Suds in the bucket.

Var uppe ett antal gånger inatt och spydde som en gris. Var nog nått jag ätit för när jag vaknade mådde jag inte så dåligt men hoppade över skolan ifall att. Har fått mitt hår färgat och pluggat en del.

Blev lurad att följa med på bio i vänersborg för att se filmen "Luftslottet som sprängdes" ångrar det lite nu men det kan väl vara gott att komma ut lite.

Har även varit tvungen att välja en ny kurs fort som bara den eftersom min planerade kurs i vår har blivit inställd. 1000 böcker att köpa också :( Fy satan va tråkigt, fast kursen i sig kan nog bli intressant.

Söööndag...

Blev inte mkt gjort idag. Imorgon är det föreläsningar hela dagen och en planerad klassfest på Butlers. Just nu känner jag inte för att gå men kanske ändrar sig till imorgon. Får höra med de andra, de kanske kan få mig på andra tankar.


Eragon.

Kommer ihåg att denna filmen kom ut nått år efter "Sagan om ringen"-filmerna och att man då var så trött på fantasy genren att man knappt brydde sig.

Idag gick denna filmen på TV4 och självklart satte vi oss och kollade. Cissi somnade efter halva filmen och jag kände hur ögonen kämpade för att hålla sig uppe under reklampauserna.
Men filmen var jättebra! :-) Även fast vi har allt för många obesvarade frågor. Finns det en 2:a?
Det måste finnas en 2:a. 

Bilder från igår.

För en gångs skull håller jag vad jag lovat och lägger upp lite bilder från gårdagen. Känns snällare att lägga upp dem här än på fb ;)


Mina anställda.

 

Och de jobbade på bra ;)

 



Tycker jag fick till en väldigt snygg make-up på Elias iaf :P




20 kronor och han är din?



Nu ska jag gå runt och mysa i min nya flecceväst som vi vann igår! Mmmmm och tack alla för en superfredag!









Härlig fredagkväll!

Precis hemkommen från nattinnebandy turneringen och måste säga att jag har haft HUR kul som helst idag med mina "flickor" De var såå duktiga och har mest skrattat hela tiden.

Träffat en massa nytt folk. Synd var bara att vi förlorade mot team sthlm, men matchen var en riktig finalmatch med allt det ska innehålla. Tyvärr (?) så hade domarna andra saker för sig än att hålla koll ute på plan och vi fick två mål bortdömda (!?) vilket kändes helt fel. Förlorade med 4-3.
Det var armbågar i ansiktet, skrikande folk längs sidorna och bollar i taket men domarna såg ingenting. Var både irriterad och ledsen för att det gick som det gick. Men vi vann iaf priset för bästa utstyrsel! :-) Och kan säga att det priset var mycket bättre än vinnarnas pris ;) 

Sen blev det sibylla och nu sitter jag här och ska lägga mig och sova hade jag tänkt! Supersnygga bilder kommer imorgon ;) 

Power Play

Haha ok för att jag gillar hockey med tuffa tag men att slå ner domaren med klubban är väl lite att ta i? ;-)


Ibland är skolan helt ok!

Fick reda på att jag inte klarade ova tentan igår via datorn. Hämtade den idag och fick inte ens göra kompletteringsuppgifter... :( Så vi tänkte vi skulle gå till läraren och kolla om vi kunde se söta ut och göra en x-tra uppgift ;) men han var inte där.. Satt mest och tjötade om allt annat på räknestugan, mkt roligare än att sitta och klura på formler. Sen drog jag till systemet. Fick köpt tre julkklappar och niu väntar jag på att min far ska komma så vi kan åka och handla på willys :)

"Palla"

Har min bror utanför fönstret. Han är full och ska till lipz. Han ringde mig och jag ljög och sa att jag var hos Cissi. Han undrade varför tv:n var på isf?

Sa att jag glömde stänga av den. Tror det är bäst att jag kryper till köket och gömmer mig tills de går.

Modo.

Hockeylaget Modo ligger näst sist i tabellen med ynkliga 25 poäng. Laget har 9 oavgjorda matcher och 10 förluster. Detta betyder alltså att det har vunnit 4 matcher av 23!!!? Haha fattar ni va glada fansen blir när de vinner!!!! ;)


Julkänsla?

