Nytt år.

om ca en timme är det ett nytt år och det känns bra! Känns mindre bra att man är sjuk men mår förhoppningsvis bättre imorgon! Dags att kolla vart "folket" tagit vägen!

Ingen bra start på 2010.

Ligger hemma dödsförskyld! Jag som trodde det var en myt att man blev sjuk om man inte hade på sig tillräckligt med kläder i 10 minus grader? Fy fy fy! Jag har massor att göra! Men istället för att plugga har jag kollat tre filmer det senaste dygnet och tagit mig till apoteket för att köpa mer enchinagard.

Och hade den inte varit slut när jag började känna mig dålig hade jag kanske varit frisk nu?!


31 144

Igår var det hockey på ullevi som gällde! Började med att jag och pappa precis hann med tåget vi fick dock stå hela vägen ner till gbg. Mötte två trevliga gubbar på tåget som vi hängde med innan matchen.
"festen" började redan på centralstationen när det kom 21 bussar fulla med färjestad-klacken, haha jisses halva centralen stängdes av och klacken fick poliseskort bort.

Massa folk och massa mål för frölunda! Man behövde nog inte vara ett hockeyfreak för att tycka att det var något speciellt.

"förband" till matchen var mustach. De var riktigt bra. Supersnygga mål av pettersson, tyvärr fick inte alla som köpt biljett plats (?) och under 1:a perioden stod man på ett ben och lutade sig mot folk för att inte ramla. Andra och tredje kom vi upp lite på läktaren och där fanns det mer plats :-)

Kom hem med extra buss vilket var skönt för det var inte så mycket folk. Satt och klagade på att jag skulle bli sjuk. Hade ont i halsen och det var inte för hejarramsorna, haha. Killen framför vänder sig om och säger åt mig att inte gå och tro att jag ska bli sjuk för det kommer jag inte bli. Hahaha han sa det på ett så gulligt sätt och jag satt mest där och mumla om att jag visst kommer bli sjuk för jag visste det!! :-)

Hockeyfolk är ett mycket trevligt folk och det märkte man verkligen igår! Och om jag hade fått bestämma hade det blivit en tradition med en hockeymatch utomhus varje år för det var en upplevelse man aldrig glömmer!










Fuck me, I´m famous!

Hmm rubriken är så jävla klockren från gårkvällen, eller jag vet ju inte vad som hände sen men det var lite så det såg ut.

Igår blev det olearys med göthe, ulrika, erika och johanna. Det var kul och efter att johannes hade ropat ifk lite för högt visade det sig att hela deras hejarklack satt precis brevid. Per skrek "djurgården" och sen var det igång :) Det roliga var det att killarna tog fel på göthe och per så de gav sig på göthe ist! :-)

Ifk gubbe: AAaa, vilka håller du på då?
göthe: jag håller på korpen jag go go go ben dover



hahahaha...
brorsan hade tagit mina nycklar hem så det blev en kvällspromenad bort till cissi för att väcka den stackaren.

Hamnade i några mindre framgångsrika lägen och just idag just nu så säger jag till mig själv att jag valde fel. Men det får väl framtiden visa.

Vad hände?

Skulle tagit det lugnt igår var inte alls sugen på att dricka. Sen kom Erika och vi gick bort till Samuel för att dricka liiite och tjöta. Efter två timmar var vi härligt fulla och bestämde oss för att dra ut på krogen i klackskor. Så hem till mig för att byta skor (!?) och sen blev det olearys.

Idag fyller Johanna 20 och det ska firas med lite förfest hemma hos henne sen blir det utgång i trollhättan! Så är nog dags att börja vakna nu...

Äntligen!

Nu är äntligen julen över!! All väntan på julafton, mat, kalle anka, jultomten m.m. Firade jul både hos mamma och pappa igår. Var mysigt men tyvärr var inte stämningen på topp hemma hos pappa eftersom en hund blev sjuk snabbt och var tvungen att åka ner till gbg akut. Men verkade som om det gick bra.

I julklappsspelet vann jag en vitlöksskalare :-) Gillar ju vitlök så det var finfint ;) bättre det än en flaska liniment som min bror hade köpt :/ jisses!! haha

Sitter nu och funderar på om jag ska följa med och äta julmat idag med eller om jag ska åka hem och plugga lite. Känner att det behövs :/

Aftonbladet ge er!!

