Ligger halvdöd i sängen.

Är lite tråkigt att vara hemma i lilla Trollhättan igen... Gårdagen var helt underbart kul! Vi kom fram till Linköping på ca 4 timmar, och då kan vi räkna med våran lilla felkörning ut på landet också ;)

Gick runt och kikade affärer, hann även med både middag och fika innan vi traskade till Cloetta center.

Där smög vi sen omkring i en timme i väntan på att matchen skulle börja. Blev "lurade" att köpa en matchlott som vi faktiskt trodde vi skulle vinna på! (HAHA!?) Blev besviken på publiksiffran som var knappt över 4.000 och de var inte på sitt bästa humör heller.
Det skulle ioförsig kunna bero på att LHC sög! St Louis Blues ägde från start. Slutresultatet denna kväll blev en vinst till St Louis Blues med 0-6. 


Efteråt segade vi så mycket vi kunde för att sen gå bort till bortalagets omklädningsrum och tigga autografer med småbarnen! :) Sju stycken fick vi ihop tills vi inte kunde med att fråga länger ;) "Can you sign here pleeeeasee?" hahaha Då var vi 13 år igen. Men spelarna var mycket trevliga och de flesta var också väldigt vackra ;)



Bea och Cissi på äventyr i Linköping!!

Cloetta center



LHC - St Louis Blues

 

Nej, dags att ringa och höra om Cissi lever :-)


Listboken.

Köpte "Listboken" idag på min lilla shoppingtur. Den var rätt rolig. Hela boken består av olika listor om t.ex. "hur 8 kändisar träffade sin partner", "6 dödsdömdas sista ord", "4 platser med fler grisar än människor" (där ligger Danmark etta ;) och "16 fall där människor har dödats av gud".

Underbar bok, haha.

 




I ♥ Hockey.

Haha, jag skrattar och gråter på samma gång! Jobbigt! Vet inte om jag är äckligt förtjust i hockey? Men det verkar som jag precis förlorade en dejt på grund av detta? Kanske är helt fel men nu när jag läst det om och om igen så kan det ha med saken att göra.

Inte ledsen skaffade mig en kompis istället som verkar supertrevlig och go. Borde kanske hitta ett nytt fritidsintresse? matlagning? Det kan ingen man klaga på. Men skulle behöva en ugn då. Någon?? haha..♥

Ne, nu ska vi vara snälla här.. Har fått upp gardiner i fönstret på tal om ingenting.. Perfect!;-)




Tårar kommer falla.

På onsdag börjar Grey´s Anatomy sändas igen på kanal5.

Vet inte om ni minns vad som hände i det sista avsnittet på säsong 5? Det var iaf mkt spännande. Vill inte säga för mkt för jag har nämt det för mina vänner några gånger och de blir lika irriterade varje gång, haha.

Nu har jag också sett de första fem minutrarna på säsong 6 som kanal5.se lagt ut på sin GA sajt. Jag lovar er att tårar kommer falla. Herregud!! Om ni också vill kika lite och inte kan hålla er tills på onsdag så har ni klippet här!

Om jag varit 14 igen: Grey´s Anatomy 4-ever♥


Ung rebell.

Har precis sett klart "Rebell without a cause" såhär på morgonen med frukosten i sängen. Jisses den är bra. Trodde inte detta från början, kanske för att den är gammal. Men oj oj oj! Kan hända att det är James Dean som gör hela filmen? Men än sen? Han är jävligt het!

Lite läskigt att kolla intervjun med honom efter filmen där de pratar om racing osv. För er som inte vet så dog denne stilige man i en racingolycka 1955. Så att höra honom sitta kolugn och be folk sakta ner på vägarna för det kan vara han de kör ihjäl. Det är läskigt.



Rebell without a cause, se den.

Hoppsan vilken dag!

Var supertaggad igår när vi var påväg ner till gbg, babblade på värre än någon annan. Tog en öl, och babblade lite till. Väl nere kikade vi på Frölunda - Timrå och måste erkänna att jag var riktigt nervös de första minutrarna då Timrå såg ut att vara riktigt taggade. Men det löste sig och matchen vanns av älskade FHC med 3-1.

Christian körde racer hem och halvvägs blev jag extremt jävla kissenödig, men lyckades på nått sätt hålla mig tills jag kom innanför dörren, haha. Blev utgång på olearys och därinne tappade jag min mobil någonstans... :(

Kändes som hela världen hade gått under, vilket den på sätt och vis måste ha gjort, hahaha... Men kvällen fick sig ett bra slut iaf.