Ibland undrar man vart gränsen går från att ha ljus i träden ute i trädgården? Hittade precis några "vackra" julbelysningar från USA. Och om vi alla vet är amerikanarna kända för att överdriva allt lite ;)

Vackert? Njaa det är nog upp till var och en att avgöra...

En Bandykille?

Klubban fixad! Samling hos mig på fredag för lite taktik snack och ett glas vin, (antagligen öl för herrarna).

Har fått ett mms av Maria också på en söt kille som tydligen är ett bandyfreak, och som hon tycker jag skulle passa bra med (?) haha.. vem vet. Sjukt söt var han iaf på bilden och han var enligt henne ännu sötare i verkligheten ;)

Får väl se om hon lyckas fixa ihop oss :P

Nu blir det filmjöl och kanel och avocado till Greys :-)

Bibblan, Elvis och Öxnered.

Hehe, hela dagen kunde sammanfattas med tre små ord :)

Precis när jag skulle gå från bibblan hittade jag en bok om Elvis där familjen berättar. Det fanns också en bilder på föremål som stod på Graceland. Det bästa i boken var de sista två kapitelna. Från det att Elvis kände sig ensam tills han dog.

Lisa-Marie berättade att Elvis hade kommit in till henne på natten den 16 augusti och gett henne en godnattkyss och sagt att han älskade henne. Det var sista gången hon såg sin pappa i livet. Och Priscilla hade rusat hem efter att hon fick höra att Elvis låg inne på sjukhuset. När hon står och försöker låsa upp dörren hör hon hur telefonen ringer. Hon kastar sig över den och de berättar att Elvis precis gått bort.

Just när man läste detta började tårarna rinna längs kinderna... men det är en vacker historia♥

 

The king is not dead until he says he are..


Raaaw

Försov mig idag! Vaknade vid 10-tiden och ångrade att jag var tvungen att vara vaken så länge igår. Men detta löser vi istället med lite ekonomistyrningsplugg på bibblan i stan. För sen måste jag till öxnered och hämta en bandyklubba som Johan skulle hjälpa mig med.

När klockan slår 17 är det dags att träna lite innebandy innan turneringen på fredag. Ska bli intressant att se hur det här går, då jag inte spelat på flera år. Men det viktigaste är inställningen ;)


BEATCH!

När jag ändå var och snackade med Lars i skolan idag så tog jag mig även friheten att byta namn på vårat lag. Känns som om "Beas Hoes" var något som Elias bara kläckte ur sig ;) haha så från och med nu heter vi istället "Beatch" vilket jag tyckte var väldigt smart påtänkt.

Ska fixa lite med arbetsrätten så mycket jag hinner idag. Måste ta en paus från pluggandet också, och då menar jag inte "jag lägger mig framför tv:n och tar det lungt en stund". Utan göra någonting annat som inte tar allt för lång tid men som ändå känns avslappnande. Har t.ex. börjat skissa på lite kläder som jag vill sy ;)

Stress.

Kunde inte somna igår natt. Jag försökte verkligen men nej nej, låg uppe och tänkte på allt och ingenting. Kom på att jag stressar otroligt mycket.
Fast det är omedvetet. Blir t.ex stressad när jag ringer en vän, för att jag "hinner ju egentligen inte prata", eller när vännerna frågar "vad händer imorgon?" (blir irriterad! vilket inte är OK!!) och igår åt jag frukost kl 9 och sen varken jag åt eller drack någonting förrän klockan var 21.

Inte bra inte bra... men ska försöka hitta lite goda doftljus som är "lugnande" och köpa nått gott the som man kan sitta och smutta på när mörkret faller.

Mango.

God morgon! Är inte jag är uppe med tuppen, haha! Men nu sitter jag här och dricker mitt mango thé. Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det lite "The Voice" innan jag ska möta upp Maria och Linda i skolan.


Mama´s song.

Carrie Underwood - Mama´s song


Beas Hoes.

Nu är det klart! Vart i skolan och anmält oss till nattinnebandyn som är på fredag kväll/natt!
Laget heter "Beas Hoes" (det var INTE jag ska kom med det förslaget) och i det vinnande laget har vi; jag, Elias, Lucas, Johannes, Marcus och Lars. Tror det kommer bli riktigt kul!

