USA

Om ni undrar så hejar jag på USA. Bara för att.... så heja heja heja! Fast det är nog väldigt få av er som är inne här som ens fattar vad det är jag snackar om?

Vad kan det va? konståkning? tss!

Förresten så måste jag tillägga att jag är trött på människor som snor energi. Jag bara ger och ger... Har övat massor på det nu på senare dagar. Jag ger bort en del av min energi medvetet. Men jag får fan ingenting tillbaka. Så nu bygger jag upp en magisk vägg. Det innebär att energin kommer ut först när energi kommer in. Logiskt va?
Det ska fan vara jämt!

Wild ponies.

Kellie Pickler - Wild ponies

Söndag idag. Jag hatar söndagar. De har absolut inget att bjuda på.

Men denna söndagen bjöd på lite aktivitet. Var och fikade med Johanna i stan och sen blev det en tur till överby. Det var riktigt kul har inte varit där sen i november så det var många nya affärer att kolla upp.

Sen kom pappa och becca förbi med ägg så nu klarar jag mig två veckor till. Ikväll blir det till att kolla hockeyfinalen och ta det lugnt. Ska upp imorgon till skolan för att plugga med Elias. Hoppas få reda på labbarna. 

Sitter på...

0-770b7ffb18b2cee8e3f690836bd954ca.png

Kolla varifrån!

Sitter på olearys med min morbror, hans tjej och deras vänner har bokstavligen tryckt i mig maten medan jag sneglat på resten av sällskapets tomma tallrikar.

Men längre än såhär gick det inte... Men gott var det! :) snart går vi vidare till folkets park för liiite dans;)


Careless whisper.

Seether - Careless whisper (cover)

Låten är faktiskt bättre som cover måste jag säga.

Ser fram emot morgondagen. Blir kalas på fm (alla dessa kalas, haha) sen ska jag, morbror, hans tjej och några till ut och äta på Olearys. Efter det ska vi bort till folkets park där det är rockabilly imorgon! :) Hoppas på en liten förfest innan så jag hinner dricka några av mina "hot rod" öl ;) Hoppas på att de smakar lika gott som de är snygga!

 

 


Jag ser det töar!

Jag ser det töar, jag ser det töar det var väl roligt hurra!... Ser asfalten igen! Det måste varit väldigt längesedan man gjorde det nu för blev lite smått chockad. Ser också att det droppar in mängder med vatten borta i vårat "pluggrum" :/... 

Har skickat in två labbar nu! Så om jag har riktigt riktigt tur så får jag två veckor till att jobba med power point labben och uppsatsen. Hade varit riktigt skönt. 

Nu blir det en varm dusch innan man ger sig ut i det tråkiga (men varma) vädret. Ska lämna bok i skolan och sen blir det förmodligen öxnered. 

Dundertrött!

Kom hem efter dansen helt slut i kroppen, lagade tacos och kollade ett avsnitt på NCIS. Nu sitter jag med två datorer framför mig för att försöka göra klart en labb till att skicka in, nu när studentsidan är öppen igen och man kommer åt alla streamade föreläsningar.

Sen blir det sängen har varit uppe alldeles för länge idag ;)

Jag ogillar ICA starkt.

De  gör ok reklamfilmer även om det börjar balla ur. Men jag gillar verkligen inte ICA supermarket! Hur ska trollhättan kunna bli en bra studentstad när priserna i butiken är de högsta i sverige? Samma med ICA:n i Vargön, fast där handlar det väl mest om arbetslösa.

Brukar ta mig till Hemköp när jag orkar. (Hemköp?!) Till och med det är bättre!

Hmm.. vilket neggo inlägg! Är förmodligen Niclas fel som var otroligt negativ idag! (Sry men det är sant.) "Var realistisk, ingen idé att drömma man bli bara besviken ändå" Den stilen var det på samtalet (från hans sida)

Men sen la jag mig och började läsa på Anderas Carlssons bok och efter två lästa sidor fick jag känslan att jag kan komma hur långt som helst i livet. Ser fram emot fortsättningen!

Dags att dra sig till dansen och njuta av varje sekund :-)

Effektiva Emelie.

