cater to you

Skulle så gärna vilja lära känna dig, du verkar vara en sån bra kille. En sån kille som du är vad jag behöver nu, du känns så trygg. Blir så glad det plingar till i mobilen och det är du :-)

För övrigt : Jävla söndagar som får en att tänka alldeles för mycket ;-)

det går bra nu

VHC vann igen, denna gången mot Göteborgs IK med 3-0 :-) Kul när det går bra.
Igår kväll/natt kom Robert hit, han hade vart ute på krogen och frågade om han fick komma hit, hade tråkigt så klart jag sa jag. Det tråkiga var bara att när han kom så var han inte vaken i mer än 5 minuter sen somnade han på soffan (skyll dig själv) haha Inte konstigt att man har ont i hela kroppen om man sover en hel natt i den.

Var i garaget sen också och hälsade på pappa sprang in på lidl och köpte med mig en kaka till gubbarna. (gillar verkligen inte lidl vet inte varför)
Nu ska jag försöka kolla lite föreläsningar inför imorgon, men kl 21.00 är det wallander som gäller ;-)

Blivande bilmekaniker?

Skrev ett bra inlägg här precis men datorn är efter idag...:-(

Har iaf vart och hjälpt min far i garaget med hans bil idag. Ska förmodligen åka och besikta den nån dag i veckan också på "drive-in" besiktning. Var inte länge sedan jag besikta fården nu..  


No he can´t read my poker face

1 dag kvar på hösten för imorgon (1:a advent) är det vintertider. Så något vettigt måste man göra idag, funderar på att åka hem till mormor och baka pepparkakor med mamma och småsyskonen. Eller så blir det en tur till överby, har ingen adventsljusstake :-(. Men alla jobbar ju! Önskar att jag också hade ett jobb så man inte kände sig ensamast i världen på helgerna...

Nu har jag iaf sökt till en kurs på Göteborgs unversitet i Pedagogik som är på 30 p, hoppas jag kommer in :-)





Kanye West och ett glas rött

Sitter hemma med tända ljus, ett glas rött och Kanye West nya låt Love Lockdown och Lady GaGa med Poker face.

Ja det var väl min fredagskväll rätt skönt, stängt av mobilen. Ikväll är det bara jag som gäller.


seg fredag

Vaknade försent för att hinna till Alloys och käka mat med pappa.. men har ätit lite mat från igår mmm va gott det var. Erik sa faktiskt också det så då borde det vara sant. (om han inte sa det bara för att vara snäll förstås) 

Gillar Guitar hero reklamen me Heidi Klum, och det är det nog många killar som också gör haha men är kul och hon är snygg. (kan det bli bättre?)

 

det var iaf nystädat för 30 minuter sen

Haha har städat som fan nu innan Erik skulle komma, men tog med mig en Stina hem som ville låna kläder till Lipz ikväll, och hon har nog provat sig igenom hela min garderob vid detta laget. :-)

Har börjat med maten också ska bara lämna av damen hos johanna innan jag fortsätter...

Rapportering senare ikväll!:)

It´s getting hot in here!

När jag kom till skolan idag så står brandkårens bilar utanför entren, tänkte om det var mina kära grannar. Och det var det haha! Skulle gå och köpa kaffe och gick förbi dem då, för de hade såklart gått in och ställt sig, Kände allt igen dem. Den ena var en hockeyspelare som spelar i VHC (#48) och den andra har jag sett från fönstret när de haft övning men har lite svårt för han. Han verkar nämligen så töntig (går ut i 10 minusgrader med bara T-shirt och pratar i telefon) brrr..!

Fan jag blev nervös! utan anledning (eller EGENTLIGEN tänkte jag att de kanske skulle känna igen mig eftersom jag har gått  på varenda hockeymatch denna säsongen och eftersom jag springer ut och in här hemma som en tok)

jaja vi fick gjort de 3 (?) uppgifter som vi hade tills på måndag iaf.. Och gjorde 1 uppgift utöver bara för att stila;)

äntligen

Vänersborgs HC vann över Grästorp på bortaplan

Åhh jag levde för två timmar och 20 minuter. Finns det inte en låt som går så? typ " jag levde en sekund" ? haha

Körde racer till hemköp för att hinna handla vad tycker ni om min påse (som verkligen säger singel!)

1 liter mjölk
1 påse tekakor
en färdigpizza
och en stooor påse godis

hahahaha undrar verkligen vad killen i kassan tänkte, åker och handlar 21.55 också (5 minuter innan de stänger)

Affärsrätt och Mcdonken

Behövdes! Eftersom jag vaknade "tidigt" imorses och käkade frukost då med var jag så jävla hungrig de sista två timmarna på lektionen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, så efter att ha kört Therese till sin bil tog jag en sväng förbi mcdonken... mmm så gott det var men nu mår jag mest illa efter att ha ätit alldeles för snabbt.

Nu är det bara hockey som gäller och påvägen hem åker jag kanske förbi Göthe och co. De skulle festa idag, härligt!

inte meningen...

Att jag skulle stensomna kl 18.30 igår efter att ha ätit lite mat hahen men var fortfarande lika trött, så somnade om lika snabbt igen, Sen vaknade jag kl 04.50 imorses och var pigg men kunde inte gå upp så tidigt:P Tv.n var fortfarande på då också så stängde av den och somnade igen. Vaknade 08.30 då fick jag gå upp!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag hämta therese på överby innan 12 (hon skulle lämna in bilen) sen bär det av till skolan. Vi satt igår och försökte lösa en enda övning men gick inte så bra och eftersom jag somnade så tidigt igår hann jag inte kolla videoföreläsningarna och nu hinner jag inte det heller:/ men skrev upp lite paragrafer som jag kan prova om han frågar mig något;)

Hockey ikväll också, helt fucking underbart ♥

ge mig mat!!

