Snygga brudar!

Jag och Johanna är snyggaste brudarna i stan, och vi ska snart ut och göra trollhättan jävligt osäkert!

Johanna sitter just nu brevid och pimplar vin. Själv kör jag med corona idag.

Kanske ses vi ute ?

Känner igen mig...

Jag och pappa satt och kollade Leksand - Malmö på tv:n precis. Leksand var redan klara för play-off, och för Malmö gällde allt.

Leksand vann på straffar, med ett mål som domaren först dömde bort, för att sedan ändra sitt beslut då linjedomaren faktiskt såg att det var mål.

Efter matchen var domarna nära att åka på stryk av Malmö, de var helt galna. Men jag förstår deras frustration!
För jag kände samma i söndags då Grästorp förlorade sin play-off chans.

För övrigt är Grästorp ett lag som förtjänar att gå upp i div1, då de år efter år tvingas ligga kvar i toppen i div2, de har inget värdigt motstånd kvar.
Och för övrigt ingår västra götalands sötaste pojk i laget. Även fast han knappt är byxmyndig än!

Hemkommen.

Efter halva vägen fick jag skoskav, pappa hade glömt bort mig och jag var törstig som bara den!
Vek ner skorna där bak, och traskade in på systemet. Det blev lite vin som jag inte smakat på innan och ett sex-pack corona. Det blir bra.

Imorgon blir det förfest hos Johanna, det är bara att komma! haha...

Small Apple

Om Vänersborg är "Lilla Paris" får Vargön vara "The Small Apple".

Jag ska iallafall ta mig en promenad in dit nu. Sen blir det systäämet, är dock fortfarande lika nervös varje gång jag kommer fram till kassan. 


Härliga Män...♥









Jag Skäms!

Min blogg är så otroligt ful så jag skäms! Är förmodligen därför jag tappat skrivandet. Men det ska bli ändring på det så fort tid finnes.
Nu ska jag packa kläder, böcker och smink, jag ska nämligen bo hos min far en månad. Det ska bli intressant att se hur det går. (eftersom allt jag äger och har finns på mitt rum i öxnered)
Men måste såklart hämta posten ibland. Hoppas på ett svar från Eidar i nästa vecka.



Time.

Tid är något som jag har väldigt ont om nuförtiden.. Så imorgon ska jag gå upp tidigt för att käka en stor frukost och sen blir det ner till bibblan, och datorn följer med.

Så imorgon tar jag en kort sammanfattning om de senaste dagarna, just nu ser jag på "Rena,Rama Rolf" nostalgikick ♥

Handbroms.

Denna lördagen har varit alldeles "helt ok", har träffat så många härliga människor!

Var på bio med pappa, Camilla och Rebecka. Vi såg den nya Wallander filmen. Jag tyckten den var bra men min far höll inte med om det.
Sen åkte jag hem till Oscar och pratade lite, innan vi åkte och lämnade Johanna och hennes vän i Trollhättan. Träffade Timon och Magnus där också fulla och glada :)

Sen åkte vi tillbaka till Oscar, där jag ringde ett samtal som varade lite över en timme, Oscar hann somna. (fick också ett sms från "okänt" nummer men när jag kollade upp numret blev jag glatt överraskad! :) Älskar såna;)

Sen åkte jag återigen till Trollhättan för att köra hem Erik och hans vänner. Jättetrevliga var de. Vågade dock inte dra handbromsen :( haha....

Påvägen hem såg jag min bror komma gående, så där hade han tur!!

Imorgon blir det plugg inför måndagens möte med arbetsrätten och sen blir det hockey i Grästorp! heja heja heja...♥

Ready to run!

Fick en lägenhetsvisning idag på en studentlägenhet i Trollhättan. Hoppas verkligen på denna som har inflyttning 1 Maj. Lägenheten ligger i ett jättefint hus!
Skulle bli så glad om jag fick den, vet inte hur många andra som har sökt, men har en annan likadan på g i samma hus.

