slummen

Just nu sitter vi pa ett internetcafe i slummen langt bort fran alla turister. Men vi har iaf med oss varan van haha Ahmed. Vi ville egentligen inte traffa han idag men vi hittar inte haromkring sa vi gick till hans affar och dar fick vi te (annat te an sist) sen tog han med oss dit.

Idag har det varit jattebra vader, varmt och skont. Och vi har snorklat en hel del. Hittade nagra pojkar pa stranden som vi sett innan (ingen aning om de ar svenska eller va de ar, men vore skont att fa prata lite med skandinaviska killar.) Istallet for alla egypter som kommer forbi och ska tjata hal i huvudet pa en!! Spelar ingen roll om man ligger med mp3 i oronen de staller sig over en och viftar!!
Var forrestewn precis pa en resturang och maten var hur god som helt och pojkarna trevliga. Vi rokte vattenpipa och fick losa ett sudoku som de gjort at oss. Var huuur latt som helst.

Planen for idag ar att ga ut och festa men vi hittar inte till nattklubben!? haha var egentligen darfor som vi gick till varan van men vi kunde inte med att saga det. Han vill val folja med isf. Alla ska bjuda oss pa lunch och klubbar och allt mojligt. Men det haller vi oss borta ifran hahah...

Saknar er darhemma!! (men bara liiite)

Kommentarer
Postat av: Becka

Jag saknar dig :) <3

2009-01-26 @ 16:59:04
Postat av: Oscar

Nu tycker jag du tar och kommer hem, med en gång....

2009-01-27 @ 20:59:49
URL: http://clay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0