Har vart i skolan fram tills nu riktigt duktiga har vi varit men det hade nog varit lättare om vi kollat på föreläsningarna innan var lite svårt att hitta i lagboken när man inte visste vad man skulle leta efter;)

Nu måste jag äta! Till exempel pyttipanna med ägg går snabbt även om man inte har turbospisen.

Can´t get off this ride

Var påväg till Trollhättan för en liten stund sen men då ringde Therese och sa att hon missat tåget, tur man inte hann åka:)  Bestämde kl 11 istället.

Sov inte många timmar inatt, var borta och "väckte" Oskar också kl 7 men han var nog vaken haha, han har att göra idag, Vill inte du ska åka kommer bli så tomt nu.
Tråkigt väder idag med... men nu får vi rycka upp oss! Är ändå hockey imorgon♥

Already gone

"Life is a runaway train you can´t wait to jump on..."



bad news

Precis när jag skickat in förra inlägget här ringde Erik och berättade en tråkig nyhet:(   !!

Alloys ska varsla 75 pers! Då ryker säkert pappa med. Så jävla dumt är det. Holmen lägger ner och Saab drar ner och nu alloys också. Det finns inga jobb. Fast samtidigt var det väntat för redan igår pratade jag och pappa om detta och då var han övertygad om att han skulle få gå, men jag var positiv och sa att nej då det finns många andra som får gå innan dig men nu är jag inte så säker än.

Så nu flyr väl folket till Norge? Eller vad ska man hitta på?


överlevnads kaffe

Utan den under rasten hade jag förmodligen inte överlevt de två återstående timmarna. En trevlig sak idag var mitt korta möte med Johannes och Joel, de satt där med varsin macka och var så trötta på marknadsföringskursen haha.
"vi vill göra praktiska saker, och det får man inte göra förrän 3:dje året" haha gött gubbar bara två år kvar nu då;) 

Själv pratade vi (inte jag men killen från gotland och hans kompis, de är de pratglada på kusren vilket är rätt kul för jag har svårt att ta gotländskan på allvar ) idag om konsumentköplagen och konsumenttjänstlägen, vilket är rätt kul eftersom allt kan bli rätt med rätt förutsättningar;)
Och imorgon ska jag och Therese till skolan vid 10 tiden och plugga järnet eftersom michael kommer tillbaka på onsdag:S (han med namnlistan)

Härligt med lite snö ute nu på marken, märkte det var halt påvägen hem haha men det gick bra.
Och kommer det bara liiite mer snö så ska Erik få så han inte kan gå på en vecka!! (får så fåligt samvete om han skulle falla rätt ner i asfalten) haha ska allt få omkull den uppkäftiga jäveln!;-)
Och då menar jag inte "omkull" utan omkull!

 

a man could kill and still be the sweetest thing

Så sant.

Ska snart upp börjar 9 imorgon men var och hämtade bilen förut så slipper oroa mig för att missa bussen iallafall.
Kollat på Wallander och fick en liten klump i magen då jag tänker på att Johanna Sällström inte längre är i livet. Usch va hemskt... Men hon hade nog sina anledningar.

Fan va jag längtar till Onsdag, på gränsen till att man använder nedräkning på msn;) haha VHC vann idag mot Partille med 5-1 när jag gick stod det 1-1 med 1 period kvar. Härligt, lite tvivel på om de tar Grästorp dock men det märker vi då! Synd att inte Magnus var med så det blir en repris från fjol med 12 man ute på isen som slåss de sista sekundrarna. Tror han var bra på att trigga upp de andra;)

Hittade videon till denna underbara låt på youtube känns som väldigt mycket emelie nu (inte bea) haha




Cold

Idag när jag vaknat till liv åkte jag ner till pappa i garaget för att få träffa han lite. Sen åkte vi till pärlans och käkade en hamburgare. Frågade om han visst när hockeyn börja, han sa den började kl 17 men jag envisades med att den kanske började 16.30 som den gjorde förra söndagen.
Men trodde såklart på pappa så jag åkte hem lite innan, och när jag sen kom till ishallen var snart 1:a perioden slut.

Hälsade på Johans lituan såg inte ut som jag trodde haha lite harry potter över honom. Men han var rätt trevlig. Har bara så svårt att säga hans land på engelska.haha "there you are from" säger jag hehe inte så lätt var ett tag sen man pratade engelska överhuvudtaget:)

Nu sitter jag hemma hos mamma och vi har käkat pizza ska snart ta bilen tillbaka, men vet inte om jag ska köra ner pojkarna till fyrkanten eller inte, inväntar ett svar.
hursom helst kollade vi inte klart på matchen som var jävligt bra idag:(!! men får höra med viktor sen hur det gick. Säger inte grattis lika ofta nu tyvärr;) haha

butlers

Igår var jag som sagt hemma hos mamma och åt middag med 10 pers till. Sen när alla skulle ut visste jag inte om jag skulle med, men följde med till slut. Vi gick till Butlers och va där under resten av kvällen.

Träffade mammas arbetskompis, Zlatan (inte ibrahimovic) hahaa hur trevlig som helst verkligen, världens finaste ögon och han verkade verkligen lyssna på vad man sa.. åh jag blev kär för en kväll igår. ♥
Träffade min kusin där med och han var inte riktigt så full som han brukar. haha ringde Timon också på vägen hem. Sorry;)

Idag kommer Johans Litau (?) haha en kille som var 17 år och hette nått med Ingo! haha Tjenare Ingo! Ser säkert ut som en ryss också, bara Johan fortfarande tar hand om musiken idag. Kan inte se en hockeymatch utan musik:(

thats how they do it in dixie

Fick precis ett samtal av min morbror och de kommer hit och kikar hur jag har det om 2 timmar! haha städtime och på det ska jag hinna göra mig iordning inför kvällen eftersom jag åker med dem hem till mamma sen. Men med lite bra musik på ska det nog gå fort:)

Ikväll vet jag inte vad som händer för alla "gamlingar" åker till thn vid 8 redan. Men är kanske nykter idag och tar bilen med mig hem. Sen ringer jag Erik också och hör vad han gör, han var ute igår vet ja så han ska nog inte ut idag med:) haha

"You know I go to Jerry Springer if you hit on my man!" haha den är klockren.





kex och brieost

Erika och jag tog en promenad förut till kvantum där vi köpte en massa mysmat såsom kex, brieost, ingridienser till stenbitsröra (?) och chips sen tog vi och gick hem till henne. Sen kom Lisa och vi såg en liten bit av idol och sen en film på 5:an med Jennifer Aniston, men har ingen anning om va den hette.

