ontontont i foten

Börjar bli lite segt nu när klockan närmar sig halv fem. Men efter en godispåse, en ramlösa, en fanta och en stor portion mat är man iaf vaken fortfarande. Lite jobbigt med alla regler under "sjuan" men vet ni om en sak?

Jag leder!! haha med lite hjälp av erik eftersom jag var tvungen att fixa lite saker. Men jag ledde även innan han tog över för mig. Så där fick de som underskattade mig en smäll på käften;)
Och ni vet den där söta-blivande-reperatörn, just det han ja. Hade med sig något med äpple (äpplepaj, äppelkaka) men det va slut när jag kom, så jag tänkte ta med mig formen upp till mig när jag kom. Men eftersom jag är såpass snäll lät jag den va kvar men skickade ett sms och sa att den fanns uppe hos mig. haha vill inte åka på stryk!;)

Oskar ligger och söver ska snart väcka honom men han ser ut att behöva lite sömn. haha. Och just nu känner jag att jag skriver för att hålla mig vaken och någorlunda pigg, så det får bli till att dansa lite och kanske ett parti kort innan resten av gänget kommer upp igen.

puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0