Ok om jag ska köpa en kvällstidning så blir det aftonbladet men efter den rubriken som jag läste idag så vet jag inte längre... Var inne och bläddrade bland sportsidorna och såg rubriken "tre kronor- ett fiaskolag!"

I texten får man läsa att vårat svenska hockeylag är såå dåliga för att de ligger sist i euro hockey tour. När de skriver sist menar de plats nummer 4! Tycker det är tråkigt att vi ska ses som dåliga när man ligger fyra i hela europa med de bästa lagen i världen ovan sig.

Det enda Sverige är riktigt bra på är vintersporter. Fotbollen kan ju slänga sig i väggen. Tidningarna får oss att tro att sveriges fotbollslag har någonting att komma med inför mästerskappen?

Så heja på våra svenska hockeystjärnor istället. Snart samlas de bästa av de bässta för os i vancover också. Då kommer jag sitta framför tv:n och heja iaf.

God jul på er alla underbara människor!

Kaos.

Mamma står i köket med töntig julmusik a la christer sjöggren på högsta volym, medan vi andra ser på bingolotto men hör inte vad de säger.
Har också skickat "privata" jul sms till nära och kära. Känns så mycket bättre att få ett personligt sms istället för ett massutskick med "god jul". Sen är det såklart kul att få sånna sms också men jag själv vill gärna vara personlig i en otroligt opersonlig värld.

Nu har julen kommit till oss med.

Vet att det fanns många som var lite irriterade för att det snöade i ungefär hela landet förutom i trollhättan/vänersborg. Till och med uddevalla hade snö.

Men igår kväll började det snöa och det blev till slut en hel del. Är ioförsig lite osäker på om det går att åka pulka i hunnebergsbacken men det skulle nog kunna gå nu  ;)

Idag är det helvetesdagen på året då allt ska vara klartklartklart! Så ska sspringa iväg till systemet strax för att inhandla alkohol till juldagen, annandagjul och nyår.. jisses!!

Sen är det två paket kvar men vet som är vad jag ska köpa! Sen är det städning hemma och så får vi se vad som händer ikväll. Ska försöka ta mig till skolan och plugga lite också tänkte jag men bibblan där stänger 16 så får se om jag hinner!

Singing in the snow.

Dålig uppdatering men min dator var nära döden igår så stängde igen den och tog med den till min mor idag som är datanörden i familjen. Tog med Tova och Elsa för att åka lite skridskor men som vanligt var det inte roligt i mer än 10 min :-)

Fick med mig en ny mobil hem (mammas gamla) och en lagad dator (thnx mom) Tog lite bilder från skridskoåkningen men på den gamla mobilen får se om jag lägger upp dem imorgon om jag åker till öxnered och klär julgranen eller om vi blir ett gäng som sitter och myser med glögg och bingolotto :-)

...förresten någon som vill se alvin och gänget med mig??! :) 1:an är helt underbar och snart kommer 2:an på bio ;)


Resultatet.

Här kommer resultatet av våran pepparkaksbakning som slutade med att bygga pepperkakshus istället ;)



Grunderna är klara.. sockret blev lite bränt.. oops!

..resultatet!



fick med ett "god jul" också :-)



suddig bild men tomten hamnade i skorstenen där han hör hemma!



Tyvärr gick det inte att rädda stekpannan! Jag försökte men till slut fanns det inget mer att göra :(


Julbak.



Skolarbete.. kunskap är makt ;) haha

Härliga utsikt blev mysigare när det började mörkna.

Är inte de roligaste bilderna men har lovat mig själv att lägga upp fler bilder och det är såhär mina dagar ser ut! ;)

 



Ska snart smita iväg till Cissi med myskläderna på och bakplåtspapper under armen för nu ska det bli pepparkaksbak! :-)


Skolmys.

Hade jag haft mobilsladden med mig hade jag kunnat visa er hur mysigt det faktiskt är i skolan under eftermiddagarna :-) Det är lugnt med folk, det finns plats i bibilioteket och alla är så goa och glada. Det är mörkt ute med det lyser vackra färger ur marken. Man ser alla bilar med folk som är påväg hem från jobbet. Guud! Kommer aldrig hänga i skolan på de stressiga fm igen!