Nu ska jag diska för imorgon kommer Carl och Ida upp hit för att se hur jag bor och vill inte de ska behöva se sanningen haha jaja sen blir det sängen.

Så god natt alla människor!

vad som gör mig glad en tråkig fredag

Bjuder på detta härliga youtube klippet. Så här vill jag det ska se ut på söndag;) och framförallt på onsdag nästa vecka!
haha titta och njut ♥



det var inte riktigt meningen

Ok vaknade kl 11 idag...:( vilket innebar att jag hade försovit mig rätt mycket till skolan som slutade kl 12. Usch känner mig så skyldig, fast det borde jag inte behöva göra för mäklarna skulle på mässa i sthlm så de var inte där heller och det är helt frivilligt att gå. 

Jaja idag har jag noll koll på vad som händer men skulle kunna tänka mig att det blir öxnered och äta lite god mat. 

ps. drömde om hästar inatt och massa konstiga saker:S ds.  

vitlöksbröd och första snön

Kan det bli bättre? Vart och tränat med Johanna, snackat massa skit..

Sen hem till Oskar ta en promenad bort till Hemköp för att köpa vitlöksbaugetter, sen tog vi en sväng förbi bandyplan och kollade när Vargöns BK tränade, Oskar delade med sig av lite gamla minnen från deras bandydagar:)
Efter ett tag blev det för kallt så vi traskade hemåt.

Blir till att käka vitlöksbröd och kolla på en föreläsning inför morgondagen om konsumentköplagen, Wey;)

Just my luck?

Sökte ett jobb idag i Göteborg. Tänk om jag skulle få det då skulle jag bli glad! (fast hur stor är chansen?)

Då skulle jag jobba där ett tag, söka in till polishögskolan, träna massa kondition och styrketräning, vara överlägset bäst på fystestet, komma in på skolan och verkligen tycka att det var hur roligt som helst. Har börjat fatta tycke för det här med pluggandet nu. Det har blivit riktigt kul. 

♥ to dream.  Inatt drömde jag till exempel om Filip och Fredrik, de lärde mig att åka skridskor:)

Får bli en promenad sen till hemköp med Oskar för att handla vitlöksbröd, mmm...

living the dream..

Vaknat, ätit frukost. Ungefär de sakerna som jag hunnit med idag. Men det blir allt träning senare ikväll, och om en liten stund ska jag läsa lite "studiematerial"
 
Wooohhooo ;-)


Härlig onsdagskväll

Har städat hela lägenheten idag, mest tid gick åt till disken haha men nu ska jag försöka diska lite oftare:)

Sen kom Robert, vi skulle kolla film men ingen av mina filmer dög så det fick bli en tur till hemmakväll. Hancock valdes, har hört att den ska va bra vilket den var, lite underlig men bra:)
Sen kollade vi en liten bit på Tila Tequila finalen som jag såg för inte så länge sedan, men den är kul!
Killen som verkligen vill ha Tila får ingen "nyckel till hennes hjärta" men bruden som kommer efteråt får den, men hon kom helt plötsligt på att hon nog inte var lesbisk längre hahaha...
Tila springer upp på sitt rum och grinar. Än en gång valde hon fel:-) (oj vad lättroad jag är)

Imorgon blir det till att plugga..! Eftersom det för ovanlighetens skull är skola på fredag. Redan kl 9 på morgonen. Men sen är det helg:-)

Och om 20 minuter blir pappa 45 år ung! Grattis♥

Va fan händer?!

HAHAHAHAHA! Så känner jag just nu iaf, men för 10 minuter sen kände jag obehag. Satt vid datorn och kollade lite bilder, sen hör jag att dörren går upp men tänkte att det nog var för jag inte hade stängt den ordentligt, ni vet så det "klickar till". Och sen när jag kollar bort mot dörren stänger den sig igen (?!) och det plingar på dörren.
Går fram till dörren och trodde det var min bror som ville jävlas med mig, eftersom han brukar komma och gå här som han vill, så jag kikar bara i titthålet snabbt och öppnar sen dörren.

Då står det en utlänning där som inte kan ett ord svenska och vevar med händerna!! Haha JÄVLAR va rädd jag var sen efter en kort sekund stängde jag dörren och låste fort som fan!

Vem fan öppnar någons dörr bara sådär?!
Nu har jag lärt mig en läxa idag med och det är att alltid, jag menar alltid låsa dörren så fort jag kommer in i lägenheten!
(och för er som inte vet det bor jag högst upp på tredje våningen, så varför kämpa sig upp för alla trappor?) :S

Stavfel

Har sett att jag alltid lyckas med några felstavningar i varje inlägg. Tänkte bara säga detta så NI är medvetna om att JAG vet detta. Tror dock att jag klarat mig utan dessa i detta inlägget?

§ hit och dit

Ungefär så jag känner haha §=paragraf för er som undrar och det finns en hel del såna i lagboken...

Igår lärde jag mig en läxa! Och det var att hålla rent hemma hela tiden och inte städa massor på en gång. Nu städade jag inte massor igår som jag sa jag skulle göra men det fick jag igen senare på kvällen när jag tänkte göra chaite.
Erik loggar in på msn jag frågar om han vill komma och dricka te för receptet var för 2 personer. (trodde inte han skulle säga ja faktiskt) haha då säger han naturligtvis ja och åker om 10 min.
Får panik eftersom hela lägenheten ser ut som ett bombnedslag, köket var viktigast. Gjorde mig av med det mesta av disken på många små gömställen! haha

Så när han sen kommer säger han att det inte ser så farligt ut, men efter ett tag börjar han rota i mina skåp för att se hur mycket grejer jag har!
- Rota inte i mina skåp! haha (hoppas du aldrig läser detta) men vad skulle jag gjort? Vill inte erkänna att jag inte diskat på en vecka (eller pluggat för den delen) MEN! erkände att jag fastnat vid datorn.

