Paaacka

Jävla arbetsförmedlingen blir så jävla irriterad!! De hade absolut ingenting att hjälpa till med de var otrevliga och sa att jag måste vara arbetslös i 6 månader för att de ska hjälpa mig!? Och man kan inte plugga då! Vad vill de man ska göra? Sitta hemma och bara vänta på att månaderna ska gå för att de ska hjälpa en?

Sara ringde iaf till några i Holland som sa att vi skulle lösa detta på något bra sätt. De ville tydligen ha folk som kan börja jobba rätt snart :) Så vi får se vad det blir av detta. Nu ska jag packa, åka hem till mamma färga och klippa håret och sen blir det till att slappa.

nu händer det grejer

Imorgon ska jag och moster till arbetsförmedlingen och fråga lite saker, kan hända att jag följer med henne ner till Amsterdam och jobbar där ett tag. Skulle vara kul men känns lite farligt. Men vill inte säga något förän allt är klart. Finns det ingen chans att jag får pengar från arbetsförmedlingen kan jag inte följa med eftersom det från början är ett praktik jobb de söker folk till.

Heja glocalnet;-)

Radio girl

Idag har jag haft finbesök hemma av Timon, Erika och Magnus. Vi har käkat kladdkaka och en kopp kaffe. Grabbarba skulle iväg och handla mat tills nyår. Det ska bli kul att se vad det blir. Själv har jag  hittat min nyårsklänning på gina! haha trodde jag aldrig! På rean också så jag är mer än nöjd. 

Nu ska jag käka tacos och sen blir det hem och packa. (hyresvärden ringde idag och frågade om jag kunde vara ute tills den 5 januari?! haha men inte helt klart än, men dags att tömma lägenheten på all skit!) 

Shattered glass

Britney Spears - Shattered Glass

Tänk er att ni har en stor tung sten i magen. En del av den har precis försvunnit men den är fortfarande stor. Tanken är att den ska vara borta till 2009.

Is it you

Cassie - Is it you

Har precis kommit upp från badet, (fick badskum och duschradio av mamma i julklapp och peelinghandskar av Cissi) var hur mysigt som helst släckte ner och tände ljus. Har sett att mitt badrum går i rosa hhaha var inte meningen men ser trevligt ut. 

Nu ska jag göra något tokigt! För det var alldeles för länge sedan ,-) haha Skriver förmodligen imorgon vad det är för dumt jag hittat på. 

hatar alla måsten

Måste plugga, måste städa, måste diska, måste planera nyår, måste släppa ut katten ikväll, måste...... Tänk att istället ligga på en strand i Thailand, läsa en bra bok beställa god mat och en fruktdrink enbart gjord på frukt. För att sen gå till hotellet se till att få lite thaimassage (känns som hela kroppen ska gå sönder) men det känns bra efteråt.

Nu vet jag inte längre hur det blir med Thailands resan eftersom jag hittade en kurs på högskolan väst som jag vill gå, nämligen "personalekonomi" och den håller på fram till våren, vilket isf innebär att jag inte kan åka. Men jag har inte bestämt mig helt heller.

Ne dags att ta tag i alla måsten! :-(

the break up

Det var trevligt igår ute på krogen. Efteråt gick vi till Grillhouse, där vi mötte upp Erik och co som skulle åka med hem.
Tror Timon märkte väldigt tydligt att jag blev irriterad och arg haha (han har vart med om det förut kanske?) för jag höjde låten i bott och gasade på lite extra. Vet att han sa till mig att sänka farten (lite halkigt har vi det här i Trollhättan/Vänersborg.

Sen körde jag hem Timon, vi satt och tjöta lite, sen åkte jag hem till Öxnered. Och JÄVLAR va kallt det var! somnade vid 6 tiden imorses och när jag vaknade var det fortfarande lika kallt. 6 grader var det inomhus!! haha Inte konstigt att man går runt och fryser då. 
Så jag bestämde mig för att åka hem.  Det blev ingen annandagsbandy för min del idag eftersom det inte var någon som ville följa med och kan ju inte gå dit med gripare ,-)
Fick ett sms nyligen också från ett långt konstigt nummer? :-) Oscar är det du som skickat det? Där det stod kom igen! ett eller två mål till. (något i den stilen)

Nu ska jag kolla på en Danielle Steel film som jag hittade idag, älskar hennes bok "Gyllene band" förmodligen den bästa bok jag läst (har läst den minst 4 gånger). Och hon är antagligen det enda jag och Brittan har gemensamt :-) haha

Utgång

Sitter hemma hos cissi nu och ska ut om några minuter, är nykter dock.
Igår åkte jag hem till Erik och såg halva  armagedon. Den filmen är så himla  bra! Sen snacka vi lite skit såg våra vänner på vimmelbilderna till lipz, sen åkte jag hem och lade mig.

