Söndag 28 September

4 dagar kvar till flytten. Ligger hemma lite bakis men det är inte så farligt.
Iågr va vi ute kvällen började hemma hos Eve där vi satt en liten stund innan, sen blev det överby och kolla lite bilar som buurna? (stavning? haha ingen expert på ämnet) Men det blåste och var kallt så Erik var snäll och körde oss till Olearys.

Det var allt lite folk redan när vi kom och det blev mer framåt kvällen, var massa roligt folk där så som: Erika, cissi, magnus, oskar, timon, simon, jesper, jonathan och en del till:) Så det var en mkt trevlig kväll. Sen mötte jag Johan (som tydligen kände göthe) och det var jättelängesedan jag såg han så det var kul. Han är förlovad också, med en jättesöt tjej. Jag fick se en bild på mobilen. Sen kom Micke ut också och han var så go att krama på så:) Det var längesedan jag såg han med. Sen blev det nattmat och kö till taxi.

Sen somnade jag såg gott i soffan hemma hos Eve och Erik. Förutom att en viss göthe låg och småfnittra som en jävla brud heeeela natten!:)
Och nu är jag hemma men ska försöka komma ut till pappa snart och klä om stolsdynorna. Om inte Camilla redan varit snabb och redan gjort det? Hon är ju lite pysslig av sig sådär.. haha:)

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0