I skolan idag har vi börjat snacka om Köprätt, vet inte vilken lärare som jag tycker är bäst. Dagens lärare hade ioförsig lite mer "lektion" än vad michael har.
Pratat lite mer med mina nya studiekamrater som är Terese 25 år och Teresia 20 år. Det blev dock inget plugg idag efter skolan men på Tisdag nästa vecka ska vi ta oss i kragen och plöja böcker!

Nu ska jag snart ta bussen till stan (det ragnar och är svinkallt vägrar cykla i sånt väder. Inte bra för hälsan) kolla lite affärer med Johanna sen möta upp Erika och ta en fika (rimmar). Sen hem och städa PÅ RIKTIGT!:D

Hemkommen från en låång promenad

Den blev lite längre än väntat:) Men det gick rätt fort ändå när man tjötar på om allt och ingenting. Fick med mig två stora kassar från Hemköp också. Så nu blir det pyttipanna med rödbetor och sen en stor kopp chaite som jag hittade ett recept på (faktiskt här på blogg.se) Sen blir det tv-tittande kl 21, plugg efter och en tidig sömn eftersom jag börjar skolan redan kl 9 imorgon! haha
Har vant mig vid att börja 12 men men hoppas jag inte försover mig:)

Rock´n´Roll

Haha jisses vad jag har kämpat med bloggen idag! Suttit några timmar nu och finns nog en del saker till att fixa:)

Men nu har jag gjort det lite trevligare att komma och hälsa på, vad jag däremot inte gjort är att städa hemma:S? haha Det var mina planer för dagen. Men ska snart ut och ta en promenad med Oskar förbi Hemköp så jag får hemhandlat lite mat iaf:)

Theres a place in the whiskey

Rastlös idag har bara legat hemma efter jag kom hem från skolan, men imorgon blir det lite mer verkstad:) Och ibland är det tillåtet att inte göra något vettigt!

Reklampaus slut;)

Theres no sugar in the coffee

Ok vart i skolan klarade mig även denna dagen, men det kändes bättre idag eftersom jag hann med tre uppgifter igår.

Har fått tre nya vänner i skolan idag också. Det var en tjej som satt brevid mig som först frågade mig om svaret på en fråga. Sen efter pausen viskade hon till en av sina kompisar sen vände hon sig mot mig och frågade om jag ville vara med dem och plugga på onsdag efter lektionen:D haha jag sken upp som en sol.
- Ja jättegärna!  haha
Men sen när lektionen var slut var jag tvungen att rusa till bussen men de förstod nog;)

Sen måste jag bara säga att jag känner mig så dum. För min okloke bror (måste ha någon att skylla på) sa till mig igår att det var derby på ondag i Grästorp, vilket jag fick höra idag att det inte var.
Däremot äger matchen rum nästa onsdag...  Hoppas ingen eller inget har kommit til skada på grund av min ovisshet under gårdagen?

Nu är det dags för matlagning och senare en cykeltur ner till garaget!

Framsteg!

haha PLUGGADE faktiskt lite igår:) Gjorde 3 uppgifter av 8 och bara det var rätt kämpigt eftersom den där jävla lagboken inte är skriven i nutidssvenska!!? Om de ändå gör en ny upplaga varje år varför inte uppdatera språket i den ockå?

Jaja hoppas ajg har svarat rätt på de få frågorna. Tror jag är rätt hård när det gäller avtals ogiltighet har skrivit nej, nej, nej på de flesta frågor:) Bara 8 veckor kvar att plöja igenom all text på :/

Och självklart blev det middag hemma hos någon i helgen istället för att relaxa ute på Butlers, så ska alla knö i ett kök och laga mat  "tillsammans" vilket brukar innebära kvinnorna i sällskapet. Ne jag får ta och fixa det här nu 3 pers kan ju inte sitta och rösta på detta kl 8 en måndagsmorgon?

Over and out!

Forgive me♥

Lala(som vanligt) Nu har vi damer vart och handlat på Willy, jobbigt stor affär.

Sen sanningens ögonblick med Linda rosing, rätt gött ändå att hon inte vann några pengar. Vad ska HON med pengar till? 10 plastikoperationer? Om jag hade vunnit massa pengar på ett sånt program hade jag supit alla mina vänner under bordet så de inte hade kommit ihåg att jag vart med i ett sånt skämmigt program! haha


Vilken besvikelse

Att VHC förlorade idag igen med 0-1 mot Allingsås.... blä! men det är väl som johan sa att allingsås kan inte åka hockey men det kan VHC, och Allingsås kan läsa spelet bättre och är smartare än VHC så även om VHC är det bättre laget jämnar det ändå ut sig.
Passade på att välja låt idag med när Johan var borta:) Leona Lewis - Forgive me, bjöd jag hockeypubliken på.

Nu har jag tänt massa ljus i min lägenhet och tänkte sätta mig och plugga. Funderar på om man behöver ringa hyresvärden när det blir stop i avlopppet? Väntar ett tag jag har fått bort en del som satt under duschen.
Undrar ad det blev i bandymatchen ser att den är slut nu. Vi förlorade väl som vanligt....

Översvämning!

När jag vaknade och skulle in i badrummet var det helt blött på hela golvet! haha hjälp, det är vid såna här tillfällen som man ska ha en händig man hemma;) Men jag torkade upp allting så vi får väl se vad som händer det kanske bara var det eller så kommer det snart bli lika blött igen:)

Nu känner jag mig lite stressad måste göra mig iordning, ta cyklen till närmaste affär handla lite, ta ut pengar, sen är det hockey, efter det plugg! och sen lite slapp tid till tv:n.
Väntar på ett sms/samtal från Timon också:P hahaha..

