Piece of me?

Vhc vann igår med 5-4 mot bäcken! Gött:) kom i periodpausen mellan 2:a och 3:dje. Träningen var kul den med hängede med bättre än sist.

Idag är det städning som gäller! Vill komma hem imorgon efter jobbet och bara kunna slappna av. Måste betala räkningarna också. Vet inte varför man alltid drar med att betala dem, man måste ju?

Var hos pappa i garaget igår också och hjälpte han med bilen, åker nog ner dit sen också. Måste hem till mamma också och leta upp kycklingdräkten och skriva ut lite papper.
Många måsten idag...:(

Ajabaja!

Nu har jag svikit mig själv igen med bloggen! Minst ett inlägg om dagen sa jag till mig själv! men men vart väldigt mycket nu.

En rolig sak som hänt är att jag kommit in på en högskolekurs i Trollhättan:D Så det innebär att jag har sysselsättning fram till v.2 nästa år. Har börjat jobba lite inom bemaningen också var där första gången igår på ett halvår. Och var helt slut när jag kom hem. Men alla människor jag tycker om satt hemma hos Oskar och drack så jag tvingade mig dit, tänkte dricka lite vin och prata innan jag drog hem igen. Jag var hemma 3 inatt! haha som vanligt.

Oskar och Göthe var odrägliga i slutet (och förlåt killar men det var ni) hahaha det blev shell och sen hem. Stackars Timon som bor längst bort av oss han skickade ett sms med något i stilen "Tur att inte du behövde fortsätta gå med dem!" :) Sen stängde jag av mobilen då oskar ringde (förlåt igen)  :)

Idag är det fullspäckat schema igen. Håller på och tvättar för fullt nu, sen blir det till stan för att handla en almenacka som man kan sätta upp någonstans så jag inte glömmer vad som gäller för dagen, sen blir det till att handla lite mat, betala räkningar, städa är hemma (ser fördjävligt ut), sen blir det träning med Johanna på sportlife och efter det racer till ishallen där VHC möter bäcken. Kommer tyvärr missa lite av matchen men det är ju slutet som räknas.
Kanske kan spara 50 spänn också:)

Puss

Underbart!

Vet inte hur man lägger in en riktig länk än och orkar inte försöka klura ut det nu heller, men vilken talang! 14 år?:) haha

http://www.youtube.com/watch?v=Y_dFTnAqAjw&feature=related


Igår var vi ute på Olearys efter en sväng på oktobermarknaden som är tradition i Vänersborg. Det var en trevlig kväll:)

Nu ska jag bort till oskar och lämna hans mp3 och sen blir det slöa framför tv:n och gå och lägga sig i normal tid.

Any man of mine.

Shania Twain - Any man of mine.

"This is what a woman wants...  
















Any man of mine better be proud of me
Even when I'm ugly he still better love me
And I can be late for a date thats fine
But he better be on time
Any man of mine'll say it fits just right
When last years dress is just a little too tight
And anything I do or say better be okay
When I have a bad hair day







And if I change my mind a million times
I wanna hear him say,
yeah, yeah, yeah, yeah, yeah,
I like it that way


Any man of mine better walk the line
Better show me a teasin' squeezin' pleasin' kinda time
I need a man who knows how the story goes
He's gotta be a heartbeatin' fine treatin'
Breath takin' earthquakin' kind
Any man of mine


Well any man of mine better diasagree
When I say another woman's lookin' better than me
And when I cook him dinner and I burn it black
He better say "Mm, I like it like that"
Yeah
Let me hear you say yeah, yeah, yeah, yeah, yeah,

I like it that way



You better shimmy, shake,
make the earth quake
Kick, turn, stomp, stomp,
Then you jump Heel to toe, do si do
'Til your boots wanna break
'Til your feet and your back ache
Keep it movin' til you just can't take anymore
Come on everybody on the floor A-one two a-three four
Hup two hup
If you wanna be a man of mine, that's right
This is what a woman wants"


























Shania Twain



arbetslös dag 4

Arbetslös, rastlös...  har tråkigt är hungrig.