Nu blir det olearys, timon och co kommer väl dit lite senare. Sen blir det hem till öxnered och min älskade måns:)

GOD JUL!

på er snart dags för Kalle Anka :/ Får man säga något dumt om det? haha

Jag hade iaf önskat att det var Filip och Fredrik som var julvärdar, fast lasse funkar han också.

Åh nu fick du mig att slösa bort minuter av mitt värdefulla liv!

Fick ett röstmeddelande förut som jag lyssnade på. Var inte det snällaste jag hört. Speciellt eftersom jag inte gjort människorna något? De sa att jag hade en ful jävla mormosklänning på mig på överby igår, att mina leggins inte passade (?) (hur kan ett par töjbara leggins inte passa?) jaja köpte ju nya igår eftersom mina var väääligt urtvättade. Sen sades det massor om mitt utsende vad jag hörde de satt och flabbade och skrek i bakgrunden.
Och det är samma människa nu som jag och Camilla mötte på Carinas, och hon verkar helt lost. Blir irriterad på sånt här!
Så Mathias förihelvete skäms du inte för människan?! Jag skäms åt henne! (eller du kanske fortfarande inte är tillsammans med henne?, du var ju inte det en vecka innan ni skulle flytta ihop?)
och just det ja, hon kallade mig för "äckliga jävla raggarslyna" (eller något i den stilen)

 

Tack för mig!


urk!

Håller med Anton idag. Julen är rätt jobbig. Speciellt när det är ett helvete att handla veckan innan och affärerna sedan är stängda efter jul! Och när de väl öppnar igen måste alla handla, för de har tröttnat på julmaten och rean startar. Då är det skönt med ställen som shell :-) Nu var det inte så att han sa detta (det är jag som skriver det ) men han verkade rätt trött på julen i allmänhet lät det som.

Usch sitter hemma själv, och har ingen lust att göra något. Alla andra har saker att göra, t.ex. uppesittarkväll med bingolotto (håller det programmet fortfarande på), åka hem till mamma och pappa, klä granen. Jag då? Ne får väl diska och se en film. Eller något, Vill inte åka ut till pappa redan idag eftersom jag måste till öxnered och släppa in måns tidigt imorgon.
Man kanske ska följa med pappa och jobba? haha hälsa på gubbarna och de dem lite julgodis? hahha

Listan

Saker jag måste göra idag:

*Ringa bemaningen och fråga om jag skulle jobba den 26?
*Åka ut till överby och lämna en påse till Cissi som hon glömde i bilen igår
* Städa här hemma
* Åka till öxnered och hämta tvätten
* Köpa sista julklappen
* Posta brev
* Sova i öxnered? (ska passa katten imorgon på morgonen)

Blä hade hellre bara suttit här och gottat mig med lite godis och en promenad senare ikväll... men men

gh gh gh gh gh

Trött i huvudet! haha
Åkte till öxnered för att slänga in tvätten, sen hem och hämta julgodis, sen hem till Erik ta en kopp kaffe och äta en muffins. Sen panta flaskor, handla lite lätt, hem till öxnered för att ta ut tvätten och hänga upp den, skriva ut papper, hem och städa efter 15 minuter kommer jag på att jag glömt gh skivan i öxnered! Tar bilen till öxnered (igen!) hämtar skivan, hem igen, får inte igång det! Erik kommer som räddaren i nöden och fixar det.

Sen har vi suttit och spelat sen 23 tills nu ungefär. Vi kom långt (ända till helvetet faktiskt) haha. Konstaterade att skjortan jag köpt till mig bror var för liten :-S (han får banta ner sig) Låter ps vara på under natten eftersom det inte finns något minneskort i. Nu ska jag SOVA! men innan ska jag läsa lite ur cosmopolitan :-)

Like that no more

haha kul att folk reagerade så på att jag var online på msn vid halv 2 inatt ,-) De frågade vad jag gjorde uppe så sent och om jag inte skulle upp till skolan imorgon (idag). 
Saken är var den att jag stensov när ni skrev, haha slocknade en liten stund efter "Heartbreak hotel" och datorn fick stå på.  
Sen osCar så har jag jullov nu :-) men har en hel del att plugga på iaf.

Nu ska jag göra mig iordning ska snart iväg till överby med cissi och handla de sista julklapparna.

Söndagsgodis

"Att fira jul ensam, framför granen med ett hagelgevär i handen, får en på något vis att inse hur farligt nära man är att tappa greppet om sitt liv."

Följande text är tagen ur "The heroin diaries" funderade på om det verkligen var först han kom att tänka på hur nära han var att tappa greppet om sitt liv?
Boken är iaf bra än så länge, stackarn sprang in i garderoben när han hade tagit något för han trodde det stod folk utanför huset som ville åt honom.

Söndagsgodis:

 

Johnny Knoxville, titta och njut

Lyckad kväll!