Man kan även vinna pris för bästa utklädnad. Har ni någon ide som skulle kunna gå hem om spelet går åt helvete? ;-)

Natti natti!

Kom precis hem från gbg där jag hämtat mamma och johan. Var så trött och hungrig och körde fel två gånger på samma jävla ställe(!)

Hade det kul inatt på Lipz. Fick nattbesök i form av Göthe. Satt uppe och tjöta till klockan var 5 imorses. Klockan 9 ringer Stina och är utanför dörren.

Mina ord till henne var mest: Var lugn, var tyst sitt still! Tror hon somnade en liten stund i sängen innan hon försiktigt smög iväg :-) Sen var det dags att fira pappa med mat hos Farmor, åka till öxnered för att passa barnen, åka till vargön och kolla korpen för att sen åka till gbg.
När jag kom hem kände jag än en gång hur mkt bränd plast det luktar!! Så imorgon blir det till att slänga ut micron och låna en av mamma istället.

Nej dags att sova!, Imorgon är det skola som gäller för lite grupparbete i projektledningen!

Sälen snack.

Sitter i öxnered med cissi, timon, göthe, magnus, johanna och försöker boka en stuga till sälen i februari. Det är inte det lättaste med allas krav och önskemål... haha Har suttit ett bra tag men nu börjar de ge sig av.

Blir bättre att boka imorgon när vi är klara i huvudet.  ;)

Öxnered.

Sitter hemma i öxnered och väntar på att åka ner till kvantum för att handla lite mat med vännerna. Har varit hos pappa en sväng också eftersom han fyller 46 år idag!! (grattis) Min bror Johan kom ner med lite tårta också. Tog en del bilder men har inte med mig överföringskabeln. Så lägger in dem imorgon.

Ikväll blir det idol, en film och massa gott med de bästa♥

Trööööttttt

Passade barnen igår. Vi var och åkte skridskor. Var uppe klockan 7 imorses för att köra dem till dagis. Sov till klockan var 12. Nu ska jag åka hem och göra mig iordning.

Tack för mig.

Trött + Stressad = borde ligga hemma och ta det lugnt?

Kom precis hem från en föreläsning. Har fått tillbaka en tenta (som jag inte klarade) och skulle laga mig lite nudlar för att sen springa tillbaka till skolan och möta Lars. När jag håller på och packar skridskorna ser jag plötsligt hur det kommer en massa gul rök från micron! Stänger av och öppnar och det bara väller ut rök! Öppnar alla fönster fort som fan och sätter på fläkten. Allt för att inte brandlarmet ska gå igång i min lilla lägenhet. Kom sen på att jag glömt hälla i vatten i mina små burkar så det var inte så mycket förpackning kvar på grejerna  ;)


HAHAHAHAHAHA...! jag är så jävla virrig just nu har 10000000 saker att hålla koll på och göra! 

Blir till att överföra pengar från mitt sparkonto och köpa mig en baugette nu istället. inte helt kasst det heller ;)


Was I the only one.

Jordin Sparks - Was I the only one

superfin låt...

Nu blir det G.A och baaara slappa!


Nu jävlar!

Nu märker man att det blir mycket att göra med tre kurser :/ hoho! Hade varit gött med en whiteboard här hemma att kladda på så man kom ihåg allt. Post-it lappar funkar det med men de försvinner ju så lätt och svårt att hålla koll på dem ;) Men det är väl bara att börja!! :-)

Drottning i bloggdjungeln.

Har kanske nämt henne förrut men hon är värd att nämnas igen, nämligen Jennie Hammar.




In och läs!


Home from school.

And thank god for that!

Vaknade kvart i nio, alltså en halvtimme innan föreläsning, haha.. mobilen låg död på golvet. Jag som trodde att jag hörde alarmet imorses?

Som tur var, hann Mikaela (världens roligaste lärare. Helt omedvetet) klart sina pp-bilder till klockan 11 så hann springa hem och käka lite nudlar. Vågar dock inte gå och lägga mig igen eftersom jag har en till föreläsning att kika på :/

En sak att tänka på för er som ska ta svinvaccinet; Ät inga alvedon dygnet efteråt. För det kan slå ut vaccinet. Och det vill ni väl inte?
Ta sprutan, ligga hemma sjuk, ta en alvedon, vara frisk en vecka och sen ligga hemma med svinis. Nej nej nej.... Lyssna nu på mig och sköt om er!