Va hos Oskar igår och kolla film "joe and silent bob" (?) Hade med mig två koppar chokladpudding också haha och jag mötte flera bilar påvägen. De måste trott att jag var knäpp. Är ute mitt i natten med en kaffe kopp i varje hand:) haha

Nu blir det frukost, sen får vi se vad som händer.

Puss.

Baby I´m leavin

Vart tog min vecka med låt titlar vägen?:) Det får bli nästa vecka har varit upptagen idag med. Somnade igår vid halv tre och vaknade idag av att pappa ringde flera gånger (bara för att han inte har något att göra på jobbet?) med huvudvärk efter vinet igår. Får alltid det men kan inte låta bli att dricka det.

Sen kom farmor och kollade på lägenheten, som för övrigt blev godkänd. Tog en sväng förbi vikariatsförmedlingen och sen vidare till överby där vi köpte en lampa till mig och så blev det en stor och god matbit på briggen.

Nu ska jag ner till Kvantum och hämta ut nått kul:) En jacka kanske? hihi... sen blir det hem till mamma så hon kan lägga över lite bra filmer på min dator.

Puss på dig!♥

Hockey hockey hockey

Då var dessa två underbara dagar fyllda med hockey slut.. Och imorgon börjar allvaret igen den minut jag går till bemaningen.
Igår (tisdag) var det hockey i Göteborg blev 2-2 Frölunda Färjestad. Bra match.

Idag har jag hunnit vara på arbetsförmedlingen och alloys och vart och handlat. Sen gick det nog en propp hemma hos mig till köket när jag stog och lagade mat!? Blev rädd.
Sen var det dags för hockey, fick med mig jens (gammal arbetskompis från blandningen) där förlorade vi ganska stort (3-6) men var en rolig match det med. Skaffade mig ett nytt nummer också till en jättesöt kille som också jobbat på alloys. Hoppas verkligen det gick bra att jag tog det från eniro men det verkade som det från hans sida.
Ibland känns det bara så skönt att göra något snabbt och utan att tänka för mycket.

Gick hem till Oskar sen där även magnus, carro, timon och göthe hängde resten av kvällen/natten. Sen var det dags att knalla hemåt. Farmor kommer imorgon vid 13 tiden bäst att vara vaken då:)

Puss

Arbetslös

Ska inte slarva så med bloggen för då missar man så mycket som hänt. Jag orkar inte skriva nerallt från sist:) men lite smått och gott!

Gjorde sista jobbnatten sön/mån, inte alls kul att sluta på ett jobb man verkligen trivs på. Men den natten hade vi iaf med oss hur mycket gott som helst. Jag, timon och oskar åkte till torpahallen och köpte massa kakor, chips och dricka. Sen hade Eve med sig två tårtor..:) Så det blev ingen vanlig mat den kvällen. Sam satt i porten också och det va kul för han är en rolig människa, men också däräför att han är 5:a. Vi kom till jobbet precis i tid så vi han inte snacka alls många minuter med mina älskade 5:or...

Idag skulle jag och Erik gått på frölunda - färjestad men han jobbar natt idag så då gick inte det:( men jag tar med mig pappa istället, så går vi på en annan match längre fram med bättre platser.

Igår hann jag med en hel del faktiskt. Bland annat gillbergs och hämta ut biljetter, sportlife och hämta ut kort, fika på stålverket med cissi, sen en "mini" shoppingtur på oden, handlat mat, fått en visning på cissis lägenhet. Inhandlat : Ett par uggs, en kofta och en tunika:)
Och med tanke på att jag vaknade vid 16-tiden så hann jag med en hel del.  
Sökte ett jobb igår med men hann inte så mkt mer  "tila tequila" började sen.

