Im from Russia!

Igar var vi inne i sekalla och kakade, sen tog vi oss en liten shoppingrunda.. men alla ropar Sweden efter oss, sa vi kom pa att vi skulle saga att vi var from Russia! haha men det var ingen som trodde oss (har nere tycker ingen om ryska folk, och jag forstar dem. De bara gapar och skriker.) Vi akte pa jeepsafarin med massa ryssar och blaa!! 

Det roliga idag var en av de vi pratade med pa stranden, han sa att han hatade israel och dess folk. Amerikaner gillade han inte och israeler HATADE han! Sa jag var bara TVUNGEN att fraga vad han tyckte om andra varldskriget och hitler, och han gillade hitler?! och han sa det var manga har nere som inte talde israelerna. 

Svenska och scandinavier i allmanhet ar omtyckte men inte ryssarna! 
Nar vi kom hem fran sekalla igar gick vi till cacao som ligger 100 meter fran hotellet. Men efter ett tag madde erika daligt sa vi gick hem. Det knepiga var att dagen innan var vi pa samma stalle och da madde jag sa daligt att jag fick springa in pa toa och spy! men hade bara druckit en ol? knepigt! Men idag ska vi se till att ma bra, for idag ska vi till Ministry of Sound. Coolt  stalle med beach inomhus! 

Kanner att engelskan kommer in da och da aven nar man pratar med Erika.. haha good good  

Sommar och sol

har vi har!! haha det ar sa mkt att skriva men har skrivit dagbok sa jag kan summera allt nar jag kommer hem till lilla paris igen! Idag ska vi till sekalla igen shoppa lite och kaka god mat pa spicey (nya favvoresturangen) haha mmumms.. annars ar allt bra skriver mer nar jag kmmer hem och lagger ut lite bilder med! puss 

slummen

Just nu sitter vi pa ett internetcafe i slummen langt bort fran alla turister. Men vi har iaf med oss varan van haha Ahmed. Vi ville egentligen inte traffa han idag men vi hittar inte haromkring sa vi gick till hans affar och dar fick vi te (annat te an sist) sen tog han med oss dit.

Idag har det varit jattebra vader, varmt och skont. Och vi har snorklat en hel del. Hittade nagra pojkar pa stranden som vi sett innan (ingen aning om de ar svenska eller va de ar, men vore skont att fa prata lite med skandinaviska killar.) Istallet for alla egypter som kommer forbi och ska tjata hal i huvudet pa en!! Spelar ingen roll om man ligger med mp3 i oronen de staller sig over en och viftar!!
Var forrestewn precis pa en resturang och maten var hur god som helt och pojkarna trevliga. Vi rokte vattenpipa och fick losa ett sudoku som de gjort at oss. Var huuur latt som helst.

Planen for idag ar att ga ut och festa men vi hittar inte till nattklubben!? haha var egentligen darfor som vi gick till varan van men vi kunde inte med att saga det. Han vill val folja med isf. Alla ska bjuda oss pa lunch och klubbar och allt mojligt. Men det haller vi oss borta ifran hahah...

Saknar er darhemma!! (men bara liiite)

All inclusive

Hamnade vi tyv'rr inte pa. Men daremot ett helt ok hotell som heter Empire inn 2 stjarnigt skulle jag tro.

Idag har vi varit pa stranden och solat lite aven fast det varit lit molnigt, men det kommer bli battre vader pa sondag. Nu sitter vi har pa internetcafe och har 50 pasar med oss. Vi motte en kille som vi satt hos i tva timmar, och sedan kpte vi en parfym. Han foljde sen med oss for att handla duty free sprit, men de hade inte sa mycket, och ingenting vi ville ha.

Sen fojlde han med och handlade. Han visade oss Sakalla som hurgadas city heter. Det tar oss ca 10 med taxi. Efter ett tag trottnade vi pa honom men han var valdigt trevlig. Han ska hjalpa oss med att hitta en bra resa till Kairo. Fritidsresor tar dubbelt sa mycket betalt...
Denna killen (som heter Ahmed) hjalpte oss ocksa med att kopa ol! eftersom det inte finns nagonstans att kopa! Sa nu ska vi tillbaka till hotellet, dricka ol och roka vattenpiipa (ingen fara mamma det ar vanlig jordgubbstobak!) haha

Kommer forsoka skriva lite da och da sa han inte glommer bort halften nar man kommit hem.

byebye!


Bye Bye Europe!

Nu är det ungefär 1½ timme kvar tills Erika och hennes mor står beredda utanför min dörr! Påväg mot varmare länder och nya upplevelser!

Kommer säkert blogg någon gång där nere också så det inte blir en hel bok att läsa för er när man kommit hem;-)

Ha det så bra alla så hörs vi!

Vilken jävla röta!