Julstämning

För att få in julstämningen inför jul (afton) lägger jag upp några julfavoriter att lyssna på under tiden man bakar julgodis eller klär granen :-)

Mariah Carey - Santa claus is coming to town

The Pogues - Fairytale of New York




hehe ok vill inte förstöra julkänslan men låten har en hel del vettigt att säga om julen...
Simple Plan - Christmas list



Blink 182 - I won´t be home for christmas
Bara för att blink är blink ;)



Britney Spears - My only wish this year

Band aid 20 - Do they know it´s christmas?

Vacker låt med bra ändamål. Sjungs av flera kända artister.



God jul! :)


Born to fly.

Mådde inte alls bra igår så låg i sängen hela dagen och bara sov. Mår bättre idag och ska ta mig till öxnered för att äta söndagsmiddag med familjen.

Pratade med pappa igår också om livet. Fick ett otroligt bra svar och kände mig lättat efter vårat samtal, är fortfarande inte helt säker än men är en bra bit påväg.... För nu måste någonting hända innan jag blir tokig!

Fredag.

Dålig uppdatering här idag tycker jag! Har ioförsig inte haft så mycket för mig... Kollade klart på twilight och den var faktiskt bra! Brukar ju vara så att folk överdriver om hur bra filmer är bara för att de vill att man ska se dem ;) hehe...

Åkte sen hem till mamma för att äta lite go mat och busa med mina småsyskon, och jag förstår Anton som är rädd för Elsa för hon ryter och skäller och slåss! hon skulle passa bra som vakthund :P

Nu ska jag lägga mig och kolla på en Harry Potter film innan sovdags är ju faktiskt "ledig" imorgon!

Natti.


Spinkig?!

Hahaha denna videon är så jävla rolig! Ett måste att se...!


17 December.

Godmorgon!

Idag är det redan den 17:onde december! Jisses va fort hösten har gått var inte längesen vi låg nere på gardis och stekte! :)

Igår var jag hemma hos Göthe med hultman och ulrika. Jag fick se början på Twiligt och nee, jag kände ingenting när jag såg vampyren som "alla tycker är sååå snygg". Men har ungefär halva filmen kvar att se så kanske ändrar mig på den punkten.

Idag blir det plugg plugg, heja heja och kanske en promenad i det fina kalla vädret! :)

Bra start på dagen.

Började dagen med tända ljus, stor och god frukost medan jag passade på att slå in lite julklappar. Har varit inne och kikat efter en jul/nyårs-outfit men gav upp efter ett tag och får väl ge mig ut dagen innan.

Nu blir det plugg, plugg och plugg för att få något vettigt gjort en lugn dag som denna!

Bridget Jones.

Nu börjar snart Bridget Jones dagbok på kanal 5. Om det är någon rollfigur som jag ofta känner mig som så är det nog henne! :) haha.. sen hade jag hellre sett mig själv som Dylan i Charlies Änglar men men...  ;)






Påkommna.

Vaknade på fel sida och somnade förmodligen på samma sida igår kväll med. Så den här dagen ska jag bara låta gå förbi obemärkt och hoppas på en bättre dag imorgon.

Träffade Linda och Maria i skolan för att jobba med vårat arbete. De två är så härliga människor och eftersom de är lite "äldre" har de mycket vettigt att säga ;) Maria har lärt mig att man alltid ska kolla på vänsterhanden om man ser en kille som man skulle kunna tänka sig.
Jag hittade mitt objekt och vi försökte alla se om det fanns någon ring på fingret. Tre brudar som sitter och illglor på den stackars mannen :) haha... Tills Linda märker att tjejen brevid honom har upptäckt oss och står och asflabbar :/ haha Efter det var vi mer diskreta men vi gjorde nog killens dag skulle jag tro.

Och ja, han hade en ring...  ;)

Bury the castle.

Paramore - Brick by boring brick♥


Liten sammanfattning av 2009.

2010 kommer bli ett betydelsefullt år med mycket fester, kärlek, hyss och framgångar, och allt detta med alla underbara vänner som hittat och kommer vägra släppa greppet om.