Heippa!

Ångest

Börjar jag få nu.. denna veckan som kommer blir det till att sitta hemma och plugga. Imorgon med egentligen men det är hockey och sen är det alltid en massa bra program på söndagar:)

Men plugg viktigare, för det är rätt onödigt om man inte klarar kursen:P

Kom precis hem från Oskar där jag kollat på två och en halv film medan de andra suttit och spelat wow... haha men jag hade det trevligt ändå! Vi var en snabbis hos timon innan och tog några cider vilket var trevligt det med, ringde han senare på kvällen i tron på att han skulle vara ute på krogen men han var hemma och lagade mat:D Han hade tydligen bara åkt dit och sen hem igen... haha ne nu blir det sängen så man vaknar någon gång imorgon också

God natt på er !



Blair witch project 2 var en av filmerna. Helt ok men mysko...



Fattar inte så mycket av spelet utan tog mest den första bästa bild jag hittade;)

Konstapel Bea Watch out!

Haha ok bestämmt! Bea ska den 15 februari 2009 söka till polishögskolan i Solna. Har all behörighet det enda jag ligger efter med är fysträningen men den fixar jag. Har ändå 3 månader på mig.

Det tråkiga är att det kommer dröja fram till janurai 2010 innan man börjar utbildningen om man nu kommer in, då det är 7000 sökande och 800 som kommer in (facit från antagningen 2008) men det fixar vi vettu!;)

Senare ikväll blir det hem till Timon som har lite fest, sen när de drar ut på krogen drar jag antingen till Oskar o co eller hem och myser får se då men ingen utgång för min del!! Kanske kommer dit i mysbyxor så KAN jag inte dra ut för jag skulle nog inte komma in ändå;)

You think you ♥ Sue

But when I get trough with you, you ♥ me to.... lala

Foolish things, like so many others young hearts mine have been broken, but I keep on dreaming.

Detta är endast lalala hittade massa gamla rock´n´roll låtar på datorn:) hihih
Säg till om ni vill jag ska skicka några till er;)


Härligt:D

Haha mina härliga pr-trick verkar gå hem hos folk:D Underbart man har ju inte gått media för ingenting;)

Och nu när jag ändå är här :

http://se.youtube.com/watch?v=NqLMURZNlj0

Morning venersborg

Vaknade av pausmusiken ute på bandyplan vid 1 tiden. Trodde först det var Blåsut som spelade men läste i tidningen 5 min efteråt att de skulle spela borta.
Finns så dåligt med parkeringsplatser vid sportcentrum! Tänk till exempel imorgon när VHC möter allingsås kl 16.30 och kl 17.00 spelar IFK Vbg mot vetlanda. Haha tur man har gångavstånd dit. (kanske till och med har krypavstånd) haha

Nu blir det fukost som inkluderar en kaffe, städning, plugg(!) och sen vet jag inte om det blir hem till Timon på förfest, men jag vill inte ut, och ville hem till Oskar och hans "familj" idag och kolla film kanske kan förena dessa två på något sätt.
Blir nog öxnered idag också eftersom jag missade bussen igår (den körde förbi mig rättare sagt) så jag gick upp igen och sket i att äta orkade inte laga någon mat.
 

 Plugg plugg plugg......

Det passar inte in men låter bra

Sitter och kollar Idol för första gången denna säsongen och det finns en jätteliten tjej, vad kan hon va 16 år? Och jävlar vilken mörk röst!! Men det lät bra men svårt att få henne och passa in med den rösten  haha

Annars finns det inte så mycket mer att göra idag. Har bestämt mig för att inte dricka förrän den 5 December!

Over and out!

Well well well



Vill ha.....♥

Ännu en födelsedag

Igår fyllde Zandra 23 år grattis baby! Och idag fyller Rebecca 14 år då grattis till dig med:D Hoppas ni får/fått en härlig födelsedag.

Skulle egentligen till Alloys idag och äta med pappa men jag orkade inte det när jag vaknade, och hade ingen bil. Just nu håller jag på och tvättar så ska snart ner igen och då är tvätten förhoppningsvis klar.
Står fortfarande fast vid nattens inlägg till er som undrade om jag var väldigt berusad och irriterad. Idag är jag endast irriterad. Men det löser sig.

I helgen har jag planerat plugg, film hos Oskar, hockey på söndag och städa iordning här hemma men det vet man aldrig hur det slutar.

BLÄ!

Fy va tråkigt det vart ikväll förlåt men ibland undrar jag vem som egentligen är något att ha? Saknar Alloys så in i helvete och sommaren där!
Inga mytomaner eller surisar utan allt var bara kul!

Som tur är har jag fortfarande kvar kontakten med de mest underbara människorna som jobbar/jobbat där och den ska jag se till att hålla en lååång tid framöver. För ni är något att ha, det vet jag!
Och tack igen Erik för att du var snäll och hämtade mig (oss) förut, och jag tycker du ska satsa på "tränaryrket" :)

Sweeter then candy on a stick

Lollipop lollipop♣

Idag har jag och Cissi lekt med Tova och Elsa, vart på mcdonken och åkt rutchkana:D Knappt så man fick plats i röret hahaa.
Efter det åkte vi och lämnade några filmer som jag lånat av min kusin och då berättade han den goda nyheten: Han ska bli pappa!:D hihih den 1 juni! Men jag fick inte bli fadder tyvärr... de skulle inte ha någon.

Sen lämnade vi Tova hemma och begav oss till Cissi för att lämna plånboken som hon glömt i min väska. Elsa åt kakor och drack saft, sen blev det Rock´n´roll i vardagsrummet innan vi begav oss hem igen.

Nu är det dags för första groggen, då det på nått konstig vis blev lipz idag?
Det var inte meningen:S Men massa roligt folk som skulle dit så det blir nog kul. Försöker få med mig Timon men han börjar bli gammal så han skäms när vakterna ska kolla lägget:) Nu ska jag göra mig iordning!

