I will always love you ♥

Bodyguard ikväll på kanal 5 (kl 21.00) men igår såg vi på en mini-serie på 4:an som verkade rätt bra. En engelsk kriminalserie.
Idaghar jag vart ute på näs (har ingen bil så kom ingenstans heller för den delen, haha) Suttit vid datorn och sovit lite extra. Gick och blev förskyld igår:/ så det blev läggdags tidigt.

När vi var påbäg in till vargön lät pappas bil väldigt mycket och konstigt, men han sa att det bara var vinterdäcken som lät. När vi sen närmade oss Vänersborg lät det ännu värre, så han började tvivla på att det "bara var däcken så vi åkte förbi garaget och då var fälgen lös (?!) haha alla muttrat satt längst ut! Usch haha men pappa fixade det snabbt och lätt.

Nu ska jag fortsätta se "Ugly Betty" och sen får vi se vad det blir. Bodyguard är ioförsig väldigt bra men har sett den ett antal gånger.
Pratade med Erik idag också sen i lördags kväll. haha känns som om det var flera veckor sedan. Är van att prata med han iaf 1 gång om dagen. Haha det är han och pappa som råkar ut för mina långa telefonsamtal, varje dag om ingenting. :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0