag är dålig på att blogga nuförtiden!! usch usch usch har så mycket att säga men tiden vill aldrig prioritera bloggen! Ska försöka skärpa mig, måste bara få lite ordning och struktur här i livet igen har varit dåligt med det de senaste månaderna.

Har till och med skapat en ny blogg idag som får en speciell inriktning måste bara finjustera den lite innan jag länkar. sen är det upp till var och en om de vill läsa. :)

Sitter på vårdcentralen för min hals som j...

img_0118 (MMS)

Sitter på vårdcentralen för min hals som jag alltid har problem med. Kom hit 3 min över 8 och fick nr 29?! Hur hann det gå åt 28 nr på 3 min?? Ser framför mig vilket krig det måste varit:) hoppas läkaren gör nått mer nu och inte bara "låt det gå över" " du får pencilin" eller nått sånt! Jag vill att de tar reda på va fan som är fel med min hals!!


RSS 2.0