Till och med jag.

Får försöka tala i gåtor för detta var längesen jag kunde prata om det "lagligt" Inte lagligt, utan "lagligt" inga brutna regler förutom de osynliga då rimligtvis.

Status.. R.I.P... (ingen stackare som gått och dött) folk känner verkligen för detta och det är en hel del kommentarer skriva. Medkänsla.

Sitter och tänker mig tillbaka om jag har några minnen med berört föremål och då kommer jag på att det har jag! Jag börjar sörja jag med, men utan att skriva nått. Har inte rätten att göra det längre. Typ.

Jäkligt töntigt inlägg, jag medger det. Borde istället skriva precis vem, vad, hur varför.... Men det får bli något att jobba på. Vill ju inte hänga ut personer jag inte längre har någon kontakt med, även fast det inte var något negativt. Tvärtom, det var trevliga minnen.


Annars...? Jo jag är jävligt hungrig! Har slitit som bara den idag med packning och glömde totalt bort att både käka och befinna mig på dansen. Dåligt gjort av mig. Har absolut ingen aning om hur texten är nu, det får Oscar kolla upp. Han vet hur saker och ting ska vara (ibland) dags för maaat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0