Random Måndag.

Tycker om Måndagar det känns som en chans till att få börja om på nytt. En nystart varje måndag ;) Allt som skett den gågna veckan är glömt och nya saker sker. Sitter just nu själv i skolan. Har haft sällskap av både Lucas och Elias. Suttit ute i solen och gottat oss. Det är så roligt när man är i skolan, haha..

Man kommer hit fikar 1 timme innan man sätter sig ner och pluggar. Sen går det 1, kanske 2 timmar innan det är dags för nästa fikapaus som även den är på ca 1 timme. Så håller det på så tills man går hem :) Undrar om det är det som kallas det studiesociala? ;) Just nu sitter iaf Elias hemma hos sig och hjälper mig att utforma en rapport. Ni vet med sidnummer och sådär. Kan inte sånt (pinsamt) men han kunde inte heller hjälpa mig i skolan eftersom deras word är på engelska.

Fick ett röstmeddelande av mamma imorses, hörde knappt någonting med de var iaf i France och så pratade Tovis och Elsis med mig i luren också. De sa "heeej heeej" och så var det säkert Elsa som pussade i telefonen "pusspusspussspusspuss" lät det. Åh va fint att vakna upp till det, haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0