Puss♥

       

Träning sen pizza

Haha vart och tränat med cissi, sola med.  Sen efteråt var vi och smög på kvantum för att få oss lite mat. Men kom fram till att pizza lät bättre än något nyttigt.

Så det blev castello pizza och mycket cola zero. Nu har vi sett en film med tvillingarna olsen och tila teqila. Dags för lite cold case innan det blir sängen. Dags att passa syskonen imorgon.

Därför är det 18 års gräns på krogen!

Ok det är för att lagen säger det (ingen alkoholförtäring innan man är myndig) eller något liknande. Följer man inte dessa borde man hamna i fängelse. Detsamma gäller folk som snor andras bilder utan att fråga ägaren om detta innan. Detta är också olagligt.

Så om du skulle ta och skärpa dig lite innan vi blir tvunga att ringa polisen vore detta snällt, så vi slipper detta jobb det kostar oss. ^^

Som tur är löste det sig innan detta stadiet var nått då en kär vän till mig berättade vilka konsekvenser det får att inte följa lagen och bilden är numer borta. (föralltid föhoppningsvis)


love love love sex and sunshine

Vi fick sluta plugget 1 timme tidigare idag vilket var skönt, kom hem och lagade gulaschsoppa som jag sitter och äter på nu mmm..

Idag hade läraren med sig våra namn på ett usb minne (!) som han skulle använda istället för att peka ut någon så skulle han läsa upp ett namn, han använde sig dock inte av detta idag. Där hade jag tur igen. Men satt faktiskt uppe igår till halv två och läste.
Nyfiken på Eriks lägenhet nu ringde han igår och det samtalet varade 1 hel timme! haha, så går det om man slarvar med rutinerna. Han ska tydligen ha värsta hitech köket!

Och så sa han att jag aldrig kommer få en man för jag inte kan laga mat. Men kvinnans plats äro icke längre i köket. Bara om gubben min vill att jag ska baka, för det är jag bra på.

Nu kommer snart Cissi, vi ska träna med Johanna sen blir det film mys på rock´n´roll sätt:D

Konsensualavtal, formalavtal, realavtal...

Nu går snart ögonen i kors på mig (igen) formal och real är dock inte så svårt
(formell =skriftlig form av avtal, realavtal är ovanliga och konsensualavtal är bindande ,om både parter är överens om avtalet. )

Men det är en hel del annat att plugga på. Låg och kollade på videoföreläsningar förrut som våra lärare lagt ut. Ganska skönt att kunna ligga och käka kexchoklad samtidigt som man lyssnar (slipper läsa).

Tog dock en paus förut och kollade "Desperate housewifes" ett tisdags måste. Nu blir det en stor kopp te och mer plugg.

You´re it!

Hemkommen från måg. Var där med Cissi, Elias och Lucas och hälsade på. Passade på att ta en fika i cafeterian också. Johan och Markus var nog de som blev gladast av att se oss. Jurek var mer "aha, vad gör ni nuförtiden?" och då blev jag nervös så jag stammade fram att jag läste en kurs haha. Jag vet inte vad det är men man vill så gärna säga till Jurek att man faktiskt gör något, de flesta antog att eftersom vi var där hade vi inga jobb men det är inte sant.

Sen blev det en regning promenad och en fika på stålis innan vi skiljdes åt men vi bestämde träff hos Cissi på fredag, då hon bjuder på stuvade makaroner och falukorv.

Dags att plugga nu, ska bara ta mig en dusch först och laga lite kvällsmat så kan jag sätta mig i lugn och ro och gå igenom alla uppgifter. Måste hitta någon att plugga med nu såg faktiskt en ensam stackare i måndags.
Ser jag honom imorgon ska jag skaffa mig en Studiedejt med honom:)

Heippa!

(    Just det ja får inte glömma bort att ringa Erik sen heller ringde inte igår och då hade han vart på ikea. Och då har man mycket att prata om;)  )   


I want to fall in love so bad it hurts

I was trapped in a castle tower
Locked up in chains
I waited for my prince to save me
But he never came.

I woke up with my heart pounding
Convinced that I was cursed
I picked up a romance novel
And read the last page first.

Oh, oh, woe is me.

I want to fall in love so hard it hurts
I want the kind of love that moves the earth
I want more than I can take
'Til my poor heart starts to ache
I want to fall in love so hard it hurts.

I took a ride with a guy from Tupelo
In his Chevrolet
He said baby we're moving way too fast
And slammed on the brakes.

We got out and he lit a cigarette
We didn't say too much
He packed up his emotional baggage
And left me in the dust
Oh, oh, woe is me.

Precis....♥

Fill my ears with music ♥

Några låtar som går varmt hemma nu;

AC/DC - You shook me all night long
Mika - Happy ending
Lindsay Lohan - Ultimate
DJ Karlsson - Love sex and sunshine
Dixie Chicks - Traveling soldier
Paramore - Misery buisness
Bullet for my valentine - Tears don´t fall

Vissa av dessa är nostalgikick från min sida ♥

Varit på högskolan idag också satte mig längst bak i mitten inte det smartaste kanske om man vill va osynlig? haha men klarade mig bra från att behöva säga något.

Sen kom jag hem och lagade fars dag mat till pappa det blev potatisgratäng med kött och sallad. Det var skitgott verkligen! Trodde inte jag kunde laga mat men där ser man:)

Imorgon ska jag Cissi och Elias ta en sväng till skolan och säga hej sen är det plugg och senare på kvällen träning? men först måste jag vara så pinsam och åka och besikta bilen med ett hål i avgasröret:/ Det har hänt nyligen så har inte ens hunnit tänka över det, spelar alltid skyhög musik när jag åker bil så hör inte om det låter lite extra men Johan märkte det när han bytte till vinterdäck igår... humm jaja det fixar jag sen.


Ödet?