Idag däremot blir det arbetsförmedlingen, alloys och prata med unger, ner till pappa i garaget, hämta kameran hos mamma och sen bär det iväg till gbg!! wiie
.......och jag sa ju att jag måste blogga oftare för nu blev det väldigt mycket text här!!;)

Puss

Näst sista natten

... det är lite tråkigt, eller det är MKT tråkigt. Måste baka något att ha med mig imorgon med men vet inte vad? Kakor är enklast.

Har vart lugnt inatt iaf somnade en liten stund förrut och det gjorde gott:) Vaknade nämligen vid 13 tiden idag av att folk tutade som galningar utanför fönstret och hade lämnat det öppet. Så då blev det mcdonken till frukost, sen hem kika Legaly blond och sen till ishallen där VHC mötte Mariestad men "vi" förlorade med 5-4. Sen hem till mamma käka mat. Efter det drog jag en sväng till Erika som hade inflyttningsfest! Och gud va fint hon har det:) Blev hur avendsjuk  som helst!
Sen var det dags att dra till jobbet, medan de andra skulle ut och roa sig... men var borta i porten och pratade lite med sam förut och han är ganska kul att prata med:) 

Stand back up - Sugarland

På måndag tänkte jag göra ett försök att bara skriva en eller två låttitlar i bloggen som handlar om vad jag känner, gör och mår:) Det kan funka!

*Puss

Save a horse ride a cowboy!

Haha värt att tänka på den?;)

Sitter hemma hos mamma nu har käkat tacos. Det var gott och jag är mätt!

Undrar hur bra det kommer gå på jobbet idag när jag vaknade kl 8 imorses av att solen lös rätt in? Vaken 22 timmar?

Haha fortsättning följer inatt....

Köss

Tila Tequila

A shot at love 2 är att rekomendera:) Undrar bara om någon av dessa människor verkligen bryr sog om Tila? De flesta verkar vara där för att Supa och slåss. Speciellt Chad och Jersey..

Att slås är inte manligt. Det kanske var det under järnåldern men inte nu längre.

Fanta

Timon har kommit fram till att Cola är nyttigare än fanta men jag kan inte hålla med! Det måste finnas c-vitamin i fantan? För den innehåller ju apelsinjuice konsentrat?:)

För övrigt var jag sjuk igår hade feber men det fick jag inte reda på förrän jag kom hem till mamma.
Hade 38.5 grader   :( Så jag åkte hem tog en lååång dusch och kröp direkt ner i sängen.  Mådde lite bättre imorses men svettades som en gris. Gick till jobbet iaf, har bara 4 dagar kvar nu och behöver de pengarna för jag vet inte när nästa jobb kommer. Tänkte jag skulle börja söka på måndag söka allt som finns! Ok kanske inte ALLT men det jag skulle kunna tänka mig inom Vänersborg-Trollhättan och Göteborg.

Var inne och kikade Carolina Gynnings blogg för en liten stund sen. Gosh va den är bra!♥ Härligt med en människa som gör precis vad hon känner för och inte är som alla andra.
Hockey på Tisdag nu med pappa i göteborg sen är det höjdpunkten på onsdag, derby mellan Vänersborg och Grästorp det är ingen dålig match det heller.

Ne dags att käka lite på kladdkakan som inte var allt för god men min hals gör ont om jag inte äter lite hela tiden:S (bara nu när jag är sjuk haha inte alltid)

Puss


Drömmannen?