Så nu går jag runt här hemma och är lycklig helt utan anledning egentligen! För det finns ingen anledning. Men livet är så underbart just nu och kanske att det snart blåser nya vindar.

Från helvete till himmelrike.

Har suttit i skolan från 8-14 idag och arbetat med Wai-King. Huvudet blev trött redan efter en timme eller två. Det var jobbigt jag var frustrerad och irriterad och det gjorde ju inte allt bättre...

Men på lunchen ringde jag Christian och vi pratade lite hockey. Det slutade med att vi bestämde att vi skulle dra ner till göteborg imorgon och kolla FHC - Timrå. Elias, christians tjej och en person till hänger med och det ska bli hur roligt som helst!! Känner mig verkligen värd detta just nu.

Matchen börjar dock halv sju så jag är lite fundersam över hur kvällen blir eftersom det är utgång med brudarna. Men jag festar förmodligen i bilen påväg hem. Och så sega som mina tjejkompsar är när de ska ut på krogen är de förmodligen fortfarande hemma hos cissi och förfestar när jag kommer hem, haha...

Nu ska jag till överby och kika lite var alldeles för längesen man var där.


Mystorsdag.

Medan alla andra var på bio passade jag och Erika på att ha myskväll, och den blev riktigt lyckad. Vi tog en promenad och satte oss nere vid kanalen och pratade om allt och inget. Vartenda ord som sas var sant och det kändes så jävla härligt att prata med henne. När hon väl är hemma i sverige kommer man på hur mycket man saknar henne.

Nu gäller det bara att lägga sig och sova så man kommer upp i tid till morgondagens datadag! Jag har absolut ingen aning om hur lätt/svårt det kommer bli för det är egentligen ingen som har förklarat vad man ska kunna och hur man ska tänka. Hoppas vi blir klara till 16 ;)

God natt♥ 

nej nej nej!!

Efter en bra start på dagen har det vänt otroligt fort... :( men jag klarar mig. Jag tar mig upp igen innan imorgon. Måste bara varva ner. Känns som jag sprungit fram och tillbaka överallt idag, så det är alltså såhär det känns att vara en business women? :-) HERREGUD!! 

Utveckling för hela slanten.

Har precis haft föreläsning om aktieskatter.. blablabla.. (någonting?)
Var inte det roligaste och inte heller det lättaste.

Nästa punkt för dagen blir tandläkaren i vänersborg. Antar att det inte tar mer än 10 minuter, och just därför känns det såå nödvändigt att åka dit.. men men.

Nu har jag iaf tagit tag i saker och ting. Som att boka tid med studievägledaren, (så jag vet vilka kurser som jag bäst väljer till vårens termin och hur jag ska sköta csn med "paus från program" mm.m.m

Har också skickat in en intresseanmälan för att skriva texter (kanske fota) för skolans egen redaktion. Men som hamnar i ttela magazine. Känns kul och hoppas på ett positivt svar. Hade helst hoppats på att få skriva krönikor som är en personlig favorit.

Gamla tentor är utskrivna och jag känner att jag gjort mer idag än på mycket mycket länge.

Nu blir det biblioteket innan bussen avgår från thn torg.

Hörs senare!

My men.







Behöver jag säga mer?


Paparazzi.

Lady Gaga - Paparazzi♥

I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me, papa-paparazzi
baby, there's no other superstar
you know that I'll be your papa-paparazzi
promise I'll be kind, but I won't stop until that boy is mine
baby you'll be famous, chase you down until you love me
papa-paparazzi



Dags att ta cyklen till cissi som bakat nått gott. Imorgon blir det skola och tandläkaren, vilket är mindre kul.
Missa inte "Trueblood" ikväll på SVT. Nu har Alexander Skarsgård kommit in i serien. (som även är med i videon till låten ovan.)


WK

Sitter i skolan och arbetar med WK idag igen. Vaknade och insåg genast att jag hade en very bad day framför mig. Så egentligen skulle jag bara vänt mig och om somnat om. Men det gick inte idag.


Så det är bara att försöka göra det bästa av den här dagen och försöka bli klar så fort som möjligt!!

Cowboy casanova

Nytt nytt nytt från Carrie Underwood - Cowboy Casanova♥

Ska färga håret i helgen men vet inte i vilken färg? Min nuvarande bruna gör sig inte riktigt rätt på mitt huvud. Behöver lite förändring som förändrar.