Men innan vi startar loppet av ett fantastiskt år får det bli lite sammanfattning av 2009 som inte heller det har varit så illa! ;)



Nyår firades hemma hos Johanna i Blåsut och var så bra ett nyår ska vara.



Sen drog jag och Erika för att leva livet i Egypten i två veckor.



Vi levde som drottningar i två veckor men saknade till slut svenska pojkar och de tysta upptagna svenskarna.

När vi kom hem var det dags att fylla 20 fritt in på systemet osv. detta firades med bowling på Buddys med släkt + Cissi.



Sen blev det Lipz 18 och vi var nog otrevligare än någonsin. Vi firade ju 20 år! Fullast vann!



Två dar senare var det dags för alla hjärtans dag. Denna firades hos Oscar. Det var kallt och snö och jag fick gå hem i höga klackar?! Vilket trevligt minne från hjärtats dag.



Haha! Tänk va mkt som ändras under ett år. Tycker inte riktigt de är sig lika :)



Nästa stora grej var påskafton som ligger i topp för året 2009! Goa människor+öl+fotboll+fint väder+grillning.. behöver jag säga mer..?



åhhh.. :) Sen blev det en rätt ostabil snabbdusch hemma för att sen åka till Trollhättan på förfest och senare Lipz!

Under vårnätterna blev det många besök på strandgatan för en öl eller två!



Flyttade till Trollhättan i mitten på maj. Det innebar en inflyttningsfest lite senare som resulterade i det här...


Detta blev bara en liten del av året men det är många roliga minnen som väcks.

Look out for part 2!


Favorit i repris.

Kan inte sluta skratta när jag ser detta underbara filmklipp från några år tillbaka! :)



"What was he thinking?"

Jag pluggar och pluggar och....



Hahhaaha ALLT är ju roligare än att plugga! Titta vad jag fick till det ;)

Bilder från fredagen.

Har blivit lite bättre på att lägga upp bilder och idag är jag bara två dagar sen!! :) Måste bara varna er för att jag är en extremt dålig fotograf, speciellt efter tre år på media med foto som inriktning. Men jag Cissi och Ellinor hade roligare saker för oss än att lära oss fota :)

På butles innan Magnus och Johanna hade kommit.





Söta Johanna.



Cissi och Carrro. Cissi är lite irriterad för att en viss person hade svårt att knipa käft ;)



Här hänger vi ut folk. Timon hade svårt att hålla sina ord.



Grannbordet.



Sen gick vi vidare till Buddys för att bowla!



Johanna, Cissi och Göthe.





Carro, David, födelsedagsbarnet Magnus och Frida.



Resultatet från bowlingen :)


Wihoo!

Idag är det äntligen min tur att välja film! ;) hahaha...

Imorgon får ni inte missa damernas skidskytte, staffeten som börjar kl11.00 i SVT. Det är där det går bra för svenskarna.  Sen får det bli till att försöka lösa arbetsmiljöplanen som är katastrofen själv just nu!


12.

Idag är det den 12/12.
Jag fyller den 12.
Hamnade på plats 12 under tentan.

Tycker det är mkt 12:or idag. Har inte hört talas om några andra siffror.... Hoppas det betyder nått.... typ tur?

Storkalas!

Kortfattat: Idag fyllde magnus år, så Johanna hade fixat en överaskningsfest för honom med alla hans vänner och syskon. Vi skulle först käka på Butlers för att sen gå till buddys och bowla. Han blev rätt överraskad när 34 pers står framför honom och sjunger "ja, må han leva" (han kom in med ögonbindel)

Bowlingen vann jag överlägset vilket är ovanligt ;) spelade med Theres och Per (som jag för övrigt satte på våran bana för att han verkar vara en go kille)

Ett glas rödvin blev det och 7 glas vatten. Ska ju faktiskt snart upp och skriva min ova tenta :S jisses! Hoppas jag inte vaknar med vin-huvudvärk imorgon....

Stress.

Ok. Imorgon gäller det! Antingen kommer det gå huuur bra som helst eller så kommer det gå åt helvete! Haha hur som helst blir det inget mer plugg idag. Fick precis ett sms av cissi. Hon säger att hon ska komma och hämta min nu :/ Jag är inte klar! Fast gjorde mig iordning på 20 min i helgen när de stressade med mig till Olearys!