Kvällen började hos Magnus. Det tråkiga var att alla kom en halvtimme innan vi planerat att åka. Men som tur var skulle alla till samma ställe:-) Blev Olearys, där träffade jag Christian och jag kom ihåg när han fyllde år (?!) haha helt otroligt men jag är rätt bra på att komma ihåg folks födelsedagar :-)

Tog bussen hem och mådde så jävla dåligt (men det är inte konstigt när bussen hem tar 45 min! Usch och en massa folk som sitter och gapar och skriker) Har legat i sängen hela dagen idag, och jag ligger fortfarande här. Men ska snart upp, börjar bli hungrig!

Här är några snodda bilder från Lurres bilddagbok :
                             

men pappa då!

Skrev igår att pappa skulle berätta något för mig, pratade med Camilla förut och det han ville säga var att han åkt på stryk! :-( (eller han hade väl slagits mer) men han var helt själv mot hammarbyklacken som tydligen hade varit helt STÖRDA! Tur man inte var med för då JÄVLAR! Jag hade nog blundat och bara matat på slag åt något håll. haha

Började med att pappas kompis hade på sig färjestad kläder, och de hade börjat hacka på honom sen hade pappa gått imellan, men ingen annan. Efter ett tag hade väl Camillas jobbarkompis hjälpt till också. (och pappa som hade hammarby kläder på sig också) Fan va folk är dumma i huvudet! Tur att pappa bara hade tyckt det var kul. Ung igen vettni ,-) haha

Vart på överby nu. Rekomenderar att inte åka dit förrän 2 veckor efter jul, helvete va mycket folk det var! hittade knappt någon parkeringsplats.

Nu ska jag göra mig iordning sen bär det av till Magnus där de sitter och dricker. Blir antagligen utgång idag med :-)

Utflykt

Som sagt så var jag, timon och göthe ute och åkte. Först var vi i trollhättan hos hultman som skaffat sig en studentlägenhet. Den var hur fin som helst. Han var tydligen den första att flytta in där med:-)

Sen åkte vi bort en sväng till Magnus och Johanna, killarna blev hungriga men var så tråkig och trött att jag ville hem. När jag väl lämnat av dem och kommit in på innegården hemma hos mig ringer Göthe och undrar om hans nycklar låg kvar i bilen (han kom inte in) var påväg dit (utan några nyklar, men tänkte hålla han sällskap tills grannen kom hem från jobbet) men vände halvvägs då grannen var påväg.
Så nu är jag riktigt trött! var ju faktiskt uppe redan klockan 07.30 idag! Så nu blir det sängen med "The heroin diaries - spillror ur ett rockstjärneliv" av Nikki Sixx och Ian Ghins :-) En bok som kom efter Mötley Crue boken. Ska tydligen inte vara lika bra men så bra som den första var kan den här inte bli annat än bra :-)  

Och imorgon är det öldrickande hos magnus. Mmmmm ska bli så gott med öl längtar redan ,-) 


Next to you

Hittade en låt jag hade på datorn som är så himla bra! Jordin Sparks - Next to you

Så jag tillägnar denna till Oskar och Johanna (och mig själv) Den är så klockren!

Nu har jag bakat chocolate cupcakes och "hälsobullar" från ett gammal recept jag fick från Lisa när vi gick i tvåan haha de blev lite torra (bullarna) men muffisen blev jättegoda :-) Var hemma hos mamma och åt kinamat också .

Nu ska jag iväg till thn med Göthe ( Timon pratar med någon i telefonen, och har gjort det ett bra tag!) vi ska hälsa på Hultman som tydligen hade flyttat in i en studentlägenhet idag. (tänk om det är de nya??:-D

Pratade med pappa för en liten stund sen också (han hade vart och köpt glögg igår på systemet för han skulle på IFK - Hammarby idag och han hejar ju på hammarby. Men han hade gått tidigare från matchen men ville inte säga varför? :-( (komplikatoner något snacka han om) haha jaja får väl ringa och höra imorgon. Han kanske fick stryk? Vem vet?
Men min pappa slår alla ,-)

Ton of heart

Idag var nog den segaste föreläsningen någonsin. Vi gick till och med lite tidigare, (eftersom läraren verkligen drooooog ut på det för att tiden skulle bli rätt) bjöd Therese på mina kakor och hon tyckte de var jättegoda och sa att hon också skulle baka dem när hon kom hem :-) Hon visste också att de kom från Leilas jul haha den första som fattade det ,-)

Efter skolan gick jag och köpte mig en baugette och sen blev det en sväng in på trestads musik där jag hittade Eva Eastwood - "Ton of heart" fanns inte med en enda låt jag hört innan (vilket var kul) skivan är bra, den är country inspirerad. Hamnade på rätt bra plats idag också,-) haha

Skulle baka nu men kom på att jag glömt köpa bakformar och smörpapper så måste iväg till torpahallen innan. Men börjar nog med brödet så kan det jäsa medan jag är iväg.
Sen ska jag lämna min fina "present" till Erik, men råkade säga att jag hade bakat när jag pratade med han ville det skulle bli en liten överraskning. Men han blir nog glad ändå,-P