Annars har jag ätit en god måltid på alloys. Känns konstigt att se alla skiftare i matsalen... men de har det säkert gött!
Sen blev det en promenad ner till gardis med pappa. Gick ända ut till stora gåsa :-) sen gick vi upp längs med berget. Det var stabilt.

Bloggtitel

Jag är helt slut, men seminariet gick bra även utan mat i magen. Efter skolan åkte jag till sportlife där Cissi och Johanna befann sig, blev träning i en timme sen hem och äta!!
Blir till att sova en stund nu innan det är dags för bodybalance, sen blir det förmodligen trollhättan. Men just nu känner jag att det vore skönt med lite egentid, eftersom hela helgen och början på nästa vecka är uppbokad...


Äntligen!

NU! är jag klar!! Åkte till bibblan vid 12 och satt där till 17, sen blev det mat innan jag fortsatte! Och ändå är jag så jävla missnöjd med resultatet!
En sak är då säker! Jag kommer aldrig göra om mitt misstag igen! (att börja med att arbete dagen innan)

Är ingen ide att jag försöker skriva något längre inlägg, bokstäverna snurrar runt,runt i huvudet! Orkar inte ens vara nervös inför morgondagen. En sak som var positiv iaf :-) hahaha...

Nu ska jag försöka sova några timmar, så hörs vi imorgon om tid finnes!

I ♥ u so after school

Sitter och funderar på vart man kan åka och plugga? För här hemma GÅR det bara inte, jag kan inte sitta hemma! Tror det kommer bli lättare sen när man flyttar till Trollhättan. Hoppas verkligen på en visning på de två lägenheter som jag har sökt i "vita villan" en gammal prästgård som de byggt om till studentlägenheter.

Så jaa, nu blir det upp och hoppa, in i duschen äta något fort, hitta pluggstället och köra igång!! (längtar redan till imorgon efter lektionen när man är klar, så jag kan slappna av igen.) Sen blir det bodybalance och bodyjam, åhh så härligt...♥



plugga plugga plugga...!

Peace and Love

festivalen i borlänge lockar i sommar! Den största anledningen är att Mötley Crue kommer dit, och då bleknar Hultsfred rätt rejält...

Får ursäkta min dåliga uppdatering men skolan tar 24 timmar nu. Har ett seminarium på torsdag fm och tills dess ska jag ha läst ut en bok på 250 sidor och skrivit 3 sidor relaterat till en arbetsplats.... Dessutom har jag dansen idag som jag verkligen inte vill missa, så den får ses som ett litet avbrott i pluggandet!

Hörs innan läggdags igen!

Give me a love like Brett and Billy Hazard..!

VHC förlorade rätt rejält igår med 4-9 mot Allingsås, vilket var lite tråkigt.
Nu ska jag strax iväg till skolan för att träffa arbetsrätts-gruppen, vi ska arbeta oss igenom semesterlagen under några veckor. Så den lagen kommer jag snart kunna flytande! :-)

Sen blir det biblioteket med bok och markeringspennan!! Har tills på torsdag på mig att läsa ut boken och skriva några A4. Men det fixar jag!
Måste skicka mail till några företag, angående vårat projektarbete! Mycket plugg idag alltså!

Time is a teatcher

Gårdagen innebar lite förfest hos Oscar, för att sen bege sig till puppen. Kvällen var trevlig, men kände mig inte så bra så jag bestämde mig för att ta bussen hem redan vid 1. Problemet var bara det att bussen inte åkte in vid resecentrum!? Tänkte att jag kanske kanske skulle hinna till torget men när jag var påväg över gatan såg jag att bussen inte ens åkte in till torget!
JAG HATAR VÄSTTRAFIK!!! Chaffören tänkte väl att nu när det är tomt på bussen kan jag skynda mig för det är sääkert ingen som ska på.

För min del var det bara att börja gå... (i högklackat med öppen tå) vid sådana tillfällen är jag lycklig att jag bär på en mp3. Var hemma vid 2 och fötterna värkte....