Nu har jag haft otur så länge att all tur slog tillbaka idag. Jag och Erika var på kvantum och inhandlade det sista (vilket resulterade i 0 varor ;-) Sen blev jag lite distraherad av en kille jag såg i kön, nämligen en hockeyspelare!
Va?!, tänker ni nu. Är Emelie intresserad av hockeykillar? 
- Ja, det kan jag erkänna att det är jag! (speciellt om det är en hockeykille från värmland ;)

Sen åkte vi 50 till bensinstationen för att tanka bilen (var fortfarande helt uppspelt över att han var på kvantum samtidigt som jag. För han är jävligt het.) 
Sen tog vi en tur till Shell så Erika skulle få med sig rätt snus till Egypten. Där fanns också heeela Grästorps hockeylag, som skulle handla sig något gott innan hemfärd! haha snacka om att hamna i paradiset!

MEN när jag sen kom hem hittade jag inte min plånbok!!! Fick panik eftersom jag har mitt liv i den och lösa pengar. Så jag och mamma åkte ner tillbaka till bensinmacken och följde sedan vägen till Shell. Och DÄR mitt på vägen låg den! Smutsig och trasig men den LÅG där! och allt var kvar! Snacka om att ha tur!

Nu ska jag lägga mig och se en film för att hålla mig vaken tills klockan slår 03.00!

Förresten blev det 2-2 i matchen. Jävla grästorp gjorde mål när det var 47 sekunder kvar av matchen! :-(
 

High school hellcats

Friends of the devil, twice as mean.
We looking for kicks, we want them now,
we´re gonna get them and we don´t care how.


En utav de 10 bästa filmerna som gjorts (enligt mig!) är "Cry Baby". Den innehåller de mesta så som kärlek, humor, överraskningar, bra filmmusik och Rock´n´Roll!



Cry Baby - High school Hellcats

Where to start?!

Ok. Nu har jag sju timmar på mig att få allting klart innan jag måste åka ner till stan med datorn till min bror. Jag har iallafall startat tvättmaskinen med det sista som ska med. Har också försökt skriva en "packlista" men den blir inge bra..

piiiip

Provade ringa Tobbe förut, nu när han är häromkring. Vill ju veta vad han ska göra nu! Men mobilen var avstängd.

För min del börjar det bli dags för sängen, så jag orkar och hinner med allt jag ska göra imorgon. Måns ligger brevid mig och drömmer förmodligen om att han fångar en råtta för det rycker i tassarna på honom :-)

Niiight

Sluta deppa börja peppa!

Någon är ju deppig här! Jag däremot har börjat peppa inför morgondagens derby! Åhh så länge jag sett fram emot detta.
Jag frågade Erik en gång till om han skulle med men han är hopplös!
Om lite mer än ett dygn är jag och Erika påväg mot landvetter och vi kommer under två veckor blir det som ett "light big brother" haha ska bli kul att se hur vi klarar oss själva i det muslimska landet called egypten.

Sweet Nothings..

Idag har Emelie varit och kollat bandy..!  Främsta anledningen var att det är Erik som tränar pojkarna och sen har jag inte varit på någon bandymatch iår. Det var allt lite mysigt, synd bara att de förlorade. Kallt som satan var det också! Som tur var hade jag varma kläder på mig, men däremot pinades jag sista kvarten av att mina fötter hade förfrusit men jag ville verkligen se klart.

Ska kanske fråga han en gång till om derbyt imorgon, för sen åker jag och Erika iväg så då blir det tyst i luren borta hos honom. Tänk till och med Erik får semester i två veckor (från mig) ;-)
Nu ska jag börja packa lite smått!


Vänsterhänt

Barack Obama är vänsterhänt. (vilket är precis vad jag själv är)

Vänsterhäntas tid är kommen, nu tar vi över världen!! MOHAHA

Baby I got you.

Telefonsamtal igår kväll :
Jag: Kan du inte följa med på derbyt på onsdag?
Erik: Vilka är det som spelar då? IFK..?
J: Nej nej nej det är VHC HOCKEY :-)
E: Ne fy fan! Hatar hockey det är trist!
J: Mmm.. roligare än curling iallafall...
E: Äsch! de förlorar ändå. De förlorade sist med 5-1

(Jaha så du HATAR hockey men ändå vet du resultatet från senaste bortamatchen, och då har du ingen TTELA! haha tagen på bar gärning ;-) 

Memories of us

Igår skrev jag något om någon. Idag är det inte längre samma person. (tänkte bara så ni håller isär dessa två) Denna man träffade vi på fallens i Trollhättan 2007. Han var där med en vän, som kände till både mig och Erika. Vi var inne på ett öltält och dansade på borden. Det var kul, och det var Rock´n´Roll.

Denna kväll gick jag och Emelie hem tidigare än de andra. Vi lade oss i Erikas säng. När sen Erika och Cissi kom hem blev de griniga för de ville sova i sängen, men vi låtsades att vi sov. Jättetungt. ;-) Så stackarna fick tillslut sova på en madrass på golvet.