Och till Oskar: Jag bakar nya när du kommer hem :-) Massa olika kakor så ska vi ha kak-kalas allihopa!:) haha

Rocky roads

Idag har jag vart och handlat jul-godis-ingridienser, hann också börja laga "rocky roads" (marshmallows, dumlekola,mörk choklad, jordnötter och pistagenötter) och det blev verkligen hur gott som helst! ,-) Mormor kom förbi också så hon fick hjälpa till att klippa marshmallows.
Sen kom pappa och körde mig och min bror till farmor. Där fick vi god mat (orientalisk kyckling gryta med pommes mmm :-)
Efter det stressa hem, byta om, skära godiset i småbitar och lägga i en fin burs. (ska ge bort den till en karl som säger att jag inte kommer få några karlar om jag inte kan baka eller laga mat) efter han smakat kommer han bli så orolig för att jag inte ska hinna träffa alla karlar! hahahaaha...

Sen bar det iväg till träningen blev inte såå mycket träning, mest skitsnack, haha. Ska snart in i duschen och ner i sängen för att orka upp till skolan imorgon.

give it a moment

Vet ni hur det är att gå och handla själv (t.ex mat) och se någon i butiken som man verkligen INTE vill stöta på?! hahah man vet inte vart man ska ta vägen det är hyllor överallt, som en laburint! Samtidigt tänker man är det verkligen den personen?
Nästan springer ut ur affären, fram med mobilen och ringer den första människa du tror kommer svara. (och som tur var svarade:-)
Såg en sån person igår. Har verkligen jättesvårt för denna människa även fast jag bara träffat henne 1 gång med Camilla. Tror Camilla håller med mig :-) haha störd brud.. jaja

Idag ska jag baka lite julklappar, ska hem till farmor och äta lite mat och sen ska jag iväg och träna med Johanna, det behövs för var ett bra tag sen nu :-)

blablabla..

Det var ungefär det jag hörde idag på föreläsningens första timme. Hann inte käka någon frukost imorses innan så satt och hade jätteont i magen. Men sen blev det rast, och då var det bara att springa bort till cafeterian och köpa kaffe och en ostmacka. Det hjälpte lite faktiskt.
Nu är det vara en "lektion" kvar och den är på fredags morgonen. Sen är det juluppehåll fram till den 9/1 då har vi ett pass med lite "tenta" frågor och lite alltiallo frågor. SEN damer och herrar är det dags att sätta kunskaperna på prov den 10! 6 timmar har vi på oss för 6 frågor (?!) haha undrar verkligen hur invecklade de är :-S  och två dagar efter det börjar jag läsa en ny kurs. (har inte bestämt mig för vilken än bara) antingen blir det distans för uppsala eller här på hv. (lite status att ha läst kurser vid uppsala ju ;-)

Låg och kollade Titanic igår, och grät som bara den! Spelar ingen roll hur många gånger man ser den filmen, för den är lika sorglig ändå.

Nu ska jag städa upp här hemma mamma och elsa kommer snart med lite julgodis som de bakat :-)

I will always love you ♥

Bodyguard ikväll på kanal 5 (kl 21.00) men igår såg vi på en mini-serie på 4:an som verkade rätt bra. En engelsk kriminalserie.
Idaghar jag vart ute på näs (har ingen bil så kom ingenstans heller för den delen, haha) Suttit vid datorn och sovit lite extra. Gick och blev förskyld igår:/ så det blev läggdags tidigt.

När vi var påbäg in till vargön lät pappas bil väldigt mycket och konstigt, men han sa att det bara var vinterdäcken som lät. När vi sen närmade oss Vänersborg lät det ännu värre, så han började tvivla på att det "bara var däcken så vi åkte förbi garaget och då var fälgen lös (?!) haha alla muttrat satt längst ut! Usch haha men pappa fixade det snabbt och lätt.

Nu ska jag fortsätta se "Ugly Betty" och sen får vi se vad det blir. Bodyguard är ioförsig väldigt bra men har sett den ett antal gånger.
Pratade med Erik idag också sen i lördags kväll. haha känns som om det var flera veckor sedan. Är van att prata med han iaf 1 gång om dagen. Haha det är han och pappa som råkar ut för mina långa telefonsamtal, varje dag om ingenting. :-)


Fram och tillbaka

Hade ont i fötterna när jag kom hem förut. Har idag vart både i skolan, sen bussen till vänersborg för att gå till komvux och skriva in mig på matematik B. Men när jag kom dit hade de stängt för lunch. Så jag gick vidare till B.A Johanssons för att säga upp lägenheten, och tjejen som mötte mig där var jättetrevlig. Så nu är den uppsagd :-(
Sen gick jag ner till Tranter för att söka sommarjobb (Camilla jobbar där) såg en het hockeykille som jobbade där ;-) haha Sen tillbaka till komvux, hamnade på 2:a plats på reservlistan, det får väl gå.

