Dålig start på dagen..

Vaknade tidigt och tänkte att det skulle bli en jättebra dag. Tänkte till och med ta cyklen till vänersborg... Men sen kom jag till frukosten... Tänkte försöka mig på att laga amerikanska pancakes till frukost med honung och mango, men det gick inte som jag tänk mig. Har antagligen en kass stekpanna eller så var det fel på smeten.. Hur som helst tappade jag lusten att cykla.

Så nu blir det bussen istället. Fick iallafall gjort mig en god lunch, bestående av ris, tonfisk och "ärtor, majs och paprika" mmm nu är det bara dressingen som saknas men det fixar jag påvägen till bussen.. Nej dags att packa!!

Liten överraskning..

Cissi fick sin present förrut, nämligen en liten tripp till Linköping i september för att kolla på LHC vs. St. Louise Blues i cloetta arena :-) Och som tur var blev hon jätteglad!

För er som inte vet är St. louise ett NHL lag som kommer till sverige för en träningsmatch inför säsongsstarten i USA. Tyckte allt att jag var riktigt finurlig där ;)

Jag, Johanna och Cissi tänkte ta ett kvällsdopp i öresjö nu på kvällen men JÄVLAR va kallt det var. Det är mycket varmare i vänern. I promise.

Imorgon blir det en cykeltur till vbg föratt sola och bada lite innan jobbet :)


Stolt.

Jag är så stolt över mig sälv just nu!! :) Har hittat VÄRLDENS BÄSTA PRESENT till Cissi..!! Det är helt klockrent och jag kan knappt bärga mig tills jag får tag i ett passande kort.

Ni kommer bli avundsjuka!

Ledig idag.

Var helt slut efter att ha jobbat helgen igår. Blev en fika med Johanna på strandgatan och sen en pizza. Sen gick vi hem och kollade Grey´s. Johanna åkte vid 22 tiden och jag somnade gött efter ett avsnitt till....

Idag är det städning som gäller! Sen kommer pappa och hämtar upp mig för lite sol och bad på garids :)
Måste köpa present till Cissi också som fyller 20 idag :) Undrar vad det blir... ;)?

Jobbar kvällen imorgon så kan vara uppe läänge idag, härligt.

Jobbar helgen..

Sol sol sol :) underbart..:) Jobbat kvällen idag och börjar kl 7 imorgon. Sover därför hemma hos mamma eftersom det inte går några bussar så tidigt på helgerna.. Jobbar delad tur så jag och Johanna ska ner och sola mellan 12-16. Jobbet går för övrigt jättebra har jobbat endel med Erika och Felicia som är hur bra som helst båda två. Imorgon däremot blir det ny avdelning igen, men börjar vänja mig..

Nej dags att sova så jag orkar med cykelturen till jobbet imorgon ;-)


Pråmen.

Nu var det lite dålig uppdatering här i bloggen...! Men har jobbat och sen har det varit underbart väder så har inte velat sitta inne. Idag slutade jag kl 13 och mötte upp Johanna för lite sol. Vi gick senare till sanden och mötte upp Oscar, Magnus, Jonas, Göthe och hans kompis. Vi tog året första riktiga bad och simmade över kanalen och tillbaka. Killarna lekte lite med  att hoppa men det är jag för feg för att göra..

Nu har jag precis kommit hem från pråmen där jag och Johanna satt en stund med Göthe, Mailn och Sofia. Riktigt trevligt men Johanna skulle på äventyr och jag är dödstrött efter en kväll på pråmen igår efter jobbet och sen upp och jobba kl 7 imorses...

De extra tiderna jag fick var egentligen vara en dag :) Den andra dagen var bara ett tidsbyte vilket var skönt... Money money money...

Nu blir det grey´s innan läggdags och imorgon blir det sol och bad igen ♥

Såg förresten (P) på pråmen och jävlar va snygg han är..! hehe...

