grrr.

Sitter hemma med skolarbeten som ska va inne, skulle kunna skriva en hel uppsats mo vad jag tycker och tänker om läraren istället för han är helt kass. Fått nada instruktioner och får tillbaka ett arbete med 70 grejer att rätta till för "så och så" får man inte göra!!! Vem har sagt det då?!!?! haha fy fan.. hoppas skiten blir godkänd och att vi får göra en kursutvärdering EFTER att betygen är satta.


Ska iväg och käka med mamma och Johan sen också i thn ska bli väldigt trevligt. Mamma drar ju ner till spanien imorgon och stannar i 2 veckor och Johan har jag inte sett på en vecka. (fast han behöver man inte se så ofta man tröttnar rätt snabbt på honom, haha)

Ska försöka dra hit Erik någon dag nu med när han har träningsuppehåll, och Elias för en stooor kopp kaffe, haha eller om vi tar o delar på en fanta det är extremt varmt häruppe. Ska ta en fika med Sonny och Emelie någon dag snart här med när de kommer hem från kolbäck fast det blir nere på stan för de bor också högst upp och har bastu :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0