Gick upp kl 6 imorses för att se hockeyn. Önskar nu i efterhand att jag hade legat kvar i sängen och kollat resultatet på text-tv sen. Käkade frukost under matchen men den hade väl inte mättat än för när slutsignalen gick föll jag i tårar. (kan bli så ibland) Jag trodde verkligen på vårat svenska OS lag...! Får väl hoppas damkornorna klarar av att ta hem bronset istället.

Har hunnit med massor idag, vårdcentralen, apoteket, bokrean, systemet allt detta var klart när klockan var 11. Ska sätta mig med access uppgiften nu om studentsidan funkar igen.



Fick inhandlat massa gott. En ny ölsort och säsgongen xide. Kan bli mycket spännande, med smak av melon och mint :/ ;)



På bokrean inhandlades "Aldrig fucka upp" uppföljaren på "Snabba Cash" (som jag varken läst eller sett) och Andreas Carlssons bok som alla säger ska vara så bra.

Kalas.

Igår var det kalas för min lilla söta syster Elsa som fyllde 4. Knåpade ihop ett paket och tänkte göra det lite extra fint med masssor utav snöre. Mindre lyckat.

Det bjöds på nalle puh tårta..



Fina flickor. Födelsedagsbarnet i mitten.

Gillar denna bilden. Får för mig att Tova säger till sin syster att ta det lite lugnt.

Jonathan och brorsan var hemma men de var inte så intresserade av varken tårta eller kaffe. Johan hade iaf köpt med sig en present till skitungen. Bra gjort!

Elsa med grisen hon fick av mig. Den heter numera bamse.

Elsa är inget stort fan av kameran så jag fick dirigera henne. "och så ler du jättestort" haha ser lite misstänkt ut.



Hittade en kattmask som var lite liten. Men kunde inte låta bli att prova den. Blev sugen på fest med tema 1800-tals maskerad.

Mjauuu..

Resten av kvällen gick till att fixa och dona tatueringen. Liten tjuvkik men det är en del kvar.

 


Vart tog dagen vägen?

Klockan är redan 15!? Jisses.. Kul att min HV sida inte funkar fixade till min uppgift så nu är diffen "bara" på 53.000 :) Så jag tänkte skicka in den men det gick inte. Tror min lärare tagit sportlov för jag har inte fått nått svar på min fråga än heller. Eller så tyckte han att den var för dum för att svara på ;)

Nu ska jag slå in min fina present till Elsa, har ingen karting att lägga den i så hon kanske fattar vad det är innan hon ens öppnat paketet...

Born for this.

Paramore - Born for this.

Mycket Paramore, kaffe, plugg, kalas idag.




P.s. Jag saknar Oscar liiiite. Hoppas han kommer hem till påsk. (Speciellt med tanke på att förra årets påskafton var årets roligaste dag) D.s

P.S 2. Måste sluta skicka sms som ska vara roliga men som inte ens jag fattar när jag tänker till. Speciellt till personer som inte känner mig. För de som känner mig skulle fattat att skämtet inte gick som det tydligen skulle, haha D.S.2.

Fences.

Paramore - Fences




yeah yeah you're askin' for it
with every breath that you breathe in
just breathe it in...
yeah yeah well you're just a mess
you do all this big talkin'
so now let's see you walk
i said let's see you walk it!


Las Vegas here we go!

Kikade in på mig tagged sida och hittade ett mail som innehöll både förlovning och giftemål:

hi, I do not know what I'll start because I do not usually go to people I do not know. but I'll be honest with you. this is the first time I feel that I am attracted to a woman I do not know. I do not deny that I have known many women before you but the truth I have not felt the warm feeling with them. you seem a serious woman, beautiful, attractive. I kindly request if you give me the honor to contact you and know more about you. and if things work very well between us, we can complete this knowledge by an official engagement, I mean marriage, if you accept of course. I do not hide anything behind these words and I have no other purpose. If you feel that you are ready to live this experience with me my msn voila [email protected] and you'll know more about me. if not, please do not even accept me as a friend because I will not disturb others. thank you

Jag skulle alltså kunna gifta mig redan nästa vecka om jag hade velat. Rätt tufft ;) Men nej tack, men nej...

Jag ska gifta mig i Las Vegas och sen ha en stor brölloppsfest när jag (vi) kommer hem, och inte på en kamel ute i öknen med herr hemingay.


Passar på...

596316c0e7c30945fa9e535ea0dc504e.png

Kolla varifrån!