Igår så skrev jag att jag skulle försöka förklara för er hur en pojkvän ska vara och vad han ska ha för intressen. (och detta är inte 100 procent seriöst heller för det finns nog ingen som denne man) haha

Han ska vara:

* Längre än mig
* Ha shyssta kompisar som man lätt kan umgås med
* Ha ett jobb (eller aktiv jobbsökande)
* Ha egen lägenhet
* Spela hockey
* Kunna överraska någon gång ibland
* Ha en snäll mamma och pappa (så det inte blir jobbigt varje gång man ska åka och hälsa på)
* Ha mycket humor
* Gilla alla sorters musik
* Vilja ut och festa, men ibland också vilja ligga hemma och mysa
* Sportintresserad
* Social och trevlig med mina vänner och familj
* Körkort
* Höra av sig regelbundet (inte för ofta inte för sällan)
* Gilla att resa
* Kunna säga nej ibland (inte mesig)
* Gilla gamla amerikanare och 50-talets livsstil (men inte utöva den)
* Pratglad
* Ha framtidsplaner på vad han vill med sitt liv
* Gilla country
* Våga vara samma person med sina kompisar som han är med mig.

Finns det någon som stämmer in på alla dehär punkterna så kan han höra av sig till mig snarast!:) hahaha

För övrigt är jag sjuk men jobbar ändå. Orkar inte ligga hemma och inte göra nått. Vaknade kl 8 imorses för jag knappt kunde andas. Fyllde på badkaret med jättevarmt vatten, sen låg jag där och sov lite. Sen somnade jag på soffan i några timmar.

Puss


Good ole boy

Yippi! Äntligen är biljetterna beställda:) Blev på kortsidan för det var bara där de fanns lediga platser men det är lugnt!

Nån var orolig för att det var där färjestadklacken stod men det gör inget tycker jag. Kul med lite liv och rörelse. ( Och alltid kul att jävlas med motståndarna)

Satt förut och tänkte på vad man letar efter hos en blivande pojkvän och mina krav var inte de lättaste. Inte för att de är speciellt höga men däremot väldigt många:S haha men det tar vi imorgon.
Nu blir det en Ipren och sen sängen, så får man hoppas man mår bättre imorgon.

Puss

Mina enda vänner är ett par kloakråttor

Dagen började bra (inte) med att jag, oskar och timon var påväg till jobbbet. Krockar med en bil som tvärstannar framför oss (det var ungefär så det gick till) Kommer försent till jobbet och när man kommer in är Ugnen avstängd. Vi blev raslösa, gick ner och börja städa sen städade vi i stort sett hela dagen. Förutom när vi åt. Kom hem och var helt slut och hade ont i ryggen.

Cyklade ner till garaget och var grinig på pappa och hans vänner.. Inte meningen men med den huvudvärken jag hade var det inte så konstigt?
Fick cykla till apoteket, köpa Ipren, sen blev det en sväng till gillbergs för en aftonbladet och en fanta.
Och nu ligger jag här i soffan och tänker inte röra på mig det minsta! Inte ens om det plingar på dörren.

Jag vill boka biljetter till Frölunda - Färjestad på tisdag men Erik svarar inte på mitt sms då får vänta lite till med det.

Puss


Vargön Alloys FO 75

  • Humm vart ska man börja? Detta är ett underbart arbetslag på alloys som jag kommer sakna nått fruktansvärt. (Saknar dem redan) Och för er som inte vet så mycket om dem tänkte jag dra upp lite roliga minnen från sommaren:) (förmodligen mest för min egen del)

    Vi kan börja med min gamla lärare Sam som har lärt mig allt jag kan om blandningen. Och redan i början sa han åt mig att svara i telefonen (jag tycker det är väldigt jobbigt att prata med folk jag inte känner, speciellt om de skulle få för sig att prata om någonting som jag inte vet någonting om) så i början var jag varken sändaren eller mottagaren, som vi så fint fick lära oss på media det hette när man sände ett budskap?;)
    Utan jag stod mest och upprepade det som sas i telefon till Sam som gav mig ett svar tillbaka haha.
    Men det var även en hel del samtal till Sam själv:)
    I början körde jag med "blandningshuset, emelie" sen har det blivit Blandningen, emelie" eller enbart "emelie" men i början skulle jag lika gärna kunnat kläcka ur mig "blandningshusoperatören, emelie andersson fo 75 kl är just nu 12.43" haha bara för man var så nervös, men det gick bra till slut.