Bad Girls♥

Igår jobbade jag 3:dje dagen på 3:dje stället. (annan avd.) Det bjöds på folkdans och mat i mängder... Var hemma hos pappa vid halv fem, och var heeelt slut! Blev lite midsommarmat och sängen.

Kom hem tidigare idag och har precis sett "Bad Girls" med bland annat Drew Barrymore som för övrigt är min hollwood favorit.

Saknar Cissi och Johanna också men de kommer hem imorgon och då blir det en fika på strandgatan. Om de orkar vill säga ...:)



...en riktigt bra film..... ♥


Pizzadags.

Hemkommen från jobbet. För en gångs skull var det kul att jobba. Vi var ioförsig fyra pers på en avdelning (man brukar vanligtvis vara två) så det blev lite mindre att göra men inte lugnare. Utan vi valde att tvätta rullstolar och planera inför morgondagen :-) Gillar att jobba med Lisbeth och Annette, de är nog mina favoriter sen några år tillbaka :-)

Nu är jag hemma hos pappa och vi ska käka pizza innan det är dags att lägga sig. Börjar nämligen jobba kl 07.00 imorgon.

Puss

Jobb

Varför sitter killen och sover i bilen på parkeringen?

Ska jobba 15.45 - 21.00 idag. Vart vet jag inte men blir förmodligen "den tredje personen"... Sen hem till mamma och sova där för att kunna ta mig till jobbet på fredag morgon.

 

Första dagen avklarad

Kommit hem från jobbet. Första dagen på solängen för sommaren. Fick panik när jag inte hittade mitt namn i dagspärmen, men det visade sig att jag stod längst upp på sidorna med mina tider och inte vart jag ska vara.

Efter jobbet drog jag och Oscar ner till pråmen och tog en öl. Det var supergott och välbehövligt efter denna jobbdag. 
Funderar på att cykla till öxnered imorgon eftersom det inte går några bussar tidigt på fredag morgon till jobbet. 

Nu är det NCIS som gäller, med Michael Weatherly. Natti natti♥ 

"Ditten å datten ut på stan"

Älskar klippet! Sett det minst 15 gånger och skrattar fortfarande lika mycket varje gång. Ska visa er denna härliga värmländska nästa  gång vi ses ;-)


Kusinbarn ♥

Fick veta imorses att jag fått ett litet kusinbarn till, så grattis till Emelie och Sonny och deras dotter Lavinia ♥


Min blogg...

..var roligare att läsa för längesen... Skärpning!!

Volleyboll.

Vid 3-tiden åkte jag, Cissi och Timon ner til sanden i vbg där vi mötte Oscar, Johanna, Satan, Lollo, Mono och Patrik (hoppas jag inte glömt någon nu) där vi spelade lite volleyboll.

Jag känner mig världsbäst så fort jag lyckas ta en boll och få över den ;) haha. Sen kom Erika ner och hälsade på :) Ser aldrig henne längre eftersom att hon är i Oslo och jobbar..

Senare köpte jag och Cissi en stripsrulle från Amigo och gick hem till Johanna där de andra skulle grilla. Har aldrig varit hemma hos henne innan, men det var hur fint som helst. Vet vem jag ska be om råd när jag skaffar mig en "riktig" lägenhet iaf :)
Johanna klippte Oscar, han liknade "kåtast i kungsängen" killen från Nile City och "benjamin" haha men det blev bra när det var klart :)
Hultan kom och hämtade oss och vi tog en sväng till Stina som flyttar till Halmstad imorgon. Fick en massa tidningar som jag ska lägga mig och läsa nu tänkte jag.

Måste bli bättre med kameran också!! Men tog lite snygga bilder med Oscars, så snor några från honom när de kommer ut.

Är sommaren påväg?

Nu är det fint väder ute!! Vindstilla och sol :) Så härligt!!

Gårdagen bjöd in alla på film här (?) :) haha, så Terre, Stina och Oscar var här och vi kolalde filmen på 5:an som inte var så bra som jag trodde... Sen kollade vi på Austin Powers 3. Jag tycker handlingen är så jävla kass på filmerna, men de är helt ok annars.