Ooops!

Haha jaaa jag är fortfarande uppe. Gick bort till Cissi där Timon, Göthe och Magnus hängde. Jag skulle få välja film så jag kände mig jättespeciell ;) haah men när jag väl kom fram så blev det poker istället. Timon vann båda rundorna. Efter det drog vi till donken för att käka lite nattmat innan vi skildes åt.

Lite smååå planer på en cykelsemster i sommar också ;)


Sen måste jag bara få flumma lite efter att jag kikat runt på fb.
Hahaha jisses vad är det som händer. Varför kommer alltid mitt förflutna upp när jag verkligen inte vill? Jag vet faktiskt inte om det kan bli så mkt värre nu men det är väl bara att köra! ;)

Ne, dags att sova har 6 timmars föreläsning att "se fram emot" imorgon. Sov gott!

Lätt hänt.

Råkade hamna i sängen, och nu kommer jag inte upp!! Har iallafall pluggat en del idag. Det är hemskt vad sängen ställer till med problem ibland.

Ioförsig är det ny säsong av NCIS nu, och det kan jag överleva ;)

Förlåt Cissi för att jag inte kom och lekte med er idag. Men det var du som sa "Gör om, gör rätt!"  vilket jag lyssnade till :-)

Smått och gott.

Smått och gott från Aftonbladet.se;

Black cobra, Top dogz och Lion family tar över Sverige. Watch out!

8 personer i Sverige har hittills dött av svininfluensan. Alla är män. Ännu en anledning till att inte vaccinera sig.

Gillar du julmust? Ladda upp redan nu, för glasflaskorna håller på att ta slut! Vad är det för fel på julmust i plastflaskor?

Annika Östberg släpps fri i maj 2010. Wey! Eller? (Varför känns det som om svenska folket tycker synd om henne) Som om Amerikanska fängelser är det värsta man kan vara med om? Hon ska vara glad att hon inte sitter för narkotikabrott i Thailand.

Girlpower Gudrun.

På torsdag ska jag passa dessa godingar :-)



strike a pose...


Paradise Hotel.

Nu har den svenska Paradise Hotel börjat igen på kanal 6. Såg det igår och det känns som fiasko men man får väl ge programet några chanser till. Jackie är den nya Olinda, men jag tycker egentligen mest synd om tjejen... Fattar inte hur man kan ta in någon så ostabil till ett program som PH?

Den enda anledningen till att hon är där är för att hämnas på sin farsa..?
Ett plus i år är däremot att killarna ser jävligt bra ut :P Så vi flickor har nått att glo på ;)

Kalas.

Har varit på kalas för att Rebecka fyllt 15 år, grattis!

Kom hem med både kakor och räkor, haha men det får vänta lite.. Skulle egentligen haft sällskap idag trodde jag men nej nej inte idag heller... blir ju så rastlös när saker och ting aldrig blir av. Men det fanns en helt ok anledning så det får väl gå då.. :-)

Blir nog lite plugg och parlamentet ikväll..

Ha en mysig söndag allihopa!

Lugn kväll.

Sitter hemma hos cissi  med tjejerna och har det mysigt :-)  vi har spelat poker och sjungit singstar. Blir till att gå hem snart och ta det lugnt. Härligt att man kan ta det lugnt på helgerna ibland utan att bli stressad för att man bara är.

Brrrrr...!

Har levt utan tv,internet och varmvatten fram tills klockan 14 idag. Tyvärr så visste jag inte om det när jag gick in i duschen vid halv två. Jävlar va kallt det var!! Tur jag inte behöver göra om det under de närmsta dagarna.

Sen vet jag inte om det var idag eller imorgon jag skulle på kalas ute på vänersnäs. Pappa har iaf ringt några gånger idag. Men jag röstar på att det är imorgon. Får väl ringa och kolla.


Smått och gott.