    Efter ett tag tyckte Sam att jag borde klara mig själv så han gick på sina "promenader" som kunde vara i flera timmar:) och eftersom jag skulle ha telefonen så gick det inte att få tag på honom. Men jag lärde mig en hel del på det så nu i efterhand får man tacka honom.
    Han lärde mig även att köra manuellt vilket blev väldigt omtalat efteråt då jag satt och körde manuellt ett antal timmar när det krånglade, satt till och med och åt vid bänken. haha

    Mitt i sommaren gick ventilationen sönder uppe hos oss och det var varmare inne än ute (kan det ha vart runt 30 grader? då hade jag med mig piggelin och bjöd på. (stackarna som var nere och tappade behövde verkligen detta:)
    En annan sak som jag kommer minnas var alla rökstunder med Magnus ute i det fina vädret och ljusa nätterna. Paratade om allt möjligt. Efter ett tag kom även varg ut med ett paket han hittat hemma;) Sen va han också med ute:) Vet inte vad de äldre tyckte om att jag fick folk att röka:) haha men de flesta där har nog rökat de med;)
    Iaf Conny för han brukade säga att "förr då rökade man inomhus och de som inte tyckte om det fick gå ut!" haha ja precis så sa han.

    Vissa nätter var jättelugna och andra ville man bara försvinna, men det är väl en del av jobbet.
    Det som är lite tråkigt med att jobba skift är att man missar en del festligheter som är på helgerna. Vi missade fallens dagar för vi jobbade natt men den sista dagen på fallen gick jag, Oskar och Magnus så högt upp vi kunde och där såg vi ut över hela Trollhättan och där stod vi och kollade på de småsmå fyverkerierna som man kunde skymta:)

    Och innan jag glömmer måste jag bara ta upp en "rolig" sak om man inte är så känslig och det något om man ville få ut pensionspengar eller i komp (kommer inte ihåg vad det va nån "bonus" av nått slag) och hade pojkarna det så kul med att "men om man råkar dö under arbetstid ((det är en farlig arbetsplats så ta inga genvägar)) undrar om de frågar om man vill ta ut det i komp eller pensionspengar då? haha ok förlåt det va inte kul...;)

    Märker att det blir väldigt långt det här men andra små saker som kan va roliga att ta upp är:

* Förman ringer upp mig och det först jag tänker är att nu är det nått fel någonstans, men han ville bara ringa och säga att jag var duktig och att allt såg bra ut:)

*Conny sitter och spelar på sin mobil samtidigt som det ringer i den. Någon ropar "Conny det ringer!"
- aha i den här eller?:)
*Jag och Magnus sitter och "sjunger" till låtar från rix fm och han säger att han kan alla låtar som finns (typ) :)
*Fick lite skäll av Dan för att jag städa för noga(!?) :)
*Magnus ville bara spela ett parti kort om dagen (inte ens det) för han förlorade alltid:)
*Ägnade ett helt jobbpass åt att skura min arbetsplats. Bytte vatten 3 gånger:) men fint blev det.
*Bakade en tårta som var väldigt omtyckt:) prickade till och med in den dagen magnus hälsade på under sin semester.:)
*Jag och Sylvester var och hälsade på Sam i porten och då visade han ett program där man kunde bygga saker;)
-som paint då eller? fick sylvester fram:) haha
*Brukade hämta maten med Magnus men det ända jag gjorde var att hjälpa han på med hjälmen påvägen ut:)

Nej, nu får det räcka! haha den som orkar läsa igenom detta jobbar antingen på femmorna eller så har den inte bråttom men det känns kul att få allt här OM man skulle glömma någon gång.