Det blir antingen mörkare brun med rött i, blond eller mörkbrunt.

Så vad säger ni? Hade inte mitt internet varit så otroligt seeegt hade jag lagt upp bilder på de olika hårfärgerna.


____________________________


Nu har Cissi sett bilden. Och jag får fortfarande smaka på hennes mammas paj♥ She can´t stay mad at me.


Lan och Hyss ;)

Sitter hos Cissi med min dator och hon med sin :-) Tog med mig lite skolarbete också men eftersom hon ändå börjar jobba kl 6 imorgon och jag går hem direkt efter idol kan jag försöka lösa det innan jag lägger mig. Är ju som sagt en nattmänniska så det bara skriker om det.


Har gjort lite hyss med Cissis dator också, (hon är just nu i duschen) la upp en snygg bild till skrivbordet ;)



Nu sitter hon vid datorn och har inte märkt något än :) !! hahaahah så jävla kul!! Hon bad mig kolla på en sak och skrattade, inte det jag hade förväntat mig men det var ett inlägg på lollos blogg :-)

______

Nu hände det igen men denna gången var det maddes blogg hon hittade nått kul på !! Hahaa det här är såå mycket roligare än skolan!


p.s. det är cissi på bilden. d.s.

Supertrött

Efter två heldagar i skolan med redovisningen är jag helt slut! Men nu är det bara tre dagar kvar tills det är över, iaf den biten. Sen drar jag och Cissi till linköping för att kolla hockey på tisdag. Ska bli helt underbart att få komma bort lite, speciellt med en av mina bästa vänner.

Är för trött för att skriva så mycket mer nu. Skriver kanske senare har massa roligt att berätta :-)

Rätt skönt med måndag igen..

Tycker det ska bli rätt skönt att vakna upp till en ny måndag imorgon. Skulle pluggat massor i helgen men det blev aldrig så, så nu ska jag ta nya tag imorgon. Bättre att sitta i skolan och plugga då det inte finns så mycket annat runt omkring som stör. Hemma finns det både musik, tv och ett kylskåp (tomt, men ändå).

Så det blir att möta upp Ann-sofie och den andra tjejen och plugga en del wai-king sen sätter jag min nog och funderar om livets mening med vetenskapsteorin ;)

Sista koprenmatchen imorgon med. Hoppas pojkarna vinner tror de ligger 3:a i tabellen nu så det vore kul för dem.

Nepp. sovdags hörs imorgon!


Söndagsfrukost

Mina söndagsfrukostar brukar bestå av det lilla jag har kvar i kylen/skafferiet. (inte för att jag har ett större utbud på veckorna men då skippar jag frukosten och lever på kaffe) Idag blev lyxfrukosten knäckebrödmackor med rödlök, gurka och salladsost. Till det serverades också pizzasallad och sista filmjölken med sista flingorna. Mumma... :-)

Idag blir det plugg. Funderar över att skicka ett sms till Ann-sofie där jag berttar hur långt jag kommit. Då måste jag helt plötsligt komma långt eftersom vi ska ses tidigt imorgon för att fortsätta jobba. Smaart!

Jo Dee Messina

Någon som jag verkligen saknar på spotify är Jo Dee Messina. Hon har gjort massa bra låtar och är rätt känd. Så varför finns hon inte med? :(
Mindre kul att behöva lyssna på youtube...

För övrigt en rörig kväll men bra. N skulle kommit hit och myst med mig, men sen ringde Cissi och hade panik för att hon stod hemma och moppade golvet en lördagskväll, haha. Så vi gick runt lite och tillslut hamnade vi hos mig med en film.
Vi (cissi) skickade med Timon ett uppdrag. Tror ni han kom ihåg det eller? ;) nee.. Han hade tydligen suttit och funderat ut ett "tal" och såg tillfället men sen bara han glömde! haha jaja... Blev lite glad ändå eftersom H-P fanns i närheten.
"oj,ojoj,oj" gick jag och tänkte på vägen hem...

Lite flummigt men eftersom det inte finns några planer än är det för tidigt att säga nått mer :)

Nu blir det "Babel" med Brad Pitt och så får vi se om E ringer. Vore kul men inte troligt.

Natti natti♥

Drömmer mig bort...

Har inte gjort något vettigt alls idag förutom att drömma mig bort. Rätt skönt det med men jag blir stressad av att vilja komma dit och jag blir stressad för att jag inte vet vad jag känner. Alla i min närhet skulle förmodligen skälla ppå mig och säga att jag aldrig gör klart ett projekt innan jag påbörjar nästa.