Tillbaka till denna mannen. Kikade in på hans Facebook idag. (the place to be) åh jisses vad söt han är. Lika söt som han var för två år sen. Det var bara det jag ville få ur mig. Han bor lååångt bort nu. Jättelångt.

Idrottsgalan 2009

Sveriges roligaste gala!

Kolla in youtube klippet nedanför med Robert och Björn Gustavsson.

"Man får inte slå barn!
- Jo det får man för nu är vi på en scen och då är det bara ROLIGT!"

"Laampa"



Pink!

Här har jag skaffat fram lite heminredningsbilder! Blev väldigt mycket rosa hihi..

Egentligen hade jag velat visa er ett repotage från senaste nummret av Glamour, trodde jag kunde hitta bilder på Glamour.se men där fanns det inga. Det är iallafall klädesignern Mattew Williamson som har inrett sitt hem helt fantastiskt.

Sen måste man hitta ett hus att inreda i, och då är det värmland eller halland som gäller. Huset ska vara "lagom stort", ligga precis vid en sjö, det ska inte ligga i skogen, utan i ett öppet landskap, det ska vara minst 500m till närmsta granne. Ska ha ett litet stall på "gården" där jag kan ha en häst, en kanin, en katt och några kycklingar som värper ägg! :-)
Som sagt ska det ligga på landet men det får inte vara för långt bort från staden...












One step at A time..

Jordin Sparks - One step at A time ♥ en låt som jag ännu inte hunnit lyssna sönder.

....2 dagar kvar till hockeyderbyt mellan Vänersborgs HC och Grästorps IK.
....3 dagar kvar tills vi sitter på ett flyg till varmare land.
....24 dagar kvar tills jag ska ta en trip till systemet.
....26 dagar kvar tills det blir partaj.

Beat it.

Jag har gått och blivit beroende av heminredning! Farligt farligt men gud så kul det är! Igår kväll var jag till och med inne på hemnet.se och letade hus. Letade i värmland, för där skulle jag kunna tänka mig att bo.

Ska fixa ett någorlunda snyggt bildkollage sen så ska ni få se något att drömma om ;-)

Måndag

Somnade 03.00 inatt. Blev väckt vid 9 för att mamma skulle med tåget och Elsa var sjuk. Våran mormor skulle komma runt halv 10, så jag gick ner och lade mig i soffan. Sen låg jag och Elsa och kollade på bolibompa, och helt plötsligt började hon kräkas och gråta som en galning!
Både soffan, filten, hon och jag var dränkta, och hon hann med att spy en gång till påväg in till badrmuuet. Så jag kastade in henne i duschen medan jag fick torka.

Så började min dag. Men nu måste jag sova lite till annars kommer jag aldrig orka med denna långtråkiga måndag.....


Lämna ditt bakomflutna före dej!

Ojojojojojoj....! Där hoppade mitt hjärta till. Det tillhör det förflutna, det lovar jag. Men ändå... ♥

Höra av mig? inte höra av mig? Höra av mig? inte höra av mig? Höra av mig? inte höra av mig? Höra av mig? inte höra av mig? Höra av mig? inte höra av mig? Höra av mig? inte höra av mig? Höra av mig? inte höra av mig? Höra av mig? inte höra av mig?
Det kan väl inte skada? vill bara höra hans röst.. det var 7 månader sen jag hörde den sist.

loppor

Åkte hem till pappa i förmiddags. Han var inte hemma just då men det var Camilla, Rebecka och beckas kusiner Emma och Ebba. Hamnade vid pysselbordet med dessa söta tjejer och vi gjorde "loppor" Kommer ni ihåg dem från fritids? :-) Det var en idé som jag kom på bara sådär!
Poppis blev det iaf...

Sen började det snöa hur mycket som helst på kvällen så åkte hem medan man fortfarande kunde!


så kallade "loppor"...


en av busungarna...


jag blev barn på nytt för en stund...

Pick up the phone

Jag blir alltid lika glad när han ringer, alltid lika förvånad och alltid lika fundersam. Men det ät kul! Själv ringer jag alltid vid fel tillfällen.

Ska försöka få med honom på derbyt på onsdag. Det kommer inte bli det lättaste, men vi ligger back en hockeymatch. Kanske hjälper om jag går och kikar på när hans pojkar spelar match på tisdag?

Planer

Ok nu har jag på allvar börjat planera inför 20-års firandet. Temat är klart och vännerna peppade!
Men det viktigaste är kvar, nämligen lokalen. Med min otur är den säkert uppbokade det datumet, men finns väl andra lokaler också men det hade vart det ultimata att ha festen där.

Sen är det inbjudningarna, ska man skicka brev? nee... lite dåtid över det,
SMS? kanske för opersonligt?
Mail? Då gällerdet att alla kollar sin mail.