Nu ska jag ut i solen och ringa Cissi ♥ kaffekoppen följer med.


Sunny Sunday

För en gångs skull kikar solen fram när man vaknar, även om den försvinner titt som tätt.
Igår begav vi oss till öresjö för att se till att bella och terre badade, vilket de mycket riktigt gjorde! :) haha Det var nog lagom gött i vattnet. Sen åkte vi hemåt igen. Det blev en liten miniutflykt med gänget.

Sen satt jag och Johanna och pratade i en timme eller två innan hon åkte hem och jag kollade vidare på Grey´s.

Dagen idag kommer bestå av städning, plugg, matlagning och kanske någon "fritidsaktivitet" haha jag har fullt upp.

Grey´s ♥

Var borta på hemmakväll och köpte 1:a Grey´s Anatomy boxen♥ så det blir en härlig lördagskväll. Johanna kommer snart till mig också :-) Har laddat upp med turkisk peppar och mineralvatten, mmm!


Överby

Är helt slut, har sprungit runt på överby hela dagen utan att hitta annat än ett par snygga skor. Klarar inte av att handla kläder i butik längre utan betäller hellre från nätet. Antagligen för att kläderna i butik är en enda röra och på nätet kan man hitta precis det man är ute efter väldigt lätt :-)

Idag ska jag bara ligga hemma och se en bra film! Ska bli så skönt, har varit fullt upp hela veckan så jag ska bara ligga och tänka idag. Ser fram emot detta, men först ska tvätten bli klar.

Änglar och demoner

Precis hemkommen från bion med Johanna. "Änglar och Demoner" blev filmen och den var riktigt bra! :-)

Mötte "banken" (min granne) utanför huset och han frågade mig om allt var bra, eftersom jag gick hemåt när klockan bara var midnatt, haha.. Han är allt bra omtänksam min granne ♥
Undrar bara vad han hade sagt om jag sa att jag mådde asdåligt och knappt kunde stå på benen? Kanske hade han sagt ; ok, ha en bra morgondag? eller hade han hjälpt mig in?
Han skulle iaf ut och göra stan osäker, trodde han.

Dags för sängen, imorgon är det tvätt och städning som står på schemat. Natti natti.

Härligt väder!

Kom hem igår utan jackan... :/ Johan  var tvungen att gå dit på lördag och hämta ut den och skriva papper och grejer... Fattar inte varför?, jag frågade vakten om jag kunde komma och hämta hans jacka efter det hade stängt. Jag sa att den var gul och grön och vilket märke det var. Vakten sa att det gick så bra så!

Men nej nej.. hålla sig vaken till fucking jävla kvart över två!! Vakterna på Lipz är dumma i huvudet..

Idag ska jag storhandla, tvätta och städa upp här. Sen ska jag hinna klippa mig också.

Dags för Lipz! :)

Senast jag var på lipz var under påsk, haha.. Men snart är det dags igen ;)
Brorsan blev utslängd och hade tappat bort sin nummerlapp till jackan. Så jag kollade med vakten om jag kunde komma tillbaka vid 2 tiden och hämta jackan så Johan kunde åka hem. Det gick bra för jag är "nykter och snygg" ;-)

So lipz, here I come!


Lite av varje.

Imorses kom Johanna förbi, hon hade tagit fel dag på ett möte hon skulle på haha. Så hon hamnade här istället :)

Vi gick till stålverket innan jag tog cykeln bort till farmor som bjöd på mat. Hur gott som helst. (som alltid)
Sen cyklade jag i världens fart hem för att lämna cykeln och springa bort till bussen. Fridaskolan hade nämligen skolavslutning idag. Mötte Johanna där också. Vi satt och var irriterade på friskolan frida  haha... "hur kan man göra så..?" "varför gör de på det viset?!" haha

Sen blev det Trollhättan igen med Camilla, Pappa och Rebecka för att fira skolavslutningen. Detta gjordes på Shanghai kinaresturang. Mmmm ;)
Till efterrätt blev det en lyxshake på Max, 10 minuter innan det stängde.