Har sett samma kille 4 gånger under 3 dygn, och det känns så jävla konstigt men samtidigt kul.
Först såg jag honom på högskolan i Onsdags, tror han pluggar min kurs men är inte helt säker..

Sen såg jag honom i Fredags innan jag gick in på Stålverket. Senare på kvällen ser jag han inne på Olearys och det var då det började kännas lite konstigt så då hade jag svårt att inte titta om det verkligen var han och hur han verkade, han reagarade lite han med. Sen gick gränsen igår när jag möter honom kl halv 3 (mitt i natten) utanför Mcdonalds som ändå ligger lite ute i ingenstans. haha Och då börjar det bli läskigt. Undrar om jag ser honom imorgon med då? Ska ioförsig till högskolan men det är en del elever som pluggar kursen,

Igår vinkade jag till mig en kille som jag trodde var Robin men när han kom fram till mig och Cissi i bankomatkön sa cissi att det inte alls var han så jag vände mig om fort som satan och där stod han och börja snacka med oss. (förlåt men jag trodde du va en annan, om du nu skulle hitta hit)

Timon är min bror och Göthe min älskling

Fast bara teoretiskt:) haha vi 3 var på Olearys igår, men det var dåligt med folk så vi bestämde oss för att gå till Backstage.
(Mötte för övrigt Petri på vägen, han var påväg mot sand och hann inte stanna och hälsa. Senare på natten hade jag fått ett röstmeddelande där han sa: Men förihelvete bea be Danne ringa mig nu! ) haha

Inne på Backstage "träffade" pojkarna en liten liten tjej, och hon var jätteglad för hon var bara 16 men hade smitit förbi vakterna och inga kompisar hade hon heller. Det märktes att hon var knepig från början. Och på något konstigt sätt följde hon efter oss på vägen därifrån, satte sig på en parkbänk och kissade(!?)
 - hihi kolla jag kissar på en parkbänk!
jaja...

Till slut blev det så att Tmon var min bror och Göthe min pojkvän och de bytte namn också, lite förvirrande men kul! Mötte söta Rikard påvägen och pratade lite med honom och efter 10 meter mötte vi Johan och Micke också:)
Sen kom vi fram till torget och timon skulle köpa mat och den här bruden vi hade med oss ville att timon skulle köpa mat åt henne också, men när han sa nej frågade hon gubben i kiosken om hon kunde få äta gratis...? Sen på något sätt hade vi med henne i taxin hem (VARFÖR?!) hahaha Lurade i henne att vi knarkade och jag vet inte allt. Efter ett tag drog jag och timon hem och hon skulle in till stan där hon skulle få sova hos någon (nämner inga namn) 
Sa jag skulle sova hos min bror för att slippa henne den sista biten, så väntade utanför timon ett tag innan jag knallade hemåt. 

Kul kväll ändå! haha men stackars dumma lilla blonda brud. 
För övrigt tyckte hon att jag och timon var lika när vi sa att vi var syskon (samma näsa iaf) hah och jag och Göthe gjorde slut sen senare under kvällen och det reagerade hon över. 
- neeeeej varför då vi passar ju så bra. 
hahah vart då?

Ne nu blir det frukost plugg och sen hem till mamma och äta god mat:) 


hurts oh it hurts

I mina ögon. Satt och råpluggade 2 och en halv timme på bibblan i thn idag, sen klarade jag inte mer så jag och cissi tog en fika på stålis. Sen blev det lite kik på Oden och blev en t-shirt rikare.
Nu är jag hemma hos mamma, skulle egentligen bara hämta ett lakan och mina papper som jag skrev ut igår. Det roliga är att jag tog med mig lakanet hit igår för att jag skulle få det gjort någon gång, men så hann jag aldrig sy. Så jag betämmde mig för att ta med symaskinen hem och sy senare på kvällen. Men när jag hade bärt upp symaskinen för alla trappor och in genom dörren kom jag på att jag glömt tyget hos mamma haha

Vill egentligen hem nu men lasagnen luktade så gott så det får bli lite mat här och nu.

Puss


Organisation

Är vad som behövs i mitt liv. Kan inte gå upp 11 på dagarna och lägga mig vid 2. Så imorgon ska jag gå upp kl 9 äta frukost, bege mig till thn och sätta mig i biblioteket och plugga som satan:) Gillar inte vbgs bibbla, och hemma kan jag inte koncentrera mig tillräckligt. Så blir det en fika med Cissi också:)

Undrar om Erik väntar på ett samtal från mig? haha ringer en gång om dagen men idag har jag faktiskt inte ringt han. Fast det tycker han nog är skönt det med:) ringer imorgon ist;) haha

Var hemma hos mamma förut också och åt MASSSA mat! haha Jag har i princip levt på korv med bröd senaste veckorna så det var riktigt gott med kött, champinjoner och potatis. Vi ska snart bowla också med Carl och Ida bland annat (morbror som numer bor i sthlm)  och massa annat folk, så det kommer bli kul.

Nu blir det kvällsmacka, film och en filt.

But god does it feel so good

Paramore - Misery Business

Second chances they don't ever matter, people never change
Once a whore you're nothing more, I'm sorry, that'll never change
And about forgiveness, we're both supposed to have exchanged
I'm sorry honey, but I'm passing up, now look this way

Emelie du har inte glömt bort att du pluggar eller? haha Don´t forget!
Skulle vara skönt att ha någon att plugga med, får leta upp nån ensam stackare på måndag som ser vilsen ut.

Städat lite och ska snart hämta Tova och Elsa på dagis så ska vi ta en promenad. Ikväll blir det träning och har inte bestämt mig för om jag ska klippa lugg eller inte?

Det är sånt man får leva med

Miley Cyrus - 7 things,
den på hög volym och rocka loss som satan:)

Gick väl sådär i skolan haha har ju inte fått mina böcker än! Eller en bok har jag den viktigaste som tur är men kommer samtidigt ingenstans utan de andra. En bok får jag på lördag sen kommer det förhoppningsvis två böcker innan fredag.
De två jag beställt har jag ingen aning om när de kommer förhoppningsvis innan måndag när jag ska dit nästa gång.