Jag känner på mig redan nu att denna festen kommer slå 18-års kalaset!

Knatteridning

Har inte skrivit här idag än. Har nämligen varit på knatteridning med min minsta syster Elsa och tog lite kort med mobilen. Sen ville jag så gärna vänta med att blogga tills jag hade bilderna på datorn, och nu har jag det :-)



        
Här har ni sötnosen.

Hon vågade till och med trava (första gången hon rider) men jag fick hålla i henne annars hade hon nog trillat i backen. Var därför vi valde en lite mindre häst, haha så hon inte skulle falla så långt. Hästen hette Torsten och var svart!
Gamla minnen kommer tillbaka. Kommer ihåg när det var vi som ledde hästarna runt och runt, man fick en gratis ridlektion om man hade hjälpt till några gånger. Saknar stallet och saknar det gamla stallgänget med Jenny, Frida, Caroline, Malin, Anna och alla hyss man alltid hittade på ;-)

6 days to go

Jag kan inte förklara, jag kan inte försvara vår lek.... inte för någon.

kloka ord

Hade inte kommit någon ttela i brevlådan idag (?) så det blev en kik i ica kuriren medan man åt frukost.
Och på sista sidan hade de en intervju med Björn Gustavsson.

Den sista frågan löd: Vad är du mest rädd för?
"Att inte alltid vara sann mot mig själv" svarade han då.

så sant så sant, kloka ord.

Nedräkningen har börjat... 7

Eller ioförsig om 7 dagar har vi varit och kikat oss omkring och ätit (förhoppningsvis något gott)
Kommer bli mycket skratt och prat. Har inte umgåtts med Erika så mycket det senaste, så det ska bli helt underbart att åka iväg bara vi två och förhoppningsvis ha lika galet kul som vi hade under huvudnäs och gymnasietiden.

Jag är en sån person som helst umgås med en vän i taget, vet inte varför. Samtidigt som vi haft så kul tillsammans också. Skulle kunna rada upp flera hundra saker här. Men vi kan börja med denna:

Grillkväll på Stinas lilla "altan" i trollhättan. En raggarbil kommer och hämtar upp oss, vi är 11 pers som knör i en relativt liten raggarbil. Vi åker till Uddevalla samtidigt som vi lyssnar på "Lasse Stefanz - Hallå du gamle indian" När vi kommer fram till en bensinmack ska de stanna där ett tag men vi vill åka hem. Hittar en annan raggarbil som vi hoppade in i. Föraren var rätt creepy, och vi tog världens omväg men överlevde och hamnade tillslut på torget i thn vid 02.15.

Think twice

Nu har jag anmält mig till en tredje kurs som börjar i slutet på mars, nämligen ledarskap. Och efter det har jag hela första halvåret klart inom personalekonomiprogrammet.

Har även andra planer för 2009:

Egypten 2 veckor
Hultsfred
Europa vistelse
USA, New York och se NHL match (New York Rangers)
Gå på fler Frölunda matcher

Kommer säkert bli fler under årets gång...

Här är ett roligt klipp om en blind nazist som blir intervjuad

handikappad del 2

Ringde glocalnet när jag kom hem från skolan. Allt de kunde säga var att det blivit fel och att telefonen snaaart kommer funka igen. Om några dagar?!
Åhh hur lever man utan sin mobil i några dagar?!

Blir tokig på sånt här! Har inte tid med det, har inte tid med någonting kommande tre veckor!

handikappad

Har just nu inget SIM kort och har tydligen inte haft det på hela dagen (mobilen har bara legat och skräpat idag) så om ni försökt ringa eller skicka sms så antar jag att det inte gått särskilt bra. Ska ringa glocalnet så fort jag vaknar imorgon och skälla ut dem! Någon mer som har haft samma problem idag? Bredbandet funkar ju iaf... vad jag nu ska med det till nu när jag använder det trådlösa här hemma hos mamma?

Saknar hockeyn (ovanligt? haha) men de har tydligen spel ledigt idag och spelar inte hemma igen förrän nästa onsdag. Då kompenserar de ioförsig upp det med ett derby utan dess like!

film, film, film

Att se film är det enda jag gjort idag! Såg först "förintelsen" del 3,4, och 5 (av 5) varje del är 1,5 timmar. Sen såg jag "How to lose friends &...... ? med bland annat Kirsten Dunst. Den var bara sådär.

Nu ska jag ta mig ett bad och sätta upp lite planer för 2009! :-)

3 veckor?!

Va lugnt det är... Har stressat hit och dit i flera veckor och ändå inte hunnit med! Nu sitter jag här och kan bara ta det lugnt utan att få dåligt samvete. Visst, kläderna som ligger utspridda över hel rummet kanske borde plockas upp. Men inte just nu.
Borde aldrig tränat igår, när min hals inte var riktigt 100. Idag är den nog inte mer än 30 (!) så det blir till att spara på rösten.