En härlig dag helt enkelt. Men imorgon måste jag ta hand om allt annat jag inte hunnit med de senaste dagarna :/ fyyy..

Vad är det att visa?!

Ligger och väntar på att SATC ska börja på TV3, och programmet innan handlar om feta kvinnor! Det är äckligt. De vill vara feta, de kämpar för att bli fetare och det är bara allmänt "äckligt".

Jag är inte intresserad av varför de vill gå upp ännu mer i vikt!! Visa något vettigare TV3!!

KLAR!

Äntligen!!! Är helt borta. Nu har vi nämligen räknar röster i 37 timmar på tre dygn. Vi skulle egentligen varit klara idag vid 17-tiden, men hamnade efter så vi blev kvar till 21.

Nästa år blir det ännu värre..! Då är det tredubbelt så mycket. Men det har ändå varit kul, men min rygg behöver tas om hand om.
Skriver väl inget vettigt här idag, haha har svårt att tänka klart efter alla röster. Sammanlagt har vi räknat lite mer än 1000 distrikt, vilket tar på krafterna.

Imorgon ska jag hem och äta god mat hos farmor. Hon får skämma bort mig ordentligt.

Första 12 timmars passet

Har jobbat 8.00 - 20.00 idag i folkets hus med att räkna rösterna från europaparlamentsvalet. Som tur är sitter inte jag och räknar, utan jag tar emot papper med färdiga siffror och skriver in dem på datorn.
Kommer förmodligen bli övertid imorgon med till 20.00. Vi har knappt hunnit igenom hälften av Göteborgs distrikten, puuh... men det är kul ändå.

Längtar tills jag får sätta mig med mina föreläsningspapper från "AIR". Ska hem till öxnered och skriva ut dem imorgon och bara sitta och mysa. Hahah vilken plugghäst jag är ♥
Nej dags att rota fram något ätbart innan det blir sängen.

Dirty Dancing 2

Det blev inget öxnered idag. Istället kollade vi på balen i Trollhättan och sen blev det film hos mig.
Dirty Dancing 2, och den är helt underbar... Nu har Cissi och Timon precis gått och jag lagar lite mat, hungrig så jag vet inte vad. Lagar tills imorgon också när jag börjar arbeta.

Måste kolla igenom papprena igen om hur dataprogrammet vi ska använda funkar. Vi skulle även kolla hur det går till på valmyndigheten.se så får se vad jag hittar där.

Och Oscar ; Hellre dansa än dricka ;-) (men gärna både och:)

Sam.

Glömde bort att vi träffade Sam nere på sanden igår. Han har man inte sett sen i oktober när jag slutade på alloys.
Han kom med en cykel och en öl i handen. Det är gubbvarning på det ;)

Imorgon börjar jag jobba efter en veckas ledighet. Men det ska bli kul, måste bara kolla igenom papprena vi fick först bara. Någon mer som ska räkna röster imorgon?

En bra helg

Kvällen igår var rolig, förutom att vi gick in på två olika ställen. Jag hängde på pojkarna som skulle till öltätltet längre bort. Där twista vi lite för oss själva, sen blev det öl och efter det var jag tvungen att dansa på dansgolvet där det spelades rock´n´roll!! :-) Så hittade en raggare där och jävlar vad det snurrades på mig!! haha hela låten igenom!

Senare mötte vi upp Therese, Cissi, Emelie och Johanna, gick till Johanna och knödde in folket i bilen. Åkte till mcdonken och Timon spelade "nr 11" på repeat. Folk blev tokiga.
När vi kom in tog det inte mer än 3 minuter så var Timons kompisar också där. Cissi tyckte det var ödet. Jag vet inte vad jag tyckte, efter de sms som jag skickat under kvällen. "väggen" skulle iaf hem och kolla hockey och jag funderar på att ge upp. Men inte riktigt än... 