Men livet är kort, (det även min körsbärsgrens tatuering står för) så varför stå på samma ställe och trampa här? Alla mina vänner flyttar åt olika håll, och även fast de saknar oss stackare som är kvar här ibland så kan de alltid komma tillbaka. Lilla paris och Trollhättan kommer alltid finnas kvar. Så vad väntar jag på? Ut och lev livet där jag vill leva det.


Rörig fredag.

Hoho, var uppe med tuppen idag med för att bege mig till skolan. Där mötte jag upp Ann-sofie och vi satte oss för att jobba med ett arbete. Gick sådär ;) men vi skulle försöka plugga under helgen.

Sen hem, tillbaka till skolan för en kaffe med Kristoffer i "det fina vädret" det var fint förutom att vi satte oss i skuggan? Det var lika trevligt som vanligt.

Sen har jag vart och rört på både stålverket, sportex, hemmakväll och hemma hos Cissi. Ringde henne när idol var slut och då skulle det precis kolla på "Män som hatar kvinnor" så sprang dit lite fort och lätt. Blev mycket besviken på filmen... fy..

Nu ska jag kolla klart på "Svenska Hollywoosfruar" som alla pratar om. Den där Ankan är lite väääl mesig. Maria också hahah de beter sig som jag vet inte vad! Men underhållande är det iaf ;)

Jag fattar ingenting!

Började torsdagen med en föreläsning i vetenskapsteori och fattade ingenting. Vid första rasten tänkte Ann-sofie dra hem men jag sa att man kan stanna och lyssna en timme till iaf. Kul att läraren sen glömde bort nästa rast och körde hela föreläsningen i sträck ;) Sry.. :) haha...

Det är väldigt flummit och jobbigt att lyssna på. Hoppas det känns bättre att läsa om dem.

När jag kom hem tänkte jag fixa mitt internet till bredbandsbolaget som vi har här i huset. Men det fattade jag inte heller någonting av.:/ Hoppas min kurskamrat/granne kan ge mig en bra förklaring .-)

Nu ska jag sätta mig och börja på "Wai-king" intressant att se hur jag klarar det. Sen blir det iaf en fika med Erika (och vi som fortfarande hänger i tvåstad) som tydligen är hemma i sverige.

Dagens puttare.

Gick riktigt dåligt idag på golfen, men samtidigt var det första gången jag spelade någonsin så kanske var helt ok ändå? Slutade iaf på 60 slag på 9 banor. Får väl se det som ok.

Timon och Magnus utsedde mig iaf till "dagens puttare", en titel som värmde.


Strax börjar "Trueblood" på SVT 2, en serie värd att följa :-)



Love is gone.

David Guetta - Love is gone♥  (favorit i repris)

Försov mig imorses vakande med världens kramp i benet och då var klockan halv 10. Konstigt eftersom jag satte väckarklockan men ringde den aldrig?

Har pluggat hemma istället, sen blev det lunch på stålverket med Cissi, Timon, Johanna och Magnus. Är bara hemma och byter skor för nu ska vi iväg och spela golf på onsjö. Detta ska bli Mycket spännande eftersom jag aldrig spelat förr men det kanske är något för mig vem vet?

Cissi var bara lite orolig att vi inte skulle hinna hem till Idol;)

Nu är paret påväg så får gå ut! hörs sen )

 

 


Patrick Swayze♥

Har haft fullt upp idag varav jag inte satt min ner och bloggat förrän nu. De flesta vet nog redan om det men Patrick Swayze gick bort igår den 14 september.

Känns konstigt att "den där snygga killen" i "Dirty Dancing" och hjälten i "Nord och Syd" är död... Jag tror det får bli en helg med plugg, Nord och Syd och absolut inget monopolspelande efter idag.

Spelade med Cissi, Göthe och Timon innan idol började. Sen gick Cissi hem för hon skulle upp oxh jobba, vi andra kollade på "The girl next door" (helt ok!) och sen återgick vi till spelandet. Jag förlorade mot Timon med "bara" 7000 kr. Orkade inte spela mer eftersom jag ska upp till skolan imorgon. Men ville egentligen inte ge mig... jaja revansch blir det en annan gång, då har han alla tre mot sig.

Skola imorgon till 12 så bäst att sova nu. Försov mig imorses och vaknade 25 minuter innan vi började, men hann allt ändå.

Vilken dag!