Älskar killar som pratar mkt men gör de inte det är det ok så länge de har humor ;)

Lars satt och skrev med min mamma på msn förut utan att veta om det :)

IFK vbg loosade idag mot villa synd. Tur ni fans kan trösta med öl.

Imorgon ger jag mig ut nykter på Lipz för att dansa som aldrig förr. Dyker det upp någon jobbig jävel på dansgolvet kommer jag inte tveka att ryta till uta helvete.

Har just nu massvis med sms sparade från en kille. Should a throw it? Tror inte det. Det kallas "feelgood"-sms.

Längtar tills det är tatueringsdags! Har mina planer, och det kommer bli mkt bra!

Har även gjort en "blondinbella" och planerat mitt liv två år framöver. Känns bra och inget stoppar mig nu.

Kommer få nattbesök imorgon av Johanna. Bad hon inte vet är att jag inte äger någon frukost.

Ska passa syskon nästa vecka. Tova vill bowla. De är 5 och 3 år. Hur skulle det gå till?

Bara så ni vet har jag "very beautiful eyes. Iaf enligt 59 egypter/tunisier och turkar från tagged.com. Kan man lita på dem?


Öxnered.

Sitter hemma i öxnered och har käkat mat med mamma eftersom johan*2 är på fest/bandy. Det blev lax och var supergott.
Elsa tror också att om man äter mycket glass blir man tjock (såklart) och om man äter mycket glass, så man blir tjock, så kommer det ut en bebis! Elsas bebis ska heta Sprallan. :-)

Kul också att jag nämde att mamma inte kan slita sig från telefonen. Hon sa promt nej! och efter fem minuter ringde det. Det har gått minst 45 minuter sen hon svarade och hon pratar fortfarande i telefon? Någon som visste vad hon pratade om?

Nu vill jag bara att hon ska fixa klart min dator så jag kan åka hem och sova!

Corroded.

I våras fick Dead by April sitt "genombrott" då de var ledmotivet till tv4 programmet Robinson. I höst är det ångebandet "Corroded" som fått "äran". Låten heter "Time and Again" och är ärligt talat rätt bra.


Duktig är jag.

Har suttit hemma och kollat igenom lite föreläsningar om exel. Jag trodde att det var jättelätt, men det fanns allt en hel del jag inte hade en aning om, men det ska bli kul att sitta och öva med det.

Sen måste jag kolla upp hur man skriver en arbetsmiljöplan, huummm? Mamma? ;) haha

Men nu är det dags att käka något så vi inte tuppar av. Blir öxnered ikväll för att fixa datorn. Den är helt ootroooligt seg!!! Me don´t like.

Ullaredsbögen.

Vinterns partyhit för oss tjejer?

Här har ni den ;-)

 

"oh, oh, oh!"


Bad Romance.

Lady Gagas nya singel "Bad Romance". Helt ok. Helt otroligt ok.

"I want your loving
I want your revenge
You and me could write a bad romance
I want your loving
All your lovers revenge
You and me could write a bad romance"




Videon är också helt ok. Gillar speciellt de sista 10 sek ;) haha

En bra eftermiddag.

Åkte med Cissi hem till Johanna där vi även hittade Frida. Så körde vi igång med hudvårds-produkter-homepartyt. Märket som såldes var Mary Key.

Vi fick både göra rent huden och luska ut vilken foundation som passade oss bäst. Tyvärr så beställde jag inget eftersom man är tvungen att leva fattigt som student och har hittat en annan foundation som jag önskat mig av min mor i julklapp:-)

Efter det bjöds det på lasagne. Måste berätta att den var huuuur god som helst. Brukar alltid önska lasagne när jag ska hem till mamma och äta men hon lyssnar inte på mig!
Åkte med Frida till trollhättan sen eftersom de andra ska iväg på "Brölloppsfotografen". Så här sitter jag med mina skolpapper och väntar på mitt besök som kommer vilken sekund som helst.


Stressig dag.

Idag blir det till att sressa. Först till skolan, för att sen rusa till bussen, sen blir det någon slags ansiktscreme grej hemma hos Johanna, för att sen stressa hem då jag ska ha filmkväll med R. Var längesen vi sågs nu så det ska bli riktigt kul att få höra vad han har haft för sig  :-) Men som sagt, innan jag hamnar framför en bra film och kan slappna av så har jag fullt upp..