Passar på att skicka in en bild med min fina tatuering som jag snart haft ett år. hittade nämligen bild i bloggen där jag visat er den tidigare. Min tjocka mage får ni på köpet ;) men den är allt go den med, haha.. Nästa onsdag är det dags för den fjärde :) kul kul!

Och heja svenskorna som åker skidskyttestafetten nu!


Mail till läraren.

Gillar dagens mail till min lärare:

- Funderar lite över min exceluppgift, har gjort den nu och ser att jag har en diff på ca 500.000kr.
Hur noga är det egentligen med siffrorna?

Har tyvärr inte fått nått svar ännu ;-)

Hur söt...

7ac986789bdf66d38e61247fba3109e3.png

Kolla varifrån!

Hur söt är inte denna grisen då?! :) köpte den till min lillasyster som fyller 4 år på onsdag. När jag frågade vad hon önskade sig sa hon att hon ville ha massa gosedjur! Så att hela huset blev fullt! Men sen blev hon lite fundersam när jag frågade henne vart hon skulle sova isf? Men ett gosedjur finns det allt plats till ;)


Elias och...

39cf6ed3c6ae337218dd3c665ff9808f.png

Kolla varifrån!

Elias och jag har suttit i skolan hela dagen. Nu har vi fått nog och ska smita ner till cafeterian. Hoppas och ber till gudarna att den fortfarande är öppen!


OS höjdpunkten.

Hittade inga klipp om det på youtube men på svt.se fanns det. Här är en video som ni kommer få se ett x antal gånger under eran livstid, även om ni inte är ett dugg intresserade av sport.

Detta är ett underbart klipp som kan få vem som helst till glädjetårar!

Ett annat klipp är från slutspurten, det är vackert men det är ännu vackrare om man kollat på hela loppet. Klarade inte av att kolla igår. Var tvungen att stänga av ljudet för kommentatorerna var som galna. Call me crazy ;)

If we ever meet again.

Timbaland ft. Katy Perry - If we ever meer again

Härlig dag! Solen skiner, Sverige tog två medaljer igår (vilken laginsats! Grät för första gången under OS och grät ännu mer när Per Elofsson inte kunde hålla tårarna borta!) Måste nog lägga in ett klipp om det :-), fick ett jättetrevligt mail som jag blev otroligt glad av att läsa, pratade med Eve och kom på hur mycket jag saknar henne och sa det till henne också, hon är alltid så positiv.
Idag väntar plugg eftersom jag är på "ordning och reda-humör" vilket behövs när jag pluggar, haha..

Imorgon kl. 06.05 spelar Sverige mot Finland i hockeyn så det blir en tidig morgon. Konstigt att gå upp tidigt på morgonen för att kolla hockey, haha fixa lite frukost och en stor kopp kaffe. Det är något nytt ;)

OS-hålltider för kvällen: 20.00 skidskytte masstart herrar, 22.00 skidskytte massstart damer.

 


What to...

0-56991787c08425e184b9c149bc203462.png

Kolla varifrån!

What to eat? Sitter hemma fryser är på dåligt humör. Allt beror säkert på vädret, såklart! Kom inte ens till öxnered för att bli bjuden på tacos. Så det blir till att fixa hämtmat. Men om det blir thai, indiskt, pizza eller kinamat är inte klart. Bor granne med tre av fyra ställen så då har vi tre alternativ kvar.


Fick en...

0-4c204779aad5938770966e78fc36c7e6.png

Kolla varifrån!

Fick en vacker bild av maria skickat till mobilen ;) detta är självaste henke lundqvist i närbild man kommer inte så mycket närmre en manlig skönhet!


Sitter i...

0-690262d4d0714b7a09655a7922451e76.png

Kolla varifrån!

Sitter i öxnered och tar det lugnt inget blev som jag tänkt idag och då är inget kul längre :( blir iaf glad av mina små skitungar. Tar igen resten imorgon då blir det hem till magnus och johanna för att dricka lite och ha en go kväll med nära och kära :)


Omotiverad.

Kom till skolan halv 11 idag och mötte upp Elias. Tanken var att vi skulle dricka upp vårat kaffe innan vi gick in i bibblan och satte oss. Blev att vi satt i över två timmar och pratade om allt möjligt! haha.. Sen kände vi oss lite omotiverade till att gå upp och plugga men nu sitter vi äntligen här och har precis kommit igång :-)

Senare idag blir det hockey i Grästorp måste kolla hur matchen i Onsdags gick också så man vet vad de spelar om. Ska iaf bli riktigt kul. Min mobil har kommit idag också så egentligen vill jag gå härifrån men kan inte med nu när Elias håller ett vaktande öga på mig ;)


Jävla TV.