Kom på en rolig ramsa nu också från den gamla "polly" reklamen hhihi men den får bli en annan dag:)



He ain´t even cold yet

Gretchen Wilson - He Ain´t even cold yet
Sugarland - April showers ♥

Två underbara låtar mycket värda att lyssna på. (lova att du gör det)

April Showers

bring me flowers I have seen rain before... Kanske dags nu? Orkar inte med regnet längre. Ska inte  skriva för mycket för jag är trött och hungrig och irriterad på mig själv. Kanske skulle börja ta hem killar man inte känner någonting överhuvudtaget för istället. Så slipper man sitta hemma nästa dag och ångra något man egentligen var glad över. Och det är just det som är så jobbigt, att det finns två olika känslor på samma gång.

fanfanfan!! vad ska jag göra? Glömma?, kämpa?, ignorera?

Bakis söndag!

Finns det nått bättre än att vara bakis på söndagar? Söndagar är ändå en dag men man aldrig gör något vettigt på!

Hade lite inflyttningsfest igår och det kom fler folk än jag trodde hhaa runt 20 pers i min lilla etta:)
Sen blev det olearys och så sprang man runt där ett tag sen när krogen stängde mötte vi Erik och nån mer utanför Lipz.

Kvällen var Rock´nRoll rakt igenom igår!!:) haha
puss

klar men själv

haha sa til Oskar att jag kommer snart på msn ska bara duscha först och göra mig iordning så kan ni komma sen:)

Tror ni inte han timon och magnus ringer på en timme senare när jag står halvnaken?!haha och det va bara för att stressa mig för nu drog de igen. Skulle hem och duscha och äta. Och lämnade mig själv, och då stressade jag för att få på mig kläder. Och förstörde strumpbyxorna som jag skulle haft idag. smmaaart!!

Så nu sitter jag här själv helt klar och väntar på att de ska komma tillbaka.

Puss

Skön kille

haha det va en skön kille va?


Sitter hemma hos mig med pappa och "kollar" hockeyn. Jag sitter mest vid datorn, det är ju faktiskt bara allsvenskan som spelar. Och från och med nu hejar jag på New York Rangers. (har gjort det innan med men nu kan frölunda klvia åt sidan!!

Imorgon blir det inflyttningsförfest och det ska bli jättekul vi får börja tidigt;)

Puss

366 dagar

Har jag haft mitt alskade körkort! Och jag vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan det?
Får börja lägga in lite bilder här nu känns väldigt trist med bara text...
Men då får ni nöja er med mina "fina" mobilbilder för har fortfarande ingen kamera.

Ne nu ska jag käka något snabbt och sen blir det överby med Emelie:)

Puss


You are the "him" for me.



Jesse McCartny - Leavin´♥
Solange - I decided ♥

- Två låtar som är värda att lyssna på.
För övrigt har jag brandövning att se på om jag kollar ut genom köksfönstret och fotbollmatch genom det andra:) Så det finns lite att välja på här.
Min bror var här för en liten stund sen också, så han fick laga makaroner till mig. (han skulle ändå ha) men de va inge goa..

Första lediga dagen också, så då är det slappardag, men funderar på att åka och handla lite mat.

Puss

hippie hippie shake

I don´t want your hand if it only wanna grab one thing....

Orkar inte deppa mer nu. Allt kommer lösa sig för eller senare och jag klarar mig. (det är väl klart jag klarar mig!!)

Så det är bara att forsätta som vanligt försöka komma iordning här hemma och sen ta dagen som den kommer. Jag mår bra annars. Känns gött att ha två killar som hittade felet på den kille som jag tänkte ge mig på. och det va inte första gången heller för vi har ju "viktor" heller... skärpning nu emelie!