Oscar har försvunnit! haha va tråkigt, för innan tentan hade jag aldrig tid att sitta och tjöta på msn, nu har jag tid men då är Oscar upptagen med Timon och Magnus som är nere och hälsar på honom. Och när de kommer hem åker jag och Erika till Egypten i 2 veckor.

Haha så jaa du, vi hörs väl om 3 veckor då! :-)

Jag vill inte ha dig!

"Lev du som du vill det blir säkert bra, slösa ingen tid på en sån som jag, du kan dansa och festa till du går på knä, vad bryr jag mig om det? Jag vill inte ha dig!" - Lasse Stefanz

Nyss hemkommen från Sportlife, första gången detta året som jag var där. Men fick ett brev hem i brevlådan idag (!) som säger att jag ska ner till amf4 och mönstra den 26 februari, så det är veerkligen dags att börja träna nu!

Konstapel Davidsson


"Hur långt tror du man kan prata i de här? 100 meter?, och då har jag ändå inga kollegor som jag kan prata med. Det är 7 mil till närmaste station."
"Jag skäms, så har jag det, jag får sitta här och skämmas."



För övrigt kommer nog arbetsrätten att bli intressant, vi har en rätt ung tjej som lärare, runt 30 (men ser nästan yngre ut)
Hon verkar bra iaf. Nu ska jag ner och käka den goda salladen som jag har gjort med massa gósaker i, bland annat avocado, fetaost, champinjoner, rödlök och oliver mmmmm... :-)

Bensinstopp mitt på autobahn?

Hahahahaha..! Kolla in denna länken http://vimeo.com/2804723 , det är Magnus och Timon som videobloggar på väg ner till St. Anton. Det är lite "Filip och Fredrik" över dem, fast lite bättre och lite roligare.
Magnus blev diskvalificerad på grund av att han åkte med "die polizie" till bensinstationen. Det fick han ju inte göra! haha

Har länkat den i menyraden också så ni kan in och kika ofta :-) 


departed

Fick med mig Cissi till högskolan och fick köpt tre böcker av sex (de andra fanns inte inne) gick på 700 spänn! Inte billigt direkt, men kommer lära mig en massa under våren :-) haha

Fyndade ett par shorts på jc som jag kan ha i egypten, får se till att få lite färg på benen innan bara ,-)

Funderar på min 20-års fest... Har ni något förslag till det? snälla hjälp mig! Vill fira den med alla mina nära och kära och några till! Det är inte långt kvar heller så om ni kommer på något skriv!

Nu ska jag fixa och dona lite för imorgon. Puss ♥

7 timmar 13 minuter

Så länge är det sen senaste inlägget det innebär att jag har sovit färre än 7 timmar! Är inte det lite? Hur som helst är det fikadags idag med Cissi, stålverket mmm namnam en vegetarisk panini och ett stort glas mineralvatten, helt underbart.

Men först ska jag tvinga (om det behövs) med Cissi till högskolans lilla bokshop! Så jag får köpt mina böcker tills imorgon!

Underbar söndag

Åkte som sagt hem till Erika där vi bokade resan! Gött ett "beskymmer" ur världen det blir Egypten 2 veckor och vi åker den 22/1 kl 07.00 på morgonen. Ser verkligen fram emot att få sola, bada och kolla in pyramiderna. Kanske ta en kameltur också haha..

Får helt enkelt ta med mig skolböckerna och se om jag kan få några uppgifter med mig ner.
När vi var klara med det åkte jag hem till Erik och såg filmen "Superbad" den var rätt rolig faktiskt :-) Sen kollade vi "Fear Factor" med nygifta par. Fattar inte hur de medverkande kan äta alla extremt äckliga kryp!? 
Är det verkligen värt det? (jag menar chansen att man gör det förgäves är 66%)

Nu är jag hemma och ska sova, för klockan blev visst en del haha men det har varit en trevlig söndagskväll med trevliga människor. 

God natt ♥ 

Brittan I love you♥

Tror Britney Spears nya CD är den bästa hon någonsin gjort, eller så känner jag mig bara träffad av låtarna. (Ni vet, ibland när man är olyckligt kär vill man lyssna på låtar som handlar om olycklig kärlek osv.) Fast låtarna på albumet är väldigt blandade, men tror de skulle passa bra i bilen!

Ska till Erika nu och boka resa inte säkert det blir Thailand, vi har nämligen lite andra planer nu ;-)


Tänker tillbaka

Emelies vänskapskrets - 200 personer. Det är inte dåligt. Tänkte precis på det när jag var inne på facebook. Blev precis "vän" med en gammal stalltjej. Vi var ett stort härligt gäng som i princip levde i stallet på helgerna, och hittade på hur mycket hyss som helst.
Men det var ju ett bra tag sen nu...