Kämpade med att vara uppe igår för att kunna se matchen Sverige- Tyskland i hockey. Men SVT1 hackade upp sig på curlingen det var bara ljudet som hängde med men även det hackade! Så fick kolla på nätet, men där var den okommenterad så hade på tv:n för ljudet och datorn för bilden. Tills datorn dog i mitten på 2:a. Den blev för varm när den låg i mitt knä :(

Kollade snowboard ett tag på SVT2 med halva tv:n och andra halvan text men det händei nget och jag märke hur trött jag blev. Så till slut la jag mig och sov. Vaknade 11 och har inte kommit igång förrän nu. Nu är det dags att plugga (kl1?!) och dricka lite gott kaffe. Får försöka kolla reprisen som går i 1:an just nu, även fast jag vet vad det blev..

Tänk om nått sånt skulle hända i en final (!!) aj aj aj


Idag blir det iaf till att gå och dansa har inte varit med på en vecka nu men den börjar 18 vilket är skönt för då försvinner inte så mycket utav kvällen..

Man ger och tar.

Har precis sålt mina (alla) gamla mobiler och köpt en ny! Tyvärr så är den nya mobilen rätt dyr men jag är helt kär och har kollat på den alltför länge utan att köpa den. Gångerna innan har jag kunnat stå emot bra, avbrutit i sista sekund men det gick inte denna gången.

Får se det positivt: Får en ny älskling att hålla kär ;)

Inte ok!

Svenskarna har visat toppform hela säsongen. Men när det kommer till OS så vet jag inte vad som händer? Nu har vi 3 fjärdeplatser på två dagar :/ I dagens lopp vägrade de släppa iväg ACO på rätt tid och det ska bli väldigt intressant att se vad som mer kan gå fel i herrarnas skidskytte kl 21.30 ikväll.


Jag ser det snöar!

.. det var väl roligt hurra! Ne nu får det fan vara slut på snöandet!

Hängt här hemma hela dagen och pluggat som bara den, har ont i nacke och rygg just nu och vet inte vad jag ska göra åt det. Får ofta ont i ryggen nuförtiden, känns som något kommer i kläm :/

Har inte kunnat bestämma mig om jag skulle gå till dansen eller kolla skidskyttet för de inträffar samtidigt, men eftersom jag inte mår bra så stannar jag hellre hemma. Blir kanske en sväng till affären och inhandla något gott. Så kanske jag får läst ett kapitel till innan morgondagen.

Första OS medaljen!

Ok, den kom inte i lördag och inte igår men idag måndagen den 15 februari kom det första OS guldet. Lägg märke till det första..! För fler kommer det bli! Heja Heja fina Sverige!

 

Grattis Charlotte Kalla till OS-guldet och Anna Haag till 4:e platsen! :)

New york New york.

Ganska nyligen fyllda 21, dags för en resa till "landet där drömmar blir verklighet" snart. Väldigt snart...

Var på möte imorses ang ett skolarbete och det var så intressant och jag känner verkligen hur kul detta ska bli att arbeta med de närmsta veckorna. Efteråt blev jag upphämtad av Johanna och det blev en fika på espresso house.
Det var där tankarna om New York kom in i bilden. Köpte mig nämligen en kaka som hette "Manhattan Brownie" och en Chai latte till det. Då tänkte jag att vi helt plötsligt skulle befinna oss på ett trendigt fik på manhattan. Men nej, jag kollade ut genom fönstret och vi var fortfarande i gråa lilla Trollhättan...


Men en dag ska jag dit. Jag ska in och shoppa på Victorias Secret och Forever21 och jag ska luncha på en resturang där alla affärskvinnor och män sitter med sina laptopar och jobbar med en XXL coffee brevid sig. Jag ska träffa henke Lundqvist och ta ett kort ihop med honom. Jag ska klä upp mig ordentligt och ge mig ut på en innekrog och sippra på en cosmopolitan.