Min dag har gått upp och ner som ett risigt förhållande med bra försoningssex. Min älskade mobil slutade fungera påväg till skolan, satt hela föreläsningen och försökte få igång den. Försökte allt hänga med i början men det går inte. Den läraren pratar på om allt och inget. Jag antar att hon antar att alla har läst företagsekonomi innan och hon hoppar som en galning mellan kapiteln i boken. Känner att jag hellre vill sitta hemma och fundera. I skolan har vi ungefär 30 sekunder på varje uppgift innan hon ska gå igenom dem.

Hann hem och käka innan Timon och Cissi kom och hämtade upp mig. Fotbollen gick bra de vann med 3 - 2 och det var riktigt nysigt att sitta ute i höstsolen och heja.
Sen gick det neråt igen när jag hade mobilen att tänka på.

Kvällen avslutades iaf med Monopol hemma hos mig med Timon och Cissi. Timon vann båda omgångarna. Kul...? Nee...

Skaffat mig en "dejt" eller är det en dejt? Jag vet inte kanske, kanske inte men kul ska det bli! haha...!

Känner att det kanske är dags att lägga sig nu ska upp tidigt imorgon och iväg på gästföreläsning. Men bara man får köpt en kopp kaffe så löser sig allt :)

Måndag nu igen då.

Klockan är nu tjugo i tolv och det är måndag igen. Måndag innebär skola och plugg, så jag tänkte börja med en gång. Har suttit och läst om interimsskulder och varutransaktioner, sådär lagom intressant... men tyvärr ett måste.

Hinner förmodligen inte plugga imorgon då jag får finbesök på förmiddagen och har sen föreläsning till 16. Grabbarnas korpenmatch börjar redan 18 imorgon också och den missar man bara inte!

Hinner kanske plugga lite vetenskapsteorier innan jag somnar...? Det vore ju nått :S


Never gonna be alone ♥.

Never gonna be alone - Nickelback ♥



"You never gonna be alone!
From this moment on, if you ever feel like letting go,
I won't let you fall.
When all hope is gone, I know that you can carry on.
We're gonna see the world on,
I'll hold you 'til the hurt is gone."

"Time, is going by, so much faster than I,
And I'm starting to regret not telling all of this to you."


Denna låt är tillägnad dig idag. Saknar dig vännen, önskar du var hemma så jag kunde krama om dig.


Chailatte.

Ligger hemma och myser med en egengjord kopp Chailatte. Köpte chai tea i fredags på hemköp men det smakade förjävligt! Alltså bäst att göra eget.



För två personer:

7 dl vatten som du kokar upp.
3 påsar lipton tea, som du lägger i det kokande vattnet.
Efter tre minuter häller du i 5 dl mjölk, samt; en kanelstång, en bit färsk ingefära, 4 st kardemummakärnor och 5 st nejlikor. Låt det koka i ca 5 min. (rör om hela tiden så det inte kokar över.)



Såhär mysigt blev det. Tända ljus, en stor chailatte och lite mindre roliga böcker.

Grattis Lillelillebror

Hade skaffat världens bästa present till världens kräsnaste (?) bror! Men eftersom jag lånade ut lägenheten igår för att de skulle kunna förfesta här så har jag mina funderingar om han "sett" presenten eller inte. Va tråkigt isf!! Ville verkligen överaska honom.... Jaja grattis på den onödigaste födelsedagen av alla lillebror!!! :)




Och det bästa med födelsedagar är maten! Ska snart hem till öxnered och käka lite mat och tårta, mumma...

Natti Natti

Kvällens äventyr bestod av både fest, bowling och tv-spel. :) Nu är man iaf hemma då två gentlemen följde mig hela två kvarter till dörren. De skulle till donken och jag hem till mitt farmville ;) Måste skörda nu:)

Har alltså varit en helt OK kväll. Den får sex av tio bowlingklot.

Älskade mobil.

Something in your mouth - Nickelback♥

Storstädat i min lilla lilla lägenhet idag. Så nu känns det kul att gå och fixa lite när det inte ser fördjävligt ut :)

Har fått igång min gamla älskade mobil också!! Öppnade byrålådan och hittade den där, tänkte att varför inte försöka EN gång till? Letade mjukvara på internet men det fanns inte. Mobilen startade och fungerar just nu perfekt. Hoppas bara den fortsätter med det. Har aldrig haft en bättre mobil♥

 




Lugn fredag.

