January 27.

Hej alla fina människor! Nu är jag hemma från Egypten igen. Jag kom egentligen hem i tisdags kväll men har inte hunnit slappna av förrän nu eftersom det var en heldag i skolan igår.

Veckan började bra och vi var nere vid havet och sola, bada och drack öl. Efter tre dagar blev jag tyvärr dålig. Min mage började krampa och senare fick jag även feber. Låg och gnydde ett dygn innan jag blev orolig på riktigt och funderade över vad det kunde vara. Till slut åkte vi in till sjukhuset för att träffa läkare.

Han klämde och kände och frågade lite men inte alls så mycket jag hade önskat. Sen fick jag lägga mig på en bår och få dropp med en massa sprutor som de stack i droppflaskan. Efter ett tag fick jag även en spruta i ena skinkan som gjorde fruktansvärt ont. Efter 45 min kom det två andra människor in och skulle ge mig en spruta i den andra skinkan. Blev rädd och försöka kommunicera med dem men det är inte lätt när de bara kan säga "yes"! Fick en spruta där med tillslut alltså eftersom jag inte lyckats få fram mitt budskap.

Var fruktansvärt rädd och tårarna bara sprutade när de skulle sätta in droppnålen. Hade flugor runt om i ansiktet och det var en person som låg utanför rummet som skrek till utav bara den. Fy bland de läskigaste jag vart med om. Just när jag låg där önskade jag att jag aldrig åkt dit.

Vet fortfarande inte vad det var jag hade. Funderar på att gå till vårdcentralen imorgon eller på måndag på deras "öppna mottagning" med mina mediciner och läkarintyget och fråga vad det är jag äter och vad som hände egentligen. Mår fortfarande inte 100 men kramperna kommer bara någon enstaka gång nu.

Annars var det trevligt, hotellet hade bra mat och vi besökte starbucks, KFC och donken. Havet var ljummet och vattnet kristallklart.

Roberth utanför Starbucks med en vaniljlatte.

Vi fick fina skapelser på sängen varje dag.

Sista dagen vid poolen. Blev inte så många kort tagna eftersom vi inte gjorde så mycket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0