Dags att rösta inför EU parlamentet idag. Måste ta mig ända till blåsut skola. Får ringa hem och kolla om de bjuder på mat senare :-) 


Fotbollsfest

Idag är det fotbollsfest på sanden i vänersborg. Har kommit till Johanna nu där det blir förfest. Just nu är det bara brudar som ska sminka sig och välja kläder, så jag hoppas pojkarna kommer snart så de lägger av!! haha brukar alltid fixa mig iordning innan festen börjar ;) men de är rätt roliga att kolla på i kriget!


och just det ja... heja sverige!!

Pråmen och Lasse Kronér

Igår hamnad vi på pråmen, mest för att göra något. Det var riktigt trevligt och det kom en hel del folk :)
Innan de stängde bestämmde vi oss för att ta en sväng ner på sanden. Så jag, Johannes, Magnus, Johanna och Timon gick och kikade, men det var inte så mycket att ha.

Sen från ingenstans kom Lasse Kronér ut genom en dörr med sin gitarr(!) haha var bara jag som såg honom så jag knuffade på Magnus, "titta!! Lasse Kronér" haha. Jag tror han ville ha våran uppmärksamhet ;)

En annan som faktiskt fick uppmärksamhet var "Frida". Denna "frida" går förbi Johannes, stannar upp backar två steg, skriker "gud va söt du va!, frida heter jag!!", tar honom i hand och går vidare. Hahahaha jag och Johanna garva halvt ihjäl oss!! :)

Senare satt jag och Timon och frös i väntan på bussen.. bussen kom, Timon somnade, vi kom fram till thn, mötte min bror, köpte kebabrulle och sen sprang jag och timon åt vart sitt håll lyckliga över att vi hade mat i handen :)


Ikväll e det fotboll som gäller!!


Studentfirande

Kika först en snabb sväng på studenterna i thn. Sen åkte jag och Cissi till Vänersborg och mötte upp Göthe och Björn. Hittade inte alla jag tänkt hänga blommor på men Stefan, Jonathan och Timmy fick varsin blå ros :-) Sen såg vi Helen som fick en v isselpipa .-)

Är hemma nu men ska snart ta bussen till Vänersborg igen där jag ska träffa Johanna, Timon och Göthe. Vi får väl se vad vi hittar på.
Ledarskapsläraren skulle in och opereras på måndag så han sa att det skulle ta 4 veckor till innan han hann bedömma våra arbeten. Betyder det att jag har 4 veckor till på mig att göra den sista uppgiften?

Vilken dag det var ♥

För nästan ett år sen var det vi som var så jävla grymma för vi hade tagit studenten!





           

Stod ute på trappan och pratade med Johanna för en stund sen, plötsligt kom det ett studentflak borta hos henne. Jag blev lite avundsjuk, men 10 sek efter det kom ett flak förbi mig! 
hihi Nissefolk men ändå ;-)  



Härligt uppvaknande.

Vaknade idag av studenternas sång och skrik. Min första tanke var "va fan händer?!" innan jag kom på att det är den stora dagen för dem idag. Tänkte ta min kaffekopp och gå ut och sätta mig och kika på dem när de kommer förbi.

Måste hitta en visselpipa någonstans också, Stefan önskade sig nämligen en sån till plantaget, får ge mig ut och kika :) Jonathan får väl få en blomma eller något annat kul.

Nej dags för frukost och lite student tittande :D

Dodgeball

Filmen Dodgeball går på tv 6 och är helt ok, har sett den innan och har en del roliga scener.

Imorgon är det dags för studenterna att fira. Tänkte dra mig till torget med min bror och hänga blommor på Stefan och Jonathan, som egentligen är brorsans kompisar. Men de har hängt med sen dagis, så de tillhör nästan familjen ;) haha...