Har varit lite sjuk idag med så har mest varit hemma och tagit det lugnt. Förutom när det var idol, då åkte vi bort till cissi och kikade. Blev sen kvar där tills nu, alltid lika mysigt. Både jag och Johanna vann en omgång poker mot Timon vilket kändes väldigt bra ;) 

Nu ska jag kika på "Där floden flyter fram" med Brad Pitt den verkar bra men har aldrig sett den. 

Upp till bevis. 

Lucky Luke.

Cyklade hem till Cissi förut med en vitamindryck och en godispåse. Sen satt vi där och kollade Idol. Det är alltid så mysigt att komma dit och bara vara, man behöver knappt vara social utan bara va. Det är helt underbart. Sen fick jag och Timon för oss att vi skulle spela tv-spel.
Jag fick välja och hittade "Resident Evil 4" wiiiow, det var läskigt! Speciellt när Timon försvann från rummet och alla zombies kom emot mig. När han spela satt jag mest och skrek; "Akta! Där! Backa! Skjut!" och hade väldigt svårt att sitta still.

Blev lite "Shrek" för hans del sen men det såg inte hälften så kul ut.

Nu har jag lånat hem Lucky Luke, tre skivor. Wow, ska bli hur kul som helst. Har läst de flesta serieböckerna flera gånger om hemma hos pappa. Och han är min idol♥

 

Så resten av min torsdagskväll består av "ponnyexpressen", mig själv och mitt goa vintertäcke.


Beslutsångest!!

Ligger hemma och mår inte alls bra. Efter föreläsningen var jag borta och hämtade en stämpel inför kvällen. Men när jag kom hem så kände jag inte alls för att gå ut. Tänker att det är bättre att gå ut på lördag isf om man är frisk då. Samtidigt har jag längtat efter att få lära känna lite folk på programmet eftersom vi aldrig rikitgt presenterat oss för varandra.
Man pratar med folk men man har ingen aning om vad de heter.

Hade tyckt det vart kul att träffa R idag med men får ringa hit han senare så får han ta hand om sjuka mig, hahaha ska han va fadder så får han vara fadder för sjuklingarna också. Sen om han är ekonom eller inte spelar ingen roll:P Hade varit kul att träffa x och y idag också men det får väl som sagt bli på lördag.

Nu ska jag krypa ner i min säng och tycka ännu mer synd om mig själv. (om det är möjligt).....

Sovmorgon!

Har sovmorgon idag, vilket var räddaren i nöden! Hade aldrig klarat av att gå upp tidigt när man mår som man mår. Börjar vid ett så hinner förhoppningsvis vakna till liv och få mina kläder tvättade.

Efter föreläsningen är det dags för pubkväll. Hoppas jag hinner hem och byta om lite. Jag har absolut ingen aning om va de andra tjejerna har tänkt...? Men jag hoppas ju på högklackat och förfest i elefanten innan.

Nej, dags för mig att hämta tvätten, lösa lite övningsuppgifter och dra mig till skolan.

Ciao!

Sjukast.

Usch mår inte alls bra. Tror jag hade feber inatt, men kämpade mig upp till skolan ändå. Trodde jag skulle avlida under redovisningen men mådde bättre efter en kaffe med Kristoffer ute i det fina vädret. Så jag gick på ova:n också. Det var otroligt segt och mycket av det som hon pratade om har vi snackat om i ledarskapet...:( Får väl se det som en chans att lyckas bra i kursen antar jag.

Det har varit fotboll idag med. Den sågs hemma hos Cissi med Timon, Göthe och Terre. Idol kom efter och Trueblood som ingen var så intresserad av att se. SVT play för min del ;)

Imorgon börjar vi inte förrän kvart över ett, thank god för det! Sen är det pubrunda som gäller:) Hoppas bara jag är tillräckligt frisk för att orka. Rickard är tydligen med i detta spektakel så tänkte fjäska till mig lite poäng ;) Vill inte skämmas.
Ska bli kul att lära känna lite folk i klassen också eftersom det blir liiiite förfest i elefanten :)

God natt kära vänner. (hoppas jag överlever natten)

There goes the neighborhood.

Gretchen wilson - There goes the neighborhood

Gårdagen spenaderades i skolan och hemma hos Cissi. Blev en kort sväng till Buddy´s för att vara med i inslussningen. Har varit med om roligare men vann iaf av oss tjejer. Hade hellre spelat med p-ekonomerna för det är dem man vill lära känna!