Sen blir det upp till bergen i Montana och beundra den vackra utsikten, bo på en ranch och ta långa ridturer. Tänk er "mannen som kunde tala med hästar"


Någon gång.....♥

Vänersnäs.

Ska strax ut till Vänersnäs på lite kalas. Sen hem och plugga gärnet fram till 20.15 då det är dags för herrarnas sprint i SVT.

Fullt upp hela dagen, skönt det. Hela veckan ska jag ge 110% eftersom jag knappt öppnat en bok veckan som var. Hade fullt upp med allt annat... Ska försöka få med mig Elias, för det är mindre kul att sitta och plugga själv och han håller kvar mig, haha. När klockan är 13 brukar jag vilja gå hem för jag är trött men då ser han lite besviken ut och jag kan inte med att gå så då sitter vi kvar någon/några timmar till. :-)

Första OS medaljen för i år?

Idag kommer jag sitta hemma i min ensamhet för att se Sverige ta sin första OS-medalj (?) Inget festande med vännerna, utan ensam. Det blir ett glas rött och chips!

Men är lika glad för det har fått min dos av umgänge idag då min gäst kom, dock 30 min efter utsatt tid. Godis hade han med sig också. Det är inte dåligt :)

Kaffe coffee..

Kaffet är klart, kakorna är inhandlade men vart är gästen?

Klockan är 17.04. Fy för att inte kunna hålla tiden.


God morgon.

Har legat i sängen och kollat runt på internet en liten stund nu, b.la. när skidskyttet dör damer börjar idag. (22.00) Var upp till 05 inatt för att kolla OS-invigningen och det var SÅ värt det, wow!!

Satt och skålade ett glad rödvin med Oscar via MSN. Bjöd ner min granne för att bli av med marängswissen också:)
När klockan närmar sig fyra-fem på morgonen så tycker man det mesta är kul och konstigt, så då blev det en helt rolig sms-konversation med Anton om de olika länderna i invigningsparaden,haha.

Idag blir det lugnt ska käka lite frukost, plugga en del, sen hoppas jag Anton kommer på en kopp kaffe och för att prata OS-cermoni. Ikväll är jag riktigt sugen på att käka lite chips med någon trevlig person framför damernas skirskytte och kanske ett glas vin till det. Någon som är sugen?=)

Moulin Rouge.

Såg att Moulin Rouge går på 8:an just nu. Kan de mesta replikerna utantill, haha. Träffade en dansk när jag var 13 år, han var och semestrade med en kompis på gardis. De bodde i ett tält på stranden och jag och Jenny träffade dem varenda dag i två veckors tid. Jag var såå kär. Rene hette han och han var 15 år. Sista dagen precis innan de skulle åka satt jag nere på bryggan och grät. Jag såg Rene komma gående längs stranden, han verkade lika ledsen han att de skulle behöva åka hem.

Den andra killen Dennis som Jenny träffade rymde till och med precis innan de skulle åka. När de hade hittat honom (i svinstian) och satte sig i bilen kom Rene fram till mig och viskade "I love you" i mitt öra. (internationellt språk, då går det ju inte att höra fel ;)) Grät säkert ett halvår efter det. Hela den sommaren satt jag uppe på natten och kollade på Moulin Rouge om och om igen och grät floder. Första sommarförälskelsen :)

Låter som en dålig novell nu när jag läser vad jag skrivit men rätt fint ändå. Varje gång jag går ner till stranden nu tittar jag efter tält, haha och kommer nog göra det resten av livet. Vem vet de kanske kommer tillbaka? :)

Tänk vad minnen kan ligga långt bak, men när de väl kommer fram så känns det som om det var igår♥


Aqua.

Idag blir jag 21 år GAMMAL! ;) Har haft folk här hela dagen, iaf från två tiden. Först kom cissi och terre, sen brorsan och Alexander efter det kom bernow och erika. De byttes av med Sonny, Emelie och deras lilla Lavinia (har en liten lägenhet så funkar bara i omgångar) efter det kom Johanna. Bjöd på marängswiss och kaffe och känner nu hur illa jag mår, haha men gott var det.