Ligger jättemycket efter nu, fr jag har inte fattat att det är heltids plugg.. hihih jaja lärarna verkar bra:)

Pappa var här förut och satte upp mina tavelhyllor, samtidigt som jag lånade hans bil för att åka och ta ut pengar på torpahallen. Gillar inte hans bil den är så stor och växlarna krånglar hade världens problem med att få i 1:an förut vid ett rödljus:) haha

Och sen vart det hockey VHC - Kållered med tre domare från gbg. Orättvist? "vi" vann iaf med 3-2 och pappa vann på lotteriet.  Kom hem till Greys Anatomy helt underbar serie♥, så mamma om du läser detta nöjer jag mig inte med något annat än hela boxen i julklapp!

Puss

Congratulations

United states of America har fått en ny president, denne killen heter Barack Obama och verkar vara en jävligt bra kille. Som det har sagt har han väldigt mycket att göra om han ska hålla allt han lovat men han känns trygg. Var uppe inatt och kikade på Filip och Fredriks valvaka. haha dessa underbara människor!

Hittade även "Charmed" på svenska "Förhäxad" på 3:an mitt i natten?! Varför sända denna underbara serie mitt i natten? Förstår inte älskar det programmet:D

Ne ni blir det frukost sen lite plugg, innan skolan, efter det sätta upp hyllor innan det är dags att gå bort till hockeyn. Så från och med nu till klockan är 21 har jag fullt upp. men det är rätt skänt det med:)

Puss

I ain´t i checotha anymore

Kom hem från träningen för en liten stund sen jobbigt och härligt. Nu ska jag snart laga mig nått gott och äta men fastnade med paprena jag skrivit ut från en bok. Ska ju egentligen läsa 32 sidor om dagen men ligger lite efter. Rätt intressanta saker ändå just nu läser jag om rättsregler som vi ska prata om imorgon. Kul att få göra något man tycker är intressant för en gångs skull.

Senare ikväll är det valvakan jag tror jag har fått hit oskar men är inte säker han skulle spela spel till 23 och valvakan början 20 över haha då har han alltså 20 minuter att gå hit... :)

Imorgon är det hockey också och mellan halv 7 och 7 ska pappa komma och hjälpa mig med hyllorna. Heja VHC!! (och lite grästorp;)


Puss


where to start?!?!?!

guud! Har massor att göra idag men orkar inte.. vill bara ligga här och drömma mig tillbaka till de gamla goda tiderna. Sommaren innehöll en del goda minnen :)

Hur ska jag klara av detta?! Kan ingen säga till mig att jag klarar detta? jag skulle bli rörd till tårar. Om jag bara kände någon hade det varit lite lättare, för då kunde vi undrat tillsammans haha..

Ne nu blir det frukost innan bilen ska till öxnered och jag får klara mig utan bil ett tag:S Så det får bli en sväng förbi Intersport och köpa mössa och vantar på vägen hem

Puss

800 sidor * 2 = 1600 sidor / 10 veckor =160 sidor/5 = 32 sidor om dagen

Weey pluggis och eftersom jag inte har några böcker än kommer jag förmodligen ha runt 100 sidor innan första boken kommit.

Annars var det helt ok känner mig så liten i en stor skola, men läraren var bra och jag försökte se intresserad ut. Nickade till lite ibland och spännde ögonen. Kan bli rikitgt kul detta hära. hah Ännu roligare vore det om jag lärde känna någon mer än mig själv, men det kommer väl det med. Satt framför ett par rikitgt jobbiga typer idag som inte kunde hålla käften en sekund. blablabla denna gången tänker jag faktiskt försöka koncentrera mig till 100 % när jag väl är där.

Tack för mig!

Law student

Hihi tomorrow Bea will be a law student (and act like one) Det sistnämda blir kul! På med glasögonen och fixa mittbena! haha ne det blir nog mer likt Reese Witherspoon i Legaly blond (fast brunett)

Shit hur fan ska detta gå? men det ska faktiskt bli kul:)

Gårdagen kan samanfattas som så här: Jobbade med en gammal tant som inte ville ge mig något som helst ansvar och som inte verkade tro att jag kunde någonting... blä för såna som dig!!

Sen hem byta kläder, hämta timon, stå i kö till Olearys 2 timmar (?!), hann vara inne 1 timme, åkte till McDonken med Timon käkade sen till Göthes syster lollo där det var efterfest, Göte var pain in the ass, åkte hem. hahaha jaja en sak var säker iaf och det var att det var halt på vägen igår och björn tappade tråden;)

Idag: Sov till 13, pappa ringde vid 17 undrade om jag ville följa med på hockey i Grästorp, Bea älskar Grästorp och skulle kunna tänka mig att flytta dit (så många heta hockeykillar det bor i den lill staden finns det inte ens i Stockholm (ink. förorter), g-torp vann med 4-2 mot rönnäng, en domare föll mot marken och blev liggande ett tag:) 
Sen kvantum och nu bara ta det lugnt!

puss 

Blanda inte in mig i vårt förhållande!

haha citat ur "Yrrol" den är bra.

Gårdagen: Jobbade 7-14 kom hem, tog ett bad, färgade håret. Senare på kvällen cyklade jag bort till Erika som hade lite fest. Det var massa trevligt och roligt folk där. Cissi och Timon passade även på att gifta sig;)

Sen vid midnatt drog alla åt olika håll vi drog hem till Oskar, och Erika passade på att klä på mig både vantar och mössa:) Tack! Det behövdes verkligen för det var svinkalllt.

Hemma hos Oskar belv det ett glas vin, sen Nu sitter jag mest och väntar på att tiden ska gå så jag kan börja jobba. Jobbar 16-21.15 idag så man kan jobba klart och vara ledig resten av helgen. För sen på måndag beger jag mig till collage haha, och det ska bli intressant.

Puss

RSS 2.0