Har sett henne någon gång men det har inte blivit av att man hälsat, samma med Frida ser henne varenda gång jag är och handlar på kvantum men allt vi säger är "Hej" som man kan säga till vem som helst.
Men nu har jag iaf skrivit ett litet "hej, vad gör du nuförtiden?" och det känns jättebra! För de är världens bästa människor som man haft så mycket kul ihop med!

Lite bättre, lite fräschare

Min lördagskväll gick åt till att fixa iordning bloggen lite men det var det värt. Hade ändå inte orkat göra något annat idag. Tyckte den blev bra, den skriker Emelie! (eller Bea för de som vill det) haha..

Nu blir det en film att somna till ♥


Snacka går ju

Började inget bra idag, för när vi kom dit hade varken jag, Therese, Teresia samt några till någonstans att ta vägen. Vi fanns inte uppskrivna på listan, och 20 minuter efter tentan hade börjat fick vi dela på oss och ta de platser som blev över. Jag, Teresia och en kille till hamnade på en helt annan kurs. (skulle kunna tänka mig att det var någon ekonomikurs för de satt med sina miniräknare och knapprade)

Själv satt jag till klockan var 14.15 vi hade fått sitta kvar 15 minuter till eftersom vi blev försenade, men skulle aldrig orkat det!
Satt en timme med första uppgiften! blää nu längtar jag till tisdag när arbetsrätten börjar för det kommer bli kul!

Rock´n´Roll

Nu kör vi....!

(Låg och kollade på Alladin och de 40 rövarna igår, och anden i flaskan är helt underbar. Han är nästan bättre än "Hakuuna Matata")

Wish me luck!

Kikade på Let´s Dance medan jag också kikade igenom övningstentan och kom på att det kan gå hur som helst imorgon!
För på första frågan hade jag inte tänkt till riktigt 100 så det blev liiiiite fel där ;-) Det blev inte ens rätt lagrum. Men sen hade jag rätt på den andra och tredje frågan.

Och jag "ser ju faktiskt ut" att klara av detta!



Jag? besviken? nej nej...

Nyår

Jag: Hörde att du spelade hockey?
Mr: Jag gjorde det för 5 år sen, då slog vi THC med 12-1 (skitnöjd)
Jag: Aha så du spelar inte hockey längre alltså?
Mr: Ne nu spelar jag handboll!
(tyst.... )
Mr: Vadå blev du besviken nu eller?! (han lät jävligt irriterad)
Jag: nej nej verkligen inte! (försöker mig på ett leende som inte ser föööör tillgjort ut)

hahahahahaa.... ok jag erkänner jag blev besviken.

Historia

Jag har alltid gillat historia, så jag tänkte jag skulle ta reda på lite mer om min egen. Kan nog bli riktigt kul. Kommer skriva om det här i bloggen lite då och då.


 
Här har vi min geografiska karta (mormor,morfar,farmor,farfar)

Lucky in love?

He was a hot-blooded rebel, he was aiming to please
He had more than a tattoo up his sleeve
Marylou, Peggy Sue, Suzy Q, Norma Jean

He was pretty as a picture on his motorbike
He never met a mirror that he didn't like
Sorry dude, with your rude attitude, take a hike

Goodness, gracious, mercy me
Somebody tell me when will I be

Lucky, lucky in love
Roll myself a seven when I throw the dice
I've been waiting for the king of hearts
Still I get the joker every time
When will I be, lucky in love

I met a sweet-talking guy from Paris, Tennessee
He bought me french fries at the Dairy Queen
He came on strong, before too long
He was on bended knee

Now when I hear his footsteps up my block
I hear the tick of his biological clock
Sorry hon', gotta run, it's been fun, still in shock

Goodness gracious, mercy me
Somebody tell me when will I be

Lucky, lucky in love
Roll myself a seven when I throw the dice
I've been waiting for the king of hearts
Still I get the joker every time
When will I be, lucky in love?


long time no see

Känns som om det hänt så mycket de senaste dagarna och senast jag pratade med Erik var när "Drömkåken" gick på tv. (ingen som helst aning om vilken dag det var) Så jag skulle vilja råda honom till att inte svara i telefonen när jag ringer senare ikväll. För då är du fast minst 1 timme! hah

Jag är trött på pluggandet inför tentan nu. Jag vill börja läsa personalekonomi med en gång!
Funderar på att åka till Willy och köpa mig en godispåse innan jag läser vidare ikväll :-) hihih det är jag värd!

Städdags

Min familj har infört en städdag! Och den inträffar just nu. Så jävla jobbigt! Och bråket har redan dragit igång haha

Jag vet inte hur man dammar (betyder det torka av?) och det är så jävla trist att dammsuga. Vill bara få det klart, var inte längesedan jag städa ur hela lägenheten och har fullt upp med att plugga och leta studieböcker inför nästa vecka.

Det är skillnad på kvalitet och kvantitet!

Igår hade jag 2½ timmars kvalitetstid. Idag hade jag 2½ timmars kvantitetstid.