FAN FAN FAN! Hon ger sig inte!! Måste springa runt som en yr höna nu!! :( ajaj hörs sen, vi ska ut på äventyr nu!


Tattoo.

Ser den knappt själv om jag inte vill och kämpar med det. Ska be någon trevlig människa hjälpa mig ta en snygg bild på den någon dag så man kan kika på den då och då utan att få nackspärr :)

Draken är gammal, bara tecknen som är nya och jag är sååå nöjd! Min lilla drake fick liv igen också :)


Möjligt?

Är inne på Carolina Gynnings blogg och kikar runt. I ett inlägg skriver hon att hon ska bli smalare och få mer muskler. Helt ok, det är hennes liv. Det som däremot stör mig är en kvinna som kommenterat det hela. Hon skriver att hon gått ner 55kg på 6 månader utan att ändra något i kosten? Hon ser till att åta fem mål om dagen men det är också det enda. Hur fan kan en människa gå ner 55kg utan att varken ha tränat eller dragit ner på kolhydrater/protein/whatever...?

Någon som vill kommentera/dementera detta "rykte"?

Back to basic.

Har redan lyckats förstöra två kuddar och ett vitt (?!) linne. Har ingen aning om varför jag absolut skulle ha ett vitt linne på mig inatt. Har bläck över hela ryggen. Det får helt enkelt bli ett "färga håret" plagg!!


Missa inte paradise hotel ikväll kl 21.00 på tv6! Hehe, man blir lätt beroende av denna skitsåpan :S Hoppas verkligen francesca åker ut ikväll!! ;)

Jump in a car.

Jill Johnson - Jump in a car.

Knappast ny men en riktig gammal goding...

Skäms för dagens prestationer som inte varit vad jag tänkt mig. Gick och tänkte på tatueringen hela dagen och lyckades inte läsa mer än några sidor. Samtidigt har jag varit otroligt duktig denna veckan hittills så tar jag bara nya tag imorgon så kan jag nog unna mig denna "bortkastade dagen".

Vart på ica och köpt mig en fanta som jag ska njuta av ikväll till kvällen NCIS-avsnitt :)

Inte bra!

Jisses sitter med tre olika arbeten och det står helt still i huvudet på mig. Inte bra. Jag behöver peppas lite!! Hoppas på superpeppning imorgon när jag har två gruppträffar. Annars går jag ut genom dörren utan att yppa ett ord. Lovar.

blablablabla...

Nyss (?) hemkommen från skolan. Sitter och försöker klippa och klistra i kurser ett år framåt, går sådär men kommer iaf framåt. Tror antagningen i östersund hatar mig, haha.. Det ska alltid vara i sista stund när det gäller migo ch det gäller även val av kurser ;) Fast denna gången är det inte mitt fel för kursen jag verkligen ville gå och hade anmält mig till blev inställd.

Har en hel del plugg att fixa idag med inför imorgon och senare ikväll ska jag iväg och gadda mig. Ska bli skönt att komma iväg och göra någonting annat för en stund och har längtat efter tattoo nummer 3 sen jag gjorde min förra :)

Håller mig till planen.

Hela helgen har gått åt till att ligga framför tv:n och glo "vinterstudion" och plugga inför helgens tenta! Har ungefär 700 sidor att läsa igenom :( och utöver det är det deadline i arbetsrätten på måndag och måste hänga med i ekonomistyrningen!! Så blir nog inte så mycket bloggande denna veckan.

Har gjort ett fint litet planeringsschema som jag har hållt rätt bra :-) Ligger efter med en uppgift men den blir prio nr 1 imorgon!
Avundas er som jobbar nu och slipper gå omkring med den ständiga stressen över alla datum och tentor och inlämningar och prestationsångest.... Men det är det värt i slutändan när man har drömmar och mål att se fram emot! 


Bubbel.

För det första har jag inte tid att jaga dig längre, har massor att göra. Så antingen är det "is" or "isen´t" bara att bestämma sig.