Sen hem snabbt som fan, käka en bit pizza från igår och sen bussen till Vargön. Där var jag och hälsade på Sam men han var inte på världens bästa humör, det var Farid dock haha han blev allt glad över att se mig :-) Och nu har Sam startat ett nytt projekt (han sitter inte längre och bygger 3-dimisionella saker som ringar och sånt, utan han har skaffat en hemsida till bästa skiftet ever (fo75 of course) hahah kanske inte jättesnygg men grabben lär ju sig fortfarande :-)

Nu sitter jag hemma hos pappa ska inte göra någonting idag eller imorgon (förutom att plugga då) haha gött.
Gå in och kika på hemsidan som håller på med www.fo75.com (han är väldigt stolt kan jag tänka mig så var snälla med kommentarerna ;-)

Fan för Söndagar

Vad är Söndagar bra för? tycker det är en väldigt onödig dag, man gör ju ingenting och ingenting är öppet. Man går bara och väntar på att det ska bli måndag. (som om måndagar är roliga?) 
VHC förlorade idag mot hanhals, satt precis brevid deras "supportrar" vilket var rätt jobbigt. Resultatet blev 1-4, men det gör ingenting för VHC kommer ändå ta sig till play-off (har säkra källor;-) så om nåon vill satsa lite pengar så går det bra att göra det. 

Nu blir det lite internetföreläsningar och en pizza, innan Wallander börjar.  

got2b

Ligger hemma bakis och kollar på The Hills weekend på MTV, måste säga att jag har lite svårt för Spencer. Han är helt rubbad tur man inte känner någon som han :-S

Snart är det hockey också, och pappa lovade igår att följa med :-) Så det ska bli kul sen blir det väl hem och se wallander eller gå och lägga mig ska upp till skolan tidigt imorgon.
Usch för dessa tider känner att jag förlorat kontakten med vissa av mina vänner men känner samtidigt inget behov av att kämpa för att få dem tillbaka? :-S Är det fel att känna så? Men allt har blivit så mycket lättare utan dem, samtidigt som jag har lärt känna nya människor som jag har mer gemensamt med än jag någonsin haft med de andra.
Gårdagen var trevlig, så tack Magnus för kvällens partaj.

( Vad jag inte gillar med bloggar är att man verkligen inte kan skriva av sig helt om allt man känner och tycker. Det är svårt vill så gärna berätta, men samtidigt inte göra någon ledsen. )

Faded

Vart i stan och köpt lite kläder och hittade en inflyttnings/födelsedags present till Magnus, kan inte säga vad det är nu IFALL han skulle få för sig att gå in och kolla här?:-) haha Fast inget speciellt men en "käck" sak. Svårt när man inte vet vad han har eller behöver. Jag och Erika delar på presenten och så får det bli lite blommor också:-)

Jag är en tänkare. Jag tänker mycket och ofta, ibland blir det lite fööör mycket. Erik fattar inte hur jag kommer på allt haha vi pratade i telefon för ett tag sen och då sa han "jag har dåligt batteri nu om det skulle brytas" och då svarar jag direkt " hah aa den va bra du, så nu kan du lägga på luren när som helst och ha en jävligt bra bortförklaring" haha
Han själv sa att han aldrig skulle komma på den tanken ens. jaja jag har börjat drömma så läskiga drömmar. Just för att det är personer som jag bryr mig om i dem och de är så klara. När jag vaknar upp kommer jag ihåg precis vad jag drömt under hela natten?!

Ok, om detta bara skulle vart 1 eller 2 gånger men nuförtiden är det varje natt. Fast jag måste erkänna att jag gillar det. Ibland är det rätt roliga drömmar, och inatt var det en mysig dröm (inte romantisk utan mysig)

Nu ska jag äta lite, sen blir det shell och sen till Erika? eller Magnus?

Kram på er!

With every bit of my heart

Åh vilken låt ♥ Grattis Kevin
Satt här hemma och ryste i hela kroppen när han sjöng, verkar som det blir Rix fm imorgon ;-)

Igår tänkte jag gå till bandybanan och kolla när de tränar bandy (var så mysigt när jag och Oskar var där och kollade sist när det snöade och isen var upplyst. Men igår efter jag badat blev jag jättetrött och idag hade jag också hade jag också tänkt gå dit en sväng eftersom jag visste att Erik tränade pojkarna men då segade jag så att klockan blev för mkt när jag skulle gå.

Får ta det någon gång i veckan istället :-) (bara snön är kvar)

Rediga jag :-)

Gick upp i tid imorses för att hinna till skolan lyckades missa första bussen (som vanligt) men hann i tid ändå. Träffade Anton (idag igen?) vid rasttillfället men pratade med pappa i telefonen så fick ingen tid att snacka skit :-)

Efter skolan var jag redig och gick till bibblan för att skriva ut några papper, sen vänta på bussen i 22 minuter. Åkte ner till komvux i Vänersborg men det var stängt så tog en ansökningsblankett och gick vidare. (Tänkte söka matte b men fanns bara 1 plats kvar när jag pratade med dem sist (!) Sen skulle jag gå till B.A Johanssons för att säga upp min lägenhet (ja, jag har bestämt mig för det nu och då får det bli så. Känner mig så fast och har panik för min ekonomi) Men hittade det inte så jag gick till Hemköp för att handla. Gick från hemköp och hem med 5 kg på axeln (läroböckerna) och 5kg i andra handen (maten).