För det första var jag uppe jättelänge igår för att hinna klart med övningstentan, men sen visade det sig att läraren hade lagt ut facit på den med i början på veckan! Så vi gick inte igenom den, utan han stod mest och babbla om företagsinteckningar och bodelningar. Fanns bara en massa siffror i mitt huvud och hängde inte med för fem öre!

Sen var inte Therese där heller så jag fick sitta själv :-( (visst är det synd om mig ibland?) haha men vi skulle ta ett sista snack imorgon över telefon och ses lite tidigare på lördag. Detta kommer gå finfint!!


innan hockeyn igår, glad för lite kvalitetstid....


mitt i natten, förbereder mig for some kvantitetstid...

Jag levde 1 sekund

.....eller rättare sagt 2 ½ timme ♥ "vi" vann med 3-0 mot Rönnäng som är serieledare just nu. Det var mycket folk i ishallen, och en alldeles alldeles underbar match.

En sån match då man inte kan släppa pucken med ögonen, när man sitter och pratar för sig själv bland okända människor utan att tänka på det. Det är livet!
Alla andra beskymmer försvinner för en stund, alla är trevliga och hejar och skrattar. I ett sånt ögonblick vill jag dö. (när det nu är dags för mig att göra det?) haha

Nästa hemmamatch är mot Grästorp, den kommer jag inte missa för allt i världen. För den tiden jag sitter i ishallen är den tiden då jag mår som allra bäst.

Nu måste jag tillbaka till verkligheten igen och plugget, ska nämligen upp till skolan imorgon.

We built this city...

on rock´n´roll och inte visdom!? haha Ne vad vet jag men dessa tentafrågor var inte de lättaste, men imorgon kommer svaren ska bli kul att se hur mycket man fattar och inte.

Mötte hyresvärden i trappan och han sa att det såg fint ut däruppe! Gött ett problem ur världen :-)

Nu ska jag plugga vidare
 

ångest!

Nu ligger jag efter med allt igen! Sökte på lediga studieplatser.nu och får veta imorgon (?) om jag kommit in eller inte. Då måste jag hinna köpa böcker tills nästa vecka. Kommer missa två lektioner på varje kurs också men det får bli så.

Sen kl 12.00 idag ska jag besiktiga lägenheten. Jag är nervös, vi har städat som idioter men någonstans har man säkert glömt!
Sen måste jag ringa vattenfall (och plusenergi) så de stannar elräknaren för mig. 
Sen det viktigaste av allt idag! Övningstentan tills morgondagens lektion. Fy vad jag hatar när allt ska krångla och hända på samma gång!!  

Magont

Var hemma hos Erika förut och drack kaffe, samt planerade lite Thailand. Men vill inte tänka mer på det nu, utan nu måste det bli plugg som gäller (och hockeyn imorgon kl 19.00 i vänersborgs ishall)

Sen åkte jag hem till Erik och kollade "Drömkåken" har ju sett den förut men det var längesedan. Sen fick jag helt plötsligt så himla ont i magen det bara krampade! Så jag sa hej då ungefär mitt i ett samtalsämne. haha förlåt. När jag kommer hem (öxnered) är nyckeln borta, så får ringa ner min bror. Kom sen på att jag hade den i nyårsväskan eftersom jag egentligen skulle sovit i öxnered den natten.

Och en sak till innan det blir sängdags. Vet inte om ni kommer ihåg vad jag berättade om dagen innan julafton? Att ett ex nya tjej och hennes kompis hade lämnat ett röstmeddelande. Hur som helst fick jag några rader skickade till mig (på bilddagboken av alla ställen?)
Där Mathias skriver att jag ska lämna henne ifred och att det var omoget gjort av mig att ringa henne på julafton (vilket inte JAG gjorde, har fortfarande aldrig pratat med människan). Skulle det vara mer moget att ringa dagen innan? Sen hade jag snackat skit om henne i min blogg? (kul att du läser den iallafall, fortsätt med det)

"har sätt du har skrivit om frida på din blogg, person angrepp mm. onödigt och hon har inte , för hon har fan inte gjort dig något!. Så ge fan i det för det e fan urlöjligt."

"har sätt att du har skrivit om frida på din blogg, väldigt onödigt för du känner inte henne och hon har inte gjort dig något. Tycker att det är omoget och dåligt. Så sluta med det. Samma med att du ringde henne på jul afton för då har man faktiskt bättre grejer för sig än att hålla på med sånt trams.
"


Några rättelser bara (har inte läst svenska för inget)

sätt = sett?
ordet "fan" 3 gånger i en mening?
har sett inlägget mer än 1 gång?
"och hon har inte, för hon har fan..... ? vadå?

Så..... gott nytt år raggarjävel!


Glömde det här....



The Red Jumpsuit Appartus - Face Down

Face down

The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down.

