Arbetslös

Ska inte slarva så med bloggen för då missar man så mycket som hänt. Jag orkar inte skriva nerallt från sist:) men lite smått och gott!

Gjorde sista jobbnatten sön/mån, inte alls kul att sluta på ett jobb man verkligen trivs på. Men den natten hade vi iaf med oss hur mycket gott som helst. Jag, timon och oskar åkte till torpahallen och köpte massa kakor, chips och dricka. Sen hade Eve med sig två tårtor..:) Så det blev ingen vanlig mat den kvällen. Sam satt i porten också och det va kul för han är en rolig människa, men också däräför att han är 5:a. Vi kom till jobbet precis i tid så vi han inte snacka alls många minuter med mina älskade 5:or...

Idag skulle jag och Erik gått på frölunda - färjestad men han jobbar natt idag så då gick inte det:( men jag tar med mig pappa istället, så går vi på en annan match längre fram med bättre platser.

Igår hann jag med en hel del faktiskt. Bland annat gillbergs och hämta ut biljetter, sportlife och hämta ut kort, fika på stålverket med cissi, sen en "mini" shoppingtur på oden, handlat mat, fått en visning på cissis lägenhet. Inhandlat : Ett par uggs, en kofta och en tunika:)
Och med tanke på att jag vaknade vid 16-tiden så hann jag med en hel del.  
Sökte ett jobb igår med men hann inte så mkt mer  "tila tequila" började sen.

Idag däremot blir det arbetsförmedlingen, alloys och prata med unger, ner till pappa i garaget, hämta kameran hos mamma och sen bär det iväg till gbg!! wiie
.......och jag sa ju att jag måste blogga oftare för nu blev det väldigt mycket text här!!;)

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0