Carolina Gynning

  • Hej Carolina! måste bara säga att du har en härlig blogg utan en massa krimskrams och du är rakt på sak.
    Den sista meningen på ditt inlägg stämmer så jävla bra överens med mig vissa stunder. Älskar godis och annat gott även fast jag säger till mig själv att det nog inte är det bästa att äta när man är hungrig. Men samtidgt mår jag väldigt bra som person och mitt självförtroende är på topp! Och det är BARA det som är viktigt. DU! för det spelar ingen roll vad andra människor tycker och tänker om än. Deras åsikt är inte värd ett skit.. så att så länge man mår bra i sig själv spelar det ingen som helst roll om man är stl S eller L.
    Rock on och tack än en gång för en bra och underhållande blogg!

    Kommentar av Emelie - måndag 29 september 2008 @ 1:12


  •  

  • HELT JÄVLA RÄTT!
    En annan sak är att alltid om nån tjej som kanske är helt normal byggd eller kanske lite, lite mullig tycker att hon har gått upp lite i vikt på senaste tiden, om hon säger det, då ska alla säga: Nej då, du är inte tjock! Bara normal! De e bara fult o äckligt att va för smal o blabla...
    MEN! När en tjej som är smal säger att hon tycker att hon gått upp lite i vikt senaste tiden o att hon ser de som nåt posetivt, då får den smala tjejen som gått upp lite i vikt o nyss var glad för det höra att hon e skit smal o näst in till anorektisk!
    FYYYYYYYYYYYYYYY FAAAAAAAAAAAAAAAAAN va trött ja e på sånt!
    Kan man inte bara säga: Skit samma om du har gått upp eller ner, du är snäll o het ändå, tänk inte på de.
    Man ska äta det man vill, blir man för smal eller för tjock då kommer man antagligen hamna hos nån läkare ändå o få hjälp. Alltså behöver folk inte påpeka hur fet eller smal nån är!

    Kommentar av Malin 17 - måndag 29 september 2008 @ 1:13



  • hihi titta vad jag hittade på carolina gynnings blogg. Skickade in ett inlägg där igår och fick en tjej efter mig som skrev helt rätt! hihi glad jag blir!!


    Kommentarer

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0