Sen var det dags för pojkarna att spela koprenfotboll i ett jävla skitväder. Det blev 1-1 i sista sekunden vilket var lite trist men det har bannemig en härlig hejarklack som ställer upp i alla väder!
Blev en sväng förbi donken, hem till cissi och såg början på "Waterboy" (helt underbar film) innan jag drog hem. Mår lite sådär, förskyld och seg.

Idag blir det plugg. Har precis laddat ner ett dataprogram som vi ska lära oss använda. Förstår inte mkt så det är väl bara att läsa sig till det ;) Sen börjar idol ikväll. Inte missa!!

Ensam Bea söker.

Hihih... ligger och tittar på "Ensam mamma söker", ett riktigt mysprogram passar alltså väldigt bra på söndagar. Vädret är fortfarande helt underbart ute det börjar mörkna och bli lite småkallt. Har passat på att tända ljus nu med.

Ska snart sätta mig med organisationsboken och läsa några kapitel sen får man väl se vad som händer. Ska upp till skolan imorgon vid 9-tiden med. Blir en heldag men det är helt ok. Man kan kanske lära känna lite fler folk.

Lite mer lördag.

Kristofer skickade över några fler bilder från gårdagen;


Johanna från förfest. Vi körde kortspelet som de spelade i "Ingloriuos Bastards". Johanna kom till slut på att hon var sig själv ;)


Göthe fick flera tillsägelser under kvällen att man inte ska ta bilderna underifrån..! Men jag tror inte han lyssnade... :)

Höstväder.

Ute är det riktigt höstväder hoppas jag! Ni vet lite småkyligt, vindstilla och en stark sol som inte värmer♥ men det kanske är lite tidigt för det än, kanske är närmare 30 grader när man kommer ut.

Ska snart dra till ICA för att köpa mig lite frukost har bara filmjölk hemma...

Hittade två vackra vimmelbilder från igår med mig och mina vänner;)


me, göthe, cissi.


cissi, johanna, me.

Mindre kul att alla mina vänner är kortare än mig så man ser ut som quasimodo på alla bilderna. Nästa gång får de stå på tå.


Hemkommen från krogen.

Litet flummigt inlägg efter en tur på lipz. Blev inte helt nyktert men kul var det! Har dansat av mig och träffat härligt folk, bland annat elias som på nått sätt befann sig inne på lipz? ;)

Har också pratat med både x och y den ena tyckte jag skulle fixa efterfesten, den andre ville jag skulle komma till vbg på efterfest. Men x-y är ju som sagt lika med 0, så, så blev det med det :) Men imorgon har Erik lovat att komma hit och kolla film med mig. mohaha kan lova att han ångrar sig imorgon när han vaknar, men nu var det faktiskt ett bra tag sen han var här.


Politically incorrect.

Politically incorrect - Gretchen Wilson♥

 

Har städat och passat på att tvättat idag. Ska snart göra mig iordning inför kvällen som blir hos Therese med lite mat sen blir det Lipz. Har inte bestämt mig för om jag ska dricka eller inte men några öl hos Terre blir det nog :)

Hörs imorgon!


Ingloriuos Bastards♥

Hamnade på biografen i vänersborg med mina underbara vänner för att se Ingloriuos Bastards med bland andra Brad Pitt och Diane Kruger. Helt amazing film, den får högsta betyg av mig! Som Roger sa; Det är en Emelie film! 

Så sant så sant. Den hade både humor och spänning om vartannat en hel del tuffa scener också bland annat en när de korssar skallen med ett basebollträ på en tysk officer. Men nu ska jag inte säga för mkt heller. Men snälla, gå och se den :-)


Hur stor är chansen?

Träffar på min mya klasskamrat överallt känns det som, (även fast det inte är så!) Satt och väntade på tåget förrut och vem kommer ut genom dörren då om inte denne man? Det var dock inte samma tåg vi skulle med men bara själva grejen.

Blev så glad när jag gick in på "våran" facebook sida för personalekonomer, där jag gett som förslag att vi ska hitta på något kul bara programmet. Nu såg jag att folk tyckte det lät som en bra ide! :) Emelie for president!!

Kanske ska festa här? 75 pers på 24 km2 +/- möbler. Skulle varit rätt intressant.

Sega föreläsningar skippar vi helst!

Började 10 idag med en av de flummigaste föreläsningarna ever. Det är ju meningen att man faktiskt ska lära sig någonting i skolan, men gubben talar i gåtor...