Idag är det sista matchen för VHC, lite sorgligt men GIK klarade sig vidare till kvalet så pappa har lovat att vi ska åka och se på dem :-)
"It´s a good old hockey game...."

Nedan kommer lite bilder från igår :-)


Jag med blusen jag fick av Stina och Erika


Erika och Johanna hemma hos Oscar.


Oscar och Timon :-)


Mono, Roger, Magnus och Johanna :-)


Jag och Erika :-)

Nord och syd

Gårdagen var jättebra! Fick i mig lite för mycket, men inte lika mycket som Erika! När jag vaknade imorses vid 10-tiden var jag fortfarande full, så jag satte mig i badkaret och det snurrade bra mycket!
Sen har resten av dagen gått åt till "Nord och Syd" Helt underbar film.. Har hunnit se 9 timmar så det återstår 9, men det är nu den blir riktigt bra!
Och Charles Maine är en riktig liten läckerbit! ;-)

R.I.P

En gammal skolkompis pappa blev mördad igår eftermiddag. Denne man var även en arbetskollega till min far och även mig i sommras.
Så dagens utekväll får tillägnas honom och hans familj... ♥

Sådana här dagar vill man väldigt gärna lägga en röst på sverigedemokraterna??..

Idag är det ingen vanlig dag

för idag är det ju för fasiken min 20 års dag!! hurra hurra hurra!.... :-)

Kom hem från Erik precis blev två filmer, så klockan tickade iväg lite väl snabbt. Men det var mycket trevligt (som alltid) fick använda hitec spisen också! Inte dåligt! haha man skulle trycka fram allting, men nu har jag lärt mig det :-) Te blev det tillslut och jag vet inte om han tyckte om det, han sa det var gott men kanske var för att vara snäll? 
Ne, han gillade det nog :-) smakar varm saft.. :-D 
Synd att han åker upp till Norge i helgen, det hade varit kul att gå ut med honom på lördag. Vi har aldrig druckit ihop utan antingen så har han varit nykter eller så har jag varit det! Förutom en gång när vi träffades ute fulla och goa. Och det vet vi ju hur det slutade!! :-) haha jisses!....

Nej, dags att sova ska snart upp till skolan. 

No air

Rissi Palmer - No air (denna versionen är 10 gånger bättre än orginalet)

Vad roligt det är att kolla tillbaka på gamla inlägg från septermber-oktober, när man fortfarande jobbade. Miss it!
Min första tanke på "den-söta-blivande-reperatören" var : Vem fan va det då?! Men sen kom jag på´t! ;-)
Nu ska jag snart ner till honom och kika film. Ska ta med mig te från egypten också. Det små torkade blommor, och smakar hemmagjord vinbärsaft :-)

TV 4 sporten

Man säger alltid att "detta året kommer bli det bästa någonsin"... Jag tror inte på det. Inte iår. Men däremot tror jag 2010 kommer bli ett fantastiskt år. Det året jag går ur skolan med en högskoleexamen i personalekonomi, och livet börjar. Lågkonjekturen kommer vända och jobben öser in :-) Men självklart kommer jag njuta till 100% av 2009!

Idag har jag dragit igång med min gamla passion, dansen. Närmare bestämt linedance ♥

Till en helt annan sak.... de visade precis olyckan som den nu omkomne 24-åringen bmx föraren råkade ut för i söndags! Fy fan! Det var inga vackra bilder, men de varnade för att det inte var en vacker syn, men trodde de överdrev. Det gjorde de inte :-( 

Buddie I got You

Eva Eastwood - Buddie I Got You ♥

Då blir det bowling på torsdag! :-) Jag, mamma, johan *2, mormor, jörgen, farmor, rune och Cissi! :-D Sen blir det Lipz för mig och Cissi, ska bli kul!