Go go go!

Plz be serious

Kommer ni ihåg sidan tagged.com som Maria lurade in mig på?

Fick precis ett mail från en utländsk kille som skrev;

nice to choose you for talking im here to looking for seriouse relationship and for marry if you want or you are intersting in this we can talk okey? plz no play be seriouse for your future life

hahaha älskar de sista orden "be serious for your future life" 

Jahopp dags att börja ta livet på allvar och kanske gå och gifta mig med denne herrn från Algeriet som har "The locomotion" som profilmusik?


"Ja, det är ju inte innebandy"

Finns ett hockeyprogram på aftonbladet.se som heter "Powerplay". Där visar de idag upp ett klipp från en East Coast Hockey Leauge- match där både målvakt och tränare går bananas över ett godkänt mål, haha.

Tränaren kastar ut både klubbor och ishinkar.

kommentaren på detta: "Ja du Lasse det är ju underbart med känslor det ska ju tända till lite. Det handlar ju om ishockey det är ju inte innebandy."  (såg att det blev väldigt många "ju" men kan lätt bli så i talspråk ;) Kul är det iaf.


150%

150% plugg blir det 10 veckor framåt. Ska bli kul att se hur man klarar det. Hade föreläsning fem timmar idag om diskrimineringslagen. Helt ok, speciellt med den goa läraren vi har, haha.
Hon är så himla flummig.

Dagens citat: (Vi snackade om diskriminering) "Tänk om arbetsgivaren hade som krav att väktare skulle vara jättemörkhyade för att de skulle synas mindre i mörkret när de är ute och går sina rundor? Eller om bagare var tvungna att vara vita för att mjölet inte skulle synas i ansiktet när de bakade"

Hahahhaha..... (och har man suttit på föreläsning fyra timmar så är det 10 ggr lättare att skratta åt det också)

Gamla favoriter.

Hittade ett par gamla favoriter som jag lyssnade mkt på förr nämligen Evanescence. Hur kan man inte älska spotify ;)

Evanescence - Hello♥


Shup shup!

Sitter hemma, kollar desperata hemmafruar och mumsar i mig aprikoskräm :-) Haha hemska tisdagskväll. Borde kanske gått och kollat hockey men jag tycker det är så j*vla trist att sitta där och glo själv och känns inte som någon större idé att sitta och prata med någon i telefon under tiden heller... Så tyvärr fick jag hoppa över det. . Men det kommer fler matcher och chanser ;)

Måste bara säga att får jag inte träningsverk imorgon från dagens åkning kommer jag aldrig få det, haha fyy fan va jobbigt det var orkade knappt stå på skridskorna sista minutrarna som vi spelade!! Men kul var det. Nu har Cissi fallit till marken (äntligen) haahaha ;-)

Imorgon blir det skola heeela dagen från 10 till 16 med arbetsrätt och diskrimineringslagen. Kan bli kul :) Gillar läraren iaf hon är ung och lite lost :-) haha


Så kul man kan ha.

Supertrött igår satt och kollade "RAW comedy club" på 5:an. Så himla bra e det!

Sen satt jag och kikade en massa roliga sms som spårade ur totalt, men på ett bra sätt. Hahahahaha... :-)

Nu blir det snart skridskoåkning igen i ishallen. Blir jag, Cissi, Timon, Johanna, Elias och Lucas :-) Åka åka åka ;)


 

Peter Walhbäck från "Raw comedyclub" förra måndagen...


Haha va rolig man kan vara...!

Ok, fick ett mail från en kille som skrev " Hi, I´m from Irac but I leve in Stholm if you have a problem with that just tell me"

HAHAHAHAHA

Mitt svar: "No, why would I have a problem with that? I live in Trollhättan." hahaha


Ni kanske inte fattar det roliga....? Men kul är det!!

Tagged.com

Maria har lurat i mig att skaffa "taged.com" för där finns det en massa kul folk att träffa :) haha var ju tvungen att prova så blev medlem. Det värsta är om man råkar svara på fel killes mail. Han blev helt tokig och sitter nu och väntar inne på min "fake-msn". Jag sa att jag skulle komma in senare, haha... Ne fy!!