För det andra går jag runt och är lite småkär hela tiden :) Kylan börjar komma, hockeysäsongen är i full gång, Trollhättan är en otroligt vacker stad i vintertid och man känner verkligen att de lägger energi på sina invånare. (i jämförelse med lilla Paris)
...och "King Henke" sitter uppe på stora reklamposters, vilket innebär att jag möter honom varje dag påväg till skolan. Kan knappast bli bättre!!

Det enda som saknas är snö, en kille att mysa med, en lussebulle och en kopp varm choklad ♥

 



Grr... Joel och Henrik Lundqvist.


Ibracadabra.

Hoffmaestro har gjort en ny låt till Zlatan. Känner igen den? men nej nej den ska vara ny!



Har precis tagit fram material till min nya tatuering som förhoppningsvis blir av nästa vecka, och mamma sitter och gör ett iq test och när jag tycker det går segt skyller hon på vin och irish coffee ;)
nej måste dra så jag hinner med tåget till trollhättan!





Irriterad.

Var inte alls kul att vara i skolan utan Linda och Maria idag.. De var båda hemma sjuka/med sjukt barn.

Snackade formler och jag skojar inte om det handlar om över 50 formler som vi ska kunna utantill tills tentan för vi får inte ha med oss en formelsamling. Fattar faktiskt inte varför för ute i verkligheten kommer man kunna kolla upp dem om man behöer använda sig av en sådan. Tycker energin borde ligga på att lära sig när och varför man ska använda dem, men men....

En annan sak, blir så irriterad över en person som jag hjälpt lite och man inte ens kan få ett hej eller hej då? Vad är det för stil egentligen?

This makes my day från och med nu och några månader framåt!

Hhahahahahah.. jag kissar nästan på mig när jag ser denna filmen som Lollo gjort som hämdvideo till Timon!

Try JibJab Sendables® eCards today!

Helt otroligt underbart!! :)

Bea for president!

Sitter i skolan och jobbar med arbetsrätten. Derbyt igår gick som vanligt åt helvete igår för VHC, och jag anser att det är fel på hela organsisationskulturen. Haha töntig jag är men man blir skadad av att läsa på högskolan, så är det bara.

I eftermiddag blir det skridskoåkning med hela tjocka gänget i Trollhättan. Men jag och Johanna håller oss ifrån klubbor och finslipar på tekniken istället.

Har en rolig historia att berätta också men vågar knappt använda mig av "personen x" hahah han kommer döda mig men den är garanterat rolig ;)

Nutid/Framtid...

Har ibland problem med att koncentrera mig på nutiden, men desto lättare drömmer jag mig bort mot framtiden och alla de planer som jag satt upp. Har bland annat bestämt mig för att flytta uppåt i landet. Planerna var först Luleå (och ingen annanstans) inatt låg jag och funderade över detta och kom på att det går bra med skellefteå och ö-vik också om det skulle vara dåligt med jobb uppe i nord metropolen.

Fast egentligen borde jag koncentrera mig på allt som händer runt omkring mig just nu nu nu! Som skolan t.ex. Läser tre kurser samtidigt och har gett mig fan på att klara dem allihopa också! Plus den lilla,lilla omtentan som äger rum nästa helg.

Får passa på när man fortfarande har motivationen, för vem vet imorgon är den kanske som bortblåst?


Pax för lax!

Cissi tror att jag äter lax varje dag. Men så är det inte! Igår och idag blev det faktiskt rödspätta för omväxlings skull!

Supergott med aioli, rödlök, tomater och de där gröna sakerna. Mums. Frågan är bara om någon vill sitta brevid mig på eftermidagsföreläsningen nu när jag tryckt i mig både rödlök och aioli?

 

Men gott var det!


Whiskey Lullaby.

Vacker låt, vacker video

Ett måste att titta/lyssna på!

 

The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind.


Skärpning!

Satt precis och läste Lollos blogg där hon säger att hon hatar bloggar utan bilder :( Jag skäms! Vill ju att folk ska vilja läsa min blogg så får väl skärpa mig med detta nu och lägga in lite bilder :)

Min julkänsla har försvunnit helt. Men det lilla som finns kvar av den sitter nu i fönstret hemma hos mig. Det är mamma som vart på ikea och hittat små tomtar.

 



Så ja, mer jul än såhär blir det inte hemma hos mig iår. Men söta är dem!


RSS 2.0