Hearts burst into fire

Bullet for my valentine - Hearts burst into fire

Ska snart sätta mig och svara på morgondagens frågor om MBL, men får skriva lite här innan. Egentligen skulle jag velat ha en dagbok där man kan skriva precis så man tycker och känner om allt och alla (är ingen Malin Wolin dirket, även om jag ibland önskar jag var det)
Jag får önska mig det i födelsedagspresent, fyller underbara 20 om tre dagar..  ♥

Var hos tandläkaren idag, hos tandregleringen (har varit där några gånger nu haha) vi kom fram till att jag får bestämma helt själv om jag vill ha tandställning, och det var endast för fåfängans skull. Skulle ringa tillbaka i veckan när jag hade bestämt mig. Trevlig gubbe var det där iallafall.
Har gått och grubblat på detta och det lutar mot att det blir några månaders lidande, får skynda mig medan det fortfarande är gratis :-)
Eller vad tycker ni? Så jobbigt... men får inte vara såpass fåfäng att jag inte vill ha den för att man tycker det ser dumt ut på en 20-åring.

en liten snutt

090127:
Spicey.
"Tillbringade hela dagen på stranden. Vi skrev till våra nära och kära.
Under de dagarna som vi varit här har vi träffat på massa egypter som jobbar med allt möjligt på stranden, tex dykning, snorklingturer och i parfymaffär. De har blivit våra vänner och sitter alltid och tjötar med oss på stranden om allt och lite till.

På kvällen åkte vi till Sekalla som är stan häromkring ca 10 minuter med taxi. Vi gick till nya favvostället "Spicey" där fick vi sååå god mat sist. Idag blev det chicken-kebab med pommes. Mumsigt!
Träffade en söt liten pojke från Kairo som sprang runt och log, sen kom hans pappa och frågade om han fick ta kort på oss? hahah... (det fick han såklart)
Men sen kom inbjudningen igen (?!) när pappan frågade om vi ville ta en drink med han och hans kompis efter vi ätit klart?
Vi tackade nej, sen gick vi och kikade lite i affärer, köpte frukt och åkte hem, stensomnade som vanligt."


lite anteckningar..

Skrev lite anteckningar nere i egypten då jag inte hade tillgång till dator. Så det får bli någon text då och då :-)

090125:
Ministry of Sound.

"Vi gick till nattklubben "Ministry of Sound" med våran vän Ahmed från parfymaffären. Vi fick specialbiljetter till samma pris som de vanliga, men man fick två "coins" mer att handla för. En öl kostade två coins, men eftersom de är på 500 ml är det värt det!
När vi kom var det knappt något folk där och absolut inga europeer!? Men efter ett tag kom två vita killar som vi gick fram och pratade med. De var från Nederländerna och hetter Boss och Klas.
Våran vän Ahmed blev skitsur och drog därifrån (pratade aldrig mer med honom).  Erika hittade en holländare, och jag hittade dansgolvet :-) Det var helt underbart att stå och dansa utan att känna någon. Blev uppraggad av några egypter, en bartender, en armekille och en som inte var något att ha ;-)
Vi var hemma klockan 04 och gick då och köpte falafel. mmmmm....gott.
Segt att gå upp dagen efter bara...."

Nyfiken i en strut!!

Som vanligt.. haha förlåt men thats just me!

Erik sa nämligen att en av hans kompisar börjat träffa en tjej i trollhättan, och han undrade om jag visste vem hon var. Jag vet inte om jag vet vem det är men jag gissar mig fram och har jag rätt är världen allt bra liten :-)

Har iallafall bestämt tisdag för film och te (lovar att du kommer gilla det) ;-)

Imorgon blir det träning, solning och titta på hockeyträning med Oscar :-) Och nu är det dags att gå och lägga sig. Hörs imorgon!

Hemma igen! :-)

Kom hem i torsdags kväll från två underbara veckor i Egypten! Men har varit hetl slut och haft massor att göra, är inte klar än men smet in här för att visa att man lever iaf :-)

Skrev lite dagbok därnere undeer vissa dagar så jag inte skulle glömma alla roliga smådetaljer. Ska alt dela med mig av dem och lite härliga bilder, men det får bli senare.

Hej så länge!


RSS 2.0