Världens sämsta dag blev den bästa. Fick en biljett till Pink och Takida på Ullevi i juli! :) Ska dit med Cissi och Johanna kommer bli såå himla kul! Hoppas det är fint väder också :)

Nu måste jag se till att äta mat innan jag svimmar. Är sugen på att sitta uppe och kolla OS-invigningen idag men de enda jag vet som tänker likadant är Niklas och Göthe och då blir det i Vänersborg. Är mindre sugen på att åka hem därifrån klockan 6 imorgon :/  Så får se hur jag gör men ska se invigningen iaf, den börjar kl 03.00 för er som vill se :)


Drive.

Alan Jackosn - Drive♥

Nu är allt städat och klart för imorgon om man skulle få besök. Har köpt hem ingridienser för att kunna bjuda på marängswiss, en tradition jag från och med imorgon tar över från min morbror, haha. Vi fick alltid marängswiss när han fyllde men nu har han flyttat till Eskilstuna, så då blir det lite långt att åka. Men gott är det!

Har hjälpt Cissi med att förbereda inför målning av väggar, lite maskeringstejp här och lite där. Sen fick hon gå efter och fylla i där jag inte hade dragit någon ;) Hon ringde nu och sa att väggarna var LILA! Det var inte meningen men jag ska gå bort sen och kolla hur det blev.


Ibland är jag så otroligt töntig. För jag tycker det är jobbigt att prata i telefon med folk man inte känner och man ska försöka förklara saker. Var tvungen att ringa ett sånt samtal idag. Skrev en liten lapp som förklarade vad jag skulle säga, sen tog jag mod till mig och ringde.... :/
Men killen var huuur trevlig som helst och tjötade på inga problem!! När jag la på luren var jag så glad för att det gick så bra så jag höjde musiken och började dansa runt. Samtidigt kände jag hur kul det kommer bli att jobba med honom några veckor framöver.

Geek of the week.


Pics.

Pics från kalaset, fast de är inte så kalasiga tog fram kameran efter (?) :/ haha...

Lillasyster Elsa visar hur stor mage hon kan få. Blupp säger det så är den stor som en ballong.



Tova vill gärna vara med på bild.

Mor

Bror. Det är inte lätt att fånga denne pojk på bild ska ni veta men jag lyckades!

Jag med mina nya fina halsband.

De fina presenter jag fick. Två halsband, ett armband, fyra espressokoppar med James Dean-motiv och ett fint litet smyckeskrin :- )


Kalas

Fick beröm för min sallad som jag fixade ihop förut. Gick in på ica och plockade på mig allt som är gott i en sallad, haha trodde faktiskt inte att det skulle funka ;)

Fick en massa fina smycken och pengabidrag till min tatuering, tid  är bokad också den 3 mars bär det iväg. Men nu är familjen inte lika glada längre, de gillar inte mina nya planer på en mer synlig tatuering men jag är säker det kommer bli sååå vackert!

Min kamera funkar igen så tänkte ta lite kort så får jag lägga upp dem sen när jag kommer hem till trollhättan igen.

Dagens To Do.

Dagens to do:


*Göra mig iordning för eftermiddagens kalas

*Möta upp Cissi

*Handla salladsingridienser

*Ta mig till skolan och hämta en bok

*Ta bussen till öxnered vid 2-tiden

*Fixa iordning inför kalaset

*kaaalaaas

*Hem till Trollhättan

*Plugga


Vilken soppa.

Bloggen krånglar så vi får väl se om detta kommer upp....

Bjöd pappa på frukost imorses, sen åkte vi och storhandla på willys som vi brukar göra varje månad, haha. Efter det blev det en sväng till min kusin, hans tjej och deras söta lilla dotter Lavinia. Jag såg henne senast när hon var nyfödd (nästan) och nu är hon snart 8 månader (!) Jag skäms!! Men ska skärpa mig! Söt var hon iaf.

Kusinen sa att det fanns en ledig 1:a i deras hus som han tyckte jag skulle kolla upp. Ligger väldigt bra. Undrar bara vad han tänkte på ?  "BARNVAKT" haha inte mig emot.

Hann vara hemma en kvart innan jag gick och mötte Johanna och Cissi. Johanna fick en lägenhet i samma hus som Cissi precis flyttat till så det kommer bli väldigt nära och bra till dem båda :)

Blev en "catch-up" innan jag var tvungen att springa hem och äta innan dansen. Dansen gick hur bra som helst idag, tror mina höfter hänger med bättre i viktövergångarna nu, haha ;) Kom hem lite efter 21 och är helt slut. Har vikt tvätt och ska väl ut och slänga soporna, och diska..