Blev så glad att jag iaf hittade Niklas där inne :-) Söt är han :)

Trött?!

Såg att jag fått en kommentar (jippie) från "Åsa-Nisse" med en kommentar jag inte alls hänger med i. Det saknas förmodligen några sammanhängande ord i den ;-)

Har iallafall suttit på föreläsningar mest hela dagen..

Hörde att det var någon som tog kort med mobilen, men var för trött för att vara nyfiken. Sen kollar jag mobilen och ser detta ;

"Är du trött? ;)"

Hahah jaa Maria och Linda jag var slut redan då :-)


Nu ska det lagas mat och tvättas innan sängen väntar :-)


Hihih

Bästa helgen på länge! Har hunnit med skridskoåkning, dansat loss på lipz, kollat korpen bandy och spelat lite poker.

Imorgon börjar skolallvaret igen och jag är motiverad och fokuserad som bara den!! :-)

Och jag tror jag är lite kääär.. men väldigt hemligt, ni vet sådär så ingen ingen ingen vet och så får vi ser hur det går. Inget "nu-ska-vi-para-ihop-dem" haha.... ;)

Addicted.

Satt och kollade igenom gamla låtar på datorn och hittade Simple Plan - Addicted. haha vilka minnen. :-)

Nu lagas det lördagsbrunch för fullt med vitlöksbröd, pastasallad och björnbär till efterrätt :-)


Grattis!!

Listade precis ut (genom facebook) att en gammal vän ska bli pappa!! :-) Så himla roligt för honom och hans flickvän.
Vet inte om han vill vara "offentlig" med det här (antagligen inte) men Grattis ändå!! :D


Looking up.

Har vart och åkt skridskor idag med Cissi och Timon, filmade lite så får se om det går att lägga upp här. Det var iaf riktigt kul speciellt Cissis härliga skridskomoves ;) Tur hon hade oss att hålla sig i :-) Blir förhoppningsvis ännu mer skridskoåkning på söndag fast då i den nya arenan :)

Nu ska jag snart iväg till solen sen blir det poker/idol-kväll hos Cissi !



Paramore - Looking up.


Hemma igen.

Dagen har mestadels bestätt av plugg fram till klockan 18 då jag tog bussen till Vänersborg för att kolla hockey derbyt mellan vhc och gik. Matchen var helt underbar och vanns av grästorp med 2-8 (3-8?) sen körde pappa mig till cissi och timon där vi köpte pizza och kollade på en helt ok film som hette "dold identitet".

När jag gick ut snöade det! :) Så jag har alltså gått min nattpromenad hem i årets första riktiga snö!! Underbart.

Imorgon är det tentadags och vi får se hur det går. Drar tidigt till skolan iaf för att kolla igenom allt en extra gång med Ann-Sofie.

Det är bara att kämpa vidare.

Inte nog med att jag var helt slut igår när jag kom hem efter tentan. Idag och även imorgon är det råplugg som gäller inför nästa tenta som är på torsdag. Jag funderar på att kolla kapiteln som kommit upp från gamla tentor och hoppas att det är dem som kommer komma på tentan.

Vet iaf ett kapitel som alltid finns med, nämligen vetenskapsteorin!! haha! Så den är klar och jag hänger med. Nu är det bara resten kvar men jag skulle tippa på org.kultur och ledarskap ;) Har man inte tiden får man chansa vilt. För det kan ju gå hem ;)

Aldrig mer...

..att jag kommer låta mig vara så kass under en saltenta! Det gick helt fruktansvärt dåligt och jag skäms! De sista två-tre uppgifterna var helt åt helvete. Jag riktiar in mig på omtentan den 5 december redan nu och då blir det banne mig plugg med tre pågående kurser och en (två?) omtentor. FYYY!!!


Nu är det bara att börja plugga till ova tentan på fredag och jag lovar er att den inte kan gå lika illa!

Bloggfri helg

Har försökt plugga så mkt som möjligt i helgen, men har även hunnit med lite skridskoåkning och middag hos mormor. Imorgon kl13 gäller det att det mesta sitter i huvudet. Men just nu känns det mest som önsketänkande. Alla termer och regler snurrar som aldrig förr i huvudet, och jag ber om ett mirakel.


RSS 2.0