Och för 5 minuter sen ringde magnus, hihi va kul han brukar inte ringa mig men han frågade om jag ville komma imorgon och dricka lite hos han (han har flyttat till stan) han nämde också att han fyllde år igår, men jag sa att jag iaf hade skickat en hälsning på facebook. Men då har grabben inget internet (skämdes lite) hahah
Han berättade också att B.A Johansson ligger i hans trappuppgång! Weeey då var det löst:P  så på måndag har jag en heeel del att göra.

Nu ska jag röja här hemma ser FÖRDJÄVLIGT ut!

Och lägger upp de bilder jag tänkte lägga upp igår när internet slutade fungera och jag gav upp (alldeles för lätt)



Grattis Magnus på 22 årsdagen (igår)


Grattis Eve på 21 årsdagen (igår)

2 månader + 1 dag

Ja då har man vart ute och handlat julklappar idag då!:) Tog en promenad hem också. Brandmännen leker i snön och verkar ha det trevligt :-)

Annars vet jag en som får se upp nu för snön på marken stiger och då gör det inte så mkt om någon faller till marken ;-)
Och om 2 månader och 1 dag blir jag 20 år gaaaammmal! :-D

Tom tv-tablå?

Har vart igång heeela dagen idag från 11.45 och framåt. Vart i skolan, snackat fastighetsrätt förstod mig inte på det där med ränta och pantbrev. (får läsa på mer om det helt enkelt) Sen iväg till drive-in besiktningen men hann inte innan tiden var ute, åkte till öxnered för att hämta barnen på dagis, sen leka med dem några timmar. Efter det blev det en sväng föbi Max hamburgare för att köpa mig lite mat, sen hem till Stina som hade gjort det jättemysigt och bjöd oss damer på lussebullar,pepparkakor och glögg.
Sen raka vägen till torpahallen för att köpa kaffe och glass, sen hem till Erik, för att äta upp glassen och kolla på Grey´s Anatomy och Scrubs. (Var förresten säsongsavslutning av G.A) Och igår var det sista avsnittet av D.H för säsongen :-( Tror nästa vecka kommer bli väldigt tom...)

Det var riktigt fint hos Erik, kändes stort till och med han har balkong?! Jag vill också ha, bor ändå högst upp! ;-)
Vhc förlorade idag med 5-2 vilket var synd men en match återstår på söndag innan juluppehållet så de får se till att vinna den ;-) Ska försöka få med mig pappa också.

Nu blir det sängen för ska upp imorgon för att besikta bilen men nu vet jag inte vad som hänt för när jag stänger förardörren låser den sig automatiskt!! Åhh fan va trött jag blir när INGENTING går min väg längre!! Och då menar jag verkligen INGENTING!!

All I want for x-mas is you ♥

Santa Claus will make me happy with a toy on christmas day ♥

Nu börjar det verkligen julkänslorna komma kanske inte alla på en och samma gång men så smått. Imorgon blir det pepparkakor, glögg och lussebullar hemma hos Stina. Myyyys...
Sen ska jag hem till Erik med inflyttningspresent nummer 1: Kaffe!:) haha ska bli kul har inte fått se hur det ser ut än.

Idag har jag och Cissi vart och kikat i affärer på oden, hittade ingen present men vet precis rätt affär för såna bestyr ;-) Hittade däremot hårfärg till mig, tror Cissi blev lite rastlös där ett tag kunde inte bestämma mig! :-) men nu står jag här och är på g, kommer nog ta ett tag till och ska upp tidigt imorgon och besikta om bilen. Men kan ju åka hem och sova en stund sen innan skolan. För efter finns det ingen tid, ska passa små barn fram till det att jag ska till Stina.  

Merry Christmas xxx Emelie


When I get were I´m going

I´m gonna walk with my granddaddy ♥ I will love and have no fear.


Beautiful view

Nästa söndag är det sista hockeymatchen innan juluppehållet?! Hur ska jag överleva flera veckor utan hockey, det enda som håller mig på gott humör, ni vet sådär så det pirrar i magen.
Det får bli bandy sålänge annandagsbandyn i Trollhättan och sen spelar väl de mindre lagen någon match?

Saknar Oskar nu får du komma hem, inte samma sak att diskutera saker över msn :-(

(Underbart väder)

När jag kom till lektionen började han snacka om associationsrätten igen?!:S jag som trodde vi var klara med den skiten...  :-( blev det idag iaf och började prata om fastighetsrätten som är mkt roligare :-) När jag sen stod och väntade på bussen hem möttejag våran gamla svenska lärare Johan (som är helt klart bäst) och då sa han att han saknade oss och det kändes INTE alls lika kul längre :-) Så han skulle fixa en fest till oss! hihih gud va kul!
Han sa att det antagligen blir i januari, då har man något att se fram emot.