Va bra duktig igår på poker:) jag vann aldrig men det gick bra... varför vet jag inte men det va ingen som hade en anning om vad jag satt på för kort. (är det inte det spelet går ut på?) haha

ne nu blir det lite uppryckning inför natten. Oskar erbjöd sig att komma och hämta mig så inte eve "behövde" haha jaja jag kunde tagit min bil igår men eve tyckte vi skulle ta en bil. Men samåkning är kanske inte så dumt om man bor med 50 m avstånd och ändå ska till exakt samma ställe;)

Puss

Pokerkväll

Jag har aldrig spelat poker förrut i hela mitt liv men nu har jag vunnit lite två gånger:) hihi fast det har varit på kort som de andra aldrig skulle spelat med så det är väl just för att jag inte vet hur man gör? :)

Min bror kom hem till mig förut och lagade havregrynsgröt till sig själv, sen sa han att han skulle hem och käka lite? hhaha hur går det ihop? jaja han hade gärna fått käka med mig senare på kvällen men eve kom och åt efter mig: hade sparat lite till henne, och hon tyckte det va gott!:) Det blev kycklingfile med champinjoner, potatis och gräddsås. mmm..

Inflyttningsfest blir förmodligen på lördag och sen ut på krogen!

Puss

Womanizer

haha yeah den har ju inte oskar behövt lyssna på dåligt många ggr?:) Timon har kommit lättare undan och Eve diggar den lika mycket som jag.
Däremot tror jag inte pojkarna diggade mig llika mycket igår när jag skulle köra hem dem från krogen. Jag var JÄTTEARG! haha men jag sa "det finnns tre platser i bilen" men tror ni inte att det kom 4 pers då?! åhh va arg jag va! men två av dem "hoppade ur" vid resecentrum och sen vet jag inte mer. Det roliga var att det va den ena killen som skulle ha efterfesten..:) oj då! men jag skulle köra hem micke med och då fanns det inte plats.

Sen blev det en sväng till donken där timon (som vanligt) hade svårt att hålla orden i styr, så vi gick fort ut därifrån.:) hahaha
Sen hämtade jag sylvester och en kompis till han som skulle till vargön. Själv va jag hemma 4.30.. inte mkt sömn.

Träffade den-söte-blivande-reperatörn förut också hihi han va riktigt sketen! men jobbar man så blir det kanske så, han är kanske lite rock´n´roll ändå;)
Efter jobbet blir det myskväll med johanna. Se någon bra film och bara snacka skit! good stuff.

Ska försöka lägga upp videon sen med nr timon filmar mig när jag är arg. haha men jag sitter och säger att " nee jag är inte arg, jag är jätteglad" fast man ser hur jävla förbannad jag egentligen är.

Och förlåt till dig som jag var nära att köra över igår men du gick mot rött ljus och hoppad du klarade dig bra när du va tvungen att hoppa åt sidan. hahaha 
 

Fredagkväll

Kommit hem från jobbet.. Det gick jättefort att jobba idag, konstigt men vissa dagar är sådana. Selade lite kort men det gick inget bra idag:) Får ta igen det imorgon.

Oskar var här precis, men han skulle hämta sina föräldrar. Han kommer kanske tillbaka sen.
Eve kanske också kommer men hon var lite mer partysugen, jag är mer trött (men visst ta en öl e gott) hhaah
Börjat komma iordning i lägenheten nu med forutom alla kläder som fortfarande ligger i påsar men det är lite jobbigt nu när man jobbar samtidigt finns aldrig riktigt tid.

Tänkte lägga ut lite bilder från några dagar sen när jag var på gardis och kikade lite. Det är väldigt fint där ute.


            
gardis och en bakis emelie..:) haha

blää!

Blir kanske inget mer jobb på Alloys för ett tag:( lite tråkigt. Vill komma tillbaka men det är svårt att leta tillfälliga jobb också. Har precis flyttat in i lägenheten nu med. Och söker man då ett nytt jobb och de vill ha tillbaks en på alloys så vill jag helst komma tillbaka. Men om man får komma tillbaka så vet man inte hur länge man får stanna den gången?

Jobbigt det där.. men det är pannkakor idag så man får trösta sig med det:)
Har flyttat nu lägenheten är jättefin! hade Eve, erik och oskar igår som hjälpte mig. Sen kom även pappa, rebecka  och Camilla. Sen kom min bror och störde och så va jag tvungen att bjuda han på pizza! fattiga jävel!!

RSS 2.0