Först packa upp allt här i rummet sen packa ner allt för att åka till Thailand!! :-) Får rensa minneskortet också.
Nu är det såhär. Jag och Erika åker ner den 19 (?) och stannar två eller tre veckor, det ska vara bokat och klart denna veckan. Pluggar nog lite därnere, och bättre kombination kan det knappast bli! Tänk er att ligga nere på stranden och dricka fruktsmoothie och läsa en bok om pedagogik i arbetslivet ,-) haha Men det är ju intressant :-)

Ska iväg till Erika imorgon på en kaffe och prata mer.
Kul det är att bo hemma igen (?) Store Johan kommer hem och mamma säger att det luktar ciggarettrök (hennes näsa är helt otrolig på att lukta) Johan nekar (låter ungefär som när jag nekar, typ det är jackan som luktar, eller jag har INTE rökt men har ett gammalt ciggpaket i fickan. Det är kanske det som luktar?) hahahahahahaahhaa.... Till slut erkände han att han hade rökt.

Heippa.

Myyyys

Har inte suttit vid en dator sen sist jag bloggade här! :/

Igår bärde jag och pappa ner alla möblerna från lägenheten. Då är det inte längre så roligt att bo högst upp. Idag har vi varit där och städat hela lägenheten. Var där vid 12, vid 15 kom pappa, Camilla och Rebecka och hjälpte till. Vid 18 var vi klara. Var helt slut. Och är fortfarande helt slut! Har fått ont i halsen igen också men har inte tid med det nu för tentan är snart och då måste jag vara pigg och frisk.

Sen har jag världens ångest för om jag ska välja att plugga arbetsrätt och personalekonomi eller om jag ska åka ner till Holland och jobba ett tag? HJÄLP!
Nu blir det sängen och film, för annat orkar jag inte.

I Don´t care

Fall Out Boy - I Don´t Care

Pete Wentz är för övrigt jävligt het, synd bara att han redan är gift med Ashlee Simpson :-( Men han förblir ögongodis ,-)

Och ni som ser på "The Hills" skulle ni kunna säga om det är Spencer Pratt som om ser i videon? haha (och för övrigt hoppas jag inte de är/var på Mcains sida, eftersom Sarah Palin dök upp i slutet. Fast som look-a-like.)
Vilket kändisinlägg det blev tillslut.


Här har ni Ashlee och Pete, de måste vara Hollywoods sötaste par?



Favorit i repris - Shattered Glass

Britney Spears - Shattered Glass ♥

Låten är ett måste 2009!
Ska fixa till bloggen nästa vecka också den är inte supersnygg nu. Men först ska jag flytta, pluggapluggaplugga och sen är det skola på torsdag och sen tentan på lördag :/ Önska mig lycka till för det kan jag behöva!

Träffade en kille på nyår, och han sa att han såg på mig att jag skulle klara den. Hahahahah syns sånt? Eller försökte han sig bara på en jävligt dålig raggningsreplik? Han lyckades iaf inte. Då hade jag skämts över mig själv dagen efter.

Ne bara fortsätta packa, kl 19.00 blir det pizza på Amigo. (måste variera sig lite)

Den gröna milen...

var riktigt bra! Och rätt lång men jag gillar långa filmer.

Påvägen hem såg jag en räv! haha mitt i det vi kallar stad. Var tvungen att ringa Erik och fråga om det finns rävar häromkring. Fick väl egentligen inget bra svar på det, men i stan bör de väl inte hålla till?

Börja om från början.. lala

Hade  en helt underbar nyår igår. Vi var hemma hos Magnus Johanna och först åt vi god mat och drack bål (som Timon blandat ) Han hade också fyllt en vattenmelon med sprit (som jag och carro satt och käkade på med sked senare under natten haha. Och det var redigt med sprit i den :-)

Sen efter maten kom det mer folk och alla var glada och musiken var bra. Klockan slog 00.00 alldeles för fort! Vi gick ut och drack champange och rökte cigarr, och fick härliga nyårspussar ♥
Mitt kameraminne är bara på 128 för jag tog det ur en gammal kamera som jag hade så precis innan tolvslaget var minnet fullt och när jag stod och skulle radera bild för bild råkar jag ta bort alla! :-( Så himla tråkigt... Men det finns kanske fler folk som har de bilderna. Sen stannade vi tills klockan var 3 (?) innan jag, preinfalk och rahm gick hem.
Hihi vi mötte en lite liten raggare på vägen som var helt lost. Han och Rahm bytte nummer, sen ringde denna killen utan att han hann svara. När han sen skulle ringa upp igen gick det inte fram några signaler ? humm..

Ikväll hoppas jag på film och godis hos Erik. Innan jag börja på allvar med flytten imorgon.

Puss och ha ett super 2009! Mitt har börjat perfekt.



Fidde och jag. Kort taget av Göthe med sin kamera som gör att man ser brun ut :-)

RSS 2.0