Nu ska jag till garaget och snacka lite skit, sen ska jag fråga pappa om han kan följa med och handla så jag slipper gå hem med tunga kassar:)

fortfarande trött

Har verkligen ingen lust att åka till skolan idag:/ Kan de inte ringa runt och säga att den är inställd...?

Igår var jag på hockey (tvingade mig upp kl16 för att hoppa in i duschen och sen på med kläder och åka) haha var såå seg efter lördagen. Det märkte jag på hockeyn också hängde inte alls med som vanligt, och var tvungen att gå och köpa mig två loka i cafeterian under pausen. "Vi" vann iaf med 6-2 mot Lerum :-) En stackare fick pucken på munnen! Aj va ont det såg ut att göra.

Efter det kom Erik hit och vi käkade pepparkakor och lussebullar. Jag fick även ta fram vitlöken eftersom han gått och bivit förskyld, mmm så gott. Kollade Wallander och ungefär 10 program till. Sen vid 2-tiden åkte han hem ochjag somnade direkt.

Idag är jag sugen ¨på att laga gooood mat :-D vi får väl se vad det blir.

Dålig uppdatering

Sorry... Men igår var det "fullt upp" haha om man får säga så. Hamnade först med gh, och eftersom det gick bra för mig hade jag svårt att sluta :-) Sen städadejag hela lägenheten noga så nu är den så fin så. Sen blev det en snabbdusch och göra sig iordning på rekordtid, för att sen åka med Timon och handla slödrick på torpahallen. Vi 18 tiden började vi hemma hos honom.

Tog med mig nagelack för jag hann inte måla naglarna, då blev Timon lite sugen på att testa så vi målade två naglar för att testa om det gick bort med sprit, vilket det inte gjorde ;-) Sen kom Magnus en stund och sen allt roligt folk :-)

Vi kollade på videon som jag la upp senast när jag skrev att det var likt Timon och det roliga är att de har samma bil! hahaaha kan inte bli bättre! ;-)
Och idag är det hockey :-D Sen skulle kanske Erik komma hit och äta pepparkakor och lussebullar, för det är 2:a advent idag. (fan va fort tiden går)

Nedräkningen har börjat!

Fy fan vilken jävla dag, genomled 3 timmar i skolan läraren verkade verkligen vilja dra ut på lektionen! Sen när jag skulle gå till bilen hade jag fått böter!! (igen!) FAN FANFAN! Ställde den mellan två bilar längs en gata och det var ingen utfart eller någonting. Blev så jävla arg att jag skakade, har de inget bättre för sig! Har verkligen inte råd! Som TUR var de på 300 och inte mer (?!)

Sen åkte jag mamma och Elsa ut och letade efter ett gh, letade igenom överby och vbg, blev tillslut gh legends of rock, har spelat så handleden värker men ska bli bättre :-)

Sen vid 8 åkte jag bort till Timon och käkade pizza och kollade på Idol, och videoklippet jag visade för er med den fule killen som rappar. hahhaa Han tyckte allt det var lite kul ;-)
Åkte bort till Erika också men hon ville inte komma ner och öppna:-( (hon skulle upp och jobba) Så det blev hemgång för oss. Nu ligger jag och tittar "numbers" och är nog rätt glad över att det blev Alice och Kevin som gick till final :-)

Imorgon blir det lite fest hos Timon vi skulle börja rätt tidigt, och nedräkningen har börjat!!   :-D

upp ger (att jag) ger upp

Har verkligen försökt förstå mig på men det går inte!!!! Blir så frustrerad av att inte förstå också.. :-( Men aktiebolag och handelsbolag etc. är inte riktigt min grej heller passar nog ekonomerna bättre. Jag har gjort mitt bästa iaf. Nu ska jag sova! God natt

torsdag nya mysdagen?

Jag tror nästan det :-) Förra torsdagen var ju Erik här och då lagade jag "god mat"  och idag gjorde jag också "god mat" haha nämligen kyckling och pommes. Torsdag får helt enkelt bli nya mysdagen!

Har varit duktig med pluggandet idag med har läst lite ur boken och kollat på hälften av föreläsningarna ska göra några sista ansträngningar nu innan jag blir för lat. Var hemma hos mamma en snabbis också men Johan hade kommit hem då så hon behövde ingen hjälp med barnen, men slängde iaf in två maskiner med tvätt som hon skulle ta hand om (snäll hon kan va) hhaha


Feelings are gay

Hahahaha hittade den här på Carolina Gynnings blogg och den är riktigt kul

Tänker konstig nog på Timon när jag ser denna;-) hahahahahahahhaahahahaha (förlåt)






titta och njuuut

Tidsbrist? nej tyvärr

Önskar jag hade mer att göra på dagarna, vissa dagar blir såå långa :-( Dock inte idag när jag först ska leta lite jobb och söka (chansen för att de hör av sig är minimal men varför inte), sen ta med tvätt hem till öxnered och passa barnen en liten stund sen plugga associationsrätt så det blir klart tills imorgon.