Imorgon  blir lika stressig/händelserik och förhoppningsvis lika bra :)

Super-seg-söndag.

Ligger i sängen, vill inte gå upp men blir väl tvungen snart om jag inte ska svälta ihjäl här. Vi var ute igår. Började hos Göthe och sen blev det en busstur till Trollhättan och Lipz.

Det var kul, träffade en massa folk som jag tjatat om att jag ville, haha men det var inte lika kul som jag hade föreställt mig. Kvällen slutade med att jag la mig och kollade på ett avsnitt av NCIS men gav upp efter ett tag då det bara snurrade.


Till sist säger jag som jag brukar; Det ska bli skönt med måndag imorgon och en ny vecka. Kommer ha fullt upp varje dag med en massa kul!


Mercury Blues.

Alan Jackson - Mercury Blues.

Snäll jag är som guidar er in i countryns värld.

Idag är det fredag och då lyckades jag få en kaffe för 7 kr. För det är ju ändå fredag. Eller var det av lathet för att växla en 100-lapp? Hur som helst är det ändå fredag. Blev två koppar kaffe och en pratstund med Anton. Vi hade the same problem men ändå inte. Måste säga att det en timmes långa samtalet hjälpte och känner mig inte alls lika arg nu..

Tror min vän Anton ska få bli min-vän-psykologen-Anton från och med nu. Han är ju trots allt gammal och vis! :)


I run to you.

Lady antebellum - I run to you.


Riverdance och samba!

Har gått och blivit kär! Helt underbar känsla♥ Var iväg och dansade idag igen och det blev både riverdance och samba inspirerat, inte samtidigt såklart.

Hade svårt att stå still när jag kom hem och lagade mat. Det är lite trist att man inte har större yta att röra sig på så man kan öva danserna ordentligt här hemma, men det blir det förhoppningsvis ändring på vid flytten : )

 

Hittade en dans gjord till Alexandra Burkes låt "Broken heels" vill lära mig den! Åhh, detta är så kul!

 

 


15 igen.

Jisses! Hade glömt att det var utbildningsmässa idag på hv. Så kom dit och hela stället var invaderat av gymnasieelver!

Jag och Linda fick iaf gjort några uppgifter (humpf.!) hhaha sen gick vi och letade efter skolor med roliga sommarkurser. Fick tag i ett nyckelband, märkpennor och en plastkasse påvägen, haha. Vi kände oss som barn som gick och letade efter roliga saker :)

Idag blir det dans igen :)

It´s a guys night tonight.

Sitter i Vänersborg hos Göthe. Hultman och Niklas är också här, och ja då såklart :) Blir förhoppningsvis film om de kan stänga ner Call of Duty snart ?  "Så jävla grymt att skjuta ner varandra, alla skjuter alla"

Just nu sitter jag och hejar på! heja heja.. AJ det tjuter!

- Ja killen i spelet fick tinitus.

- Hör det ja, stackarn! 

Nej hoppas på räddning av Ulrika snart så vi får med dem bort för att handla. Vill inte vara tråkiga damen själv här och tvinga med dem ut i kylan.  

Virrigt värre.

Nyss hemkommen från linedancen. Märks att det var ett bra tag sedan man dansade, fötterna var som blyklumpar kom igenstans! haha.. Blir till att öva danserna i hallen så man kan hänga med på genomgången nästa vecka. Ska bli väldigt intressant att se hur det går på torsdag då det är ännu mer avancerat?
Kollat upp dansen på youtube och den ser jävligt rolig ut men sen hur det går att dansa den är en annan sak. Måste fixa kameran och filma så ni alla får nått att skratta åt ;)

Torsdagens dans:

 

Då blir det till att svänga sina lurviga ordentligt!


Twitter-inlägg.

Blev en heldag i skolan. Shoppingrunda på Oden. Mat. Nu blir det linedance i kårhuset. Ut i snön!


Börjar gilla måndagar.

Idag: Måndag. Då får man mycket gjort iaf om man heter Emelie. Va i skolan med Maria 3 timmar och pluggade redovisning. Sen gick jag till eidar och sa upp lägenheten, har hämtat beställda böcker från bibblan.. tänkte snart lägga mig och kolla lite streamade föreläsningar om accsess.

Har en massa roliga ideér också som jag vill göra någonting med! :)

RSS 2.0