Pratade med några tejer som satt brevid också, huuur trevliga som helt. Och killen jag träffade på kåren. Han är från värmland.... Det är skönt att man börjar snacka lite mer med folk nu också. Tråkigt bara att jag inte läser vårterminen med dem. Men man kan hålla kontakten för det.


Nu ska jag till systemet, öxnered och leta filmer sen blir det en lugn fredagskväll med lite plugg, mys, tända ljus och stickade koftor. Om någon vill va med så säg till :)

Pysseldag.

Var längesen jag la upp bilder nu så det får bli lite bilder från dagen, då jag har sytt kuddar, plockat isär lampor och fikat. Kan det bli bättre ?



Fikade på Espresso house med denna höstiga latten och en gó kaka med Johanna♥

 



Sytt fina kuddar med stora knappar.



Bytt kontaten på min lampa, så nu lyser den! :-)

Nu blir det soppa, plugg och litelitelite farmville ;)


Första skoldagen.

Hemkommen från skolan. Det var lite pirrigt alla var tysta, en del ansågs som knepiga och andra var alltför negativa! Jag själv var glad och uppmärksam. Satte mig längst bak så man kunde kika in alla :)

Själva kursen ber jag till gud för att jag ska klara. Behöver en partner också, och det fort! Tänkte fråga killen jag mötte på kåren igår, men SJÄLVKLART gjorde jag aldrig det. Det fanns lika aldrig tillfälle :/ Men tänkte vara med på femkampen senare idag och då får jag hoppas han är där, men det skulle inte förvåna mig om han redan hittat en annan partner.

Så nu blir det först en fika på Espresso house med Johanna och sen femkamp!

Inslussningen.

Tog en fika förrut med Cissan på Espresso House. Mmm jag säger bara is chai ;-)

Sen gick vi bort till kåren där "inslussningen" håller på. Och för er som inte vet vad det är så är det exakt samma sak som nollningen, men Trollhättan ska ju vara så speciella ;)
Vi tog en öl och sen gick vi upp och tjöta lite. Fick min fina slussbricka gjord, ni kommer nog få se dem ett x antal gånger här ;) Var nära på att inte få den godkänd men de ville väl hem ;)


Mötte två personalekonomer också. Lisa och William. Hälsade bara snabbt men det är någonting, kanske sätter mig brevid dem imorgon, haha....

Nu ska jag fixa käk sen blir det "Trueblood" på SVT och NCIS på 3:an. Natti natti

Långpromenad.

Har varit ute på en härlig långpromenad bort till slussen. Hade tur med vädret också för nu börjar det mulna på här ser jag.

Ska lägga ansiktsmask och laga lite mat, sen drar jag mig bortåt skolan för att se vad som händer där idag.

Hörs senare.!

Sommaren gör comeback!

Än ska vi inte tro att hösten är på ingång. Idag var det minst 30 grader ute!

Vaknade av ett sms från Elias. Han undrade om jag hadr rast snart...? Haha, hade helt glömt att jag skulle fika med honom. Så gjorde mig iordning snabbt på en halvtimme och drog till skolan där jg mötte upp han ch Lucas. Vi drack kaffe ute i solen på numera våran kub. Sen blev det bokshopping och rundvandring.

Fick mina snygga kuddöverdrag klara. Ska ta ett kort på dem så ni får se...

Fick senare  ett sms från en gammal klasskompis som undrade varför jag inte var på kåren och hälsade på alla nya personalekonomer. För det första visste jag inte om det och för det andra är jag för blyg för att gå in där ;) Men imorgon ska jag allt försöka våga mig dit. Då är det "bara" ekonomerna" haha..


Härliga måndag!

Dagen har varit helt underbar. Blev en fika med Cissi och Johanna i Vänersborg, innan vi drog och kollade korpen. Det småregnade och alla gled runt som bambi på hal is ute på plan. Men "vi" vann med 3-1 efter en mycket sevärd och spänande match.

Sen fick Johanna hjälpa mig ner med sängen i källaren, innan vi drog till Cissi där Terre höll hus. Hon har varit i Tunisien, vilket är rätt orättvist...! :-) Det blev pizza med Göthe och Timon samt en film som vi fick från hemmakväll.

Cissi skaffade Farmville och hela kvällen avslutades med att Göthe gjorde världens vurpa, på nått konstigt sätt? :-) Hoppas det gick bra iaf, nycklarna for långt åt helvete.


Skiter nog i skolan imorgon, är nog inget mer än "information om bibblan, studievägledare bla bla bla". Så åker hem till mamma och skriver ut papper istället.

Natti natti♥

RSS 2.0