Sen hade jag tänkt mig lite träning ikväll får se vad Johanna säger om det ;-) Imorgon blir det iaf utgång för våran del och förhoppningsvis kommer det bli hur kul som helst!:-D

En gång till?

När johan kom hem förut sa han att det nog var någon som blivit påkörd av tåget borta vid skolan i öxnered.. Han sa att det var både brandbilar och polisbilar där. Såg ingenting när jag åkte hem men det var lite senare. Det läskiga är att det hände för två år sen, usch kommer ihåg att jag tyckte det var så läskigt...
Vet inte heller om det står något om det i tidningen imorgon heller ifall det var självmord.

fan fan fan!

När jag kom till bilen idag hade jag fått böter!!! Har klarat mig fram tills nu eftersom man måste köpa ett parkeringskort för 800 spänn annars om man vill stå där:/ Har inte haft någon större lust med det men har ändå klarat mig varje gång. Jaja 300 spänn är väl kanske inte så farligt ändå bättre än 800! Och som tur är står bilen inte på mig utan på Johan, blev först rädd att det skulle förstöra mina planer för polishögskolan (vill gärna verka duktig med blankt register) haha och klarade mig från detta.

Har bakat pepparkakshus med de små också, rätt tråkigt eftersom de inte kan vara sams! Slutade (som vanligt) med att jag satt där SJÄLV och dekorera haha ...

Tänd ett ljus... nana

http://www.julradio.se/ in och lyssna  med er, nu är det bara snön som fattas :-) och julmaten då såklart ;-)

Fan va trist att man inte an vara anonym på facebook, var tvungen att bli vän med en intressant kille nu utan att jag känner honom! vad skriver man då? "hej tycker du verkar vara en kul kille?" haha (utan att han ska bli rädd menar jag) haha

I take the road knowing that you bring me back

Idag har jag städat här hemma, och vart och handlat en adventsljustake som var så fin så :-) Sen köpte jag Mcdonken till mig och pappa innan jag åkte ner till garaget och hjälpte han med bilen. Den blev riktigt fin till slut.

Nu ska jag lägga in lite låtar på mp3:n innan jag åker bort till Sportlife. Desperate housewifes senare ikväll, sen MÅSTE jag kolla föreläsningarna till morgondagens lektion hängde inte med i måndags :-( Och efter skolan imorgon ska jag till öxnered och passa mina småsyskon. Vi ska baka Pepparkakshus :-D

Gretchen  Wilson - Holdin´ you

Show me love

Hörde en bit på Robyn´s "nya" låt igår kväll en gammal klasssiker som "show me love" men den är omgjord, lät bra men orginalet är bättre :-)

Nu ska jag börja städa upp här hemma så jag hinner med allt annat som ska göras idag.

♥Boston tea party♥

Filip och Fredrik är helt underbara ♥ Mina måsten för att må bra har utvecklats till två saker:
Det ena är hockey, som jag måste få se minst 1 gång i veckan
Det andra är Boston tea party på måndagkvällar 21.55 på kanal 5

Greys anatomy och Desperate housewifes har också en positiv verkan för själen :-)


Fixar muskler

Kom 12 minuter över idag (börjar 15 över) haha så det var precis så han inte hann börja. Fick sluta en timme tidigare också :-)
Efter skolan tog jag ett varv på etage, sen åkte jag till Willys för att handla. Tänkte storhandla så att ajg inte behöver åka fram och tillbaka till affären 3 ggr i veckan. Men jag hade inget mynt att stoppa i vagnen så fick ta en korg och proppa den full med-bra-att-ha-saker :-) Sen hem till mamma hämta räkning och lussebullar som de hade bakat tidigare idag. Tova är hemma med vattenkoppor och då är Elsa också hemma.

Sen när jag kommer till Kvantum för att handla de jag glömde eller inte fick plats med står jag brevid en tjej som pratar med en annan om att "det är andra som också är sjuka på dagis, däribland en tjej som är hemma med vattenkoppor och hon har en lillasyster som också är hemma nu" haha hur stor är chansen?

Sen tog jag en snabbtur till garaget där pappa tvättade bilen, hur nogrann som helst var han ... haha men lovade att jag skulle komma och hjälpa honom imorgon istället.


I never met an angel before

Hellspäckad dag skulle behöva hjälp med att storhandla idag vet inte riktigt hur man gör? :-) haha Så man slipper handla var och varannan dag.

Nu ska jag till skolan och göra mitt bästa i att försöka hänga med, kommit in på äktenskapslagen och samborätten vilket  är rätt intressant :-)

Hej hej!


RSS 2.0