Lily Allen - Not fair ♥

Nostalgimiddag

Lagar stuvade makaroner och falukorv :-) Pappa lagade alltid det till mig och min bror när vi var yngre. Varje fredag stod det på menyn, haha. Och det är fortfarande lika gott!

På lördag är det Sverige - Danmark live på storbildsskärmen nere på sanden! Kom dit. Det börjar kl 20.00.

Mp3b

Nu har min mobil anlänt till tvåstad, så ICA kvantum här kommer jag :-) hihi...
Känns så konstigt att det var ett år sedan vi tog studenten. Innan lågkonjukturen hunnit visa sig, vi kunde vara glada för dagen för jobb fanns där och väntade på oss.
Vad tänker de som tar studenten imorgon? Har de ens hunnit reflektera över vad som hänt de senaste året?

För ett år sedan tog jag studenten med Mp3b, vi hade snyggaste flaket i Trollhättan. Det regnade när vi sprang ut men vem brydde sig...?

För ett år sen hade jag en underbar dag som få saker här i livet kommer slå. Imorgon är det eran tur. Grattis...

Korpen

Skärpning med bloggandet för min del!! Har varit dålig på det, de senaste nu.

Nu har vi precis kommit hem igen efter en minitripp till Vänersborg och kikat på när pojkarna spelade korpenfotboll. 2-2 blev det tillslut och 1 poäng till dem.
Fast den intressantaste av dem alla var inte med utan agerade hejarklack. Men pojkarna har ett bra stöd från oss tjejer måste jag säga! ;)

Onsdagar i övrigt är tv-kvällen i veckan. Med Grey´s Anatomy, girls of the playboy manison, sex and the city och NCIS. Så nu har jag att göra.
Imorgon blir det klippning, har slingat håret och blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet. Sen ska jag sätta mig ner och göra den sista ledarskapsuppgiften... (hoho måste sätta mig ner och göra den nu)

The very last country song

I loved the man in this one
Its faded but I don't care
There are nights when I wake up and know that he's beside me I swear
Sometimes I still feel him there

But if life stayed it was
And lovers never fell out of love
If memories didn't last so long
If nobody did nobody wrong
If we knew what we had before it was gone
If every road led back home
This would be
The very last country song


Sugarland - Very last country song

Fett eller bebis?

Fett eller bebis, fett eller bebis, fett eller bebis..? ;-)

Andreas, elevassistenten är så jävla rolig, haha....  Vill träffa någon med samma humor som honom ;)



  

Titta och njut.

Dig för en dag.

Någon för en dag? Ja då byter jag med Jennie Hammar, frilansjournalist och bloggare på Glamour.se

Jennie är gift med Filip Hammar (Filip och Fredrik), som har en av Sveriges härligaste personligheter. Häromdagen var Jennie och Filip på middag hos Henke Lundqvist (!) på hans takterass. 

Jag var inte där....

http://www.glamour.se/noje/according-to-jennie/2009/05/23/grillfest/
  

Tackar gud för foundation!

Kom hem från smögen för en liten stund sen, och ser mig själv i spegeln. Halva ansiktet är RÖTT inte rött, utan RÖTT!! Det går en linje mitt i pannan! hooh... Var tvungen att springa ner till ICA så drog på mig både foundation och en hel del puder, och ändå tyckte jag kassörskan kollade konstigt på mig. Tur att det ska bli dåligt väder imorgon så man kan vara borta från solen.

Det är ioförsig inte bara ansiktet som ser ut att ha blivit misshandlat utan hela kroppen. Men det kan man ju dölja... haha jaja it happens ;)


Sommaren i city

Käkat världens goaste frukost; Stekt färskpotatis (från igår), skärgårdsill, kaffe, juice och en tallrik flingor med sommarbär :-) mums.

Nu ska jag snart rusa till bussen för att ta mig till överby där vi ska handla lite gott att ta med oss till kusten :-)

Härliga sommar, här kommer jag!!

RSS 2.0